Kızlar yaa işte bu yüzden takılamıyorum, net sınırlı bizde, öğle arasında açıyorum kimse yok. Akşam da giremiyorum zaten. Neler yapıyonuz bakalım. Zeynepe kekin tarifini sordum facede tersledi beni yaAşk olsunnn çok üzüldüm çok :'( Ama çok güzel bişeye benziyo, ben de yapacam zeynep tarifini verirsee:)
niye terslesin kız,yanlış anlamışsındırbizler aynıyız canım.benim yeğenin diş buğdayı var ben onun hazırlıklarına başladım. bebiş kız olunca şimdi herşeyi pembiş pembiş yapıyorum,hevesimi alıyorum böylece
Kızlar yaa işte bu yüzden takılamıyorum, net sınırlı bizde, öğle arasında açıyorum kimse yok. Akşam da giremiyorum zaten. Neler yapıyonuz bakalım. Zeynepe kekin tarifini sordum facede tersledi beni yaAşk olsunnn çok üzüldüm çok :'( Ama çok güzel bişeye benziyo, ben de yapacam zeynep tarifini verirsee:)
Zeynepppp gel kız buraya nerdesin:)
kıssssne terslemesii dedimmmkkdan koptun sadece :)))))))))) özledik yanii neysee şimdi rüyamı anlatıciymmm sizeee
rüyamda sevozycanve ben bizim evde brunch yapıyoruz:)))) kocişlerim
izde çocuklara bakıyoo bekle allah beklee kartopuyla arcemek gelmiyooneyse yedik bizz bi yandanda balkonda keyif yapıyoruz herşeyi yedik üzerine arcemeklee kartopu geliyooo sonra diyoki kartopu haydin bowlinge gidelimmm arcemeğin eşi diyoki sıkılma hayatım git sen ben evde bakarım cmreyee kartopunun kocası ne diyo orayı hatırlamıyorum neyse anaaaaammmmm bowlingeeee gidiyoruzzkiiii kartopu bir zayıflamış birr zayıdfflamışş amana allahımmmmmmm hiç bişiyi kalmamışşşşş topu atarken asıl siz şu popomaa bakınnn diyipp bi açıyooo hepimizz şok oluyoruzz yani açtığınaa değildee donuna:)))beyaz fırfırlıı dıştanda ten rengi çorap varr tütütüt maşallahh diyoruzz nasılda zayıflamışşş sonra cemre ye bşişi oluyoo arcemek telaşla gidiyo falan o sıra daha bişi haztırlamıyorum
hayırdır inşallahhhh
o zaman bu kelebeğim yapımı patchworkden daha kolay değilmi, ayrıca desenli merdanen varmı senin şeker hamuruna desen vermek için
Ayyy kız çok hoşsun, bu nasıl rüya:)
napimmm kıss rüyaaabenim bi suçmm yok ama kartopununn fırfırıı hala gözümdeyaşamış gibiymm
Güzel rüyaymış:) Senin bu süt izni kaç aydı ya? Benim süt iznim vardı da ben kullanmadım mı acaba diye düşünüyorum. Halen bitmedi seninki baksana:)
kıss bu haftaa sonnnnnormalde 56 hafta işte ister 56 gün kullan yani iki ay gelme istersende 56 haftada bigün buda işte işe başladıktan sonra 1 seneye tekabül ediyorrrrr
Bizim de analık izninin bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat oluyo. Analık iznim de 23 ocak 2012'de bitmişti, işte benim süt izni de 23 ocak 2013'te bitmiş oluyo o zaman.
kahkahayı bastım bilgisayarın başında,kızım senin popon açık kalmış gece benim popomu görmüşsün hahahahahaha
yakışmışmıydı bari fırfılı donum. eğer dedğin kadar zayıflarsam söz senin şerefine fırfırlı don giyeceğim ve istersen sanada göstereceğim.
o zamn geldşi gectii cnm(((
bu arada kartopuuuu maya önünde mavi balonlaa maviyeşil lıght dağıtıyolarrr yolla stajerleri bn gittim aldm şimsddii :)))
ten rengi çorapta vardı bideee cindy bebek bacağı gibi ttütüüt maşallahhhhh diyim ne diyimmmmmm
rüyalarım çıkarr kartopuu bu sözünü unutmaa :)))))))
stajer geldi şimdi,büsküvileri tek tek veriyorlarmış kızım rezil olduk stajere
kızım söz sana o kadar zayıflayayım rüyandaki gibi giyinip çıkacağım karşına
normalde süt izni bebek 1 yaşını doldurana kadardır,ama belediye size kıyak geçiyor canım,işe başladıkdan sonra 56 hafta diye bir şey yok kanunda.
bu arada stajeri yolladım bakalım alıp gelebilecekmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?