2011 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun canım.. Faydası oluyor mu? Benim de çok sık tutuluyor boynum, hatta şimdi döndürünce bile acıyor..

rahatladım baya.ii geldi ama kendini koruman lazım.şöleki 2 haftyadır elifi hiç kaldırmamaya calışom.tabi ki olmuo arada kaldırmak zorun kaldığımda eski hale gelıoo.ama prenses hayatı yaşarsan cok ii gelıo :)))

Zeyno benim de aklıma geliyor öyle bazen ama senin kadar detaylı değil.. Ölürsem ne olur, oğlum çok ağlar falan diye düşünüyorum. Eşime de ölürsem annen baksın oğluma diyorum. Her anne böyle endişeler duyuyordur..

ben o prenses hayatımııııııı arıyorum kııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz banada çok iyi gelioo o
inşallah iyi gelir ne diyekk
iyi akşamlar bu aradaa kızlarrrrrrrrr allahın işznşyle görüşmek üzeree
maraaallllllllll nirdesinn geeeelllllll

hımmmmmm bende çocuk olmadan önce dşiyodumkii kocişşş bana bişşi olursa evlenn canın sıkılırr sana yoldaş lazımm falannnn şimdi geçende dedimkii bana bişi olursa sakına evlenmee ben oğluma üvey ana istemem evlenirsende anama verrrrrrrrr allahım neyin hesabı bu diyo kocişmm

benimde aklıma geliyor böyle şeyler ama hemen düşüncemi değiştirmeye çalışıyorum. çekmemek lazım bunları üzerimize.

Allah hepimize evlatlarımız , eşlerimiz ve ailelerimizle uzun ömürler versin .

hepinize iyi akşamlar ve iyi tatiller.

yarın buluşacağımız arkadaşlar yer konusunda sorun olursa hemen arayın beni,görüşmek üzere öpüyorum hepinizi

günaydınn canlarrrrrrr boğazım çok feciii zencefil karabiber karışımı yapimm en iyisi bugünnnnn

kızlar ben gidiyorum eveeee boğazlarım çok fecii sesim hepten gitti haydi görüşürüzzzzzz

günaydın arkadaşlar,

zefey geçmiş olsun canım.1 tatlı kaşığın üzerine toz karabiber dök bolca ve onu ye,boğazlara çok iyi geliyor. dikkat et oğlana geçirme hastalığını.

günaydın arkadaşlar,

zefey geçmiş olsun canım.1 tatlı kaşığın üzerine toz karabiber dök bolca ve onu ye,boğazlara çok iyi geliyor. dikkat et oğlana geçirme hastalığını.

gunaydın kıscelerrr,, zefey gecmiş olsun kızzz üşüttün dün sen.eve gidıosan bari efe ye görnmede, yat akşama kadar dinlenn..

günaydın kızlar bugünde raporluyum minnaımd aha kalkmadı ben çamaşırları makinaya attım babam canerzincana gidicek ona yolluk yapıcam etrafa girişicem güyada dinlenicektim bugün neyse rsimler çok güzellllll kocam olayadı eydiii aqma neyse herşeyde bi hayır vardır evin tüm perdeleri yıkanıp itinayla astırıldı gözümde büyüyodu zatii

Günaydın arkadaşlar... Zeynep geçmiş olsun... Birazcık dinlen yorma kendini... Aaaa Zeynep benim başıma ne geldi.... Hayatımda ilk defa kekim kabarmadı hem de halamın kermesi için yapmıştım. Haftalar öncesinden tarif aldım, hazırlık yaptım ama 1 mm bile kabarmadı. Senin ıspanaklı lokum kek. Ondan önce puf pasta yaptım, koca fırın tepsisine döktüm o bile 4 cm kabardı ki o ince olsa bile sorun değildi. Ispanaklıyı dikdörtgen borcama koydum ama olmadı. Hayırlısı. Yine de çikolataya ve hindistan cevizine buladım.
Puf pasta çok güzel oldu, çok da zor değilmiş yapması. İlk başta biraz acemilik çektim sonra elim alışınca hızlı hızlı yaptım.

Aaaa ibanmiyorummmm acaba nazarmi degdi kissss aaaaa keke nazar deger diyolar ama bilmemkii bwlkide kabartma tozumu kotu bi markaydii tuuu onca malzeme bosami gitti yaniii sonra ne yaptin canm puf olancaybardaginla keziyodunya onu cokarabildinmi

Aaaa ibanmiyorummmm acaba nazarmi degdi kissss aaaaa keke nazar deger diyolar ama bilmemkii bwlkide kabartma tozumu kotu bi markaydii tuuu onca malzeme bosami gitti yaniii sonra ne yaptin canm puf olancaybardaginla keziyodunya onu cokarabildinmi

1 saat öncesinde puf pastanın kekini yaptım, o çok güzel oldu. Çay bardağıyla kesince bardağın içinde kalıyordu, bıçağın ucunu kenarından sokunca hemen çıkıyor. Fotoğraf çekmeyi unuttum da şimdi ablamı aradım kermese gidip çekicek resmini:) 1 saat sonra da aynı marka malzemelerle ıspanaklı keki yaptım, hatta dikdörtgen borcamım yoktu eşimi yolladım borcam aldırdım O kadar hazırlık yaptım yani.. Kabartma tozum Dr Outker. Halam sen yap gönder biz kendimiz yeriz dedi. Zaten akşamdan çikolataya ve hindistan cevizine bulamıştım. Hayırlısı artık.İş çıkışı gidicem bakıcam bakalım benim puf pasta tutulmuşmu.. Kekinin tadı çok güzeldi de kremalı muzlu halde yemedim.

merhaba arkadaşlar,

bu hafta çok yoğun olduğum için fazla giremedim. umarım herkes iyidir. artık haftaya bol bol muhabbet ederiz.

yeşil zeytin hoşgeldin :))))))

görülmüyorsun uzun zamandır

merhaba arkadaşlar,

bu hafta çok yoğun olduğum için fazla giremedim. umarım herkes iyidir. artık haftaya bol bol muhabbet ederiz.

yeşil zeytin hoşgeldin :))))))

görülmüyorsun uzun zamandır

Hoşbulduk canım arada bakıyorum ziyaretçi olarak :) işyerinde net yasak cepten buraya girmek işkence gibi :) daha çok facede aktifim ama gözüm üzerinizde

merhaba kızlar,
yorgun bir maraldan
güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum.

kızlar cuma günü cemre ile ankara ya uçtuk
eşimde sonradan geldi
c.tesi sınava girdim ama kazanamadım
dün gece eve geldik
yoğun ve yorgun geçen bir haftaydı
dilerim haftaya normale dönerim

bu arada buluşma resimlerine baktım
ekim anneleri ve ekim yavruları olarak
çok hoş çıkmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…