2011 Ekim Anneleri

meraba kızlar dr dan yeni geldik ve kap atışlarını gördük dan dan davul gibiydi
154 atıyo kalbi öpüyorum sizleri

kızlar selam
bugün kontrolümüz vardı bizimde
nisa hastanesine gittik
1 gün geriden geliyoruz ultrasona göre . 8+6yız.

ancaak
bir önceki doktoruma göre hamileliğimi bilmeden önce doktorun verdiği antibiyotikden dolayı riskli bir gebelik dedi.
şu an herşey normqal gelşimi normal olmasına rağmen ilerleyen dönemlerde görücez ne olacağını dedi.
cerrahpaşada bi merkez varmış adını söyledi ama unttum, böyle ilaç içen gebeler oraya gidiyormuş ,, hem sana daha önce bu tip gebeliklerin nasıl sonuçlandıklarını istatistiki bi biçimde söylüyorlarmış hemde sende orada istatistiklere katılıyormuşsun.
yani biraz kafamız karıştı, hayırlısıyla sağlıklı olur inşallah dicem birşey yok.
2 cm olmuş bebeişimiz...

diğer doktorun verdiği elevit ilacını beğenmedi, şu anda ihtiyacın sadece folik asit, eleviti sonra kullanıcaz dedi. folik asit ilacı verdi bana
9 nisanda hem bebek için hem benim için testler yapıcakmış ama bebek için olan testin ne olduğunu söylemedi.

canım hiç üzme kendini herşey yoluna girer sakın sıkıntı yapma olurmu herşey allahtan

Herkese Merhabalar;

Forumu okudum çok beğendim, ne güzel ya benimle aynı şeyleri hisseden insanlarla sanal da olsa paylaşımda bulunabilmek :)

Bende 10+4 günlük hamileyim, muhtemelen Ekim in 11 i gibi olacak doğumum.

Hamileliğimin başlangıcından itibaren ilk iki muayeneye Erdem Hastanesi'ne gittim, fakat gerek çok yoğun olması yerine göre 1, 1.5 saat beklemem gerekse de doktorumun bir kere bile ne tansiyonuma ne de kiloma bakmaması, hatta kan grubumu dahi sormaması beni çok soğuttu. Bugün ilk defa 3.muayene için Hisar Hastanesi'ne İrem Cansever e gittim ve açıkçası ilk muayene olmasına rağmen gösterilen ilgi alaka dan gerekse ultrason cihazlarının teknolojisinden çok memnun kaldım. Kalp atışlarını dinlerken ağlayacaktım neredeyse

Nisan ın ilk haftasında ikili test yaptıracağım nasipse, Prof. Dr. Kılıç Aydınlı dan randevu alacağım, çok ayrıntılı bir şekilde baktığını ve alanında çok iyi bir doktor olduğunu söylediler.

Çok şiddetli bulantılarım biraz azaldı fakat özellikle akşamları geç saatte ve sabah erken saatlerde devam ediyor. Bir de merak ettiğim benim gibi en olmayacak şeylere bile tiksintisi olan var mı? Mesela o yoğun bulantı dönemimde dışarı çıkarken kullandığım parfümleri süremiyorum ve hatta ıslak çamaşırları bile seremiyorum. Bir taraftan çalışmak da çok yıpratıyor bazı günler öğlenleri acayip bir uyku bastırıyor gözlerimi zor açabiliyorum :)

Son sorum karın bölgesi için çatlak kremi başlayan var mı doktorum 16.haftadan sonra başlayacağımızı söyledi. Herkese çok selamlar, inşallah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.az kaldı 3.ayın dolmasına bitecek bu tiksinmeler inş.. rabbim kolaylık versin mide bulnatısı çekenlere....
bende hastane konusunda dertlilerdenim.snaki özel deiller ilgi hiç yok.benimde tansiyonumu bile ölçmedileri.kiloma bile bakmadılar.gitmedim bi daha zaten..

tebrikler darısı başımıza kalp atışlarını gördüm demişsin sadece gördünüzmü yoksa sesini de duydunuzmu ben salı günü gittim 6+0 idi ve kalp atışlarını duyamadık hatta karından göremedi dr alttan bakmak zorunda kaldı orda sadece görebildik yani sesini duyamadık inş cuma günü tekrar gidecez dua edin benim için de bizde kalp atışlarını duyabilelim....bi de hiç belirtim yok demiştin bende aynı durumdayım hiç bir belirtim yok dr bu konuda bişiy dedimi????

teşekkürler ben bugün 2 hastaneye gittim biri sur hastanesi biri medicana ikisnde de cihazdan dolayı sadece gördük duymadık canım ama medicanadaki doktorum duymanın önemli olmadığını önemli olanın görmek olduğunu söyledi zaten o kadar iyi bir doktorduki o kadar güzel konuştuki duymaya gerek kalmadı içim rahatladı bu arada doktor şikayetlerin ne diye sordu hiçbirşey diyince gülümsedi bu bi sorunmu dedim kesinlikle değil hatta çok şanslısın dedi günde 5 kere çıkaran hastalarım war dedi bence seninde için rahat olsun canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amiiiiin canım doğru dr bulduğuna sevindim benim dr çok iyi çok memnunum tedavi sürecimdeki dr ben klomen+çatlatma iğnesi ile 1,5 sene sonra hamile kalabildim pkosluyum...bana da 6 hafta için çok erken dedi bebek çok minik 3,5 mm hiç şikayetim olmadığı içinde şanslısın dedi %70 inde oluyo %30 olmuyo dedi senin bebek ne kadar olmuş???

maşallah canım ikinizede bizde korunmayı bıraktıktan 2 sene sonra geldi bebeğimiz tam tedavi düşünmeye başlamışken haftasıyla uyumlu hatta 2 gün önde 8+2 tam beklenen gibi dedi doktor ultrason kağıdında crl 15.6 mm yazıyo cnm

maaşşallah bebeğine kocaman olmuşbiz de 1 hafta gerideyiz dr normal dedi 10 gün oynaması normalmiş sizde bayağı uğraşmışsınız

Amiin inşallahh. Hastane ve doktor çok önemli bence. İnanın diğer hastanede hamile olduğumuu anlayamamıştım, kalp atışlarını dinleyememiştik bile, sadece pıt pıt eden bir şey görük ekrana duyunca çok daha farklı oluyor içinde bir can olduğunu daha iyi hissediyorsun

Folik asit desteğine devam ediyor musunuz? Ben şiddetli bulantım nedeniyle neredeyse hiç kullanamadım, doktor süt, yoğurt, ceviz vs diyor onları da hiç yiyemiyorum bebeğim olumsuz etkilenir diye korkuyorum açıkçası

kızlar merhaba .....
nolur bir bilen bir akıl versin.....
midem de felaket bir kazınma var günlerdir.... doktora gittim gaviscon verdi içiyorum
ama çok faydasını görmedim artık kafayı yiyecem....
midesi kazınan var mı sanki açlıktan ölecekmişim gibi yemekten kalkıyorum yinede kazınıyor....
ne yapayım ben...

Aynısı bir süre bende de oldu sonra geçti ama doktora hiç sormadım nedendir diye, zamanla geçecektir diye düşünüyorum. Ben mide kazıntım olunca meyva yiyordum özellikle de yeşil elma çok iyi geliyordu.

gaviscon mide yanmalari icindir.hamilelik suresi boyunca mide kapaklari acik kalirmis.mide yanmalari o yuzden oluyor. kazintiya yapacak birsey yok.surekli biseyler atistirman gerekiyor..kazinmayi onlemezsende mide bulantisi yapar.banada oluyodu cubuk krakerle kazintiyi dindiriyordum..simdi gecti.seninkide gececektir.

saolun kızlar cvplarınız için ama dediklerinizi yaptım gecmedi dayanılmaz oluyor gerçekten devam edeyim dediklerinize cok saolun ama aklınıa yeni yöntem gelşrse haber verin....

saolun kızlar cvplarınız için ama dediklerinizi yaptım gecmedi dayanılmaz oluyor gerçekten devam edeyim dediklerinize cok saolun ama aklınıa yeni yöntem gelşrse haber verin....

hamilelikte karnının kazınması normal aslında, fakat yinede tedbir olarak doktoruna danış belki kan şekerin aşırı düşüyor olabilir.

iyi akşamlar herkese ben iki gündür giremiyodum nete baktım zaten kimseler yok hayırdır nerde bu millet ?? kızkardeşim geldi evi temizledik birlikte mis gibi oldu valla. ben evden tiksinmeye başlamıştım çünkü. hatta eşim her gün duş almasına rağmen o bile tiksindiriyo beni adam mis gibi ama ben de terslik işte
bi de buzdolabım kokuyodu şansa denemediğim yöntem kalmadı. servisim çağırdım baktı sirkeyle sil geçer dedi. sirke kokusu da çok keskin sağ olsun kardeşim halletti. ailesi yanında olanlar çok şanslı valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…