2011 Ekim Anneleri

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzz havaa bızzz gibi burdaa güneşli olcak diye kısa kıolllu giymiştim şimdi donayrumm PPPPPPPPPPPzaten tamda iyileşemedim bu ne biçim bişidiyse ilaç bitti hastalık bitmediii
siz napıosunuz hafta sonu naaptınzzzzzzzzzzz bebikler nasılllllllll
dün baban odada kuru sıkı patlattı yanlışlıkla efe de bayağı korktu benim bile bi kaç dakika kulağım acayip çınladıkiiki yavrucak napsın
gecede uyandı uyandı ağladıııııı

übu arada yaptığım güzel yemekleri yemeyen minnaımmmma dün biş karışım yaptım yedi çok şükür tükürmedide ama yarım kase bunun bu iştahsızlığı ne olacak supravit kullanan varmı bu aradaa bebesineeeeeee iştah açıyomuş

gunaydın iyi haftalarr
maralımmm üzülme canım hayırlısı ,inşşş
zefey,elifde cok iştahsız gece yatarken süt içio die pipetle sevınıodum,kaçgecedir onuda içmo..üzülüomm ya

ay çok üzüldüm yaaa püfffffff neyse gezmiş oldunuz diyelim iyi yarafından bakalmm napalımmm
bu aradaa minnaklarımızn resimleriiii kartpostal gibi dimi bayıldım bende şarrzım bitince çekemedimde pek fazla bide eşim yoktu benm birazda hastaydım halsizdimm yaniii bi daha kine kaçarı yok

gunaydın iyi haftalarr
maralımmm üzülme canım hayırlısı ,inşşş
zefey,elifde cok iştahsız gece yatarken süt içio die pipetle sevınıodum,kaçgecedir onuda içmo..üzülüomm ya

kıss sevozy salgın varmış dikkat ett elifde kapmasınn kesin dişten oluyo bunlar da şu supravit iştah şürübüymuş alsammı acaba hiç daha öncede vişitamin vermedim bilemedim şimdi kullanan varmı bakalım yazacakmı kimseeeee

ya bnde hiç vitamin kullanmadım.ya pek kullanmakda istemıom.çünkü lüzüumsuz kılo aldırıoo..iştah surupları sanırım..biraz daha beklıım dıorumm.inşallah bu yememeleri huyy edinmezzz..

ya bnde hiç vitamin kullanmadım.ya pek kullanmakda istemıom.çünkü lüzüumsuz kılo aldırıoo..iştah surupları sanırım..biraz daha beklıım dıorumm.inşallah bu yememeleri huyy edinmezzz..

kızz ama gördün bizimki hiç bişi yemiyo tüküğürüyo zorlaaaaaaaaa zorlaa ama işine geleni öle yiyoki dondurmayı bide köfteyi o kadar o da paşa keyfi isterse işte
termosun markasını hatırlamıyorum kuzu yaa :SSSSSSS bakar akşam yazarım sana

kızlar günaydınlar,
güzel ve esintili bir istanbul sabahından
hepinize günaydınlar,

masama oturdum ve yarım kalan işlerimi yapacağım
bu arada yakında taşınma var galiba
bu hafta toparlanacağız,
en kısa zamanda yeni yerimiz vatandayız,

maralllcmmm bu vatan ülkerin fabrika satışına yakınmııııı

Maralcım hayırlısı olsun.. Bi sonraki sınavda geçersin İnşallah!

Zefey geçmiş olsun.. Mert'imin de gözleri mikrop kapmış herhalde. Çapaktan açılmıyordu bu sabah. DOktorunu arıycam birazdan. Benim puf pastanın tamamını bir tek kişi almış tepsisiyle:) Görüntüsü çok şıktı tadı nasıldı acaba...

Zefey, Mert ilk azıları çıkarken çok iştahsızdı. Vitagil şurup yazdı doktor yani bundan 6-7 ay önce. Şurubu içince yiyordu içmeyince yemiyordu. 3-4 gün içirdim ben sonra bıraktım. Yiycekse kendiliğinden yesin diye. Sonra dişler çıkınca iştahı düzelmişti ama şimdi başka azılar çıkıyor yine iştahsız. Kahvaltı ve akşam yemeği yok, sadece öğlen içtiği yoğurt çorbasıyla duruyor. Hele ben yanındaysam lokma sürmüyor ağzına, memeye güveniyor. Şu diş derdi bitseydi de rahatlasaydı yavrucaklar.

kizlarr ben doğum günüsünee biblo yada bişi yapmaktan vazcazdımm sadece kurabiş yapıcam
öle sepetede mavi badem şekeri alırım iki kilo kadar aralarına bonbon şekerde eklerim şu miniklerden poşete sarıcam şu şeffaf haşır huşurlardan sonra üzerinede vavi tülla mavi kelebek mavi kurdale çok hoş bi fikir geldi gözümde çok cizel canlandı bi anda yaaaaaçok heycan yaptım D gel ekim geeeeeeellllllllllllll hem belkim oğlumun iştahıda düzelmiş olabiliti

yaa çok kötüsünn meloşş insan bi resmini çekip koymazmıı :SSSSSS
çok merak ettimmmmmmmm güzxzel olduğuna eminimmmm bvu aradaa lokum kek nollduu akibetini merak ediyorum bu arada ıspanak aldım bi daha yapmak için DD neden kabarmadı sennki çok hayretlerdeymm bi daha yapıciymm o yüzden sağlaması olsunn sonuçta tarif veriyoz burdaa dmii :)

vitagilmii supravit duydunmu hiç o zaman vitagilmi alsammm ne kadardı ssk karşılıyomu yazdırmak gerekmi yani onuu yoksa özelmii özelse alim bu akşam yavru ceylanımaaaa çok üzülüyorum tam gelişim zamanında hşiç bişi yemiyooo

günaydın arkadaşlar,

maralcığım sıkma canını inşallah birdahakine ,bebekle zor oluyordur ders çalışmak,herşeyin hayırlısı.

melofer,geçmiş olsun merte,ılık çayla ve makyaj temizleme pamuğuyla pansuman yapsın şimdi evde bakıcı çok iyi geliyor. tatilde burağın gözleride alerjiden(güneş ve polen) hemen morarma ve kızarma yaptı,hastaneye götürdük orada göz doktoru merhem ve damla vermişti iyi geldi. birde bu çayı söyledi çapaklanma için,deneyin isterseniz.

ayrıva burağa gözlük önerdi doktor,benden 4 yaşından önce takılmıyormuş güneş gözlüğü deyince kendininde 15 aylık kızı olduğunu ve burak gibi beyaz tenli olduğu için takılması gerektiğini falan anlattı. chicco dan alın biz oradan aldık onlarınki güvenli falan dedi. aklınızda olsun sizinde.

zefeyciğim sanada geçmiş olsun düzelemedin hala,ilaç kullanıyorsun değilmi

ilaç içiyorumda nası bi illetse iştee uzun sürdüü karabiber zencefil bal limon karıştırdım kaç kezz kar etmediii sen hangi vitamini kullabnıyosunn kartopuuuu iştah açma özelliği varmıı

ben kullandım burağa vitagil şurup diş zamanlarında iştahi açar diye ama bizde işe yaramadı,mesela hafta sonu sadece sabah kahvaltısı ile durdu yavrucak

dün kuzuluğa gittik giderken yolda kahvaltısını zar zor yedirdim saat 11 gibi birdaha hiçbir şey sürmedi ağzına. akşam eve gelince yoğurt çorbası yaptım,çok sevdiği halde gece 9 gibi zar zor yedi. şu dişler çıksada hepsi yavruların iştahı yerine gelse.

bu arada ben zicomega balık yağı kullanıyorum,şişe bitince 1 ay ara veriyorum tekrar kullanıyorum. tavsiye ederim,yemek yemediği zamanlar gerekli vitaminini almış oluyor böylece.

ne termosu zefey? mama içinmi?

hmmm olabilir aslında birde şu supravitle vitagilde balık yağı katkısı yoktur dimi
ya bide bu şimdi iştah açmazsa boş yere çocuğa yükleme yapmış olmayayım hep herşeyin doğalını alsın istedim çokmu pimpiriklendim sizce sevozyde vermemiş daha hiç benm gibi vitminn

ne termosu zefey? mama içinmi?

yaa sveozy mesaj atmıştıda mesaj hakkım yok diye burdan yazdmmm sen hatırlıyosan yazabilirmisin şu bizim mavi termos vardıya sendede aynısı markasını hatırluıyosan

kızlar çarşamba efe bu kolayı hüpletiyodu yaa üsteliktee pipetle çekmek nedir bilmiyoduu kaç deneme yapıp öüğretmeye çalışmıştım ama işin ucunda kola oluncaa canavar gibi çekmiştii çarşambaa
dünde muzlu süt yaptım bi hevesle muzuda sever yanii hiç çekmedi işine gelmedi herall bu nlar çok fenaa yaa çokkkk onun yerinde kola olsaydı itirazsızzdı :SSSSSSS akıllı kuzu

bende hatırlamıyorumda şimdi arkadaşdan mail istedim marka ve fiyat gelince paylaşırım

ayyy babam erzincana gitti kızlar üç kez ayetel kürsünü okuyunn yolda lşimdi hayırlısıylan kazasız belasızz yarabbi dönsünn efede dillendi babam gittiktenn sonraa
dede dittiiiii dede dittiiiii diyip durduuu bıdığımm yine çeneme vurdu herallllllllll ben susiimmmmm nerdesizz baccılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr lilililiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…