bildiğin anne köftesi:)) bende anneme yoğurttumm :)) bol maydanoz,azekmek,baharat hersey koydumm..
bnmki artık bn evdeysem totomdan ayrılmıo gtmıo babaannesine bile..devran döndü:) ben cok üzülodum eskiden bana böle davranırdıbide 3-4gundur tokatlıo benı.elimi yüzüme koyuyorum vurmasın die,elimi cekıo bitane daha pataklıoo..sonra bn üzülüm gel yanıma diyince sapurşupur öpüoo :)) dünde guya kızdım dıe kapının oraya gdp bana bakıo yanıma gelıo tekrar bn kızınca bidaha gidio ama kıskıs gülüo suratındna bellii :))) sebeğimmm ısırmaları cabası tabiii..sevgiden:))
kızlar yarın varmı şimdikkkkkk buluşikkmii yoksa başka biş plan yapciim haber verinnnnn kimseden ses çıkmiiiiii
zefey, ben size uyarım ,sen efe grip deyince gelemezsin diye düşünmüştüm. sevozy de gelebiliyor sanırım. efe hasta değilse gidebiliriz diye düşünüyorum
kartopu belli oldumu diş buğdayııı ne aman yapcan kucrabişleri
bnmki artık bn evdeysem totomdan ayrılmıo gtmıo babaannesine bile..devran döndü:) ben cok üzülodum eskiden bana böle davranırdıbide 3-4gundur tokatlıo benı.elimi yüzüme koyuyorum vurmasın die,elimi cekıo bitane daha pataklıoo..sonra bn üzülüm gel yanıma diyince sapurşupur öpüoo :)) dünde guya kızdım dıe kapının oraya gdp bana bakıo yanıma gelıo tekrar bn kızınca bidaha gidio ama kıskıs gülüo suratındna bellii :))) sebeğimmm ısırmaları cabası tabiii..sevgiden:))
yok ya kızım belli olmadı cuma günü yaptırdığım hediyelik diş sabunları gelmiş ,direk geline yollayın demiştim,ben görmedim ama güzel olmuş. bu hafta annemler kuzuluğa gidiyor,15 gün yoklar bende 2.haftasında gideyim diyorum. herhalde kuzuluk dönüşüne kalır,tabi biz burda yıkken yaparsa onu bilemem.
bensiz nereye gidiliyoroturacak sandalye var ise bende gelirim
sen yeterki gel hayatım ben sana yatak bile getiririm
zafey hanım bi geçmiş olsun demediniz banakarın germe oldum haberin yok galiba
yok yok haberi yok,olsa demezmi ,ben atladım söylemeyi
zefey; jelesec karın germe oldu geçen hafta
kız davul zurna çalındı k.k.da yazılara denk gelmedi demek ki
oldum demi ay hala şaka gibi geçti gitti şükür
zefeyde geçen hafta izindeydi dolayısı ile geçmişe bakamamıştır şimdi yemekte,gelince okur yazılanları.
şükür geçti bitti,taş gibi bir hatun bıraktı geride
zafey hanım bi geçmiş olsun demediniz banaKarın germe oldum haberin yok galiba
yok yok haberi yok,olsa demezmi ,ben atladım söylemeyi
Zefey; jelesec karın germe oldu geçen hafta
kız davul zurna çalındı k.k.da yazılara denk gelmedi demek ki
Oldum demi ay hala şaka gibi geçti gitti şükür
zefeyde geçen hafta izindeydi dolayısı ile geçmişe bakamamıştır şimdi yemekte,gelince okur yazılanları.
şükür geçti bitti,taş gibi bir hatun bıraktı geride
ayyyyyy nasılda oyun yapıyoo çok tatlı oluyolarrrr yaa bende bi foter şapkası var bitane onu takınca yakışıklı oldun diyince çok şuımarıyo evdeki tüm aynaları turluyooooo ne bilmişler kıss bazen yaptıklarına aklım hayalim ermiyo daha birbuçuk yaşındalar gördükleri herşeyi kapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?