2011 Ekim Anneleri

ama şekilleri çok tatlıı böle doğum gününde değişik değişik güzel olurrrrr

niye almayayım kalıp,şeker hamuru ile ısmarlayayım dedim,poşet falanda alırım çıkar aradan

benim var nede olsa kullanırsın bendennnn kelebek var kalp varrrr
poşetini organze kurdaleni al ordan çok uygun çünküüüü

Allah da sizi güldürsün Zefey ve Kartopu!! Ne ilginç rüyaymış o öyle hayır olsun İnşallah.. Zaten azıcık uyuyon o kadarcık uykuda da neler görüyon...

Allah da sizi güldürsün Zefey ve Kartopu!! Ne ilginç rüyaymış o öyle hayır olsun İnşallah.. Zaten azıcık uyuyon o kadarcık uykuda da neler görüyon...

hehehe sabahlara karşı hayırolsun sabah rüyasıı bu :)))))

yaa şimdi çıkışa geldi bakamadımmmm yarın sabah bakim sana haber vericemmmm tamammm haydiii görüşürüzz kıslar iyi akşamlarr fena bi hava varrr

yaa şimdi çıkışa geldi bakamadımmmm yarın sabah bakim sana haber vericemmmm tamammm haydiii görüşürüzz kıslar iyi akşamlarr fena bi hava varrr

bende yarına bıraktım canım,çünkü demin resmini eklediğim kalıplar biranda satıştan kalktı.aradım ellerinde stok bitmiş,yarın gelecek o zaman siteden görebilirsiniz dediler.

Baharatçılarda kırmızı boya oluyor. Sen ne renk alcaksın. Diğer renkler var mıdır bilmiyorum. Lohusa şerbeti için kırmızı almıştım ben.

pembe kullanacağım kurabiye için. neyse zeynep pembe 250 gr şeker hamuru al uğraşmazsın dedi,bende herhalde öyle ısmarlayacağım yarın

günaydın kızlarrrbugün çok şükür uykumu aldımmmm oğlum arcemek inde dediği gibi çok hırçınn annemmelinden bişi alınca kafasını duvara vurdu yine annem diyoki sen gelene kadar böle şeler yapmıyo sen gelinde değişik haraketler yapıyo hırçınlaşıyooooo falan anasını özlüyo yavrum demekki (((

kartopuuuuu bakıyorum şimdi pastdizayna 2 rakamlı kurabiye kalıbı alıcam sanırımmm

buraktada ısırma ve saç çekme huyu var nasıl önleyeceğiz bilemiyorum. önerilere açığım kızlar varmı bilgisi olan

buraktada ısırma ve saç çekme huyu var nasıl önleyeceğiz bilemiyorum. önerilere açığım kızlar varmı bilgisi olan

ayy ısırmayı unuttudaabizimki saçıma bir yapışıyoo özellikle bana ama ne teyzesine ne annanesine yapıyo özellikle bana yapışıyo ellerini sıkıyorum yinede açmıyo konuşuyorum olmuyo iki kişi zor ayırıyo saçoımdann bırakıp gidiyorum diyemi bu agresiflik arkadaş anlamadımkii :)

Günaydın canım.. Bizde de var aynı huy. Benim saçımı çekmeyi bıraktı şimdi fakat kız çocuklarınınkini çekiyor ve kimin ayağını görse ısırıyor. Babası Mert'i ayaklarından ısırarak seviyor, galiba çocuk da bunun normal bi davranış olduğunu sanıyor. Ben yaptıklarına gülmeyerek ve onun yanlış olduğunu anlatmaya çalışarak biraz engelliyorum ama kesin çözüm değil. "Hayır" kelimesini çok kullanmamaya çalışıyorum onun yerine "acıyor" "uff oluyor" falan diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…