yok diyorumyaa beş gibide uykusunun içinde böle bi yerini sıkıştırıyomuşun gibi çığlık atıyo uyanıyo diyorumyaa acaba köpek dişlerimi çıkıcak diye düşünüyorum ama yinede alt azıları çıkmadanda ihtimal vermiyorumm bilemedim yani anneme söli
m bugün öğln ikşi saat sonra uyandırsın ya dişten ya çok uyuduğundan bugün deneyelimde görelimmm
günaydın kızlarrrrrr yavrulş hiç uyumadı gecede uyumuyooo işki gecedir korkutarak uyutuyorrumm çok üzülüorummm
kötü kadın müzyyennnnn
Oy oy çok yoğun geçiyor senin günler.. Düğüne az mı kaldı?
Sabahın 4'ünde ne poğaçası yaptın canım? Çok azimlisin Maşallah sana!
Sevozy ve Maral nerdesiniz? Neden ıssızlaştık bu hafta?
Uykusunu bölmek yerine 1 - 1,5 saat erken yatırsa annen çocuk daha erken uyanmış olur ve akşam 1 saat erken uykusu gelir. Köpek dişlerini bilemiyorum, her çocukta sırayla olmuyor her şey, belki de gelecektir. 2 yaşı bitene kadar gece uykusundan uyanmaları devam eder diyorlar. Mert öğlen 1 saat uyuyor 12-1 arası. Akşamüstü çok uykusu geliyor ama uyutmuyorum, gece uykusuna 9,30 - 10 gibi yatırıyorum.
Canım benim oğluş burada da daha önce değindiğim gibi uyumuyordu. ama bu sıralar nerdeyse saat başı kalkıyor. Dün aşısı vardı. ebe azı dişlerinin kabardığını söyledi ben ona bağlıyorum .iştahı da azaldı zaten. yani dönemsel olduğunu düşünüyorum. sen de bir yokla istersen. bir de yeni seslerden çok korkuyor. alt kattaki komşu matkap kullanınca bir çırpındı korkudan yavrucak hemen dışarı çıkardım. ama gece hep çığlıkla uyandı.
bak ben bunu beğendim bisiklet olarak. sadece e-bebekte satışta,markayı e-bebek getiriyormuş türkiyeye. çok sağlam birşeye benziyor.belki ben bunu alırım burağa.yalnız nette kırmızısı kalmamış. mağazalarında varmış ama sordum şimdi,buyaka,palladium ve çamlıca mağazalarında var kırmızısı.
Injusa Tricycle Body - e-bebek.com
Eki Görüntüle 680673
bak ben bunu beğendim bisiklet olarak. sadece e-bebekte satışta,markayı e-bebek getiriyormuş türkiyeye. çok sağlam birşeye benziyor.belki ben bunu alırım burağa.yalnız nette kırmızısı kalmamış. mağazalarında varmış ama sordum şimdi,buyaka,palladium ve çamlıca mağazalarında var kırmızısı.
Injusa Tricycle Body - e-bebek.com
Eki Görüntüle 680673
kızlar doktordan geldim kolonoskopi ultrason bazı tahlillerde istedi cerrahpaşaya yolladı beni cuma ultrason gününü aldım kolonoskopide10 mayısta şişli etfalin biyoloji lab ındada bazı tahlillerim varr yanii kaç gündür uğraşıp duruyorumm hemotolojilerde
bu kolonoskopidende çok korkuyorum orda çalışan arkadaşım dediki çok bağırıyolar çok ağrılıymış((((( endoskopide kısa sürüyomuş ağızdan sprey sıkıyoruz uyutma falan yok dedii
sevozycan neredesin sen beğenip beğenip kaçıyon?
Kartopuu kıss sana ne soracaktım lazeri bırakalı kaç ay yada yıl oluyop çıkmaya başladımı eskisi gibi
kızlar doktordan geldim kolonoskopi ultrason bazı tahlillerde istedi cerrahpaşaya yolladı beni cuma ultrason gününü aldım kolonoskopide10 mayısta şişli etfalin biyoloji lab ındada bazı tahlillerim varr yanii kaç gündür uğraşıp duruyorumm hemotolojilerde
bu kolonoskopidende çok korkuyorum orda çalışan arkadaşım dediki çok bağırıyolar çok ağrılıymış((((( endoskopide kısa sürüyomuş ağızdan sprey sıkıyoruz uyutma falan yok dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?