malzemeleri aldığınız yer pasta dizayn mıydı??????????
evet canım past dizaynn alma sakın ama kalıp falan şeker hamurunu alıcaksan al ordann
niye almayayım kalıp,şeker hamuru ile ısmarlayayım dedim,poşet falanda alırım çıkar aradan
ama şekilleri çok tatlıı böle doğum gününde değişik değişik güzel olurrrrr
Allah da sizi güldürsün Zefey ve Kartopu!! Ne ilginç rüyaymış o öyle hayır olsun İnşallah.. Zaten azıcık uyuyon o kadarcık uykuda da neler görüyon...
gıda boyasını nereden bulabilirim pastdizaynda biraz pahalı,baharatçılarda varmı?
yaa şimdi çıkışa geldi bakamadımmmm yarın sabah bakim sana haber vericemmmm tamammm haydiii görüşürüzz kıslar iyi akşamlarr fena bi hava varrr
Baharatçılarda kırmızı boya oluyor. Sen ne renk alcaksın. Diğer renkler var mıdır bilmiyorum. Lohusa şerbeti için kırmızı almıştım ben.
günaydın kızlarrrbugün çok şükür uykumu aldımmmm oğlum arcemek inde dediği gibi çok hırçınn annemmelinden bişi alınca kafasını duvara vurdu yine annem diyoki sen gelene kadar böle şeler yapmıyo sen gelinde değişik haraketler yapıyo hırçınlaşıyooooo falan anasını özlüyo yavrum demekki(((
buraktada ısırma ve saç çekme huyu var nasıl önleyeceğiz bilemiyorum. önerilere açığım kızlar varmı bilgisi olan
buraktada ısırma ve saç çekme huyu var nasıl önleyeceğiz bilemiyorum. önerilere açığım kızlar varmı bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?