ayy ısırmayı unuttudaabizimki saçıma bir yapışıyoo özellikle bana ama ne teyzesine ne annanesine yapıyo özellikle bana yapışıyo ellerini sıkıyorum yinede açmıyo konuşuyorum olmuyo iki kişi zor ayırıyo saçoımdann bırakıp gidiyorum diyemi bu agresiflik arkadaş anlamadımkii :)
Siparişleri yolladım mesajınaa bkk cnmmm
gelmedi canım ,nereye yolladın?
zefey... Tarifi getirdin mi?
evett canım bak
ıspanaklı lokum kek
6 kahve fincanı süt
üç kahve fincanı yağ
kabartma tozu
vanilya
3 yumurta
5 kahve fincanı şeker
8 fincan un
(ıspanaklı istersen 1 bağ ıspanak)
sosu için
3 su bardağı süt
8kaşık kakao
8 kaşık şeker
3 paket bimden almıştım o boy hindistan cevizi gitti meloşcmm
bide ben fıstığaada batırmıştm bi avuç kadar da fıstık tozu kullandım iştee
sademi yoksa ıspanaklımı yapıciyynn gerisini ona göre tarif etcem canımöm
Kahve fincanı= Türk kahvesi fincanı mı?
Sadenin de ıspanaklının da tarifini ver, olmazmı?
evet canım türk kahve fincanı bu haliyle yaparsan sade oluyo harika bişi ama ıspanaklı yaparsan benm gibi bi bağ ıspanağı haşla sadece yapraklarını sonra soğuyunca sık avucundasonrsa kkeke koyacağın bi fincan sütü ıspanağa kat bi cezvenin içinde blendrla sonra onuda keke kat canım bu kadarrrr ıspanaklı olursa tek fark bu oluyooo tat falanda vermiyo sadece rengini katıuyoo ohh miiisssssssssssss
sonra kek pişince soğumaya bırak uzun zuzn kesip sonra küp küp kes ben tahtanın üzerinde kestim borcamın içinde kesmedim yani ha bu arada keki fırına verince sosounuda aynı anda pişirki biri sıcak biri soğuk hamur oluyo ikiside ılık olması lazım sonrada hindistan cevizine bartırırsın arzu edersende fıstık tozunadaaa
afiyet ola bacımmmmmm
günaydın kızlarrrbugün çok şükür uykumu aldımmmm oğlum arcemek inde dediği gibi çok hırçınn annemmelinden bişi alınca kafasını duvara vurdu yine annem diyoki sen gelene kadar böle şeler yapmıyo sen gelinde değişik haraketler yapıyo hırçınlaşıyooooo falan anasını özlüyo yavrum demekki(((
evet canım türk kahve fincanı bu haliyle yaparsan sade oluyo harika bişi ama ıspanaklı yaparsan benm gibi bi bağ ıspanağı haşla sadece yapraklarını sonra soğuyunca sık avucundasonrsa kkeke koyacağın bi fincan sütü ıspanağa kat bi cezvenin içinde blendrla sonra onuda keke kat canım bu kadarrrr ıspanaklı olursa tek fark bu oluyooo tat falanda vermiyo sadece rengini katıuyoo ohh miiisssssssssssss
sonra kek pişince soğumaya bırak uzun zuzn kesip sonra küp küp kes ben tahtanın üzerinde kestim borcamın içinde kesmedim yani ha bu arada keki fırına verince sosounuda aynı anda pişirki biri sıcak biri soğuk hamur oluyo ikiside ılık olması lazım sonrada hindistan cevizine bartırırsın arzu edersende fıstık tozunadaaa
afiyet ola bacımmmmmm
çok sağol canım.. 3 mayıs'ta yapıcam inşallah! 40 tane çıkıyor dedinya, bir borcamdan 40 tane nasıl çıkıyor kız. Küplerin büyüklüğü ne kadar?
Of karnım da aç, olsa da yeseydim şimdi...
Çok sağol canım.. 3 Mayıs'ta yapıcam İnşallah! 40 tane çıkıyor dedinya, bir borcamdan 40 tane nasıl çıkıyor kız. Küplerin büyüklüğü ne kadar?
Of karnım da aç, olsa da yeseydim şimdi...
Benim anamın klişe lafıdır o :) Sen gelene kadar sakin duruyo sen gelince deliriyo diyo annem. Gündüz de sana yaptıklarını bana yapsa bakamam diyor. Özlüyor çocuklar bizi. gidince de hırçınlaşıyorlar akşamları.
arkadaşlar ıspanağı 250 gr dan fazla kullanmamak gerekiyor. 250 gr tam yeterli oluyor daha fazlası olduğunda hafifi tadı ve kokusu değişiyor. Bende ıspanaklı kek yapardım oradan tecrübeliyim. Görüntü antep fıstıklı kek gibi oluyor
Görüntüsüne bayıldımmm, kesin yapcam bunu ben de. Çok güzel görünüyo cnm
ayyy heycanla bekliorum canmmm resminiii çok güzel oluyo ben yine yapciyymm galibaaa :)))
ayyy heycanla bekliorum canmmm resminiii çok güzel oluyo ben yine yapciyymm galibaaa :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?