2011 Ekim Anneleri

buldum kızlarrrr gün var 29 unda bunu yapıp götürüciyymm görümcekler aaaaaa naman allahım dişycik kesinn hiç bizim ailede yapan olmadıyaaaaaa inşallah yediğimki gibi tutturabilirimde hafta sonu dererim kesinnn ona göreeee

ya yarın akşam hem nişan hem 7 mevludu var arkadasın.peşpeşe gtcem.nasıl gyncem şimdi ..ikisi içinde gecerli kıyafet ne olakii...

kızlar mothercare ayın 15 i indirimini bugünden başlatmış. ben burağa bir spor ayakkabısı aldım 35 tl ye düşmüş.

evet bugün gittim cevahirdekine üçlü tshırtlar 26 ya düşmüş bende pazartesi onlardan alim yumuşacıkk oğlum giysin pamıkk gibinnnnnn

git kız üzülmüşmüş aldığın tüller incecikk .ancak saten alcan ki üstüne tek kat guzel olur.allahın tozbezini kaptcam die ne cırpındım yaaa

anaammmmmm iyilikte yaranmıyo hatunaaaaa
sen kaplayamamışsınkii ben na yapim kızımmm ölemi
kaplanıyoo tek katla yapıp kenarlarını tülliycektin sen doldurmuşun ortayaaaaa güzelimm zavallı tülleriiiiikulpunuda kumaşlayıp tülliycektin ben sana resimde öylemi öğrettimmmmmmm aaaaaaaaaaaaa yolarım seni gıızzzzz

ya yarın akşam hem nişan hem 7 mevludu var arkadasın.peşpeşe gtcem.nasıl gyncem şimdi ..ikisi içinde gecerli kıyafet ne olakii...

mevlüd evdemi lokal gibi biyerdemiiiiii

bu arada bakj bu sepetide ben o aynı tülden aldım bende o siteden sip. etmiştimmmmmmm

bak çıplak haline birde tüllenmişşşşşş haline aynııı hemen çamırı at banaaa cadıııııııı

hey Allahım ya sanki uygulamalı ders vermiş.lafa bak.resimde öyle mi öğrettim dioo.Len resme bakılıp eğitilseydik, ohhooooho..Neyse sana uymayayım,mahhalle gacıları gibi girişmeyelim birbirimizee..neyse ben yınede begendim sepetimi,buarada öğrenmiş olduk eksiklerimizi en acı sekilde

birde sevozycan dostum bu bağlantı yerlerini hep köşede birleştiricen nede olsa üzerini kapatıcaksınya gizlenmiş olur diye canım bize tülüde bezide veya sateni iki parça halinde bi sepetin iç ortadından knarlara doğru birde sepetin dışından uca doğrıu kes yapıştırrr yani iki parça yine sepetin çevresişnde birleşicek o zaman hep gizlenmiş oluyoo yavrummmm haydi sevozy can senden süper bi performanss bekliyorumm
şaka bi yanada bu sepette çok cizel yaptın yaratıcılık meselesiiii
bu arada sepeti yapmak oyalamıyoda acaba şunumu yapsam şurasınamı taksam bu oyalıyo diimi yapıştırırken probvlem yaşadınmı

valla bi milyoncudan aldım ama silikon tabancası zımba gibi hmn ısıtıp,hemn yapıştırıo..

ahahahhahh bizde beendik len de içinee biraz fazla kaçmışş tül didim sadecee aaaaaaaa

aa ne ziyaretçi kalmış ne üye kaçırdım herkesii ahahahehehhahahehehahha

o iyi oldu kıss evde dursun hep lazım olacak sanaaaaa

töbe ,su sepetler bitsin daha yapmam...

ahahahhahh bizde beendik len de içinee biraz fazla kaçmışş tül didim sadecee aaaaaaaa

kız toz bezindeki lekeler ve silikon tabancasının sarı sarı izleri cıkınca bende bol bol yaptım.bakma öle daha ii oldu.içine hiç bişy koymasa bile öle bile süs gibi kullanırr.. zaten kızı hastaneye yatırmışlar,20 dk nts de kalpatısı azalıomuş arada.sanırım düzelmezse alacak doğuma..daha bi haftası vardı ama.kız bebesi acele etti herrralll

kızlar işlerimi yoluna koydum,
haftaya arkadaşım eğitime gidiyor
onun yerine de bakacağım dilerim
çok yoğun olmam, haftaya sık sık görüşmeyi diliyorum,
bu arada benim kız şimdi dışarıda kuzeniyle görüşecek
ben de yanlarına gideceğim,

zefey biraz rahatlamışsındır, dilerim önemli bir şeyin çıkmaz
basit bir kan ilacıyla atlatırsın

sevozy bence de güzel olmuş, yapamayacağını düşünen birisine
göre süpersin, allah arkadaşının yardımcısı olsun, bir avazda
doğursun sağ salim kucağına bebeğini alsın

bi avazda kurtulsn inşallah ne diyelim çok sevinecek sepetinee dediğin gibi içine bişi koymasada şık durur odasındaaaaa

inşallahh cnmm

bu aradaa cemreyede bakın kuzeniyle buluşcakkkkkk :))))) ayy büyüycekte dışarı çıkacaklar kız bunlarrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…