2011 Ekim Anneleri

valla kafamı bile ısırıyor burak o derece,ama sadece bana değil sevdiği herkese yapıyor,sanki sevgi gösterisinde bulunuyor gibi.saçı da yolmadan bırakmıyor o derece yani. bende çok konuşuyorum anlatıyorum,küsüyorum ağlıyorum ama hala çözüm bulamadım

zefey... Tarifi getirdin mi?

evett canım bak

ıspanaklı lokum kek

6 kahve fincanı süt
üç kahve fincanı yağ
kabartma tozu
vanilya
3 yumurta
5 kahve fincanı şeker
8 fincan un
(ıspanaklı istersen 1 bağ ıspanak)

sosu için

3 su bardağı süt
8kaşık kakao
8 kaşık şeker

3 paket bimden almıştım o boy hindistan cevizi gitti meloşcmm
bide ben fıstığaada batırmıştm bi avuç kadar da fıstık tozu kullandım iştee

sademi yoksa ıspanaklımı yapıciyynn gerisini ona göre tarif etcem canımöm

Kahve fincanı= Türk kahvesi fincanı mı?
Sadenin de ıspanaklının da tarifini ver, olmazmı?

Kahve fincanı= Türk kahvesi fincanı mı?
Sadenin de ıspanaklının da tarifini ver, olmazmı?

evet canım türk kahve fincanı bu haliyle yaparsan sade oluyo harika bişi ama ıspanaklı yaparsan benm gibi bi bağ ıspanağı haşla sadece yapraklarını sonra soğuyunca sık avucundasonrsa kkeke koyacağın bi fincan sütü ıspanağa kat bi cezvenin içinde blendrla sonra onuda keke kat canım bu kadarrrr ıspanaklı olursa tek fark bu oluyooo tat falanda vermiyo sadece rengini katıuyoo ohh miiisssssssssssss

sonra kek pişince soğumaya bırak uzun zuzn kesip sonra küp küp kes ben tahtanın üzerinde kestim borcamın içinde kesmedim yani ha bu arada keki fırına verince sosounuda aynı anda pişirki biri sıcak biri soğuk hamur oluyo ikiside ılık olması lazım sonrada hindistan cevizine bartırırsın arzu edersende fıstık tozunadaaa

afiyet ola bacımmmmmm

Çok sağol canım.. 3 Mayıs'ta yapıcam İnşallah! 40 tane çıkıyor dedinya, bir borcamdan 40 tane nasıl çıkıyor kız. Küplerin büyüklüğü ne kadar?
Of karnım da aç, olsa da yeseydim şimdi...

Benim anamın klişe lafıdır o :) Sen gelene kadar sakin duruyo sen gelince deliriyo diyo annem. Gündüz de sana yaptıklarını bana yapsa bakamam diyor. Özlüyor çocuklar bizi. gidince de hırçınlaşıyorlar akşamları.

arkadaşlar ıspanağı 250 gr dan fazla kullanmamak gerekiyor. 250 gr tam yeterli oluyor daha fazlası olduğunda hafifi tadı ve kokusu değişiyor. Bende ıspanaklı kek yapardım oradan tecrübeliyim. Görüntü antep fıstıklı kek gibi oluyor

4 cm x 4 cm gibi olacak büyüklükleri iri lokum büyüklüğünde .görünüşleri öyleydi.zefey beni doğrulasın yinede

evet canım dilimleri nnormal kek diliminden küçük yap zaten yukarı doğru çok kabardığı için yan yatırınca bile büyük duruyooo bide elinde varsa dikdörtgen kalıba dökk

aynı kızz aynı diyoo böle olsa ben bakamazdım bu ne biçim haraketler :))))))

işte bi tutam bağlıyolarya markketlerde onun sadece yeşil yapraklarıyla yaptım ben

4 cm x 4 cm gibi olacak büyüklükleri iri lokum büyüklüğünde .görünüşleri öyleydi.zefey beni doğrulasın yinede

ben dik kesip yan yatırdımyaa çok kabardığı içinde büyük durdu ebtttt

bu resmi netten aldım aynısıydı zaten ama ben bu açıdan hiç çekemedim bitti gittiii bayıldı herkesssss

aneyyyyyyyy aneyy kimse yok bende şu şişlerimi bi toparliimmdee çikolata krizine girdimm gidip alimmmm

Hem bundan hem de puf pasta yapmak istiyorum. Puf pasta köstebek pastanın küçüğü oluyor ama görüntüsü çok şık. Ama o gün evi taşırsam hepsi içimde kalacak. Ablama söyledim ben yapamazsam sen yapıver diye.

Tatlı krizine ben de tam girmiştim ki arkadaş elinde fındıklı hoşbeşle çıkıp geldi. Kahveyle yiyiverdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…