2011 Ekim Anneleri

Ben kilo vermedim ama kilo da almadım... Akşamları canım hiç bir şey yemek istemiyor... Hatta bu saat oldu yemek yemedim hala, öğlene doğru kahvaltı yapmıştık o kadar... Eşim de dışarıdan yemek söyledi, aç aç durmayayım diye...

Selam kızlar. bende kaç gündür rahatsızdım sabahları çok fena oluyorum sıcak basıyor başım dönüyor fenalık geçiriyorum.son 5 gündür böleyim kendimi balkona atıyorum hemen.. tüm gün böle geçiyor.

günaydın sekerler nasılsınız 15 gün aradan sonra döndün keyifler nasıl bebeişler nasıl sizler nasılsınız yaramazlık yok dimi

günaydın kızlar
dünden beri çok kötüyüm hiçbişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum napıcam bilmiyorum şimdi işe geldim ama halim yok.Artık azalması gerekirken hala midem bulanıyor anlamadım

günaydın kızlar
dünden beri çok kötüyüm hiçbişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum napıcam bilmiyorum şimdi işe geldim ama halim yok.Artık azalması gerekirken hala midem bulanıyor anlamadım

Günaydın canım, yataktan kalkmadan çubuk kraker ya da galeta gibi bişeyler ye. benim kuzenimin 4.aya dek midesi bulanmıştı, olabilir yani çok anormal birşey değil için rahat olsun

Günaydın canım, yataktan kalkmadan çubuk kraker ya da galeta gibi bişeyler ye. benim kuzenimin 4.aya dek midesi bulanmıştı, olabilir yani çok anormal birşey değil için rahat olsun
sabırla bekledim 12. haftayı bugün 11+3 üm (burdaki çizelge hatalı)c.tesi doktora gidicem bakalım.bazen çubuk krakerde fayda etmiyor lütfen 4. aya kadar sürmesin yemek yiyemedikçe ağlıyorum sinirlerim bozuluyor

günaydın annişler...

ya bu hastane olayı herkezde mi sorun ya??ben bi bende olduğunu sanıyodum:26: hangi medicana ya kime gittin canım sen??bende medıcanayı düşünüyorumda..:44:

günaydın kızlar

son zamanları inş az daha sabır..ß-hcg düşüşe geçtikçe bu sıkıntında biticek..gerçi kimi annelerde 4.ay ortasına kadar devam ediyo umarım seninki daha erken biter..sağolsun benimki beni hiç yormuyo ne halsizlik ne mide bulantısı yok çok şükür darısı başınıza

sabırla bekledim 12. haftayı bugün 11+3 üm (burdaki çizelge hatalı)c.tesi doktora gidicem bakalım.bazen çubuk krakerde fayda etmiyor lütfen 4. aya kadar sürmesin yemek yiyemedikçe ağlıyorum sinirlerim bozuluyor

ağlama canım niye ağlıyorsun? üzülmek daha zararlı bebeğe.. Hem ilk 3 ay annnenin depolarından besleniyormuş bebek, yediklerimizden beslenmiyormuş ki. İçini ferah tut, yok yere üzme kendini.

çok alınganmışsınız sizde ooo kendini bu kadar hırpalamışsın cevap yetiştirmek için ama tatlım haksızmıyım bütün kızlar toplanmış birisine yalvarıyordunuz geri gön diye gruba üye olur olmaz böyle bir yalvarışla karşılaşıncada insanın tepkisi böyle oluyor doğal olarak neysee hiç önemli değil biri yazmış diğerleri beğenmiş zaten gruptanda atmışsınız beni çok üzüldümmmmm

medicana çamlıca hüseyin arık canım

ahh leyynacıımm ben de çok üzüldüm, kahroldum. beni de gruptan atmışlar
face grubuyla ilgili tartışma çıkaran arkadaşlara birkaç söz söylemek istiyorum izninizle :
ben ya da bir başkası topikte online değilse, değilsem-yoksam arkamdan konuşmayın. yazılanları destekleyenlere de söylüyorum bunu. varsa bir sıkıntı özelden mesaj atarsın konuşuruz, ama yoksam meydanı boş bulup ağzına geleni söylemek büyüklük değildir.
bakın arkadaşlar ben size ne dedim:
grup açmışsınız, emek vermişsiniz, elinize sağlık ama ben sevmedim dedim. ordaki muhabbet sarmadı, son derece seviyesiz buldum dedim. çünkü öyleydi. birbirine "TERBİYESİZ" diye hitap eden, seviyeli arkadaşlar vardı. onların bunu söylemesi kabahat değil de, benim bunu dile getirmem mi suç oldu!! burası sosyal bir paylaşım alanı. ben senin düşüncene gem vurmuyorum, sana niye arkadaşına terbiyesiz dedin demiyorum ama sen benim bunu beğenmememi beğenmedin. belki sizin ileri demokrasi anlayışınızda bu yoktur ama benim şahsi kanaatim bu arkadaşım.
bu arada gruba ben üye olmamıştım, üye listesine eklenmişim, ikisinde birden oluşuma anlam verememiştim hatta. aktif bir face kullanıcısı olmadığım için gruptan çıkma fırsatım olmadı,neyse ki arkadaşlar düşünüp incelik yapmışlar.

hmmm..ben avrupa tarafındayım :106: bahçelievler medıcana yı düşünüodum bende hayırlısı bakalımm..sağol canım yaa..

orasınında güzel olduğunu duydum hem bu taraf daha pahalı semtten semte değişiyor fiyatlar medicanada o taraf daha ucuz avantajlısın

Son düzenleme:
herkese günaydın arkadaşlar.
gelir gelmez esip gürlemiş diye düşünmemeniz için minik bir açıklama yapmam gerekiyor. bir önceki mesajımı 730 ve 731. sayfalardaki konuşulanlar üzerine yazdım. ilgili olmayan kişiler lütfen üzerine alınıp kırılmasın.
hepinize iyi haftalar diliyorum.

merhaba arkadaşlar ben oncelerde soru yazmıstım okuyan oldumu bılmıyorum bi sorum daha olcaktı adetıme 8 gun varken kahverengı lekelenmem olmustu su an ıtıbariyle beş gün kaldı ama az once yine aynı sekılde lekelenmem olmus göğüslerım de şişler kasıklarım ver belimde agrıyo hamılemıyım sızce??aranızda bunları yasayan varmı?daha once yasamamıstım boyle seyler..

hakkında hayırlısı olsun canım benimde günüme 4-5 gün kala kahverengi ve açık pembe lekelenmelerim olmuştu ve göğüslerim inanılmaz şiş ve ağrılıydı yürürken bile canım acıyodu halada aynı inşallah hamilesindir

merhaba sekerrck, benim ne gebelik öncesi ne de sonrasında lekelenmem olmadı. öncesinde olan ve hamile olan arkadaşlar var ama adet gününde test yaptırman en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…