2011 Ekim Anneleri

Aydeba maral arcemek sizlerinde olmasını çok isterdimmmmmmmmmmmmmmmmm ammaaaaaa özelliklee bade sultanınnnnn

kızlar ben de çok istiyordum . çok hevesliydim ama bu 1 mayıs günü avrupa yakası için tam bir kabus olacak . sizin o tarafta birşey yok heralde . aramıza kıtalar girdi :)))
iyi eğlenceler sizlere . ama bir buluşma da avrupa da yapalım

aa bak kısır yapabilirmm.o kolay..

:)))))))) mercimek küfteside kabulüm yani :))))) Ahahhaha ay bugün bu kadar yüzsüslüğü nerden aldımki beyynnnnnn

((((( neyse arcemek içinde bi gün karşıda yapalım çok özledim minnaınıda arcemeiideeeee

kızlar illa birşey yapmanıza gerek yok,herşey var orda kendinizi kasmayın,

zefey ben peynirli börek yapayımmı hazır yufkadan ama, tuzlu dedin ya yoksa zayanın tuzlu kurabiyesindenmi yapayım ,oda kolay herhalde,ufaklıklarda yiyebilir belki ellerine verince.

Efede tuzlu kurabiyeyi seviyo kıt ktıt lokum kek yerine başka bişimi yapsam kızlar fikr verinnnnnnnn

Ay haftasonuda da görümceklerim gelcek ben asıl onlara ne yapıcam beynnn acaba lokum kek yapsam bugün cumartesine kadar dolapda dururmu kızlarrrrrrrrrrrrrr

Kızlarr sizce ben manyakmıyımmmmmmm
tatile giderken acaba bi araba bize çarpsa bana bişi olsa bu çocuk anne anne diye ağlarsaaaaaaa bunu kim susturacak sonra oponu ağlarken polisin eklerinde hayal ediyorumm sonra ağlayasım geliyorrrrrr
bugünde vezne baş ucumuzdaya diyorumki içimden istem dışı bu vezneyi silahlı adamlar soyarsa ilk bize sıkarlar burda çocuğum nolcak bensiz yapamazzzzzz diyip ağlayasım geliyooooo hiç böle duygusallıklar yaşamıyodum nolduki bana acaba kaygı bozukluğumu bu acabaa vesvese geliyo içimden ağlamak geliyo arada yani bu hafta bu iki olduuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…