2011 Ekim Anneleri

Uykusunu bölmek yerine 1 - 1,5 saat erken yatırsa annen çocuk daha erken uyanmış olur ve akşam 1 saat erken uykusu gelir. Köpek dişlerini bilemiyorum, her çocukta sırayla olmuyor her şey, belki de gelecektir. 2 yaşı bitene kadar gece uykusundan uyanmaları devam eder diyorlar. Mert öğlen 1 saat uyuyor 12-1 arası. Akşamüstü çok uykusu geliyor ama uyutmuyorum, gece uykusuna 9,30 - 10 gibi yatırıyorum.

günaydın kızlarrrrrr yavrulş hiç uyumadı gecede uyumuyooo işki gecedir korkutarak uyutuyorrumm çok üzülüorummm
kötü kadın müzyyennnnn

Canım benim oğluş burada da daha önce değindiğim gibi uyumuyordu. ama bu sıralar nerdeyse saat başı kalkıyor. Dün aşısı vardı. ebe azı dişlerinin kabardığını söyledi ben ona bağlıyorum .iştahı da azaldı zaten. yani dönemsel olduğunu düşünüyorum. sen de bir yokla istersen. bir de yeni seslerden çok korkuyor. alt kattaki komşu matkap kullanınca bir çırpındı korkudan yavrucak hemen dışarı çıkardım. ama gece hep çığlıkla uyandı.

bak ben bunu beğendim bisiklet olarak. sadece e-bebekte satışta,markayı e-bebek getiriyormuş türkiyeye. çok sağlam birşeye benziyor.belki ben bunu alırım burağa.yalnız nette kırmızısı kalmamış. mağazalarında varmış ama sordum şimdi,buyaka,palladium ve çamlıca mağazalarında var kırmızısı.

Injusa Tricycle Body - e-bebek.com

Oy oy çok yoğun geçiyor senin günler.. Düğüne az mı kaldı?
Sabahın 4'ünde ne poğaçası yaptın canım? Çok azimlisin Maşallah sana!

düğün haziranın ilk haftası canım, ben kıyafet olayımı hallettim, ayakkabılar kaldı,
hediye olarak ne alırım ona karar vermedim,
geçen hafta arkadaşla niyetlendik o ıspanaklı pasta ben ise pastane poğçası yapacaktık,
tarifi bulmam ve yapmam ancak o saatte oldu ama arkadaşlara da söyledim bir daha böyle
yapmam diye,

Sevozy ve Maral nerdesiniz? Neden ıssızlaştık bu hafta?

bugün diğer servise yardım ettim ve çok yoruldum ancak masama oturup işlerimi bitirdim ve
siteye giriş yaptım, yarın sabahta diş için randevum var dilerim uzun sürmez ve çok uğraştırmazlar
belki öğleden sonra giriş yapabilirim,

yaa ne kadarki fiyatı ben bugün gidicem buyakayaa bakarım efeye denettiririmmmmm güzlmişş diğer paylaştığıma çok benziyo sağlamsaaaaaa lassaaa der alırız artukk yavru ceylanlarımızaaaaa

çok güzelmiş tenteyide iyi düşünmüşler bizde de chicco vardı ya indiriyorum parkta çocuklar hiç rahat bırakmıyo çocuk sürekli binemez ya arada salıncağa falan binmek istiyo o arada boş görenler hemen koşuyo ağlıyolar falan neyse binsin annesi ağlatma diyorum busefer bizim ki binmek istediği zaman indiremiyoruz yırtıyolar resmen kendilerini.. böyle ilgi çekici şeylerde sorun valla parkta ben şimdi bizim yan tarafa indiriyorum araç park yeri orda bindiriyorum hevesini alana kadar sonra bisikleti eve çıkarıp park tarafına öyle geçiyoruz) çocuk bakmak zor bacım)

kızlar doktordan geldim kolonoskopi ultrason bazı tahlillerde istedi cerrahpaşaya yolladı beni cuma ultrason gününü aldım kolonoskopide10 mayısta şişli etfalin biyoloji lab ındada bazı tahlillerim varr yanii kaç gündür uğraşıp duruyorumm hemotolojilerde
bu kolonoskopidende çok korkuyorum orda çalışan arkadaşım dediki çok bağırıyolar çok ağrılıymış ((((( endoskopide kısa sürüyomuş ağızdan sprey sıkıyoruz uyutma falan yok dedii

geçmiş olsun canım,özel yerlerde hem kolonoskopide, hemde endoskopide bayıltarak yapıyorlar. uygun yapan yerlerde var.bir araştır istersen

yaa üç kez anestezi aldımya çok korkuyorum artık anestezinden kendime gelmem ç.ok zor oluyo benim anestezidende çok korkuyorum artıkkyaa bilemiyorumki burda ağrı kesici iyne yapıyolarmış makattan birde endoskopi başlamadan ağızdan sprey

Kartopuu kıss sana ne soracaktım lazeri bırakalı kaç ay yada yıl oluyop çıkmaya başladımı eskisi gibi

ben kolonoskopi oldum uyutulmadım.cok fenaydıı..mumkuns ebayıltsınlar.bazı yerler bayıltıomuş.ben academic hospital da oldum ki özel ve paralı idi.ama paramla, inim inim inledimm

Geçmiş olsun Zeynep.. Kolonoskopinin zor olduğunu duymuştum ama herkesin ağrı eşiği farklıdır. Diş dolgusunu da zor derler ama ben uyuşturtmadan yaptırıyorum. Kardeşime endoskopi yapılmıştı mide kanaması geçirince, 3-4 defa yapıldı ben hep yanındaydım, bayıltmadılar hiç. Öğürmesi geliyordu arada o zaman da doktor burnundan nefes al ver diyordu.

Kan değerin mi düşük senin? Nerden çıktı bu tahliller?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…