Gunaydın kızlar, hayırlı cumalar inşallahhh..
Benim acami sepetim ekte, valla kolay olmadı pek,olduğu kadar,süsleme değilde su satendi,tüldü,sepete yapıştırmak zor oldu yaa..
Neyse maksat hediye ,bugun arkadasa göndereceğim inşş
gunaydın kızlar, hayırlı cumalar inşallahhh..
Benim acami sepetim ekte, valla kolay olmadı pek,olduğu kadar,süsleme değilde su satendi,tüldü,sepete yapıştırmak zor oldu yaa..
Neyse maksat hediye ,bugun arkadasa göndereceğim inşş
ellerine sağlık bence çok hoş görünüyor....
Bende dün facebookta gördüm paylaşmak istedim kızları olanlar için tütüüü yapımı çokkta basitmiş...işte fotosuEki Görüntüle 683652
gittinmi akşam bu yakaya aldınmı bisiklet
Geçmiş olsun Zeynep.. Kolonoskopinin zor olduğunu duymuştum ama herkesin ağrı eşiği farklıdır. Diş dolgusunu da zor derler ama ben uyuşturtmadan yaptırıyorum. Kardeşime endoskopi yapılmıştı mide kanaması geçirince, 3-4 defa yapıldı ben hep yanındaydım, bayıltmadılar hiç. Öğürmesi geliyordu arada o zaman da doktor burnundan nefes al ver diyordu.
Kan değerin mi düşük senin? Nerden çıktı bu tahliller?
geçmiş olsun Zefey
hayırdır ne oldu ?
merhaba herkese,
pazartesiden beri hastayım arkadaşlar boğaz enfeksiyonu geçirdim ama hala düzelmedi çok kötüydü... bugün bakayım dedim kesin bi sürü sayfa vardır ama çok yazışma olmuş...
zefeycim görümcem kolonoskopi oldu ve yarı anestezi verdiler hatırlamıyor ama hiç zorlanmadı o yüzden hiç kötü düşünme burun ameliyatının yanında o nedirki rahat ol geçmiş olsun...
kızlarr geçenlerde komşum geldi bana kurabiyeleri gösterdim yaptıklarımı kadın gitti sabahına bi baktım erimiş kurabiyeler görmeniz lazım nazardan korkulur vallaaa...
zefey,
geçmiş olsun canım,
çok gözünde büyütüp korkutma kendini canım,
ne yapacaklarını öğrenmişsin, onlar senin acı çekmeni azaltır,
durumunu da (burundan dolayı yaşadığın anestezi olaylarını) belirtirsin
ona göre gerekeni yaparsın,
evet çok ıssız kalmış topik,
ben pek giremedim,
zaya bana da galiba nazar değdi,
önceden işlerimi yapıp yazabiliyordum,
şimdi sadece işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum
yazmaya fırsat bulamıyorum
aslında fırsat yaratabilsem şu sınavada çalışabilsem,
sınav için biraz zorlamam lazım kendimi
sevozy hayatım valla çok güzel ellerine sağlık. Ben cidden çok beğendim çok kibar ve zarif olmuş
hazır değilmişi valla ben daha hzır değilim fındığım nasıl olsun ki.kakasını yprken anlaıom coğu zaman ama çişin hiç farkında olmıuom.bide altı cok ıslak olup bez şiştiğinde hiç rahatsız olmauo.Hiç değiştir demıo .nie acaba??
merci cnm.sevndm begendiğinizee.arkadas sade sevvıoo.o yuzden cok allayıp pullamadım.ama tül ve yıkanmış tozbezini:) tam serip yapıştırmayı beceremedim fındık kızım kucağıma oturup benı öpp die tutturdu,derdi bahaneee elleyecek herseyi ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?