2011 Ekim Anneleri

bildiğin anne köftesi:)) bende anneme yoğurttumm :)) bol maydanoz,azekmek,baharat hersey koydumm..

kısss bunlar çok bıdıııııkkk bende böle maydonuzlu soğanlı ekmekli yoğurunca yiyo köfte harcıyla olunca yemiyo sertmi oluyo köfte acaba o zaman anlamadım tam bi gurmee bunlar

ayyyyyy nasılda oyun yapıyoo çok tatlı oluyolarrrr yaa bende bi foter şapkası var bitane onu takınca yakışıklı oldun diyince çok şuımarıyo evdeki tüm aynaları turluyooooo ne bilmişler kıss bazen yaptıklarına aklım hayalim ermiyo daha birbuçuk yaşındalar gördükleri herşeyi kapıyolar

kartopu belli oldumu diş buğdayııı ne aman yapcan kucrabişleri

kızlar yarın varmı şimdikkkkkk buluşikkmii yoksa başka biş plan yapciim haber verinnnnn kimseden ses çıkmiiiiii

zefey, ben size uyarım ,sen efe grip deyince gelemezsin diye düşünmüştüm. sevozy de gelebiliyor sanırım. efe hasta değilse gidebiliriz diye düşünüyorum

kartopu belli oldumu diş buğdayııı ne aman yapcan kucrabişleri

yok ya kızım belli olmadı cuma günü yaptırdığım hediyelik diş sabunları gelmiş ,direk geline yollayın demiştim,ben görmedim ama güzel olmuş. bu hafta annemler kuzuluğa gidiyor,15 gün yoklar bende 2.haftasında gideyim diyorum. herhalde kuzuluk dönüşüne kalır,tabi biz burda yıkken yaparsa onu bilemem.

bu ısırmaları napacağız sevozy heryerim çürük içinde benimde :18:

yapmaz yapmaz iyi neyse iki haftayı bulur o zaman vakit varmış dahaaaaaaaa

kız davul zurna çalındı k.k.da yazılara denk gelmedi demek ki

oldum demi ay hala şaka gibi geçti gitti şükür

zefeyde geçen hafta izindeydi dolayısı ile geçmişe bakamamıştır şimdi yemekte,gelince okur yazılanları.

şükür geçti bitti,taş gibi bir hatun bıraktı geride

zefeyde geçen hafta izindeydi dolayısı ile geçmişe bakamamıştır şimdi yemekte,gelince okur yazılanları.

anladım canım ufak yavru ile uğraşırken zaten geçmişi okumak zor

saol canım benim daha güzel karın senin olsun

Tatlı bıdıklar bunlar... Bizimki de sokaktaki çocuklara saldırıyor, aslında amacı vurmak kırmak değil ama sarılcam derken düşürüyor bi de çocukların suratını eliyle tutmaya çalışıyor. Bi de kafalarını ısırmaya çalışıyor. Of yazınca baya canavar gibi bişeye benzedi oğlum ama öyle değil. Bi de bişey yapmadan önce benim gözümn içine bakıyor, bak senin istemediğin bişey yapıcam der gibi. Ay pek akıllı bunlar yaa.. Üzerinde arabalar olan bir pijaması var bayılıyor ona, hep onu giymek istiyor..

zafey hanım bi geçmiş olsun demediniz bana Karın germe oldum haberin yok galiba

aaaaaa haberim vardı bi ara grdimm oldumu diye sonra ertelenmiş diye okudum sponra araya tatil falan girdi işte evdeydim bende yavrucuumm geçmiş olsun oldunn demekkkkkkkkkkk nasılsın şimdikkkkkkk resimde göreydim iyiydiii senii faceden ekle gız beniii

yok yok haberi yok,olsa demezmi ,ben atladım söylemeyi

Zefey; jelesec karın germe oldu geçen hafta

yaaa o ertelenme işinden sonra bende olay koptuuuuu jelesec takip edemedimmm cnm yaaaa ama bu hamam işi noldu ben oraya kitlendimmmm girip yazıcaktım gittinizmi hamama gidicez falan yazıyoduuu huu çabıkk bilgilendirin beni çatlamadannnnnn

kız davul zurna çalındı k.k.da yazılara denk gelmedi demek ki

Oldum demi ay hala şaka gibi geçti gitti şükür

haydiii gözün aydın cnmm iyisennn sevindmmm

vay vayyy eklee beni bacım hepten meraklandım

Kızlar beni unutun .
metrobüs seferleri , metro seferleri , deniz otobüsü seferleri neredeyse hepsi sabahın erken saatlerinden itibaren iptal . yarın ki trafiği düşünemiyorum bile. eşim de Ankara ya gidecek . havaalanına gidebilirse tabi . uçağa yetişmek 3-4 saat istanbul -ankara yarım saat
o yüzden evimde oturucam arkadaşlar kusuruma bakmayın . başka bir gün mutlaka size uyarım.

bizimkide normalde toka takmaz, evde toka ,küpe, bnm topuklu ayakkabıları giyip babasına falan gösterıo,begensin diyee..cok tatlı olmuşsun diyince sevınıoo.vitrin aynalarından kendine bakıo fıstıkım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…