2011 Ekim Anneleri

merhaba herkese,

pazartesiden beri hastayım arkadaşlar boğaz enfeksiyonu geçirdim ama hala düzelmedi çok kötüydü... bugün bakayım dedim kesin bi sürü sayfa vardır ama çok yazışma olmuş...

zefeycim görümcem kolonoskopi oldu ve yarı anestezi verdiler hatırlamıyor ama hiç zorlanmadı o yüzden hiç kötü düşünme burun ameliyatının yanında o nedirki rahat ol geçmiş olsun...

kızlarr geçenlerde komşum geldi bana kurabiyeleri gösterdim yaptıklarımı kadın gitti sabahına bi baktım erimiş kurabiyeler görmeniz lazım nazardan korkulur vallaaa...

zefey,
geçmiş olsun canım,
çok gözünde büyütüp korkutma kendini canım,
ne yapacaklarını öğrenmişsin, onlar senin acı çekmeni azaltır,
durumunu da (burundan dolayı yaşadığın anestezi olaylarını) belirtirsin
ona göre gerekeni yaparsın,

evet çok ıssız kalmış topik,
ben pek giremedim,
zaya bana da galiba nazar değdi,
önceden işlerimi yapıp yazabiliyordum,
şimdi sadece işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum
yazmaya fırsat bulamıyorum

aslında fırsat yaratabilsem şu sınavada çalışabilsem,
sınav için biraz zorlamam lazım kendimi

Gunaydın kızlar, hayırlı cumalar inşallahhh..
Benim acami sepetim ekte, valla kolay olmadı pek,olduğu kadar,süsleme değilde su satendi,tüldü,sepete yapıştırmak zor oldu yaa..
Neyse maksat hediye ,bugun arkadasa göndereceğim inşş

Eklentiler

• $2013-04-11 23.25.51.webp
    20 KB · Görüntüleme: 30

ellerine sağlık bence çok hoş görünüyor....

bende dün facebookta gördüm paylaşmak istedim kızları olanlar için tütüüü yapımı çokkta basitmiş...işte fotosu

günaydın kızlar,
güzel bir haftanın sonunu geçirmek dileğiyle diyorum,

sevozy, maşallah çok güzel görünüyor
ellerine sağlık,

zaya ben kızımın tütü eteğini kendim yaptım
bir daha yaparsam çok sık yapacağım ve belki iki katlı yaparım

sevozy hayatım valla çok güzel ellerine sağlık. Ben cidden çok beğendim çok kibar ve zarif olmuş

Aaaaaaaaaa 7 ziyaretçimii sıfır üyemii hayrolaa kızlar ne okuyosunuzzz anlamadım yaa hayrett bişi

selam kızlarr yeni geldim beyn hastahanedeydim ultrasona falan girdim emilim testlerim vardı hallettim geldim sizler nasılsınız bu aralarda işler bi yoğunki sormayınnnnn kafam hastahanelerde işlerde üstüne eklenince giremiorum pekkkkkk bu arada efe hep ağladı gece eşim soğuk diye ağrı kesicide içirtmedii hayret bşşişi yaaa neden ağlıyo bu çocuk ama her ağlayışında gaz çıkarıyo sanırım halaa bu çocuk kolikkkkkk köpek dişleride heran pırtlamak üzere damla gibi olmuş sertleşmiş

gittinmi akşam bu yakaya aldınmı bisiklet

efenin pek dikkatini çekmesi ya ilerde alırım aklı erince pedal çevirmeye aklı erince şu üzeri tenteli ayıcıklı olanlarda realde 800 tl ye düşmüş şuanlık onu çok beğendii maa bilemedim kararsızım normalde efe bebek arabasında birde o migrosun çocuk için olan arabaları varya onlardada durmuyorrr bunda hiç durmaz sanırım bu sene almam ben onu

cnm bu estetik cerrah bana demiştiya bi hemotolojiye git ordan gittim işte fırsatını burdum oda deşlik deşik ettii bi haftadır 9 tüp kan vaerdim mayısın üçünde kolonoskopiyle endoskoıpi bugün ultrason vardı bide bu tahliller heryerde yok özellerdede yok araştırma hastahanelerinde var bi şişli etfale bi okmeydanına gidip geldim
kızlar hastahanelerde öyle şeylerle karşılaştımki halimize bin şükğür allah yardımcıları olsun doktorun bu kadar incelemesinden kıllanmıştım ama ultrasonda bişi çıkmayınca çok şükür allahıma şükrettim neler var neler hastahanelerde (((( gözümn önünden gitmiyooo aklıma getirdiğim herşeyi unuttum bile pozitif bakmaya çalışıyorum

geçmiş olsun Zefey
hayırdır ne oldu ?

geçmiş olsun canım tüü nazara gelmişşş kurabişler :SSSSSSS ne göz varmış hatundada

bu ara yaptırmıycam galiba yaaa kolonoskopiiiidokrtor kızıcak ama napim göze alamıyorum bende zaten pıhtılaşma sorunu var tüm sonuçlar onda yoğunlaşıyo içimde kanama sızıntı bişi yok

saol cnm

kızlar herkes nerdee bi kaç gündür yoktumm herkezz saçılmışşş etrafaa başka topiklerdemisinizz peşinize düşerimm haaaaaaaaaaaaa

sevozy hayatım valla çok güzel ellerine sağlık. Ben cidden çok beğendim çok kibar ve zarif olmuş

merci cnm.sevndm begendiğinizee.arkadas sade sevvıoo.o yuzden cok allayıp pullamadım.ama tül ve yıkanmış tozbezini:) tam serip yapıştırmayı beceremedim fındık kızım kucağıma oturup benı öpp die tutturdu,derdi bahaneee elleyecek herseyi ya:))

valla bizimkide hiç rahatsız olmuyooo üstelikte gece taktığım bez sabah 1 kilo oluyo uyuyn bebek altına yapmazz demekki uyumuyo tutamıyooooo

çok tül harcamıssın annemm yaa çok üzüldümm :)))))) bi dahakine beni ara haa unutmaaaaaaaaaa

hoşgeldin zefey, ultrasonda birşey çıkmamış çok sevindim. diğerlerinde de bir şey çıkmaz merak etme. Allah tüm hastalara acil şifalar versin canım.

herkezde bahar yorgunluğu var herhalde kimse girip birşey yazmıyor doğru düzgün. bende diğer topikleri turluyorum.zayıflama kürleri falan bakıyorum. diyet,spor yapmadan zayıflatan birşey varmı diye araştırıyorum

Son düzenleme:
kızlarr dün değil evveli günn bir tarif öğrendimm aman allahımm hiç. bölee bişi yememiştimmmmmm şimdi netten bakim adınıda bilmiyorumki yahuuuuuu bakşim bulabilirsem resmini koyyim sizeeee

bu arada tatil çıktı biizim müdürlüğe ama eşsiz gönderiyorlarr napimki ben kocişimin olmadığı yerde pehhhh eğitimde var işin işçinde umarım şart koşmazlar((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…