kızlar günaydınnnn,
çok güzel bir gün ve kendimi iyi hissediyorum,
şarkılar söylüyorum,
dilerim güzel bir gün geçiririz,
pazar gününden beri nezle, grip gibi bir şeyim
bugün daha iyi gibiyim,
şu an ıhlamur, ada çayı, tarçın, karanfil karışımı
bir şey içiyorum.
zefey, kamer10,
ben de cemre'ye çok kızıyorum,
sonra kendime niye kızdım diye kızıyorum,
geçen gardropta eteklerimi tek tek askıyla yere attı
iki kez yaptı, dün kendi gardrobunu açtırdı penbi penbi
diye elbiselerini istedi, tek tek verdim elinde askılarla
seviniyor, küçülen 1-2 takım vardı hiç giydirmediğim,
yakında doğum yapacak akrabam vardı ona veririm diye
bu kardeşin ona vereceğiz dedim sen git gel asılarak
alt kısmını çıkar, takdım, çıkardı takdım, odasından çıkarsam
yapmaz diye düşündüm salona geçtim, kendi odasında kaldı
ama yine çıkarıp getirdi bu sefer meme diye tutturdu
ben kardeşin elbisesini götürmedikçe meme vermeyeceğimi
söyledim, o ağlıyor (sözde) meme diye ben hayır elbiseyi
götür ondan sonra diyorum sonuçta kak, kak diyerek
beni kaldırdı elimden tuttu elbiseyi astık sonra meme verdim,
ona kızmamdaki amaç şimdiden lafımı dinlemesi, her dediğinin
olamayacağı, kendi çok küçük belki ben şimdiden karşılaşacaklarından
dolayı hayata onu hazırlamaya çalışıyorum çok erken olabilir ama
şımarık, her istidiği olan, bencil, egoist birisi olmasını istemiyorum
bir de ona söylediklerimizin tutarlılığını ve doğruluğunu öğrensin
istiyorum, meme için yapması gerekenden sonra dediysem
onu yaptıktan sonra memeyi verme olayım gibi
ama doğru yapıp yapmadığım konusunda
ya da erken davranıp davranmama konusunda
çok emin değilim,
gunaydın kızzlar..nassılsıızzz ??havalar ne vakit düzelcek acep??pek takip edemedim bu hafta azönce lokumkek ın tarifine anca ulaştım.zefey bunları bloga eklesende rahat etsekkk..bide dünde bi kek muhabbet,i dönmüş,muzlu falann,o nedir ??
maralcığım bana biraz fazla katı gibi geldi,tabiki her istedikleri olmayacak ama sonuçta onlar daha bebek biz biraz fazla büyüttük yavruları gözümüzde.bende sinirleniyorum kızıyorum ama sonra çok üzülüyorum.ama çok katıda olmak istemiyorum.egoist,bencil olmasınlar ama içe kapanıkda olmasınlar .sen hareketlerinde ne kadar tutarlıysan cemre de kendi hareketlerinde tutarlı olmaya çalışıyor,şu anda kişilikleri gelişiyorve çatışma başlıyor,kendilerine zarar verecek çok kötü şeyler olmadıkça ben elimden geldiğince yapmak istediklerine izin veriyorum.herşeyi tanısın, bilsin, ellesin, dokunsun,döksün ve hatta kırsın. kırsınki o maddenin kırıldığını öğrensin. hepimizin kendine göre doğrusu var tabi ben böyle düşünüyorum. tek doğru,tek yöntem yok zaten. öyle olsaydı dünya da da tek tip insan olurdu. inşallah yavrularımızı en iyi şekilde yetiştirir büyütürüz hepimiz. tek dileğim bu
YAA KIZLARR BEN SİZEE NASIL ANLATSAMKİİ BUNLARR TAM KEŞFETMEE DÖNEMLERİNDELER ŞUANDAAAAA Bİ YERDE OKUMUŞTUM SİZ ÖRTÜYÜ SERERSİNİZ O ÇEKER ATARMIŞ Bİ DAHA SERESİNİZ YİNE YİNE YİNEEEEE HEP ATARMIŞ MESELAA ONU KEŞFETMEYE ÇALIŞIYOMUŞŞŞ MESELAA HERGÜN BİZİMKİ LEGENLERİ MUTFAK DOLABINDAN BIOŞALTIRDI AMA AYNI YANİ AYNI LEGENLER MUTFAĞA SAÇILIRDI KEŞİFF RUHU YAVRUMUN HİÇ BİTMEDEN TÜKENMEDEN BUNU YAPIYODU SAĞOLSUN MELOŞMUYDU ARCEMEKMİİİİ KULPLARINI SÖK DEDİ DE RAHATLADIMMMM DAHA AÇAMIYOpppp
DÜN YANİ İNANMAZSINIZ TV SEHPASININ ÜZERİNE ÇIKIP LCD Yİ SALLIYO ALLAH KORUSUN DUVARDAN SÖKÜLÜP Ü<ZERİNE DÜŞCEK DİYE AKLIM ÇIKTI BİZ YERE İNDİRİYORUZ O GİDİYO BİZ İNDİRİYORUZ O GİDİYOOOO ARTIKKKK BU DÖNEMLERİNİDE BÖLE ATLATICAZZ KIZLARRRR DA ŞU BAĞIRMA HUYUMU Bİ KESSEMMMMMM SÜPRR OLACAKKKK
BİDE KAFASINI YERE DYVARLARA ÇOK VURUYO İSTEDİĞİ BİŞİ OLMAYINCAAAAAAPİSİKOPATA BAĞLIYO YAVRU CEYLANIMMMM ÖYLE YAPINCA KIZIYORUM BU SEFER DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİYOO YİNE YAPIYO :)BUGÜN YAPARSA HİÇ İLGİLENMEYECEĞİM BAKALIM DEVAM EDECEKMİŞİ
Kartopuuuuu inşallah gelir bugün siparişlerimizzzzgelirsede bana renkli bi çıktı alabilirmisin yaaaaa bilgi işleme çıkmiimm biş dahaaaaaa mail atıyorum sana
kuzenimn bebeğimin çocuğu olduda cumcak yapıcam üğzerine kürdanla onu batırcam zaten mavi kek kapsülü almıştımm
YAA KIZLARR BEN SİZEE NASIL ANLATSAMKİİ BUNLARR TAM KEŞFETMEE DÖNEMLERİNDELER ŞUANDAAAAA Bİ YERDE OKUMUŞTUM SİZ ÖRTÜYÜ SERERSİNİZ O ÇEKER ATARMIŞ Bİ DAHA SERESİNİZ YİNE YİNE YİNEEEEE HEP ATARMIŞ MESELAA ONU KEŞFETMEYE ÇALIŞIYOMUŞŞŞ MESELAA HERGÜN BİZİMKİ LEGENLERİ MUTFAK DOLABINDAN BIOŞALTIRDI AMA AYNI YANİ AYNI LEGENLER MUTFAĞA SAÇILIRDI KEŞİFF RUHU YAVRUMUN HİÇ BİTMEDEN TÜKENMEDEN BUNU YAPIYODU SAĞOLSUN MELOŞMUYDU ARCEMEKMİİİİ KULPLARINI SÖK DEDİ DE RAHATLADIMMMM DAHA AÇAMIYOpppp
DÜN YANİ İNANMAZSINIZ TV SEHPASININ ÜZERİNE ÇIKIP LCD Yİ SALLIYO ALLAH KORUSUN DUVARDAN SÖKÜLÜP Ü<ZERİNE DÜŞCEK DİYE AKLIM ÇIKTI BİZ YERE İNDİRİYORUZ O GİDİYO BİZ İNDİRİYORUZ O GİDİYOOOO ARTIKKKK BU DÖNEMLERİNİDE BÖLE ATLATICAZZ KIZLARRRR DA ŞU BAĞIRMA HUYUMU Bİ KESSEMMMMMM SÜPRR OLACAKKKK
BİDE KAFASINI YERE DYVARLARA ÇOK VURUYO İSTEDİĞİ BİŞİ OLMAYINCAAAAAAPİSİKOPATA BAĞLIYO YAVRU CEYLANIMMMM ÖYLE YAPINCA KIZIYORUM BU SEFER DAHA ÇOK İLGİ ÇEKİYOO YİNE YAPIYO :)BUGÜN YAPARSA HİÇ İLGİLENMEYECEĞİM BAKALIM DEVAM EDECEKMİŞİ
olur canım yolla basarım,ben yeğenim için yaptım pembiş pembiş çok güzel oldu
şirinlikleri zatenn herşeylerini kapatıyo dün bizimkine ıkeadan çekiçli vurmalı bişi varya tahta onu aldık sen git tvnin önündeki sehpayıo çat çattttt delllll bide siyahyaa beyaz beyazz çıktı meydanaaaa hemen kaldırdım oyuncağı birine verceymmm
hee kartopuuolmazmı yanii olur beyncee ama ben şurayı anlamadım keki mikserledikten sonra kremasına batırıyoruzya keki komplemi batırılıyo sonra muzu nasıl yapışıyooooo biraz meşakatli :)))))) ama yapaciymmmmmm
gunaydın kızzlar..nassılsıızzz ??havalar ne vakit düzelcek acep??pek takip edemedim bu hafta azönce lokumkek ın tarifine anca ulaştım.zefey bunları bloga eklesende rahat etsekkk..Bide dünde bi kek muhabbet,i dönmüş,muzlu falann,o nedir ??
Kızlar ben ona zarar vermeyecek şeylerle oynamasına izin veriyorum. Mutfak dolaplarını, çekmeceleri karıştırmasına karışmıyorum. Fakat artık boş tencerelerle oynamaktan sıkıldı Mert. İlla içinde bişey olsun birinden diğerine aktarayım diyor. Havaların ısınması da avantaj oldu. Sofrabezini seriyorum veriyorum eline. İlk başlarda çoğunu dışına döküyordu şimdi dikkatli şekilde birinden diğerine boşaltıyor. Mutfaktaki yolluğum makinede yıkanabiliyor, kirlendikçe atıyorum. Onun dışında televizyon sehpasına çıkmayı çok seviyordu, yanında oturduğum zamanlarda oturtuyordum bi müddet sonra sıkıldı zaten. Kontrolüm altında oldukça keşfetmesi açısından izin veriyorum. Dün mesela tuzlukla oynamak istedi, babası izin vermek istemedi. Ben bi sakınca görmedim, içine peçete koyup verdim eline bir iki oynadı sonra sıkıldı bıraktı. Belki ben de yanlış yapıyorumdur bilmiyorum.
diş buğdayı cupcake süsü
yükleyemedim dosya büyük geldi
keyfekeder saatlerimdeki diş buğdayı serisinden yaptım ben canım
o dediklerin bizde de var canım, ben ona kızınca bağırıyorum
cemre ise her istediği olmayınca bağırıyor,
kızım niye bağırıyorsun diye hafif ses tonuyla soruyorum,
boğazların ağırmıyor mu diyorum ama o beni dinledikten sonra
yine bağırıyor,
benim kız sandalyeden masaya çıkıyor ve üzerindekileri alıyor
ben indirdikçe çıkıyor bazen bırakıyorum ama gözetliyorum
dün yine baktım olmayacak masanın üzerindeki çekirdekleri
çitliyor kabuklu kabuklu bir ara zorlandı hemen yanına gittim
kızım hepsini çıkar dedim çıkardı her defasında kabuklu yenilmez
desemde kızım halen deneme tutlarında
bazen kendi haline bırakıyorum o zaman ya yapmaya devam
ediyor ya da bırakıyor
kendi nasıl isterse öyle davranıyor
Kızlar ben ona zarar vermeyecek şeylerle oynamasına izin veriyorum. Mutfak dolaplarını, çekmeceleri karıştırmasına karışmıyorum. Fakat artık boş tencerelerle oynamaktan sıkıldı Mert. İlla içinde bişey olsun birinden diğerine aktarayım diyor. Havaların ısınması da avantaj oldu. Sofrabezini seriyorum veriyorum eline. İlk başlarda çoğunu dışına döküyordu şimdi dikkatli şekilde birinden diğerine boşaltıyor. Mutfaktaki yolluğum makinede yıkanabiliyor, kirlendikçe atıyorum. Onun dışında televizyon sehpasına çıkmayı çok seviyordu, yanında oturduğum zamanlarda oturtuyordum bi müddet sonra sıkıldı zaten. Kontrolüm altında oldukça keşfetmesi açısından izin veriyorum. Dün mesela tuzlukla oynamak istedi, babası izin vermek istemedi. Ben bi sakınca görmedim, içine peçete koyup verdim eline bir iki oynadı sonra sıkıldı bıraktı. Belki ben de yanlış yapıyorumdur bilmiyorum.
eline sağlık cnm guzel olmus..su elmalı turtanıda eklesene.Rulo yapıp dilimlemiştin yaa.Yani azdaha hızlandır bloguuu d,icem vakit yok dicenn.aslında sıcağı sıcağına her yaptgn tarifihmn o akşam ekleyebilsen iiyiyidii:)
benim kız tuzluğu sallayıp içindekileri döküyor sonra tuzzzz diyor,
bazen mutfakta plastiklerle oynuyor ben çekmeceleri karıştırmasına
falan hiç karışmıyorum sonra toplayıp koyuyorum ya da bırakıyorum
yattıktan sonra etrafı topluyorum,
etrafı kirletmesi genelde önemli olmuyor yalnız kendine zarar verecek
şekilde olunca müdahale edip konuşup anlatmaya çalışıyorum
bir de altını bezlerken çok zorlanıyoruz
sabahları çok zor ve bezlemek istemediğinde çok kötü ayaklarıyla
vuruyor canımı çok acıtıyor ama oyun zannedip gülüyor
allahtan artık televizyon ünitesine pek çıkmıyor
Ben de konuşmaya çalışıyorum ama hiç anlıyormuş gibi durmuyorHiç dinlemiyor beni, bazen korkuyorum söz dinlemeyen bi çocuk mu olacak diye. Babası bu ara endişelenmeye başladı zaten hiç söz dinlemiyor diye. Beni de eleştiriyor hiç kıyamıyorsun diye. Alt değiştirmek bizim de sorun. Geçen gün altını açtırtmadı babasının işten gelmesini bekledim derken kıpkırmızı pişik olmuş. Altını tek başıma asla açamıyorum, illa değiştirmem gerekiyorsa da banyoya sokuyorum duş aldırıyorum o sayede değiştiriyorum:44::44::44:
Bi ara elektrikli süpürgeye takmıştı ve 3 ay kadar sürdü bu.. Evin içinde sürekli çalışır durumdaydı oraya buraya tutuyordu. Şimdi aklına bile gelmiyor.. Şimdiki zevkimiz kitap ve dergilerdeki resimleri yorumlamak. Ama hikaye okumaya kalkarsam okutmuyor. Resimdekileri gösterip bu ne diye soruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?