2011 Ekim Anneleri

orasınında güzel olduğunu duydum hem bu taraf daha pahalı semtten semte değişiyor fiyatlar medicanada o taraf daha ucuz avantajlısın

evet canım semt semt değişio bahçelievler 35tl muayene farkı alıo beylikdüzü 80tl..
annem beylikdüzünde oturuo oraya mı gitsem diye düşünüodum..ama sonra ücreti öğrendim eee bende çapada oturuyom bahçelievler yakın oraya gitmeyi düşünüyorum..
önümüzdeki hafta ikili testte var..normalde bende hemşireyim şimdi çalışmıyorum kendi çalıştığım hastanede kadın doğum yok başka şubesinde var..işten ayrılırken çalıştığım dr ihmal etme ikili testi gel ben bakarım dedi ama bende bi dr.a başlayıp orda doğumuma kadar yapmak istiyorum..inş dikişi bi hastanede tuttururum..

kipra çizelgen bozuk haberin olsun. küçük çarpı şeklinde bir kutu çıkıyor. kaç haftalık olduğunu göremiyorum. 2 li test kaçıncı haftada yapılıyor?

sende bir o kadar labalisin sanırım arkadaşım :) seni tanımadıgım için dikkate alıp cvp yazmışım sana çok yazık etmişim..senin tarzında davranmak gerekiyor..tatlımmm sende çok lafçıymıssın ya .haksızmıyım ordan buraya laf taşı ne gerek var ki bunlara.bizde çok üzüldük gruptan atılmana.nasıl faceyle bura arasında köprü kırcaksınn. o yalvarma olayını yanlış anlamışsın seni hiç bağlamaz sana da açıklama yapmıcam.begenmiyorsan çeker giderdin.atılmayı beklemezdin zaten.

deniz sana düşmez seviyesiz demek...ayrıca o gruptaki kişiler burdayken mi dedin sen seviyesiz diye.ben başkalarından duydumm..eğer yapılmasını istemedigin bir hareket varsa sende o hareketi yapmıcaksın.... terbiyesiz deseler bile.sen tüm grubu dahil edip seviyesiz deme lüksüne sahip deilsin.ayrıca arkadaşım faceye her girdimde ekim annleirnin sohbet bölümününde devamlı online dın.hiç aktif deilmişsin açıkcası.... diyorsun ya özelime yazın diye.o gruptkai tüm arkadaşlrın nickleri yazıyor.tüm gruba seviyesiz diyecegine özelini gidip yazsaydın arkadaşım.bide biraz mantık arkadşaım lütfen ben terbiyesiz yazılarını görmeidm.he görsem bile,, terbiyesiz diyenleri alkışlamazdım heralde..o onların ayıbı olur.okur geçerim.ama senin hiç bir şey bilmeden herkeze seviyesiz demen yanlışş..

muhabbeti daha fazla uzatmıcam .leyna sen özellikle cvp yazma arkadaşım.ben sevmem böyle labali ,tartışamıcam insanlarla muhatap olmayı...

off burası ne karışık yermiş ....

neysee ne dicem GEBE de çok güzel şeyler varrr
kot aldım ben 54 TL ya LCW ile kalitesi kıyaslanamaz bile
haberiniz olsun.
Cevahirdekinden aldım ben kız da çok ilgili çok şirin

of beylikdüzü uçmuş bende 50 tl verdim çamlıca ya testlerimde 355 tuttu napalım bebelerimiz sağlıkla gelsinde para kazanılır bende senin gibi tek doktordan yanayım testlerimide o yüzden dışarıda yaptırmayı tercih etmedim bende dikişi zor tutturdum artık bu hastaneden bebeğim kucağımda çıkarım inşallah tabi darısı seninde başına

Tartışmıyorum ama Deniz uzatıyor demeye çalışıyorsun ama sen saldırıyorsun. (bu arada maalesef senin yazdıklarınla iç içe giriyor yazdığım metin, düzenleyemedim bir türlü. gerçi üsluptan ayrımı yapar arkadaşlar)
Ayrıca labali kelimesi o şekilde yazılmaz.

Son düzenleme:

1- ben senin arkadaşın değilim
2- laflarına dikkat et seviyesizliğini abartma işi başka boyutlara taşıtma
3- ben o facede kurduğunuz gruba arkadaşlarınızın sürekli mesaj atıp üye yapalım sizi demesi sonucu üye oldum girip orada vakit harcamadım ki atılmış olayım zaten gereksizdi (n)
4- sen kimsin ki bana hakaret edebiliyorsun labali falan mahalle ağızlarıyla
5- bak seninde karnında çocuk var kimsenin ahını alma tanımıyosun etmiyosun kimseyi terbiyesizlik yapma
6- madem beni tanımıyordun yazdıklarıma verdiğin cevaba üzüldün bundan sonrada bana ilişme git kime sarıyosan sar uğraştırma beni.

cok tsk umarım oyledır

herkeze gunaydın nasılsınız kızlar... dun baya kotu oldum ben mıdem cok bulandı...kendımde sunu farketım ac kaldıgım zaman mıdem cok bulanıyo tokken problem olmuyo:):) sızler naıslsınız...

bu arada kızlar kımse kımseyle tartısma ıcıne gırmesın daha . aylık hamıleyız onumuzde Allah ızın verırıse cok uzun zaman olacak yuzyuze bakacagız konusmalar paylasımlar yapacagız kırgınlıklar olmasın lutfen.. denız canım face grubunu begenmemıs olabılırsın senın kendı fıkrındır saygı duyarım bız kımseyı face grubuna zorla cagırmadıkkı gelmek ısteyen muhabbetımıze katılmak ısteyen herkkeze acık bı grup herkezı beklerız.. guzunde dıyokı keske boyle duusnuyodun bızmle paylassaydın... kızlar kendımıze gelelım kocaman kkadınlarız sacma sebebler yuzunden kırmayalım bırbırımızı[/B]

arkadaşlar topiği böyle saçma sapan şeylerle kirlettiğimiz için kendi adıma özür dilerim artık kendi adıma böyle birşeye cevap vermem bunu size yapmaya hakkım yok...

kipra çizelgen bozuk haberin olsun. küçük çarpı şeklinde bir kutu çıkıyor. kaç haftalık olduğunu göremiyorum. 2 li test kaçıncı haftada yapılıyor?

canım ikili test 11-14.hafta arsı yapılıo ben 10+6 günlüğüm şuan..çizelgem bozuk biliyorum yaa..çok üşeniyorum onu düzeltmeyee..

valla canım yaa inş sağlıklı sıhatli bizimle olurlarda para kazanılır bakalım ikili testide orda yaptırmayı düşünüyorum..görcez napcağımı ilgilendiğin için çok sağol canım..çok teşkkürler..

lütfen deniss cim sana yorum yazılırsa sende cevap verme arkadaşım birinin problemi varsa özelimize yazar aramızda çözeriz kimseyi üzmeyelim en önemlisi kendimizi

ne teşekkürü rica ederim aynı şeyleri yaşıyor ve birbirizmizle paylaşıyoruz seve seve

gunaydın seymacım,
ben iyiyim kendi adıma, teşekkür ederim. ben de uzun süre aç kaldığım zaman midem kazınıyor ve bulantı artıyor. onun haricinde iyiyim.
ben de bundan bahsediyorum ama tartışmayı açan ve sürdüren arkadaş gerginliği uzatmakta kararlı gözüküyor. ben bunu sürdürme yanlısı değilim. ama neye kızmışsa öylesine öfke dolmuş ki önüne kim gelse çatıyor. leyna ya bile ağzına geleni söylüyor. alt tarafı grupta olmaktan keyif almadığımızı ve ZATEN kendi isteğimizle üye olmadığımızı, bir anda kendimizi grupta bulduğumuzu söylememize rağmen. orda olan olsun, olmayan olmasın. beğenen beğensin, beğenmeyen beğenmesin. ama bu arkadaş beğenilmemeye tahammül edemiyor, tüm sorun da burada başlıyor. neyse canım sen, siz kusura bakmayın. sabah sabah gerildiğniz hepiniz de bu tatsızlık yüzünden. kusura bakmayın hanımlar.

HERKESE GÜNAYDIN

Kızlar ben 1 haftadır çok kötüyüm, özellikle son 3 gündür. Mide bulantısı mahvetti beni yesem bulanoyr yemesem bulanıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bulantı oluncada halsiz oluyorum çok ayakta duramıyorum. Cuma günü öğleden sonra gittim izin aldım çıktım. Bugün fena sayılmam ama yarın nasıl olacağımı bilmiyorum. Yine kötü olursam gidip rapor alıcam yapacak birşey yok. Çok şükürki bebeği sağlıklı sat a göre öndende gidiyor. Bugün tam 10 haftalık ultrason göre

Size birşey dicem bir arkadaşım 12+2 haftalıkken cinsiyetini öğrendi bebeklerinin. Bizdede varmı öğrenen. Ben 2 Nisanda gidicem doktora belki öğrenebilirm

lütfen deniss cim sana yorum yazılırsa sende cevap verme arkadaşım birinin problemi varsa özelimize yazar aramızda çözeriz kimseyi üzmeyelim en önemlisi kendimizi

haklısın, en başta öyle yapmam gerekirdi ama her durumda herkese karşı haksızlığa tahammül edemeyen bir yapım var maalesef. neyse, törpülenecek zamanla... tabi canım üzülmemek lazım, kendimiz için değilse bile bebeğimizi düşüneliim :) ama söz vermiyorum, damarıma basılırsa dayanamayabilirim

günaydın güzel hamişler
keyifler nasıl bakalım gobısler ne alemde
ben bulantılarımla debelesıyorum malum dusuk rıskımde cıktı pek dınlenemesemde ıdare edıyoruz ıste
ıyısınızdır umarım sızde
bu arada bosverın tartısmayın bende bırsefer derdımı anlatamamıstım tartısmıstım hıc gerek yok hepımız arkadasız unuttun gıtsın kapandı bıttı konu canınınızı sıktıgınıza deymez bebekler ıyı olsun baska hersey bos
bu arada benım dandık cızelge neden hala onden gıdıyo yenısınıde yaptım yıne aynı satım 21 0cak b bı hafta onden gıdıo duzeltebılcek olan var mı acaba

Merhaba bayanlar, çok uzun süredir topiği ziyaret edemiyordum. malum bulantılar aşırı halsizlik ve çalışmak zorunda olmak... ama son günlerde biraz daha iyiym çok şükür... cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı... allahım nazarlardan korusun onu. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 2 hafta sonra 2 li tarama testi için gidicem. umarım orda da bi sorun çıkmaz... sizlerde durum nedir, nasılsınız...

Son düzenleme:

demek hareketlendı bebegın masallah darısı basımıza ınsallah bende onumuzdekı pazartesı gıdıcem tekrar bakalım hareketlenıcekmı bebegım bu arada senın sat neydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…