Hem bundan hem de puf pasta yapmak istiyorum. Puf pasta köstebek pastanın küçüğü oluyor ama görüntüsü çok şık. Ama o gün evi taşırsam hepsi içimde kalacak. Ablama söyledim ben yapamazsam sen yapıver diye.
Tatlı krizine ben de tam girmiştim ki arkadaş elinde fındıklı hoşbeşle çıkıp geldi.Kahveyle yiyiverdik
Eki Görüntüle 687225 Eki Görüntüle 687225
canım pasta bu. Internetten aldım fotoyu. Kendim yapınca da çekip paylaşırım. Damlaçikolata diye bir blogda detaylı anlatmışlar yapılışını...
biraz vakit alıcı gibi ama gerçekten çok güzel görünüyor.
Meloşş ben bunu yapıcam yarın bu tarfifi ama sosu yerine benim ıspanaklının kini yapıciyymm bakalım nasıl olacak diğeri bana dallı budaklı geldiii çünküüüü kekinide kendi kakaolu kek tarifimden yapıcam ama güzel fikir değişik bi sunummm ben kurabiye sanmıştımmm meselaa bayağıda çıkıyodur bundandaaa
Hehe Kartopunun dediği gibi amma değiştirdin.. Büyük fırın tepsisiyle 30-35 tane çıkması lazım. Zaten kekin kalın olmasına gerek yok, muz ve krema girince büyüyecek. Üzerine fıstık yerine hindistan cevizi de konuyor. O blogda bi de minik yaş pasta tarifi var. Arkadaşın diş buğdayı olacak mayısta, ona da ondan yapmak istiyorum... Gönül neler istiyor da bi de yapabilse...Meloşş ben bunu yapıcam yarın bu tarfifi ama sosu yerine benim ıspanaklının kini yapıciyymm bakalım nasıl olacak diğeri bana dallı budaklı geldiii çünküüüü kekinide kendi kakaolu kek tarifimden yapıcam ama güzel fikir değişik bi sunummm ben kurabiye sanmıştımmm meselaa bayağıda çıkıyodur bundandaaa
merhaba kızlar,
biraz geçmişi okudum,
melofer çok geçmiş olsun,
zefey sayılı gün bir şekilde geliyor,
son haftanı iyi değerlendirirsin artık,
kartopu hazırlıklar son sürat galiba,
ne güzel uğraşıp yapıyorsun,
arcemek benim cemre'de kızgın, agresif
yapmasını istemediğimizi belli edince ya da
yapma dedikçe delleniyor, kızıp bağırıyor,
hatta vuruyor
oyun sanıyor galiba,
kızıyorum, bacağına eline vuruyorum
kızdığımı anladığında hemen yüzü yuvarlaştıkça
yuvarlaşıyor, dişlerin hepsi görünüyor,
annem diyerek, cici, cici diyerek ve
yüzünü yana eğip gülümseyerek beni
öpmeye çalışıyor,
kendince özür diliyor, bitiyorum bu hallerine
ama çok kızdırıyor beni anlatamam...
merhaba kızlar,
biraz geçmişi okudum,
hatta vuruyor
oyun sanıyor galiba,
öpmeye çalışıyor,
Ben de kızıyorum bağırıyorum bazen oğluşa sonra da pişman oluyorum. Hele yemek yememesi ağzında tutup geri tükürmesi beni çileden çıkarıyor. Sizler nasıl davranıyor sunuz. Yoksa ben çok mu sinirliyim .
merhaba kızlar,
biraz geçmişi okudum,
hatta vuruyor
oyun sanıyor galiba,
öpmeye çalışıyor,
Hehe Kartopunun dediği gibi amma değiştirdin.. Büyük fırın tepsisiyle 30-35 tane çıkması lazım. Zaten kekin kalın olmasına gerek yok, muz ve krema girince büyüyecek. Üzerine fıstık yerine hindistan cevizi de konuyor. O blogda bi de minik yaş pasta tarifi var. Arkadaşın diş buğdayı olacak mayısta, ona da ondan yapmak istiyorum... Gönül neler istiyor da bi de yapabilse...
Merhaba canım, hoşgeldin.. Görünmüyorsun kaç gündür.. Bu bıdıklar her haliyle çok tatlı.. Maşallah Cemre'ye, özür de dilermiş
şirinlikleri zatenn herşeylerini kapatıyo dün bizimkine ıkeadan çekiçli vurmalı bişi varya tahta onu aldık sen git tvnin önündeki sehpayıo çat çattttt delllll bide siyahyaa beyaz beyazz çıktı meydanaaaa hemen kaldırdım oyuncağı birine verceymmm
hee kartopuuolmazmı yanii olur beyncee ama ben şurayı anlamadım keki mikserledikten sonra kremasına batırıyoruzya keki komplemi batırılıyo sonra muzu nasıl yapışıyooooo biraz meşakatli :)))))) ama yapaciymmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?