2011 Ekim Anneleri

kızz kafanaa takmaaaaa o gelir geçerrrrrr diyorumyaa efe 49 cm doğmuştu normalde inanışa göre 49 cnm doğanlar kısa olur diyolarrr ama yok öle bişi yaniii

Günaydın...

Oh ne güzel gezdin geldin, hoşgeldin.. Huzur olsun da yorgunluk bişey değil.. Çocuklu tatilde dinlenmeyi unutmamız lazım uzunca bi süre
Ben hiç vermiyorum Zeyno ilaç, o yüzden yardımcı olamıycimmm..

gızz senn oğlan hiç hasta olmii demekki bizimkinin sesi kısılmıştı huysuzzz bişi vermezsem ilerlemezmii napoaaciikkk

gızz senn oğlan hiç hasta olmii demekki bizimkinin sesi kısılmıştı huysuzzz bişi vermezsem ilerlemezmii napoaaciikkk

Hehe:) Olmaz mı kız, bir haftadır burnu akıyor, ağzına da giriyor onlar, kabuk bile bağladı. Vermiyorum derken düzenli şekilde sabah öğle akşam şeklinde vermiyorum. Ağrısı, sıkıntısı olduğunu hissettiğimde bir ya da iki öğün veriyorum, eğer kötüleşirse doktora götürüyorum.

Ya benim kız da hasta. Antibiyotik yeni bitti ama, dün gezmeye götürmüştüm, gelirken kustu, bu gün de sesi kısık kısık çıkıyor, öksürmeye de başlamış. Dün bi tane peditus verdim, bu gün de anneme dedim ver diye. hasta olacak yine iyileşmeden

hadi yaa bizimkininde sesi kısıldı ilk defa böle bişi oldu :SSS
peditustaa acıyaa içemiyoo çocuk yaaaaa ağla ağlaa zor içiriyoruzzzzzzz

merhaba kıscelerrr..çok gecmiş olsun bebişlereee canlarım yaa.havalarda ısınıo nasıl kaldıracaklar hastalığı..Rabbim şifa versn inş...

Bu arada ben çarşamba günü gelemeyecem, o gün cemreyi aşıya götürecem, tabi iyileşirse. Hasta olduğu için aşılarını da yaptıramadık. nisan ayı bitti ya

merhaba kıscelerrr..çok gecmiş olsun bebişlereee canlarım yaa.havalarda ısınıo nasıl kaldıracaklar hastalığı..Rabbim şifa versn inş...

pufff cancaaaıızzımm şu havaların dengesişzliğindenn bi kurtarsak paçayı uzun bi süre hasta olmazlar umarım

Bu arada ben çarşamba günü gelemeyecem, o gün cemreyi aşıya götürecem, tabi iyileşirse. Hasta olduğu için aşılarını da yaptıramadık. nisan ayı bitti ya

kızz açık olmazki sağlık ocağı 1 mayıstaa bide hastayken şilaç kullanıyoken vurmazlar kartopu nerdee yahuuu çarşambaya aaten eşim kartala gidelim dedi ama eğer buluşma olmazsada ben yavrumu vız vıza gförtüreceğim orada çok eğleniyo bide çoluk çocukla oynamak istiyo artık bizden sıkılıyo minnaımmmmmmmmmmm
bu arada canım peditusu sabah akşammı veriyosun ben öğlende verdirtsem ağır gelirmi acaappppppp

Giriş Sayfa görüntüleme
Türkiye

22
Rusya

12
Almanya

6
Fransa

çok ilginç kızlar arama yapınca pek çıkmıyuo benm blogumm öle kurabiye falan yazınca demekki burda bizi okuyan fransalı rusyalı analarımızda var bu son üç günlük görüntüleme sayısı :)))))

http://yaraticifikirlereyolculuk............../

selam kızlar,
hastalara geçmiş olsun.
bizde grip olduk.burnu akıyor,sesi kısık.ve şurup içmiyor.
peditustan başka ne versem bilemedim.
doktora gitmedik.bugun zarzor içtik şurubu.
yarın aynı olursa götürcem sanırım.
hava güzel,içi açılıyor insanın.
yan komşuların teras keyfi başladı ve mangal sezonu.
artık çay sobetleri, kahkahalar ,şuan aynen evden dinliyorum.
ama beni çağıran yok yaa offff(
rabbim hayırlı arkadaşlar versin,
yaz mevsimi bana yalnızlığımı hissettiriyooooo

Son düzenleme:

evet canım bende eskikomşulukları özledimmmmmmcandann hoş sohbetliigidip gelmeliiiöle candan dostluklar komşuluklarr kalmadıı cnmm

bu aradaa ben o peditusu içtim çok acıı yaaa meselaa calpolu seviyo severek içiyo ama peditusun yarısı yere yarısı sele gidiyoo (((( çok acı nasıl içsin minnaklarrrrrrrr

Ben özele götürüyorum ya cemreyi. doktorunu aradım o gün hastanedeymiş. Devletin karşılağıda aşılardan fark almıyo bizim kızı götürdüğüm yer.

Ben özele götürüyorum ya cemreyi. doktorunu aradım o gün hastanedeymiş. Devletin karşılağıda aşılardan fark almıyo bizim kızı götürdüğüm yer.

inşallah antibiyotiğee gerek kalmadan atlatırlar kuzucuklarrrrrrrrrrr ilaç verirken çok üzülyormm

inşallah antibiyotiğee gerek kalmadan atlatırlar kuzucuklarrrrrrrrrrr ilaç verirken çok üzülyormm

Ben de çok üzülüyorum ağlıyo zaten ilaç verince kuzum. artık iyice dillendi, gel, al, aç, kalk, bisürü şey söylüyo annesine:) bi de güzel öpücük atması var bayılıyorum bayılıyorum kuzuma:) büyüdükçe daha da tatlı oluyorlar ya

bende bugün hep gözümde kolumdan tutupda topun yanına götürmesşi geldi durdu sevdim oğlumu uzaktan uzağaaaaaaaa at att attttt diyen dillerinee yesssiiirr olmuşş annesiiiiiiiiiiiii

kızz bu efe artk yahyayla benden sıkılıyooo bi çocuk görse bizi unutuyoo dalıyo oynuyoo minnak yavrum hiç yabancılık çekmiyoooooooo herbişeyini yediğimi kindyroo ya götürmek şart oldu bu çocuğu yakın çevremde efeye uygun efe yaşıtı pek tyok olanlarda çok uzakk

merhaba kızlar , bunlar dillendikçe daha da tatlu oluyorlar bayılıyorum içime sokasım geliyoooo bu çocuğu .
anacım bizim de cildimiz çok hassas . bir tek sırtında kuruluk ve hafif döküntü oluştu . cildiye ye götürdüm , cildi atopik yani alerjik cilt dedi . bebekler için eczane de satılan bir krem önerdi . biz bebek şampuanı ile yıkıyoruz vücudunu o da olmaz dedi. hatta sünger münger de kullanmayın dedi . iyi kurulayıp krem le geçecek inşallah.
1 mayıs çarşamba günü benim koca Ankara 'ya gidiyor.
Kızlar heralde benim için de çok zor olacak buluşma olayı.

kızlar merhaba,

ancak girip şöyle bir göz attım topiğe,yanımdaki 2 arkadaş bu hafta izinli,sabahtan beri çok yoğunum,tatil süper geçti,ayrıntılı sonra anlatırım. buluşmayı ne yapıyoruz,katılım yok gibi???? eğer gidilecekse önceden isim bildirmem gerekli . başka bir yerede gidebiliriz,yada vazgeçebiliriz siz bilirsiniz. karar verelim yarına kadar,ona göre herkes planını yapar canlarım. sizden haber bekliyorum buradan,özelden,faceden,whatsapp dan,herbiryerden olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…