hamilelikte karnının kazınması normal aslında, fakat yinede tedbir olarak doktoruna danış belki kan şekerin aşırı düşüyor olabilir.
oluyor ya kazınma bende de var bi şeyler de yiyemediğim için geçmiyo hiç, kilo verdim zaten((
günaydın kızlar
dünden beri çok kötüyüm hiçbişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum napıcam bilmiyorum şimdi işe geldim ama halim yok.Artık azalması gerekirken hala midem bulanıyor anlamadım
sabırla bekledim 12. haftayı bugün 11+3 üm (burdaki çizelge hatalı)c.tesi doktora gidicem bakalım.bazen çubuk krakerde fayda etmiyor lütfen 4. aya kadar sürmesin yemek yiyemedikçe ağlıyorum sinirlerim bozuluyorGünaydın canım, yataktan kalkmadan çubuk kraker ya da galeta gibi bişeyler ye. benim kuzenimin 4.aya dek midesi bulanmıştı, olabilir yani çok anormal birşey değil için rahat olsun
teşekkürlerben bugün 2 hastaneye gittim biri sur hastanesi biri medicana ikisnde de cihazdan dolayı sadece gördük duymadık canım ama medicanadaki doktorum duymanın önemli olmadığını önemli olanın görmek olduğunu söyledi zaten o kadar iyi bir doktorduki o kadar güzel konuştuki duymaya gerek kalmadı içim rahatladı bu arada doktor şikayetlerin ne diye sordu hiçbirşey diyince gülümsedi bu bi sorunmu dedim kesinlikle değil hatta çok şanslısın dedi günde 5 kere çıkaran hastalarım war dedi bence seninde için rahat olsun canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
günaydın kızlar
dünden beri çok kötüyüm hiçbişi yiyemiyorum yesemde çıkarıyorum napıcam bilmiyorum şimdi işe geldim ama halim yok.Artık azalması gerekirken hala midem bulanıyor anlamadım
sabırla bekledim 12. haftayı bugün 11+3 üm (burdaki çizelge hatalı)c.tesi doktora gidicem bakalım.bazen çubuk krakerde fayda etmiyor lütfen 4. aya kadar sürmesin yemek yiyemedikçe ağlıyorum sinirlerim bozuluyor
canım öncelikle tşk ederim.en azından seviyesiz ,samiyetsiz gibi kelimeler kullanmamışsın.iki arkadaş arasında gerginlikler yaşandı.ki bu tip tartışmalar yarın bir gün burada olcak.kaçınılmaz bunlar.ama soğumuş olaiblirsin.nerde mutluysak orayı tercih etmeliyiz.ayrılmakla en iyiisni yapmışsın.keşke diğer arkadaşlarda snein gibi yapsa.şikayet etmek yerine ayrılsalar
her yerin tadı tabiki farklıdır.fakat şu vardır.begenmediniz bir yerse eger gruptan ayrılırsınız ve insanalrı tanımadan yapmacıklar samimi dieller gibi cümleler kurmazsınız.ki kendiniz yazmışsınız sohbetlere katılmadım diye.arkadaşlar bizler o gruptayız ve güzel smaimi paylaşımlarda bulnuyoruz.ben şahsen sizlere alındım.ben hiç forumla ilgili ay ne yapmacıklar ne bilmem neler diye yazmam.ki bana samimi geliyor arada girerim.ama grubu bile elşetirmke diel bu direk insanlara yapmacık demek yanlış bir tutum.lütfen arkadaşlar birbirimizi tanıyalım daha sonra smaimi gelmessek.genelleme yapmadan direk kişi adı bile verebilirsiniz.. ama genelleme olmasın.bide forumla grup arasında kıyaslama olmamalı.ikiside farklı yerler
deniz ilkinde insanlara seviyesiz dedin bişey demedik.ben ki o tartışamlar dahil bile deilken arkadaşlara böyle demen zoruma gitti.kusrua bakmasın ne demek arkadaşım.seviyesiz diyceksin .sohbetler şöyşe böyle diyceksin.arkasından kusura bakmasın diyceksin.tabiki kusura bakarız.begenmiyorsan arkadşaım gruptan ayrıl.bu face muhabbetide kapansın.bu nedir ya.sohbette bulunmadınız bir yeri nedne sürekli kıyaslıyorsunuz.neden herkezi aynı konuma sokuyorsunuz.kırmayalım birbirimizi deniz.lütfen gerek yok böyle şeylere.
arkadaşlar hepimiz hamileyiz hepimiz güzel paylaşımlarda bulunmak istiyoruz.ama şimdiden böyle eleştirilerde bulunursak hiç dikkat etmeden seviyesiz samiyetsiz gibi kelimelr kullanırska yarın bir gün bizler nasıl samimi güzle paylaşımlarda bulunabiliriz.hiç gerek yok böyle şeylere kırmayalım birbirimizi.sevmiyorsak sevmiyorduruz.nerde mutluysak orda takılalım.laf söylemeden saygı çerçevesinde :))
günaydın annişler...
ya bu hastane olayı herkezde mi sorun ya??ben bi bende olduğunu sanıyodum:26: hangi medicana ya kime gittin canım sen??bende medıcanayı düşünüyorumda..:44:
son zamanları inş az daha sabır..ß-hcg düşüşe geçtikçe bu sıkıntında biticek..gerçi kimi annelerde 4.ay ortasına kadar devam ediyo umarım seninki daha erken biter..sağolsun benimki beni hiç yormuyo ne halsizlik ne mide bulantısı yok çok şükürdarısı başınıza
medicana çamlıca hüseyin arık canım
çok alınganmışsınız sizde ooo kendini bu kadar hırpalamışsın cevap yetiştirmek için ama tatlım haksızmıyım bütün kızlar toplanmış birisine yalvarıyordunuz geri gön diye gruba üye olur olmaz böyle bir yalvarışla karşılaşıncada insanın tepkisi böyle oluyor doğal olarak neysee hiç önemli değil biri yazmış diğerleri beğenmiş zaten gruptanda atmışsınız beni çok üzüldümmmmm
hmmm..ben avrupa tarafındayım :106: bahçelievler medıcana yı düşünüodum bende hayırlısı bakalımm..sağol canım yaa..
merhaba arkadaşlar ben oncelerde soru yazmıstım okuyan oldumu bılmıyorum bi sorum daha olcaktı adetıme 8 gun varken kahverengı lekelenmem olmustu su an ıtıbariyle beş gün kaldı ama az once yine aynı sekılde lekelenmem olmus göğüslerım de şişler kasıklarım ver belimde agrıyo hamılemıyım sızce??aranızda bunları yasayan varmı?daha once yasamamıstım boyle seyler..
merhaba arkadaşlar ben oncelerde soru yazmıstım okuyan oldumu bılmıyorum bi sorum daha olcaktı adetıme 8 gun varken kahverengı lekelenmem olmustu su an ıtıbariyle beş gün kaldı ama az once yine aynı sekılde lekelenmem olmus göğüslerım de şişler kasıklarım ver belimde agrıyo hamılemıyım sızce??aranızda bunları yasayan varmı?daha once yasamamıstım boyle seyler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?