2011 Ekim Anneleri

yok bal zencefil olmaz ağrıya,sen söyle kayınvalidene pedifen veya calpol ne varsa evde onu versin 2 tatlı kaşığı ,yavruma acı çektirmeyin ondan bir şey olmaz,ben bu dönemlerinde hep verdim burağa,rahatlasın elifimde,diş eti kreminden daha iyi şurup

yaa arkadaşlarımlaa resim çekildik dün bekarlarresme baktımda gözümdeki ışık sönmüş uykusuz gecelerim yorgun bi ifade getirmiş :SSSSSSSSSSS
bu aradaa ne kadarda karnı düz olsa yinede kesiğin üzerinde biraz yağ birikntisi kalıyo kolay değil bütün yağlar kaslar sekiz kat kesiliyoo sonra onlar kaynarkende bişiler oluıyo iştee
bu aradaa hala akşam altıdan sonra uemiyomusunnnn

ahh yavrıuummm efede öyleydi sevozyyy gece ağladı ağladı en az iki hafta babası baktı ağlıyo susmuyoo sonra köpek dişi pıtladı o hafta içinde ateşleniyodu sürekli sonrada hasta oldu işte öksürdüü de dişten oldu diye düşünüyorum çünkü hiç üşütmedim minnaımıııııı
inşallah atlkatırsınızz canımmm eli hep ağzındaydı zaten akıllı bıdığınnnnn köpek dişi pıtlayacakk sanrmm

pudra şekeri bide bunu deneyeymde benmkinden güzelse bunu yaparım bundan gayyrııııııııı

arayımda sorayım aynı ise calpol versınler..oyyy

ay iki ahfta böle olursa yanarızz..ya hiç bukdr ağlamadı fındık kızım yaa..sanki altsoldaki köpek dişi az uc vermişdi böle cam kesiği gibi bişy gördüm ama emin değilimm

ben mi..ahaa.kız kaçaydır bıraktım o işi.allah neverdiyse yiyıomm( ama dün zaten yıyemedm..bundan sonrada yemicem inşş..enazından bi salata..

elledinmi battı mı9 elineeeee

sen söyle iyiysede versin ilaç kayınvaliden,dün akşam harab olmuştur yavrucak,vücüdu dinlenir,bir şeycik olmaz merak etme.

elledinmi battı mı9 elineeeee

yok cnm ağlarken aç bakım ağzına dedimm.o arada actıı gördüm.diğer dişleride öle oluodu cünküü..ve elini ağzına sokarken hep o tarafı ellioduuu.çok gözlemledim.ya demek ki ancak 1 diş cıkaracakk diğer 3 üünde tık yookk.yandık valla..

ben mi..ahaa.kız kaçaydır bıraktım o işi.allah neverdiyse yiyıomm( ama dün zaten yıyemedm..bundan sonrada yemicem inşş..enazından bi salata..

ya almasakta böle iyi kısssss almasak bari tatlıya sarmasakkkkk

bende tatilden döndüğümden beri yeniden başladım sevozy,ye ye nereye kadar. en azından 5 den sonra yemiyeyim bari

kartopuu kıss sen ameliyat falan olursann bişiciğin kalmazzzz birsürü gider kilo zatii popoda yokkkk fit bi hatun olursun şindik gözmde canlandııııııı

ya almasakta böle iyi kısssss almasak bari tatlıya sarmasakkkkk

ya almasak cok dert değil.. yalnız ikinci bebeye bu kıloyla hamile kalınmazz.gerci ben bu kıloyla kalmıştım ee cok öğrürüp kusmakdan kılo bile vermiştim hamileykenn:)) olursa ikinicde bulantım olmaz ise inşş kıloyu fazla alabilirimm.cepden yemıyek barii :)))

kartopuu kıss sen ameliyat falan olursann bişiciğin kalmazzzz birsürü gider kilo zatii popoda yokkkk fit bi hatun olursun şindik gözmde canlandııııııı

herkes aynısını söylüyor zaten zefey, göğüslerini küçültürsen zaten zayıf görünürsün diyorlar ama öyle değil işte.dün kıyafet alamay gittim bir şey bulamadan döndüm.44 beden pantalon zar zor oluyor.

göğüsler küçülünce, göbek çok pörtlüyor haberin ola. ameliyattan sonra 2 ay geçsin de spora başlıyayım derdine düşüyor herkes

aynen öle ne kadar az kiloyla hamile kalınırsa o kadar iyi bende öğürmekten hiç kilo alamamıştım kız sevozyy hiç karnımd a yoktuu ama doğumdan sonra benm bulantılarım kesilnce yedim o zaman çok kilo aldım ben 10 kilodan fazla amaann artık kiloya pek takmıyorum yaa sanki şimdi hamile kalsam ikiz kızım olcak gibi bişi hissediyorum yaa denesemmii bilemedim aahahaıoaoahahah

göğüsler küçülünce, göbek çok pörtlüyor haberin ola. ameliyattan sonra 2 ay geçsin de spora başlıyayım derdine düşüyor herkes

:)))) ama olsun gögüss insanı çok kilolu gösteriyooooo önden onu olsun sonra verir zamanla

hadiyaaa hiç o kadar görünmüyo allah alahh kalıpları dardırr onlarınnnnn sen bakmaa ben gözümlee ölçtüydümm :

ayy bende ayıptır sölemesiiiiii bi styen almıştım astorıadan dün evde denerken ortadan yırtıldı ahahahahhaha onu vercem bugün kadın naptın diycek bunla ahahahhaha
zaten ince sünger yaa ondan oldu sanırsamki bide omuzlara silikon gelmiş omuzlara baskı yapanlara puf neler icat ediyolar ddaha yeni görüyorummm

canım çok geçmiş olsun, cemre'de bir kez dediğin gibi yapmıştı sonra dişleri patlamıştı,
büyük bir olasılıkla diştendir tekrardan geçmiş olsun

Selam güzel anneler

kartopum yoksun o kadar ya ben yakından elledim seni memeler gittimi 38.bilemedin 40.beden olursun bak jelo dediydi dersin

ben minik dokunuşlarla 1.beden indim şimdilik ama 3.aya kadar tam şekil belli olurmuş bu hali bile kabulüm

zafey nasılsın ? minik nasıl?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…