2011 Ekim Anneleri

kızlar burağa diş buğdayında diş şeklinde kurabiye yapmıştım,tarifi bulamıyorum.

zaya,zefey,en güzel tarifinizi paylaşın bakalım,zencefilli varsa o da olur.

kızzzz benimki tarçınlı bilmiooommki zayaa hangi tariftn yapıyoduuu diş buğdayı ne zamannn

gunaydın kızlarr, iyi haftalar herkeseeee..cuma hemen gelsinde 23 nisan tatil ile pzt yi birleştirsek 4 gün güzel olcak yawsss Bu hafta bunla motive olcaz anlaşıldı:)

gunaydın kızlarr, iyi haftalar herkeseeee..cuma hemen gelsinde 23 nisan tatil ile pzt yi birleştirsek 4 gün güzel olcak yawsss Bu hafta bunla motive olcaz anlaşıldı:)

heee birleştireydik eydidee çok yoğunnnn
son süt iznimide bu hafta kullanıpp bu defterii kapatıyorum kızlar süt izni falan kalmıycak son sü t
izni günüm PPPP yastayım eyy aneyy aneyyyyyy

bu arada cuma günü efenin aşısı varr haydi hayırlısııııııı atlatır oumaruım yavru ceylanım ateşsğzzz

kızzzz benimki tarçınlı bilmiooommki zayaa hangi tariftn yapıyoduuu diş buğdayı ne zamannn

bugün diş buğdayı için diş sabunlarını ısmarlayacağım. onlar gelsin peşinden yapacağız. haftaya yaparız herhalde. bende biraz süsleme falan yapayım bu arada.tarçınlıda olur kurabiye farketmez

şeker hamurunu hazır alsam ,kurabiyeleri becerebilirmiyim acaba,ben şeker hamuru ile kaplamadan düşünüyorum ama karar veremedim.çok uğraştırırmı beni şeker hamuru

süsleme neler yapacksın cnmm zaten diş şeklinde bişiyin vardı ama mavimiyddiii tam gözümde canlanmadı beyazdıda kenarında mavi yoktu dimşş

kurbiye

1yumurta
1 su bardağı pudra şekeri
yarım paket kabartma tozu vanilya
bir tatlı kaşığı tarçın
1 paket margarin oda sıcaklığında
aldığı kadar un

fazla geçmesin hafif pembeleşmesi yeter cnm bu kadar şeker hamuru koycakmısın üzerinee

ay yazmayı unuttum beyaz beyaz duresun istiyosan unu koymadan önce bir su bardağı buğday nişastası koy sonra ununu yedire yedire koyarsınnnnnnn

diş şeklinde kapı süsüydü o ama kenarında mabi fırfır vardı,onu söküp kenarına pembe fırfır geçebilirim belki ,birde yaşadın dişim çıktı diye banner yapayım diyorum

Eki Görüntüle 685863

burak için bu şekilde yapmıştım,yine böylemi yapsam yoksa şeker hamuru ile kaplasammı

böylede çok cizellll ama şeker hamuru daha bi şıkıdıkk şıkıdıkk duruyoo halası oluyosun şimdş sen dşmiiiii
bende görümcemin diş buğdaylarını çubuklu yapıcammm az yaparım zaten az ve öz olsun 20 tanee

hı bu aradaa tariften 40 tane çıkıyoya sen de az yaparsan yarıya düşürürsünnn

diş şeklinde kapı süsüydü o ama kenarında mabi fırfır vardı,onu söküp kenarına pembe fırfır geçebilirim belki ,birde yaşadın dişim çıktı diye banner yapayım diyorum

aa banner süper olurr ben senin yaptığın efe kısmını odasına astın gayette güzel duruyoo
bu arada o diş şeyini nasıl unuturummm oturma odasına asmıştım onu ama hiç resmini çekmeye fırsat bulamamıştım fırfırlarını pembşiş yaparsın harikaa olurrrr
hem belkim bundan sonraki uşakk kız olur belkimmmmmmm kim bilirrrrr

sabunu kırk tane ısmarlayacağım,kurabiyeyide kırk tane yapayım. nekadar pembe ve beyaz şeker hamuru almam lazım ,kaplamayı beyaz yaparım üzerine pembe kelebek falan koyarım senden patchwork kalıbını alsam becerebilirmiyim ? ne dersin?

becerirsin yaa senden kaçarmııı 250 gram beyaz 250 gram pembe alsan yeter enjektörlü kelebeği diyosun dimi veririm onuda şık dururrr zaten pembeninnn herbişeyi güzel oluyoooo

enjektörlü kelebek ne kızım

kıs onun adı enjektörlübaskı yapıp arkadan itiyosunyaa ama patchwork farklı onu baskı gibi yapıosun patchworlarımda kelebek yok zatiemzik ayak bebek top küp falan var

bu kurabiyemde meselaa sağdaki emzik patchwork soldaki kelebeği diyosun o enjektörlü kalıpp cnmm

yaa bizimde apartmandaa ihtiyacı olan bi kızzz takı yapıyo bana tutuştıurduu getirdim şimdi işyerinee hiç böle şeleride beceremem hayattaaa sabah serviste gösterdim iki tanesini sattım beş liraya yapıyo bileklikk hayrına getirdim bakalım kaç tane satılcakk

o zaman bu kelebeğim yapımı patchworkden daha kolay değilmi, ayrıca desenli merdanen varmı senin şeker hamuruna desen vermek için

Kızlar yaa işte bu yüzden takılamıyorum, net sınırlı bizde, öğle arasında açıyorum kimse yok. Akşam da giremiyorum zaten. Neler yapıyonuz bakalım. Zeynepe kekin tarifini sordum facede tersledi beni ya Aşk olsunnn çok üzüldüm çok :'( Ama çok güzel bişeye benziyo, ben de yapacam zeynep tarifini verirsee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…