2011 Ekim Anneleri

bu ısırmaları napacağız sevozy heryerim çürük içinde benimde :18:

ya bnm de en olmadık yerleri ısırıo.yüzümü ,kollarımı,totomu nere dişlersee..bide bu ara topuklu terlik giydirip kırıt dıe bana... bu aktivitenin adıda; tıkıt tıkır yürüme:))

ondan parmak uclarında yürüomuş haspam beni taklit edıomuş..kendide cici ayakkabılar giyince öle parmak uclarında yürüoo:))

eeeeeeee kız cocuğu olacak okadar, süslü kokonalar hepsi

ayy yerim onuu bizimkinede halası gangam styl lı bi tsort almış dolabından çıkarıp getiriyo üzerine tutup ayy ayyyyyy diyooooooooo ne bilmişleri kızsss

Ee kızlar kaç gibi buluşiikkkkkk

çok erken olmasın,burak geneldde uyuyor ,bizde uyuyalım fırsattan istifade,sevozy günler uzun dedi 1 - 2 olabilir dedi.

gerçi şöylede birşey var. biz isimleri vereceğiz kapıya isteyen istediği satte gidebilir.yani genel buluşma saati 1 ile 2 arası olsunisteyen 12 de de gitsin.

Net paketim bitti burdanda msj atamıyorum 10 dakika geçicekkkkkk diye atamıorum eşimin adını biliyosun yahya soyadmızıda biliyosun zaten

yokkızz siz olmadan ben naparım orda ne ederimm nayuırr zati çocuklar oynaşsın diye niyetimm hep oynasınlar kaynaşsın yavrularımmm
iyi bende anca 1/2 gibi anca kalk kahvaltı topla et falan o saati bulurrrrrbeybiler

tamam o zaman saatte anlaştık.senin kociş orayı biliyormuş zaten. ben sevozye tarif edeceğim.

orada yiyecek içecek türü herşey var,ama sen bir ara birşeyler yaparım diyordun ya ,eğer yapacaksan bende yapayım birşeyler

Aydeba maral arcemek sizlerinde olmasını çok isterdimmmmmmmmmmmmmmmmm ammaaaaaa özelliklee bade sultanınnnnn

zafey resim kayacağım ama daha çoooook yeni zaman geçsin şu halde her yer bantlı

söz albüm yapınca haber vereceğim sana

faceden yazdım sana yeni kartopum kızlar ben yapamam bi şey ama alırım ne alayım yazın tuzlu tatlı içecek vs.

benim eşin adını soyadını biliiiin zaten

ne yapimm kızsss lokum kekmi yapsamm poçamı börekmiiiiiiiiiiiiiiii

zafey resim kayacağım ama daha çoooook yeni zaman geçsin şu halde her yer bantlı

Söz albüm yapınca haber vereceğim sana

haber vermeee ekleeeeeeee
(yüzsüz smile) :)

şişşşşşşşşşşşt çok ayıp kızım diğer kız anaları alınacak şimcik

AAAAAAAAA ALINMAZLARR KISSS BAR BAR BAAAĞIRIYORUMM TÜM KK DA BADEYE TALİBİM DİYE :))) EFE&BADE

HATTA Bİ YAKINIMIZ BÖLE YILDIZLARLA FALAN UĞRAŞIYO BANA DEDİKİ EFE İSMİ KOYMAK GÜNAH ÜÇ HARFLİ OLDUĞU İÇİNNNNN EVRENE TERS FALABN İKİ KISA İSİMLİDE EVLENEMEZMİŞ FALAN AKLIMA O ZAMAN BİLE BADE GELDİ AHAHAHAA AYDEBA NERDESİN KISSSSSSSSS
BANADA DEDİKİ SENİN DOĞDUĞUN AYLA İSİMİN CUK OPTURMUŞŞŞ ÇOK HANIM ÇOK MERHAMETLİ ÇOK HAYIRLI Bİ EVLAT OLUCİKMİŞİM :dddddddddd

O zmaan kartopuuuu sen tuzlu yap bnde lokum kek den yapimmmm boğmaz hemde bu sefer sade yapayım ıspanaksızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…