çok tül harcamıssın annemm yaa çok üzüldümm :)))))) bi dahakine beni ara haa unutmaaaaaaaaaa
git kız üzülmüşmüşaldığın tüller incecikk .ancak saten alcan ki üstüne tek kat guzel olur.allahın tozbezini kaptcam die ne cırpındım yaaa
kızlar mothercare ayın 15 i indirimini bugünden başlatmış. ben burağa bir spor ayakkabısı aldım 35 tl ye düşmüş.
git kız üzülmüşmüşaldığın tüller incecikk .ancak saten alcan ki üstüne tek kat guzel olur.allahın tozbezini kaptcam die ne cırpındım yaaa
ya yarın akşam hem nişan hem 7 mevludu var arkadasın.peşpeşe gtcem.nasıl gyncem şimdi ..ikisi içinde gecerli kıyafet ne olakii...
evet bugün gittim cevahirdekine üçlü tshırtlar 26 ya düşmüş bende pazartesi onlardan alim yumuşacıkk oğlum giysin pamıkk gibinnnnnn
anaammmmmm iyilikte yaranmıyo hatunaaaaa
sen kaplayamamışsınkii ben na yapim kızımmm ölemi
kaplanıyoo tek katla yapıp kenarlarını tülliycektin sen doldurmuşun ortayaaaaa güzelimm zavallı tülleriiiiikulpunuda kumaşlayıp tülliycektin ben sana resimde öylemi öğrettimmmmmmm aaaaaaaaaaaaa yolarım seni gıızzzzz
birde sevozycan dostum bu bağlantı yerlerini hep köşede birleştiricen nede olsa üzerini kapatıcaksınya gizlenmiş olur diye canım bize tülüde bezide veya sateni iki parça halinde bi sepetin iç ortadından knarlara doğru birde sepetin dışından uca doğrıu kes yapıştırrr yani iki parça yine sepetin çevresişnde birleşicek o zaman hep gizlenmiş oluyoo yavrummmm haydi sevozy can senden süper bi performanss bekliyorumm
şaka bi yanada bu sepette çok cizel yaptın yaratıcılık meselesiiii
bu arada sepeti yapmak oyalamıyoda acaba şunumu yapsam şurasınamı taksam bu oyalıyo diimi yapıştırırken probvlem yaşadınmı
hey Allahım ya sanki uygulamalı ders vermiş.lafa bak.resimde öyle mi öğrettim dioo.Len resme bakılıp eğitilseydik, ohhooooho..Neyse sana uymayayım,mahhalle gacıları gibi girişmeyelim birbirimizee..neyse ben yınede begendim sepetimi,buarada öğrenmiş olduk eksiklerimizi en acı sekilde
valla bi milyoncudan aldım ama silikon tabancası zımba gibi hmn ısıtıp,hemn yapıştırıo..
o iyi oldu kıss evde dursun hep lazım olacak sanaaaaa
ahahahhahhbizde beendik len de içinee biraz fazla kaçmışş tül didim sadecee aaaaaaaa
aa ne ziyaretçi kalmış ne üye kaçırdım herkesii ahahahehehhahahehehahha
tırsdı millet senden, yolarım molarımmm,cingen misin kızım sennn...
töbe ,su sepetler bitsin daha yapmam...
kız toz bezindeki lekeler ve silikon tabancasının sarı sarı izleri cıkınca bende bol bol yaptım.bakma öle daha ii oldu.içine hiç bişy koymasa bile öle bile süs gibi kullanırr.. zaten kızı hastaneye yatırmışlar,20 dk nts de kalpatısı azalıomuş arada.sanırım düzelmezse alacak doğuma..daha bi haftası vardı ama.kız bebesi acele etti herrralll
kızlar işlerimi yoluna koydum,
haftaya arkadaşım eğitime gidiyor
onun yerine de bakacağım dilerim
çok yoğun olmam, haftaya sık sık görüşmeyi diliyorum,
bu arada benim kız şimdi dışarıda kuzeniyle görüşecek
ben de yanlarına gideceğim,
zefey biraz rahatlamışsındır, dilerim önemli bir şeyin çıkmaz
basit bir kan ilacıyla atlatırsın
sevozy bence de güzel olmuş, yapamayacağını düşünen birisine
göre süpersin, allah arkadaşının yardımcısı olsun, bir avazda
doğursun sağ salim kucağına bebeğini alsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?