ya atesi falan yokdu vermedim açıkcası.hiç kullanmadım bu zamana kdr ağrı kesici flaann.çünkü bu kdr hiç ağlayıp huzursuz olmamıştı,dr bile görümeyi düşündüm o aradaa..diş eti kremi vardı onu bıle sürmeye karar verdm de acmadı ağzını istemedi..neren ağrıo diyıorumm ağzını açıp durduuu.kulağını elleyince korktumm inşş iltihap falan değildir.akşam bi kasık senin bal-zencefil yptum verdm.sabah k.valideme ver dedim ama o veremez cok ağlar dıee(( aklım kaldı yaa
hangi münasebetsizzz sölemişse onu, göbek yağlarında boğulaaa:O))))
valla sezaryan göbegi denılen bişey var o gercek bence böle yağlar dısa cıkooo.gerçi her insanın yapısına göre değişir...ama o yağlar gitmıoo(( bende bi 4-5 kılo versme keşke..nolııırrr yaaa Allah ımmm.ya ben akşam yemek ypmayınca kacıorrıoomm aburcuburr..şu akşamı bı kıssammm...
gunaydınn
cok kötüyüz bugun.Elif im dün akşam itibariyle sabaha kadar, bu yaşına kadar ağlamadığı kadar ağladııı durduu.sarılıo yatmıoo.neren ağrıo dıorum ağzını açıoo..diş mi acaba bilemedimmm..bide az aarada sol kulağını kaşıodu..azda öksürük vardııı.çok kötüydü eşim sabaha kadar nöbet tuttuuu.yavrum nasıl iç çeke çeke ağladı.ya hiç böle olmadı bugune kdr..neyi var acaba.Allahım nolur yardım et yaa..
SUSAMLI ÇUBUK
1 paket margarin
1 su bardağından biraz eksik sıvı yağ
2 yumurta (birisinin beyazını üzeri için ayırın)
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
5 tatlı kaşığı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
alaildiğince un
üzeri için susam
tüm malzemeyi karıştırın istediğiniz şekli verin üzerine yumurta beyazı sürüp susama bulayın
zefey bizim bakıcımız bunu serçe parmağı uzunluğunda çubuklar yapıp (galeta gibi) susama bulamıştı tadı çok güzel olmuştu. herke tarifini istedi benden.
istersen bunu dene,istediğin kurabiye kalıbı ile şekil verebilirsin sen.üzerine susam ve çörekotunu karıştırıp da serpebilirsin. görüntü öylede güzel oluyor.
pudra şekeribide bunu deneyeymde benmkinden güzelse bunu yaparım bundan gayyrııııııııı
yok bal zencefil olmaz ağrıya,sen söyle kayınvalidene pedifen veya calpol ne varsa evde onu versin 2 tatlı kaşığı ,yavruma acı çektirmeyin ondan bir şey olmaz,ben bu dönemlerinde hep verdim burağa,rahatlasın elifimde,diş eti kreminden daha iyi şurup
yaa arkadaşlarımlaa resim çekildik dün bekarlarresme baktımda gözümdeki ışık sönmüşuykusuz gecelerim yorgun bi ifade getirmiş :SSSSSSSSSSS
bu aradaa ne kadarda karnı düz olsa yinede kesiğin üzerinde biraz yağ birikntisi kalıyo kolay değil bütün yağlar kaslar sekiz kat kesiliyoo sonra onlar kaynarkende bişiler oluıyo iştee
bu aradaa hala akşam altıdan sonra uemiyomusunnnn
ben mi..ahaa.kız kaçaydır bıraktım o işi.allah neverdiyse yiyıomm( ama dün zaten yıyemedm..bundan sonrada yemicem inşş..enazından bi salata..
ahh yavrıuummm efede öyleydi sevozyyy gece ağladı ağladı en az iki hafta babası baktı ağlıyo susmuyoo sonra köpek dişi pıtladı o hafta içinde ateşleniyodu sürekli sonrada hasta oldu işte öksürdüü de dişten oldu diye düşünüyorum çünkü hiç üşütmedim minnaımıııııı
inşallah atlkatırsınızz canımmm eli hep ağzındaydı zaten akıllı bıdığınnnnn köpek dişi pıtlayacakk sanrmm
yaa arkadaşlarımlaa resim çekildik dün bekarlarresme baktımda gözümdeki ışık sönmüşuykusuz gecelerim yorgun bi ifade getirmiş :SSSSSSSSSSS
bu aradaa ne kadarda karnı düz olsa yinede kesiğin üzerinde biraz yağ birikntisi kalıyo kolay değil bütün yağlar kaslar sekiz kat kesiliyoo sonra onlar kaynarkende bişiler oluıyo iştee
bu aradaa hala akşam altıdan sonra uemiyomusunnnn
ahh yavrıuummm efede öyleydi sevozyyy gece ağladı ağladı en az iki hafta babası baktı ağlıyo susmuyoo sonra köpek dişi pıtladı o hafta içinde ateşleniyodu sürekli sonrada hasta oldu işte öksürdüü de dişten oldu diye düşünüyorum çünkü hiç üşütmedim minnaımıııııı
inşallah atlkatırsınızz canımmm eli hep ağzındaydı zaten akıllı bıdığınnnnn köpek dişi pıtlayacakk sanrmm
arayımda sorayım aynı ise calpol versınler..oyyy
ay iki ahfta böle olursa yanarızz..ya hiç bukdr ağlamadı fındık kızım yaa..sanki altsoldaki köpek dişi az uc vermişdi böle cam kesiği gibi bişy gördüm ama emin değilimm
arayımda sorayım aynı ise calpol versınler..oyyy
ay iki ahfta böle olursa yanarızz..ya hiç bukdr ağlamadı fındık kızım yaa..sanki altsoldaki köpek dişi az uc vermişdi böle cam kesiği gibi bişy gördüm ama emin değilimm
elledinmi battı mı9 elineeeee
ben mi..ahaa.kız kaçaydır bıraktım o işi.allah neverdiyse yiyıomm( ama dün zaten yıyemedm..bundan sonrada yemicem inşş..enazından bi salata..
bende tatilden döndüğümden beri yeniden başladım sevozy,ye ye nereye kadar. en azından 5 den sonra yemiyeyim bari
ya almasakta böle iyi kısssss almasak bari tatlıya sarmasakkkkk
kartopuu kıss sen ameliyat falan olursann bişiciğin kalmazzzz birsürü gider kilo zatii popoda yokkkk fit bi hatun olursun şindik gözmde canlandııııııı
herkes aynısını söylüyor zaten zefey, göğüslerini küçültürsen zaten zayıf görünürsün diyorlar ama öyle değil işte.dün kıyafet alamay gittim bir şey bulamadan döndüm.44 beden pantalon zar zor oluyor.
göğüsler küçülünce, göbek çok pörtlüyor haberin ola. ameliyattan sonra 2 ay geçsin de spora başlıyayım derdine düşüyor herkes
ya almasak cok dert değil.. yalnız ikinci bebeye bu kıloyla hamile kalınmazz.gerci ben bu kıloyla kalmıştım ee cok öğrürüp kusmakdan kılo bile vermiştim hamileykenn:)) olursa ikinicde bulantım olmaz ise inşş kıloyu fazla alabilirimm.cepden yemıyek barii :)))
göğüsler küçülünce, göbek çok pörtlüyor haberin ola. ameliyattan sonra 2 ay geçsin de spora başlıyayım derdine düşüyor herkes
herkes aynısını söylüyor zaten zefey, göğüslerini küçültürsen zaten zayıf görünürsün diyorlar ama öyle değil işte.dün kıyafet alamay gittim bir şey bulamadan döndüm.44 beden pantalon zar zor oluyor.
gunaydınn
cok kötüyüz bugun.Elif im dün akşam itibariyle sabaha kadar, bu yaşına kadar ağlamadığı kadar ağladııı durduu.sarılıo yatmıoo.neren ağrıo dıorum ağzını açıoo..diş mi acaba bilemedimmm..bide az aarada sol kulağını kaşıodu..azda öksürük vardııı.çok kötüydü eşim sabaha kadar nöbet tuttuuu.yavrum nasıl iç çeke çeke ağladı.ya hiç böle olmadı bugune kdr..neyi var acaba.Allahım nolur yardım et yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?