merhaba kızlar,
yorgun bir maraldan
güzel bir pazar geçirmenizi diliyorum.
kızlar cuma günü cemre ile ankara ya uçtuk
eşimde sonradan geldi
c.tesi sınava girdim ama kazanamadım
dün gece eve geldik
yoğun ve yorgun geçen bir haftaydı
dilerim haftaya normale dönerim
bu arada buluşma resimlerine baktım
ekim anneleri ve ekim yavruları olarak
çok hoş çıkmışsınız
gunaydın iyi haftalarr
maralımmm üzülme canım hayırlısı ,inşşş
zefey,elifde cok iştahsız gece yatarken süt içio die pipetle sevınıodum,kaçgecedir onuda içmo..üzülüomm ya
kıss sevozy salgın varmış dikkat ett elifde kapmasınn kesin dişten oluyo bunlar da şu supravit iştah şürübüymuş alsammı acaba hiç daha öncede vişitamin vermedim bilemedim şimdi kullanan varmı bakalım yazacakmı kimseeeee
ya bnde hiç vitamin kullanmadım.ya pek kullanmakda istemıom.çünkü lüzüumsuz kılo aldırıoo..iştah surupları sanırım..biraz daha beklıım dıorumm.inşallah bu yememeleri huyy edinmezzz..
kızlar günaydınlar,
güzel ve esintili bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlar,
masama oturdum ve yarım kalan işlerimi yapacağım
bu arada yakında taşınma var galiba
bu hafta toparlanacağız,
en kısa zamanda yeni yerimiz vatandayız,
Maralcım hayırlısı olsun.. Bi sonraki sınavda geçersin İnşallah!
Zefey geçmiş olsun.. Mert'imin de gözleri mikrop kapmış herhalde. Çapaktan açılmıyordu bu sabah. DOktorunu arıycam birazdan. Benim puf pastanın tamamını bir tek kişi almış tepsisiyle:) Görüntüsü çok şıktı tadı nasıldı acaba...
Zefey, Mert ilk azıları çıkarken çok iştahsızdı. Vitagil şurup yazdı doktor yani bundan 6-7 ay önce. Şurubu içince yiyordu içmeyince yemiyordu. 3-4 gün içirdim ben sonra bıraktım. Yiycekse kendiliğinden yesin diye. Sonra dişler çıkınca iştahı düzelmişti ama şimdi başka azılar çıkıyor yine iştahsız. Kahvaltı ve akşam yemeği yok, sadece öğlen içtiği yoğurt çorbasıyla duruyor. Hele ben yanındaysam lokma sürmüyor ağzına, memeye güveniyor. Şu diş derdi bitseydi de rahatlasaydı yavrucaklar.
günaydın arkadaşlar,
maralcığım sıkma canını inşallah birdahakine ,bebekle zor oluyordur ders çalışmak,herşeyin hayırlısı.
melofer,geçmiş olsun merte,ılık çayla ve makyaj temizleme pamuğuyla pansuman yapsın şimdi evde bakıcı çok iyi geliyor. tatilde burağın gözleride alerjiden(güneş ve polen) hemen morarma ve kızarma yaptı,hastaneye götürdük orada göz doktoru merhem ve damla vermişti iyi geldi. birde bu çayı söyledi çapaklanma için,deneyin isterseniz.
ayrıva burağa gözlük önerdi doktor,benden 4 yaşından önce takılmıyormuş güneş gözlüğü deyince kendininde 15 aylık kızı olduğunu ve burak gibi beyaz tenli olduğu için takılması gerektiğini falan anlattı. chicco dan alın biz oradan aldık onlarınki güvenli falan dedi. aklınızda olsun sizinde.
zefeyciğim sanada geçmiş olsun düzelemedin hala,ilaç kullanıyorsun değilmi
kızz ama gördün bizimki hiç bişi yemiyo tüküğürüyo zorlaaaaaaaaa zorlaa ama işine geleni öle yiyoki dondurmayı bide köfteyi o kadar o da paşa keyfi isterse işte
termosun markasını hatırlamıyorum kuzu yaa :SSSSSSS bakar akşam yazarım sana
ben kullandım burağa vitagil şurup diş zamanlarında iştahi açar diye ama bizde işe yaramadı,mesela hafta sonu sadece sabah kahvaltısı ile durdu yavrucak
dün kuzuluğa gittik giderken yolda kahvaltısını zar zor yedirdim saat 11 gibi birdaha hiçbir şey sürmedi ağzına. akşam eve gelince yoğurt çorbası yaptım,çok sevdiği halde gece 9 gibi zar zor yedi. şu dişler çıksada hepsi yavruların iştahı yerine gelse.
bu arada ben zicomega balık yağı kullanıyorum,şişe bitince 1 ay ara veriyorum tekrar kullanıyorum. tavsiye ederim,yemek yemediği zamanlar gerekli vitaminini almış oluyor böylece.
ne termosu zefey? mama içinmi?
hmmm olabilir aslında birde şu supravitle vitagilde balık yağı katkısı yoktur dimi
ya bide bu şimdi iştah açmazsa boş yere çocuğa yükleme yapmış olmayayım hep herşeyin doğalını alsın istedim çokmu pimpiriklendim sizce sevozyde vermemiş daha hiç benm gibi vitminn
yaa sveozy mesaj atmıştıda mesaj hakkım yok diye burdan yazdmmm sen hatırlıyosan yazabilirmisin şu bizim mavi termos vardıya sendede aynısı markasını hatırluıyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?