2011 Ekim Anneleri

burakta içemiyor pipetle zefey,gerçi bizde öğretmek için uğraşmadık. çayı seviyor ya burak bende onunla öğretmeyi deneyeyim bakalım

ben okudum zefeyciğim,hayırlsısı ile sağ sağlim gidip gelsin babacığın,efecikde biran önce kavuşsun dedeciğine.

ben okudum zefeyciğim,hayırlsısı ile sağ sağlim gidip gelsin babacığın,efecikde biran önce kavuşsun dedeciğine.

ağzına sağlık cnmm aminnnnnnnnnn

bide sana ne sorcaktım dün aklıma geldii bakıcının tuzlu kurabişye tarifindee limon varmıydıııı

sevozy, zefey, kartopu, melofer
kızlar teşekkür ederim,
sınavı veremedim ama üzülmedim,
bu çalışmaya barajı geçmem çok zordu
artık bir daha ki sınavlara,
geçti gitti,

yarım işlerimi bitirdim, dosyalarımı attım
yeni bir evrak geldi onunla uğraşacağım artık

zefey, şimdi durduğumuz yer ülkerin fabrika
yerine yakın mesafede

Kızlarr çarşamba günü kızıma aşılarını yaptırdım. Cuma günü eve gittim, kızım yürüyemiyor. Bacağının birisi normal, diğerini bükemiyor, böyle dümdüz tutuyor yavrum, ağlıyor, oturamıyor, kalkamıyor. Annem dedi ki sabahtan beri böyle yapıyor, biryere vurdu sandım ama geçmedi dedi. Baktım aşı yeri şişmiş. Aklım başımdan gitti. Aldık hemen yavrumu hastaneye gittik, ultrason çekildi, kan testi yapıldı. Bacağında 3 cm iltihaplı kitle oluşmuş. Sonra doktor bizi hemen eğitim araştırmaya sevk etti, acilen yatış yapılıp damardan antibiyotik verilmesi lazım dedi. Yıkıldık, babası ağlar, ben ağlar. Eve gidip nasıl toparlandık, o sıkışık trafikte nasıl eğitim araştırmaya gittik bilmiyorum bile. Eğitim araştırmada bir kalabalık vardı anlatamam. Orda da nöbetçi doktor muayene etti. Yatırmaya gerek yok dedi. İlaç yazdı, yarın kontrolü var. Ama kızım o bacağını halen düzgün kullanamıyor, kesinlikle dokunturtmuyor, dizini bükmüyor, onu öyle gördükçe içim parçalanıyor. Aşının böyle yan etkileri olabiliyormuş. Yani anlayacağınız çok kötü bir haftasonuydu. İnşallah düzelir yavrum. Dua edin de düzesin Evladının başına gelen bişeyde annenin çaresizliği çok zormuş. Allahım yaşatmasın.

canım çok geçmiş olsun,
bizim cemre'ye iğneyi bacaktan yapmamıştı (1 yaş aşısını)
daha yeni yürüyorlar yürümesini engellemesin, ağrı yapmasın diye,
1.5 yaş aşısını da koldan yaptı,
gerçi arkadaşlardan birisininde 1 yaş aşısı bacaktan yapılmıştı galiba,
senin cemre'ye de aşı ağır gelmiş olabilir,
allah yardımcın olsun canım,
dilerim en kısa zamanda bacağındaki ağrı ve kitle geçer bir an önce
yürümeye başlar

ay cnm bnm ya cokcokk gecmiş olsun Rabbim tez zmanda sifa versn inş..nazar değdi bıcırığıma yaa.off.neyseki yatırmamış bak üüzülme cabucak gecer inş..Allahım yardım etsın meleğine..tekrar canım gecmiş olsun..ne diyim yaa.oyy..

Çok geçmiş olsun canım... Bir an önce geçip gider İnşallah! Aşı ağır geldi herhalde. Benimkine koldan yapmışlardı aşıyı.

Kartopu teşkkür ederim. Öğlen gittiğimde yine çapak toplanmıştı gözünde, bakıcıya söyledim çay yap diye. Doktorunu da aradım, toprased kullan dedi. Şu taşınma telaşını atlatayım hem kendi doktoruna bi götürcem kontrole hem de göz doktoruna götürcem.

Zefey, ben de ilk başta iştahsızlığına üzülüp almıştım vitamin şurubu ama dediğim gibi sonra bıraktım, çocuğa ilaçla mı yemek yedircem diye. Şu anda yine iştahsız, ama bişey yapmıyorum. Dİşi çıkıyor biliyorum. Şurup olduğu gibi duruyor dolapta. Vitagil 25-30 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Sigorta karşılamıyor, özel alıyorsun.

ay biz oraya çok geliyoruz üst kattaki poşet gofretlerden almak için didim bakim yakınmısınızzzzzz

ayyyyyyy çok geçmiş olsunnn cqanım yaaaaaaaa cemre kızıma nazar değdii üff o kadar üzüldümki şu anda anlatamam yaa ağızları var dilleri yok yavrucuklar dertleriini söyleyemiyolarr kimbilir nasıl ağrıdıki oynatmadı bacağını üff çok küçükler yaa allah kimseyi evladıyla sınamasın çok zor şeyler atlatıcak annesi bacağına masaj yap dedimi doktor

evet canım bizimkide bacaktandı

evett canım annemdee çay kullansın dedi çay çok iyi geliyomuş geçer inşallah

Arka arkaya yazıyorum ama aklıma dura dura geliyor. Ay Zefey lokum keki sormaya utandım:) Kötüydü der diye:18::18::18:

Arka arkaya yazıyorum ama aklıma dura dura geliyor. Ay Zefey lokum keki sormaya utandım:) Kötüydü der diye:18::18::18:

sen baktınmı tadı nasıldı fıstıga batırdınnmıydııııı
yani şimdi aklıma geldide normal kekden uzun sürmüğştüü pişmesi ama tadı bir harika bence güzeldirr yaa sorr ben çatlıycam burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonuçta aynı malzemeleri kullandık benm kabartmatozumda dr. outker di

acaba satıldımı hepsii :52::)))))))))))))) yaa nasıl resim çekmezsinnnnnnnn gızzzzzzzzzz

yedi ziyaretçi 2 üye vallahi bıravoo bizi geçtinizzzz bu aradaa ben az yazdığuımda ameliyat olduğumda pırtlayıveren ziyaretçilere noldukiiiiiii hepten kayboldular

acaba satıldımı hepsii :52::)))))))))))))) yaa nasıl resim çekmezsinnnnnnnn gızzzzzzzzzz

O gün eşimin canı biraz sıkkındı, işimi bir an önce bitireyim de yanına gideyim diye acele ettim. Sabah çekerim resmini diyordum, sabah da saat 7:30'da eniştem çıktı geldi tepsileri almaya çekemedim. Ablamı gönderdim kermese git çek diye, o gittiğinde de zaten benim tepsi gitmişti. Lokum kek hiç kabarmamıştı böyle mayalı hamur gibi pişmişti. tadı fena değildi ama dokusu hamurumsuydu. Çikolata ve hindistan cevizine bulayınca şık görünmüştü. Soslamadığım bir kaç dilim kalmıştı evde kayınvalidemle bakıcı yemişler, kötü falan demediler ama bilemiycimm...

Bence ıspanağın suçu yok. çünkü daha önce yaptım ben ıspanaklı kek, onda sorun yaşamadım. Ama şöyle bi durum var, ıspanağı bir gün önceden haşlamıştım, durduğu için bişey olabilir mi? Ama ben bi kerede pes etmem... Eve bi yerleşeyim, ilk iş tekrar deniycem..

lokum kek bnde yptıydm guzel oldu ama cokbereketliymiş.yarım ölçü ypsamda olurmuss

Eklentiler

• $2013-05-03 19.11.34.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 42
  • $2013-05-03 20.28.05.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 46
lokum kek bnde yptıydm guzel oldu ama cokbereketliymiş.yarım ölçü ypsamda olurmuss

durunca ertesi gün daha bi güzel oluyo sevozycan dimişi bende valla misafirler yedi annemin misafirlerine yolladım teyzemlere götürdüm epey çıkıyoooooo
hımm güzel olmuşş belliiiiii ellerine sağlık cnmmmm

bişiler yaptın ama meloşşşşş tam çıkaramiiymm şimdii bi yerde bişi yaptında :) neyse şu puf kekdende yupaciym mayısın sonundaki günümde ressim çekeydin bloga eklerdik bende tarifi kaçırdım zati yapacaım zaman verirsinn olurmuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…