2011 Ekim Anneleri

niye terslesin kız,yanlış anlamışsındır bizler aynıyız canım.benim yeğenin diş buğdayı var ben onun hazırlıklarına başladım. bebiş kız olunca şimdi herşeyi pembiş pembiş yapıyorum,hevesimi alıyorum böylece

Ayyy allah bağışlasın canım benimmm:) Kızları giydirmek de çok şeker oluyo gerçekten. Benim kız bu günlerde acayip sinirli ve gergin. Dişleri çıkıyo. 7. dişi çıktı. ondan mı huysuz bilmiyorum. Çok agresif çok:) Sizin bebişler nasıl?

Zeynepppp gel kız buraya nerdesin:)

kıssssne terslemesii dedimmmkkdan koptun sadece :)))))))))) özledik yanii neysee şimdi rüyamı anlatıciymmm sizeee

rüyamda sevozycanve ben bizim evde brunch yapıyoruz:)))) kocişlerim
izde çocuklara bakıyoo bekle allah beklee kartopuyla arcemek gelmiyooneyse yedik bizz bi yandanda balkonda keyif yapıyoruz herşeyi yedik üzerine arcemeklee kartopu geliyooo sonra diyoki kartopu haydin bowlinge gidelimmm arcemeğin eşi diyoki sıkılma hayatım git sen ben evde bakarım cmreyee kartopunun kocası ne diyo orayı hatırlamıyorum neyse anaaaaammmmm bowlingeeee gidiyoruzzkiiii kartopu bir zayıflamış birr zayıdfflamışş amana allahımmmmmmm hiç bişiyi kalmamışşşşş topu atarken asıl siz şu popomaa bakınnn diyipp bi açıyooo hepimizz şok oluyoruzz yani açtığınaa değildee donuna:))) beyaz fırfırlıı dıştanda ten rengi çorap varr tütütüt maşallahh diyoruzz nasılda zayıflamışşş sonra cemre ye bşişi oluyoo arcemek telaşla gidiyo falan o sıra daha bişi haztırlamıyorum
hayırdır inşallahhhh

Ayyy kız çok hoşsun, bu nasıl rüya:)

o zaman bu kelebeğim yapımı patchworkden daha kolay değilmi, ayrıca desenli merdanen varmı senin şeker hamuruna desen vermek için

evet kelebek çok kolay bastırıp ittiriyosun patch work u ben ikinci kurabişye yapışımda çözebilmiştim ancee bide merdane almamıştım ben desen verdiklerimide yine bu kelebeği hafif bastırarak yapmıştım merdane görevini görmüştü

kahkahayı bastım bilgisayarın başında,kızım senin popon açık kalmış gece benim popomu görmüşsün hahahahahaha
yakışmışmıydı bari fırfılı donum. eğer dedğin kadar zayıflarsam söz senin şerefine fırfırlı don giyeceğim ve istersen sanada göstereceğim.

Güzel rüyaymış:) Senin bu süt izni kaç aydı ya? Benim süt iznim vardı da ben kullanmadım mı acaba diye düşünüyorum. Halen bitmedi seninki baksana:)

kıss bu haftaa sonnnnnormalde 56 hafta işte ister 56 gün kullan yani iki ay gelme istersende 56 haftada bigün buda işte işe başladıktan sonra 1 seneye tekabül ediyorrrrr

kıss bu haftaa sonnnnnormalde 56 hafta işte ister 56 gün kullan yani iki ay gelme istersende 56 haftada bigün buda işte işe başladıktan sonra 1 seneye tekabül ediyorrrrr

Bizim de analık izninin bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat oluyo. Analık iznim de 23 ocak 2012'de bitmişti, işte benim süt izni de 23 ocak 2013'te bitmiş oluyo o zaman.

Bizim de analık izninin bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat, sonraki 6 ay 1.5 saat oluyo. Analık iznim de 23 ocak 2012'de bitmişti, işte benim süt izni de 23 ocak 2013'te bitmiş oluyo o zaman.

o zamn geldşi gectii cnm(((

bu arada kartopuuuu maya önünde mavi balonlaa maviyeşil lıght dağıtıyolarrr yolla stajerleri bn gittim aldm şimsddii :)))

ten rengi çorapta vardı bideee cindy bebek bacağı gibi ttütüüt maşallahhhhh diyim ne diyimmmmmm
rüyalarım çıkarr kartopuu bu sözünü unutmaa :)))))))

o zamn geldşi gectii cnm(((

bu arada kartopuuuu maya önünde mavi balonlaa maviyeşil lıght dağıtıyolarrr yolla stajerleri bn gittim aldm şimsddii :)))

normalde süt izni bebek 1 yaşını doldurana kadardır,ama belediye size kıyak geçiyor canım,işe başladıkdan sonra 56 hafta diye bir şey yok kanunda.

bu arada stajeri yolladım bakalım alıp gelebilecekmi

stajer geldi şimdi,büsküvileri tek tek veriyorlarmış kızım rezil olduk stajere

aaaaa tüüüüüü demekkii bitene yakın öle yaptılar ben dört paket aldım ikisi limon ikisi elmalı ((( üzüldüm şincikkkkk
bari teselli ödülü balon alaydı

kızım söz sana o kadar zayıflayayım rüyandaki gibi giyinip çıkacağım karşına

ohh ohhhh tey teyyyyy

normalde süt izni bebek 1 yaşını doldurana kadardır,ama belediye size kıyak geçiyor canım,işe başladıkdan sonra 56 hafta diye bir şey yok kanunda.

bu arada stajeri yolladım bakalım alıp gelebilecekmi

bizim sendikanın kitapcığında yazıyo sözleşme şartlarından biri iştee yaa süt izni bitince boşlukta gibi olucam bölee bi dahada doğurulmazki şindikk süt izni içinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…