2011 Ekim Anneleri

Sağol canım.. Ben de öyle düşünüyordum tetanoz için ama ebe değişti sağlık ocağında, yeni ebe 5 doz vurucaz diye emrivaki yaptı.. Tamam dedim ben de.. Dördüncüyü vurdurdum bugün, seneye de 1 tane vurulacak bitecek.

Yavrukuşuma 3 aşı vuruldu, çocuk felci için ağzından, hepatit a ve diğeri için (ne olduğunu unuttum) iki kolundan vuruldu. Kollarına vurulurken nasıl çığlık attı yavrum.. Siz ne zaman vurdurcaksınız?

kızlar çok yorgunum,
hafta sonu allahtan kardeşime ev tuttuk,
bugün tam anlamıyla feltim çıktı, yarın diğer servise
yardım edeceğim tam gün nöbetteyim,
büyük olasılıkla görüşemeyiz, c.tesi kızım ve babasıyla
yenibosna koçtaş, airporta gidip geldik,
bugün sabah 4'te poğça fırına verdiğimden bir garibim,
iş yükü, uykusuzluk, hafta sonu yorgunluğu, havanın durumu
çok yorgun, çok keyifsizim,

akşam olsada kızımla kucak kucağa olsak,

Oy oy çok yoğun geçiyor senin günler.. Düğüne az mı kaldı?
Sabahın 4'ünde ne poğaçası yaptın canım? Çok azimlisin Maşallah sana!

ne aşısı vuruluyorsunuz ben anlamadım ? hamilelikte falanmı vuruldunuz?

Tetanoz aşısı canım.. Hamilelikte vurmuşlardı 2 tane.. Toplamda 5 doz vurunursan ömür boyu koruyormuş, bir daha vurunman gerekmiyormuş. Benim doktorum gerek yok demişti ben vurdurmıycam artık demiştim ebeye ama o illa vuralım faydası var deyince tamam deyip her yıl bir doz vurduruyorum. Son 1 tane kaldı benim onu da seneye 8 Nisan'da vurdurcam unutmazsam

tamam tamam hayal meyal hatırlıyorum öyle birşeyler,benim doktorumda vurdurmamı istemedi bende olmamıştım.

slmlar arkadaşlar,şuan itibariyle 5 ziyaretçi ve ben
benden daha sıkı takip ediyorlar yaa
bizim aşımız mayısta sankı geçmi kalmışız oyle yazyr aşı kartında..
haftasonu yazdı şimdi kış bursadada,yaz gelse artık gezmelere başlasak...
ii akşamlar arkadaşlar ve ziyaretçiler

günaydın arkadaşlar,

limangoda mother care in kış sezonu ürünleri var,ihtiyacı olanlar baksın ben tüm mallarından çok memnunum

günaydın kızlarrrrrr yavrulş hiç uyumadı gecede uyumuyooo işki gecedir korkutarak uyutuyorrumm çok üzülüorummm
kötü kadın müzyyennnnn

evet yaa daha geçen haftaa iki hafta önce piknik yaptık şuanda donuyorruzzz pehh

doğum tarihi tam neydi senn cnm mayıss geç samkim banada öle geldi

günaydın arkadaşlar,

limangoda mother care in kış sezonu ürünleri var,ihtiyacı olanlar baksın ben tüm mallarından çok memnunum

ay bende bugün öğlen gidiymm demiştim ama ayın 15 inimi beklesemmm montu verdiydimyaa geri çek elimde kaldıııı neyse bugün piyasa yapim bariide 15 indede alırım :))))

kızlarrr köpek dişleri en sonmu çıkarr yoksa iki azıdan sonra çıkarmı bizim alt tarafta hiç azı diş yokk ama köpek dişleri şişmiş hiç uyumuyoo aslında öğlen çok uyumasınında etkisi var ama

15 inde git canım,indirimli ürünlerden alırsın,böylece daha karlı olursun.

niye uyumuyor acaba efe,bir sıkıntısımı var yoksa gündüzmü çok uyuyor,nasıl korkutuyorsun anlamadım,şimdiden çocuğun içine korku salma hayatım.şu anda herşeyi kayıt altına alıyorlar ona göre hareket etmek lazım

öğlende çok uyuyor birde ikide yatıp dörtte beşte kalkıyor sabahta 9/10 gibi uyanıyor gecede 1/2 gibi çok geçe kalıyo bugün birde anca korkuttum da şölee bak k mikserden huylanmıştı bi ara onun sesi gibi yapıyorum gırrr bu sefer sarılır uyumaya çalışıyo yoksa çığlık atıyo oyun oynamak istiyooo yere salıyorum sıkılır yorulur diye illa bşizde olucaz onla oynıcazzz derin uykusuna besten sonra falan başlıyooooo
hadi öğlen az uyutsak desek bu ssferde yatana kadar huysuzluk yapıyoo bilemedim napacizzzzzz bugün ağrı kesicimi versem yaa

uyutmak için ağrı kesici olmaz, ancak ağrı yüzünden uyuyamazsa ben ağrı kesici veriyorum ki oda anlıyorum ağrıdan uyuyamadığını. çünkü uyku arasında ağlıyor ,çığlık atıyor kısaca büyük insanlar gibi sızlanarak uyuyor. efe kanımca ağrıdan değil,uykusu gelmediği için uyumuyor. mesela dün sabah 11:30 gibi uyanmış burak pazar günü uyumamıştı ve çok yoruldu pazartesi sabah geç uyandı oyüzden. sabah geç uyanınca akşm üstü 5 gibi tekrar uyumuş ve 18:30 gibi kalktı dolayısı ile akşam 11 de uyutmak çok zor oldu ama düzeni şaşmasın diye sallaya sallaya zorla uyudu. öğlen uykusunu çok uyuduğu için uyumak istemiyor haklı olarak.günde 1 kere 1-1,5 saat uyuması yeterli .en azından burak o kadar uyuyor.akşamda genelde 11 gibi yatırıyoruz.9 -11 arasıda devamlı oyun oynuyoruz onunla dolayısı ile biraz enerjisini atıyorr

yok diyorumyaa beş gibide uykusunun içinde böle bi yerini sıkıştırıyomuşun gibi çığlık atıyo uyanıyo diyorumyaa acaba köpek dişlerimi çıkıcak diye düşünüyorum ama yinede alt azıları çıkmadanda ihtimal vermiyorumm bilemedim yani anneme söli
m bugün öğln ikşi saat sonra uyandırsın ya dişten ya çok uyuduğundan bugün deneyelimde görelimmm

kızlar şehir fırsatında lime tree cafede kahvaltı çift kişilik 15 e düşmüş nasıl bi yerr acaba gitsekmi alıcam ben sanırım o kuponuuu daha önce giden voorrrmiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…