2011 Ekim Anneleri

tanıdığım yok ama her gittiğimde herşeyim anında oluyo yani hızlı bi hastahane dolguya bi hafta sonraya gün veriyo ama ceraahi işlem gerektiren şeylerin altı ay sonraya falan geliyoo
mesela20 lik dişimi çektirmek için gittim okmeydanına 6 ay sonraya verdi dişin iyice çıksınki yarmak zorunda kalmayalım zatende 6 aydan önce sıra yok dediii cnmm saat gece 12 den sonra gün al mhrs den

bide dolguyada güvenemedim ben benm kendi doktoruma gittimmm devlette önemsemiyolar gibime geldiiii ama özeldede çok pahalıya yaptırdım tabikiii :SS

Canım ben gelmek istiyorum ama çok uzak ya, cemreyi zaptedemiyorum arabada. bi de hasta yavrum. Yİne antibiyotik iğne yaptırdık. bidaha hasta etmekten korkuyorum. bir ara floryanın belediye tesislerinde buluşsak ya, bizim tarafta:) çok güzel bi yer, denizin kenarında.

benm için sıkıntı yok çoğunluk sağlanırsa ben uyarımm dur nettebn bakim nasıl biyer ama kartopunun dediği yerde çok güzell uygun bi yer yani eşim söylediii zaten normalde oraya gişremezdik duır bakim şu floryaya

güzelmiş canımm kartopuda çoğunluğa uyarım dediydiii böyle serilipp yayılabiliceyyksekkte süper sizede yakınn senii seniiiiiiiiiiiiiiii PPPP bu seferde sevozygurbann gelemez sankimm neysee ben bi eşime sorim bide kızlara sorakkkkkkkkkk

iyi akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr
miniklerini<iidee öperiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm by

Evet canım bize yakın, haftasonları gidiyoruz, fiyatları da uygun oluyor buranın. temiz de, oturup yemek yiyecek yerleri de var, ağaçlık yerleri de oyun parkları da var. güzel yani. sevozy neden gelemez ki??

zefeycim sevindim oğluşuna çünkü malum benim oğluş hep kısa geliyordu bana minyatur aile olunca ama 84duyunca sevindim bizimde 83cm olmuş minyatur aile için ii ozaman 11 kilo olmuşuz bide sizlerin nasıl arkadaşlar 18 aylım muayeneye götürdüm herşey ii...

zefeycim sevindim oğluşuna çünkü malum benim oğluş hep kısa geliyordu bana minyatur aile olunca ama 84duyunca sevindim bizimde 83cm olmuş minyatur aile için ii ozaman 11 kilo olmuşuz bide sizlerin nasıl arkadaşlar 18 aylım muayeneye götürdüm herşey ii...

Evet canım bize yakın, haftasonları gidiyoruz, fiyatları da uygun oluyor buranın. temiz de, oturup yemek yiyecek yerleri de var, ağaçlık yerleri de oyun parkları da var. güzel yani. sevozy neden gelemez ki??

gunaydın kızlarr noluoo ya yerler değiştiii..ya florya cok ters bana.biz kartopunun dediği yere gtcez diye anlaşmıştık hani.bnm eşimide ikna etmiştimm.noluoo yawssss(

bakalım canm kocişime ne diiciyykkk

maşallah kızz ne minyatürü seksen cm falan normall işte o sıralar
maşallah oğluşuna

gunaydın kızlarr noluoo ya yerler değiştiii..ya florya cok ters bana.biz kartopunun dediği yere gtcez diye anlaşmıştık hani.bnm eşimide ikna etmiştimm.noluoo yawssss(

ben daha kjocişime sölemedimmm unuttum yani dün valiz hazırla maçta vardı pazartesi netleştirelim kızlar o zaman herkes gelmiş olacak brende öğlen çıkıp gidicemmmmm öptüm hepiniz
oğlumun mayosunuda koydum belki sokarımm :SSSSSSSss

zefeycim baba-anne,babaanne-dede,anneanne-dede hepimiz nerdeyse 1,60şız. dayı ile halası 1,70-1,74 tek şansı onlar umarım onlara benziyodur :) aynı ayda bebek gördüğümde bana hep oğluş kısa geliyor psikolojik heralde ama sevindim şimdi ortalama 81,5 bizimki 83 efe arkadasıda 84 olunca ii mutlu oldum böle devam eder inşallah :)...

:) demekki dayısına çekti mşşllhhh bende 173 babası 187 oğluş doğduğunda 49 cmydi görümcemde soranlara söylemeye çalışıyodu ayıp bişimişş gibii şaşırmıştıı herkeste amaa hiç belli olmuyoo işte

mşallaahhh ikinizde uzunsunuz efe kesin uzun olur. benim oğluş 1-70-1.75 olsa razıyımm benimkide 49 cm doğdu dedim kesin kısa olcak halada uzun olcağı kesin değilde bakalımm nasip sağlıklı olsunda....

Canım o kadar takma boyu.. Ben de kardeşim için çok üzülürdüm kısa olcak diye çünkü ben, ablam ve annem 1,55-1,60 civarıyız. Ne bulursam yedirirdim, ablam da sürekli vitamin hapları falan getirirdi:) Ne kadar taktıysak artık:) Maşallah boyu 1,75'in üstünde şimdi. Mert için ben de bazen düşünüyorum ama kısa sürüyor Gözünü daha çok takıyorum ben. Bende tembellik var ve benim nerdeyse bütün ailemde var. İlk kontrolde çıkmadı. İnşallah hiç olmaz.

ben çıktım kızlar öpüldünzzz pazartesi allahın izniyle görüşürüzz byssssssssssss

Zefey iyi tatiller canım.
Kızlar ya ben ne yapayım . erkek olsa tamam da benim kızın boyu 86 cm. zaten 54 cm.doğdu.ben de çok uzun olmasın istiyorum . halasının boyu 1.83 bu da öyle olacak heralde . onun gibi koca bulamayacak sonra :)))) biz de ya basketbolcu ya da voleybolcu yaparız artık.

Babaannem uzun boyluydu benim, koca bulamıycam diye ergenlik zamanı hep boyunu kestirirmiş. Birisi eliyle başının üstünden makasla keser gibi yaparmış, güya boyu kesilip uzamıycakmış:) Tabi pek işe yaramamış

Merhaba kızlar boydan bahsetmısınız,benım kuzu en son 17 aylık kontrolunde 79 cm kılosuda 11 geldı kafama takıldı sımdı benım mınnos hepınızınkınden kısa yahu ben nasıl uzatıyım bu bucuru bır akıl verın bana:26:

günaydın kızzzlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yorgunluğun ve huzurun karıştığı bi gümndeyim sanırım dinleniceğimee yorulmuşum ama kafa dağıtmak bölee olsa gerekk bi huzur var içmmde :))))))))))

oğlum grip olduu orda kızlarr dün gelir gelmez peditus verdim bugün annem verecek sabah öğlen akşammı verse yoksa sabah akşammıı unuttum ben nasıl ne dozda verildişğini heeelllllllllllllllppppppppppp kızlar neredesiniizzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…