2011 Ekim Anneleri

bahsettiğin ağrıyı nerdeyse her gün yaşıyorum canım 1 bardak bolşekerli ılık su iç sonra uzan 5-10 dakika bilirim mide kramplarını dediğimi mutlaka yap olurmu ondan sonra geçer inşallah

aaaa sende de mi oluyo.. normal bişey yani... ama ilk defa oldu bende de korktum o yüzden.. şimdi iyiyim canım ama yine olursa mutlaka yapıcam dediğini... çok saol canım

anaaa ben ne kadar geri kalmışım...bizim bi face grubumuz varmış:26: ama benim haberim yookk kızlar benide ekleyin yahu..orda daha çok bulunabilme imkanım var..
nası ekliosunuz kii??

arkadaslar meraba ben 2010 ekımde dogumm yaptım forumunuzu gorunce gecen sene bu donem dusuk tehlıkesıyle yatıodum,Allah hepınızı sag salım bebegınıze kavustursun ınsallah,çok zor bı donem hamılelık.etrafınızdakı butun ılgılyı sonuna kadar kullanın bı daha gerı gelmıyo o gunler,bol bol gezın bebekten sonra cok zor oluyo ve faydalı seyler cok tuketıp abur cubur yemeyın 20 kılo dan fazla alırsanız wermek zor oluyo ben 30la doguma gıdıp 18ı gıttı,20 kıloya kadar oyle yada boyle gıdıyor.Allah hepinize sağlıklı doğumlar ve bebekler nasip etsin

kızlarrrr
kim hatırlamıyorum Carrefourun arkasındaki LCW ye gidecekti
ben bugün gittim orda hamile kıyafetleri satılmıomuş haberiniz ola boşa gitmeyinnnn

Günaydın arkadaşlar, 8. haftaya başlıyorum bugün...
Arkadaşlarla toplanacağız bir arkadaşımızın evinde öğlene, umarım bulantı tutmaz çünkü evine gideceğimiz arkadaşımız çok maharetlidir mutfakta...

günaydın anneleerr .......

o zaman sana bugün allah hiç bulantı vermesin ye misss gibi yimekleriii ...

selam kızlar oglum ve babası dısarı cıktı bende uzanmadan once papatya cayıı alıp netın basına oturdum pek fazla gıremıyorum ya dınlenıyorum ya ısım oluyo dun konturole gıttım bu sefer esım hastanesıne tanıdıgı bır doktora bebegım buyumus tabı kalp sesını dınletmedı cunku ebbege ısı verıyormus dınlemek gosterdi sadece 2 tane kanamalı bolgem var ılaca devam yorulma dınlen kabız olursa mutlaka gel ılac verıyım dedı dusuk rıskım devam edıyor yanı hala bır hafta sonra tekrar gıdıcem bakalım ne dıycek eger kromozonlarında sorun varsa vucut atıyomus bebegı oyle bırsey varsa dusecektır dedı yoksa dıkkat etmem ve ılaclarımı dıkkatlı kullanmama baglı hersey bu arada gordum zekaı tahırın sancı odalarını vs gayret guzeldı vıp odasını goremedım eger kesın karar verırsem bakıcam tabı orayada bızden haberler boyle bebegımın hayatı tehlıkede yanı rabbım korusun onları :80:

aa ilk defa bu kadar bomboş görüyom burayı.hiç kimse yok.herkes haftasonunun tadını çıkarıyodur inşallah.oğlumu uyuttum bakim dedim rahat rahat.şansıma bomboş

merhaba kızlar bende bugün bebeğimin kalp atışlarını gördüm ultrasona göre 8+2 çıktık doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi 2 nisanda tekrar gidicez kontrole testlerim yapıldı yarın öğlen çıkacak salı doktoruma göstericem inşallah test sonuçlarımda iyi çıkar Darısı görmeyenlerin başına

evet yaa bende sabahtan beri takip ediyorum kimseler yok bebislerini anlatsin ben bugun 7+4 haftalik oldum cuma gunu doktora gitmeyi dusunuyorum ins hersey yolundadir ya ben bisey soracam benim aksamlari cok gaz problemim var karnim cok agriyo davul gibi icim ayni problemi ceken var mi birde ustune gorme oldu bende adet gunumden 1 gun once pembe ve sari lekelenmem oldu acaba tekrar olur mu tam kontrole gidecegim gun dusuyo adet gunum bir bilgisi olan var mi lutfen acil yardimm......

bendede risk vardı 9 hafta 5 günlük kuzum dün eli kolu oynuyodu ultrasonda canım bitki çayı içme dedi doktorum nettede araştır istersen düşük yapan bitkiler var ama ya sabır geçer inş tehliken

aman dikkat bendede oldu üstüne gördüm sandım düşük tehdidiymiş çok şükür ilaçlarla baya toparladım hemen iyi bir doktora gitmelisin

sen de nasil omustu peki ben daha hamile oldugumu ogrenmeden gelmisti benden pembe akinti sukur ama kanamam filan olmadi pembe akinti da mi dusuk tehlikesi bak simdi cok s1k1ld1m yaaaa insallah degildir oyle ben biliyorum hani damla damla da olsa kan akarsa ozaman dusuk tehlikesi var suan 7+4 haftalik bir sorunum yok ama dikkat edicem gidecem herseyi anlatacam doktora insallah hersey yolundadir

aman dikkat bendede oldu üstüne gördüm sandım düşük tehdidiymiş çok şükür ilaçlarla baya toparladım hemen iyi bir doktora gitmelisin

peki sen simdi kac haftaliksin insallah hayirla ve saglikla bebegini kucagina alirsin sende kanamami oldu da doktor dusuk tehliksei dedi yoksa pembe akintin mi oldu

Merhabalar, kontrolünün sorunsuz geçmesine çok sevindim...

ben adetim daha gecikmemişti iki gün vardı ama bebek istiyordum o ay kanama oldu leke tarzı pembe tatildeydim o sıra doktorumu aradım hemen ilk hastaneye git tahlil yap beni ara dedi hamile çıktım tahlilde progestaran vurdurdu sabah akçam iki hafta yolu yassakladı orda kaldım sonra durdu lekelenmem döndüm konyaya progestaranın hapına başladık sabah akşam devamlı yattım iki hafta olmadı sonra çok üzüldüm eşime sabahı leke geldi hemen hastaneye yatırdılar tabi damla lekeler bunlar hiç çok olmadı bende 48 saat yoğun serom verildi şimdi 9hafta 5 günlük teyzesi çok şükür ama hep yattım halada yatıyorum aman canım doktor çok önemli iyi bir doktora git korkma rabbim yanında olur inş melekler bebişine bekçilik yapsın sana sıkı sıkı bağlansın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…