orasınında güzel olduğunu duydum hem bu taraf daha pahalı semtten semte değişiyor fiyatlar medicanada o taraf daha ucuz avantajlısın
evet canım semt semt değişio bahçelievler 35tl muayene farkı alıo beylikdüzü 80tl..
annem beylikdüzünde oturuo oraya mı gitsem diye düşünüodum..ama sonra ücreti öğrendim eee bende çapada oturuyom bahçelievler yakın oraya gitmeyi düşünüyorum..
önümüzdeki hafta ikili testte var..normalde bende hemşireyim şimdi çalışmıyorum kendi çalıştığım hastanede kadın doğum yok başka şubesinde var..işten ayrılırken çalıştığım dr ihmal etme ikili testi gel ben bakarım dedi ama bende bi dr.a başlayıp orda doğumuma kadar yapmak istiyorum..inş dikişi bi hastanede tuttururum..
sende bir o kadar labalisin sanırım arkadaşım :) seni tanımadıgım için dikkate alıp cvp yazmışım sana çok yazık etmişim..senin tarzında davranmak gerekiyor..tatlımmm sende çok lafçıymıssın ya .haksızmıyım ordan buraya laf taşı ne gerek var ki bunlara.bizde çok üzüldük gruptan atılmana.nasıl faceyle bura arasında köprü kırcaksınn. o yalvarma olayını yanlış anlamışsın seni hiç bağlamaz sana da açıklama yapmıcam.begenmiyorsan çeker giderdin.atılmayı beklemezdin zaten.çok alınganmışsınız sizde ooo kendini bu kadar hırpalamışsın cevap yetiştirmek için ama tatlım haksızmıyım bütün kızlar toplanmış birisine yalvarıyordunuz geri gön diye gruba üye olur olmaz böyle bir yalvarışla karşılaşıncada insanın tepkisi böyle oluyor doğal olarak neysee hiç önemli değil biri yazmış diğerleri beğenmiş zaten gruptanda atmışsınız beni çok üzüldümmmmm
ahh leyynacıımm ben de çok üzüldüm, kahroldum. beni de gruptan atmışlar
face grubuyla ilgili tartışma çıkaran arkadaşlara birkaç söz söylemek istiyorum izninizle :
ben ya da bir başkası topikte online değilse, değilsem-yoksam arkamdan konuşmayın. yazılanları destekleyenlere de söylüyorum bunu. varsa bir sıkıntı özelden mesaj atarsın konuşuruz, ama yoksam meydanı boş bulup ağzına geleni söylemek büyüklük değildir.
bakın arkadaşlar ben size ne dedim:
grup açmışsınız, emek vermişsiniz, elinize sağlık ama ben sevmedim dedim. ordaki muhabbet sarmadı, son derece seviyesiz buldum dedim. çünkü öyleydi. birbirine "TERBİYESİZ" diye hitap eden, seviyeli arkadaşlar vardı. onların bunu söylemesi kabahat değil de, benim bunu dile getirmem mi suç oldu!! burası sosyal bir paylaşım alanı. ben senin düşüncene gem vurmuyorum, sana niye arkadaşına terbiyesiz dedin demiyorum ama sen benim bunu beğenmememi beğenmedin. belki sizin ileri demokrasi anlayışınızda bu yoktur ama benim şahsi kanaatim bu arkadaşım.
bu arada gruba ben üye olmamıştım, üye listesine eklenmişim, ikisinde birden oluşuma anlam verememiştim hatta. aktif bir face kullanıcısı olmadığım için gruptan çıkma fırsatım olmadı,neyse ki arkadaşlar düşünüp incelik yapmışlar.
evet canım semt semt değişio bahçelievler 35tl muayene farkı alıo beylikdüzü 80tl..
annem beylikdüzünde oturuo oraya mı gitsem diye düşünüodum..ama sonra ücreti öğrendim eee bende çapada oturuyom bahçelievler yakın oraya gitmeyi düşünüyorum..
önümüzdeki hafta ikili testte var..normalde bende hemşireyim şimdi çalışmıyorum kendi çalıştığım hastanede kadın doğum yok başka şubesinde var..işten ayrılırken çalıştığım dr ihmal etme ikili testi gel ben bakarım dedi ama bende bi dr.a başlayıp orda doğumuma kadar yapmak istiyorum..inş dikişi bi hastanede tuttururum..
sende bir o kadar labalisin sanırım arkadaşım :) seni tanımadıgım için dikkate alıp cvp yazmışım sana çok yazık etmişim..senin tarzında davranmak gerekiyor..tatlımmm sende çok lafçıymıssın ya .haksızmıyım ordan buraya laf taşı ne gerek var ki bunlara.bizde çok üzüldük gruptan atılmana.nasıl faceyle bura arasında köprü kırcaksınn. o yalvarma olayını yanlış anlamışsın seni hiç bağlamaz sana da açıklama yapmıcam.begenmiyorsan çeker giderdin.atılmayı beklemezdin zaten.
ne lafçılığını gördün? neyi kime taşımış? gruptan atılmasına üzülme, gerekirse biz bir grup kurarız hiç endişen olmasın.
deniz sana düşmez seviyesiz demek...ayrıca o gruptaki kişiler burdayken mi dedin sen seviyesiz diye.ben başkalarından duydumm..eğer yapılmasını istemedigin bir hareket varsa sende o hareketi yapmıcaksın.... terbiyesiz deseler bile.sen tüm grubu dahil edip seviyesiz deme lüksüne sahip deilsin.ayrıca arkadaşım faceye her girdimde ekim annleirnin sohbet bölümününde devamlı online dın.hiç aktif deilmişsin açıkcası.... diyorsun ya özelime yazın diye.o gruptkai tüm arkadaşlrın nickleri yazıyor.tüm gruba seviyesiz diyecegine özelini gidip yazsaydın arkadaşım.bide biraz mantık arkadşaım lütfen ben terbiyesiz yazılarını görmeidm.he görsem bile,, terbiyesiz diyenleri alkışlamazdım heralde..o onların ayıbı olur.okur geçerim.ama senin hiç bir şey bilmeden herkeze seviyesiz demen yanlışş..
kime düşer CANIM? bilelim de ona yönlendirelim bundan sonra düşüncelerimizi. sana mı sorucam kim için ne diyeceğimi. TERBİYESİZ'ce şeylerin konuşulduğu grubu (adı üstünde GRUP. Bu ne demek biliyor musun, GENEL, ÇOĞUNLUK demektir Türkçe'deki karşılığı ama sen bu konuya hakim değilsin) beğenmedim dedim sadece. ama yineliyorum senin engin hoşgörü anlayışın beğenilmemeyi hoş göremedi. Sana mı soracaktım neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimi?? Günler öncesinde olmuş bitmiş bir iki satırlık konuşmayı tekrar tekrar pişirip insanların gözüne sokmanın ne anlamı var şimdi. Topiğin huzurunu kaçırıyorsun. Kendi face grubunda konuş konuşabildiğin kadar. Buraya taşıma oranın gerginliğini. Hadi arkadaşım bak işine.
muhabbeti daha fazla uzatmıcam .leyna sen özellikle cvp yazma arkadaşım.ben sevmem böyle labali ,tartışamıcam insanlarla muhatap olmayı...
sende bir o kadar labalisin sanırım arkadaşım :) seni tanımadıgım için dikkate alıp cvp yazmışım sana çok yazık etmişim..senin tarzında davranmak gerekiyor..tatlımmm sende çok lafçıymıssın ya .haksızmıyım ordan buraya laf taşı ne gerek var ki bunlara.bizde çok üzüldük gruptan atılmana.nasıl faceyle bura arasında köprü kırcaksınn. o yalvarma olayını yanlış anlamışsın seni hiç bağlamaz sana da açıklama yapmıcam.begenmiyorsan çeker giderdin.atılmayı beklemezdin zaten.
deniz sana düşmez seviyesiz demek...ayrıca o gruptaki kişiler burdayken mi dedin sen seviyesiz diye.ben başkalarından duydumm..eğer yapılmasını istemedigin bir hareket varsa sende o hareketi yapmıcaksın.... terbiyesiz deseler bile.sen tüm grubu dahil edip seviyesiz deme lüksüne sahip deilsin.ayrıca arkadaşım faceye her girdimde ekim annleirnin sohbet bölümününde devamlı online dın.hiç aktif deilmişsin açıkcası.... diyorsun ya özelime yazın diye.o gruptkai tüm arkadaşlrın nickleri yazıyor.tüm gruba seviyesiz diyecegine özelini gidip yazsaydın arkadaşım.bide biraz mantık arkadşaım lütfen ben terbiyesiz yazılarını görmeidm.he görsem bile,, terbiyesiz diyenleri alkışlamazdım heralde..o onların ayıbı olur.okur geçerim.ama senin hiç bir şey bilmeden herkeze seviyesiz demen yanlışş..
muhabbeti daha fazla uzatmıcam .leyna sen özellikle cvp yazma arkadaşım.ben sevmem böyle labali ,tartışamıcam insanlarla muhatap olmayı...
hakkında hayırlısı olsun canım benimde günüme 4-5 gün kala kahverengi ve açık pembe lekelenmelerim olmuştu ve göğüslerim inanılmaz şiş ve ağrılıydı yürürken bile canım acıyodu halada aynıInşallah hamilesindir
kipra çizelgen bozuk haberin olsun. küçük çarpı şeklinde bir kutu çıkıyor. kaç haftalık olduğunu göremiyorum. 2 li test kaçıncı haftada yapılıyor?
of beylikdüzü uçmuş bende 50 tl verdim çamlıca ya testlerimde 355 tuttu napalım bebelerimiz sağlıkla gelsinde para kazanılırbende senin gibi tek doktordan yanayım testlerimide o yüzden dışarıda yaptırmayı tercih etmedim bende dikişi zor tutturdum artık bu hastaneden bebeğim kucağımda çıkarım inşallah tabi darısı seninde başına
merhaba sekerrck, benim ne gebelik öncesi ne de sonrasında lekelenmem olmadı. öncesinde olan ve hamile olan arkadaşlar var ama adet gününde test yaptırman en iyisi.
canım ikili test 11-14.hafta arsı yapılıo ben 10+6 günlüğüm şuan..çizelgem bozuk biliyorum yaa..çok üşeniyorum onu düzeltmeyee..
valla canım yaa inş sağlıklı sıhatli bizimle olurlarda para kazanılırbakalım ikili testide orda yaptırmayı düşünüyorum..görcez napcağımı ilgilendiğin için çok sağol canım..çok teşkkürler..
herkeze gunaydın nasılsınız kızlar... dun baya kotu oldum ben mıdem cok bulandı...kendımde sunu farketım ac kaldıgım zaman mıdem cok bulanıyo tokken problem olmuyo:):) sızler naıslsınız...
bu arada kızlar kımse kımseyle tartısma ıcıne gırmesın daha . aylık hamıleyız onumuzde Allah ızın verırıse cok uzun zaman olacak yuzyuze bakacagız konusmalar paylasımlar yapacagız kırgınlıklar olmasın lutfen.. denız canım face grubunu begenmemıs olabılırsın senın kendı fıkrındır saygı duyarım bız kımseyı face grubuna zorla cagırmadıkkı gelmek ısteyen muhabbetımıze katılmak ısteyen herkkeze acık bı grup herkezı beklerız.. guzunde dıyokı keske boyle duusnuyodun bızmle paylassaydın... kızlar kendımıze gelelım kocaman kkadınlarız sacma sebebler yuzunden kırmayalım bırbırımızı[/B]
lütfen deniss cim sana yorum yazılırsa sende cevap verme arkadaşım birinin problemi varsa özelimize yazar aramızda çözeriz kimseyi üzmeyelim en önemlisi kendimizi
Merhaba bayanlar, çok uzun süredir topiği ziyaret edemiyordum. malum bulantılar aşırı halsizlik ve çalışmak zorunda olmak... ama son günlerde biraz daha iyiym çok şükür... cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı... allahım nazarlardan korusun onu. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 2 hafta sonra 2 li tarama testi için gidicem. umarım orda da bi sorun çıkmaz... sizlerde durum nedir, nasılsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?