bu ısırmaları napacağız sevozy heryerim çürük içinde benimde :18:
ya bnm de en olmadık yerleri ısırıo.yüzümü ,kollarımı,totomu nere dişlersee..bide bu ara topuklu terlik giydirip kırıt dıe bana... bu aktivitenin adıda; tıkıt tıkır yürüme:))
ondan parmak uclarında yürüomuş haspam beni taklit edıomuş..kendide cici ayakkabılar giyince öle parmak uclarında yürüoo:))
tatlı bıdıklar bunlar... Bizimki de sokaktaki çocuklara saldırıyor, aslında amacı vurmak kırmak değil ama sarılcam derken düşürüyor bi de çocukların suratını eliyle tutmaya çalışıyor. Bi de kafalarını ısırmaya çalışıyor. Of yazınca baya canavar gibi bişeye benzedi oğlum ama öyle değil. Bi de bişey yapmadan önce benim gözümn içine bakıyor, bak senin istemediğin bişey yapıcam der gibi. Ay pek akıllı bunlar yaa.. üzerinde arabalar olan bir pijaması var bayılıyor ona, hep onu giymek istiyor..
maral nerdesin ?
Uzun zamandır giriş yapmıyor yoğun heralde .
Ee kızlar kaç gibi buluşiikkkkkk
Net paketim bitti burdanda msj atamıyorum 10 dakika geçicekkkkkk diye atamıorum eşimin adını biliyosun yahya soyadmızıda biliyosun zaten
çok erken olmasın,burak geneldde uyuyor ,bizde uyuyalım fırsattan istifade,sevozy günler uzun dedi 1 - 2 olabilir dedi.
Gerçi şöylede birşey var. Biz isimleri vereceğiz kapıya isteyen istediği satte gidebilir.yani genel buluşma saati 1 ile 2 arası olsunisteyen 12 de de gitsin.
Aydeba maral arcemek sizlerinde olmasını çok isterdimmmmmmmmmmmmmmmmm ammaaaaaa özelliklee bade sultanınnnnn
tamam o zaman saatte anlaştık.senin kociş orayı biliyormuş zaten. ben sevozye tarif edeceğim.
orada yiyecek içecek türü herşey var,ama sen bir ara birşeyler yaparım diyordun ya ,eğer yapacaksan bende yapayım birşeyler
tamam o zaman saatte anlaştık.senin kociş orayı biliyormuş zaten. Ben sevozye tarif edeceğim.
Orada yiyecek içecek türü herşey var,ama sen bir ara birşeyler yaparım diyordun ya ,eğer yapacaksan bende yapayım birşeyler
zafey resim kayacağım ama daha çoooook yeni zaman geçsin şu halde her yer bantlı
Söz albüm yapınca haber vereceğim sana
şişşşşşşşşşşşt çok ayıp kızım diğer kız anaları alınacak şimcik
O zmaan kartopuuuu sen tuzlu yap bnde lokum kek den yapimmmm boğmaz hemde bu sefer sade yapayım ıspanaksızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?