kızlar burağa diş buğdayında diş şeklinde kurabiye yapmıştım,tarifi bulamıyorum.
zaya,zefey,en güzel tarifinizi paylaşın bakalım,zencefilli varsa o da olur.
gunaydın kızlarr, iyi haftalar herkeseeee..cuma hemen gelsinde 23 nisan tatil ile pzt yi birleştirsek 4 gün güzel olcak yawsssBu hafta bunla motive olcaz anlaşıldı:)
kızzzz benimki tarçınlı bilmiooommki zayaa hangi tariftn yapıyoduuu diş buğdayı ne zamannn
bugün diş buğdayı için diş sabunlarını ısmarlayacağım. onlar gelsin peşinden yapacağız. haftaya yaparız herhalde. bende biraz süsleme falan yapayım bu arada.tarçınlıda olur kurabiye farketmez
süsleme neler yapacksın cnmm zaten diş şeklinde bişiyin vardı ama mavimiyddiii tam gözümde canlanmadı beyazdıda kenarında mavi yoktu dimşş
kurbiye
1yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
yarım paket kabartma tozu vanilya
bir tatlı kaşığı tarçın
1 paket margarin oda sıcaklığında
aldığı kadar un
fazla geçmesin hafif pembeleşmesi yeter cnm bu kadar şeker hamuru koycakmısın üzerinee
süsleme neler yapacksın cnmm zaten diş şeklinde bişiyin vardı ama mavimiyddiii tam gözümde canlanmadı beyazdıda kenarında mavi yoktu dimşş
kurbiye
1yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
yarım paket kabartma tozu vanilya
bir tatlı kaşığı tarçın
1 paket margarin oda sıcaklığında
aldığı kadar un
fazla geçmesin hafif pembeleşmesi yeter cnm bu kadar şeker hamuru koycakmısın üzerinee
Eki Görüntüle 685863
burak için bu şekilde yapmıştım,yine böylemi yapsam yoksa şeker hamuru ile kaplasammı
diş şeklinde kapı süsüydü o ama kenarında mabi fırfır vardı,onu söküp kenarına pembe fırfır geçebilirim belki ,birde yaşadın dişim çıktı diye banner yapayım diyorum
böylede çok cizellll ama şeker hamuru daha bi şıkıdıkk şıkıdıkk duruyoo halası oluyosun şimdş sen dşmiiiii
bende görümcemin diş buğdaylarını çubuklu yapıcammm az yaparım zaten az ve öz olsun 20 tanee
hı bu aradaa tariften 40 tane çıkıyoya sen de az yaparsan yarıya düşürürsünnn
sabunu kırk tane ısmarlayacağım,kurabiyeyide kırk tane yapayım. nekadar pembe ve beyaz şeker hamuru almam lazım ,kaplamayı beyaz yaparım üzerine pembe kelebek falan koyarım senden patchwork kalıbını alsam becerebilirmiyim ? ne dersin?
becerirsin yaa senden kaçarmııı 250 gram beyaz 250 gram pembe alsan yeter enjektörlü kelebeği diyosun dimi veririm onuda şık dururrr zaten pembeninnn herbişeyi güzel oluyoooo
kıs onun adı enjektörlübaskı yapıp arkadan itiyosunyaa ama patchwork farklı onu baskı gibi yapıosun patchworlarımda kelebek yok zatiemzik ayak bebek top küp falan varEki Görüntüle 685897
bu kurabiyemde meselaa sağdaki emzik patchwork soldaki kelebeği diyosun o enjektörlü kalıpp cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?