2011 Ekim Anneleri

günaydınn kızlaaaaarrrrrrrrrrr yavrum minnaım herbişiiii yediğimm tontiğimi çok özlüyorulllll dün attti attii diye sesler geliyodu yatak odasından müdahale etmedim karadayıyı izliyoduk oysaki dolabımı açmış bütün askıdaki çamaşırlara asılmış rafdakileri kendi odasına atmış atti attiiii harbiden atmış yanii D evi ölece bıraktım vallaaa saaş alanı gibiiiii hırsız girse korkarrrrr

dün iştaen geldim daha evee girmeden eve sıkılmış parka götürdüm yan apartmanda bi tane ekim anası buldum bi kızı var ama o kadar öçekingenki efe ona sarılınca ağlıyo efe gel gel yapınca annesine sarılıyo :SSSSSSSSSSS dedimki gel yavrum bundan sana iş çıkmazz sonra hep kendşinden büyüklerle oynadıı yavrum çok kısmetsizz yaa bi kız bulamadım şu oğlana

valla zefey bu tatil sonrası banada çok dokundu,10 gün sabahakşam beraber olunca şimdi acayip özlüyorum bende burağı,sık sık işi bırakmak fikri doğuyor kafamda ne yalan söyleyeyim

zamanı gelincede kızı istemezsin ama cadı kaynanalık yaparsın kıza paylaşmazsın oğlunu kimseyle ben öyle yapacağım çünkü

valla zefey bu tatil sonrası banada çok dokundu,10 gün sabahakşam beraber olunca şimdi acayip özlüyorum bende burağı,sık sık işi bırakmak fikri doğuyor kafamda ne yalan söyleyeyim

vallahi tatildenmidirr nedirr bende bu iki gündür burnumda tütüyor minnaımmmmmmm ama beyn işi bırakamammm (((((( mcburiytlerim vaayrrrrrrrrrr

bu aradaaaa diş buğdayı belli oldumu

Günaydın arkadaşlar... Kartopu hoşgeldin...

Kızlar Mert'in iştahsızlığının sebebini dün anladım. Yavrumun iki tane azı dişi patlamış. Yani toplamda 18 dişi oldu. Normal mi bu anlamadım ki, sanki dişleri erken çıkıyor gibi. Köpek dişleri çıkmadı ama henüz. Çocuğum iyice zayıfladı iştahsızlıktan.

zamanı gelincede kızı istemezsin ama cadı kaynanalık yaparsın kıza paylaşmazsın oğlunu kimseyle ben öyle yapacağım çünkü

beslee büyüütt verr kıza aboo çok piss koyar bu banaaaaa bi çocuk daha yapabilsem teselli olurdu elimdee
bu arada dün işyerinde herkes kız çocuğunun ne kadar cefakar ne kadar anneyi babayı düşünennnn ne kadannnnnnnnn merhametli oluşundan bahsetti yine içimee bi şey düştüü ben kız doğurmam lazım falann diyee netten araştırdımmm kadınlarr ne yöntemler yapıyoo ne yöntemlerr ağzımm açıktaa kaldıııııı ascukkk

efede hem grip hemde dişleri çıkıyoya ondan iştahsız üstüne gitmedim dün yatarken önüne spagetti koydum eliylee ağzına bastı bastı yedi ne yese kardırr ama meloş 18 dişnormal yaa erken çıkmıştı mertinde dişleri
bşizim dişllerimiz az daha azıları çıkalı bi ay oluyo şuan 10 tane dişşli var köpek dişleride hafif göründü ikisi onlarla12 alt azılarıda patlamış 14 :SSSSSS epeyde varmışşşşş ama dört tanesinin sadece ucu görünüyo :SS ağzını yediğiminnn heryerini koklarımmmmmmmmm ayyyyyyy yavrum allahtan yarın tatil minnaımlaaaaaaaaaaa
buluşma olmazsa vızvıza gidiciyyyzzzzzzzzzzzz

Gunaydın ttatılcılerrrr,,ya bu dişler cıksa bi dert cıkmasa bi dert..Elif de cok iştahsızz.Ellerinş yüzüne kapatıo.sırıtıo yemicem diee.kafasını yastığa gömüoo,halıyaa atıo kendini,napcazz bılmıommm.bı ara cokguzel kamışla kutu devam sütü içiodu hergece 1 tane..bu arada onuda içmıo.ancak yarımm..valla yemek yemıomuşş.zorla verıom bende.köfte yıyıo ama.akşam 2 köfte yedi o kadar..

Bizde de spagetti vardı bir iki tel aldı başka da yemedi. Ben de çok vicdan azabı çekiyorum çalışıp onu bakıcıya bıraktığım için.. Evde olduğum zamanların tamamını onunla geçirmeye çalışıyorum bu yüzden.

hoşbulduk canım, burağında üst köpek dişleri iyice şişti patladı patlayacak,yavrum geceleri uykusunda hep ağlıyor acıdan herhalde. bende prdifen veriyorum yatırmadan.iştah bizde de gitti bu sebepten herhalde,öyle böyle büyüyor yavrucaklar

maşallah iki köfte iyiş yemiş zaten minnak mideleri var annesiii o ona yetmiştir bende bu akşam köfte yapimm en isi
kızlar köfteyi her defasoında baştanmı yoğuruyosunuzz naıl yapıyosunuzz uşaklaraa ben düşndüm bugün yarım kilodan yoğuriimmm beşer beşer streçliyip buzluğa atimmm sonra hazırda bulunur üşenmezsemm eğer babasıda yokkkkk :SSS maçta olıicikkkkkk basketci kocaciiyymm oğlumla başbaşaaa bi akşam yemeği yiiyycüüyyzzzzzzz

zeynep yöntemleri bizede söyle ,çocuk yapmaya karar verirsem denerim bende

aynen yoğurup buzluğa attım.akşam gelıom iki tane cıkarıp hmn kızartıomm.çok rahat oluoo

çocuklarda özlüyo hep kucağımda durmak istiyo durmasada elimden tutup odasına götürüyo oynamak içnnnnn yavrum nasıl özlüyoda
bende üzülüuorum ama canm neyapacazz onlar için çalışıyoruz daha iyi şartlarda yaşaması içn ((( yavruşummmmmmmmmm oğlşmmmmmmmmmmmmmmmm çok özledim yineee

nasıl yapıyorsunuz köfteyi,ben bir iki denedim yemedi ,sucuk çok seviyor acaba içine sarımsak koysam yermi :26:

bnmki artık bn evdeysem totomdan ayrılmıo gtmıo babaannesine bile..devran döndü:) ben cok üzülodum eskiden bana böle davranırdı bide 3-4gundur tokatlıo benı.elimi yüzüme koyuyorum vurmasın die,elimi cekıo bitane daha pataklıoo..sonra bn üzülüm gel yanıma diyince sapurşupur öpüoo :)) dünde guya kızdım dıe kapının oraya gdp bana bakıo yanıma gelıo tekrar bn kızınca bidaha gidio ama kıskıs gülüo suratındna bellii :))) sebeğimmm ısırmaları cabası tabiii..sevgiden:))

kızlar yarın varmı şimdikkkkkk buluşikkmii yoksa başka biş plan yapciim haber verinnnnn kimseden ses çıkmiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…