2011 Ekim Anneleri

sevozy kıss hindistan cevizine herbiyerini buluyciktinnnnnn hiç konuşma fırsatımız olmadı senlede çarşamba :))) yolda giderken şunuda sorcaktım bunuda sölicektim dediğim çok şey oldu :)) çocktan fırsatım olmadı aklıma gelşdikçee şeetttiririmmmmmmm artıkk

ben de tarifleri kaçırmışım ama nasıl olsa paylaşırsınız o zaman alırım
zefey senin bloğu işyerinde açamıyorum evde de pek fırsatım olmuyor
face e atarsan dosya olarak belki oradan bakabilirim

ben de tarifleri kaçırmışım ama nasıl olsa paylaşırsınız o zaman alırım
zefey senin bloğu işyerinde açamıyorum evde de pek fırsatım olmuyor
face e atarsan dosya olarak belki oradan bakabilirim

link koyarım faceye hatta sevozy müsaitsen sen koy linkini :)

maral kıss bi ara ammada tariff yapıyodun tatlı üstüne tatlşıııııııı :)

bnm adam hindistan cevizi pek sevmııı.. o yuzden tek taraf yaptım:)))) valla bbende sepet olayını konuscaktm da unutuum gitttiii...

bnm adam hindistan cevizi pek sevmııı.. o yuzden tek taraf yaptım:)))) valla bbende sepet olayını konuscaktm da unutuum gitttiii...
bndee onu tarif ediciyydimm bak oda şimdik geldi aklımaa benim bıcır durmadıkii PPP

zefey,
doğru söylüyorsun canım,
şu sınavdan dolayı ara vermiş oldum,
ama yeniliklere her zaman açığım

wyuuuuuuuuuuuu çok serttttttt ya şu meloşun keki aklımda onu yapıcak ilk fırsatta allah nasip ederseeeee

kız faceye paylaşş bırayaa deell

kızlar doğum günü hazırlıkları diye bi kutucukta açtım böle sofranızın birde süslemelerinizn resmi varsa bana atın oraya ekliycemmmmm çeşit olsun fikir olsun niklklerinizi yazıcam ama isim değil
bu arada iyi akşamlarr

Sodalı Mayalı Puf Poğaça | Kekevi Blog cuma gunu bunuda yapmıştım.hakket puff olduuu ..tavsiye ederimmm

Wov.. Videosunu seyrettim.. Süper bişi... Of yarebbim bu kilolar nasıl gidicek. Yaz geldi, giydik incecik badileri, göbek möbek pörtledi. Zaten iş yerinde o kadar emziriyon hiç zayıfladığın yok dediler bugün canım sıkıldı 4 kilocuk yahu 4 kilocuk gitse bekarlık kiloma dönücem. Bu göbek yine de kalacak mı acaba..

hangi münasebetsizzz sölemişse onu, göbek yağlarında boğulaaa:O))))
valla sezaryan göbegi denılen bişey var o gercek bence böle yağlar dısa cıkooo.gerçi her insanın yapısına göre değişir...ama o yağlar gitmıoo(( bende bi 4-5 kılo versme keşke..nolııırrr yaaa Allah ımmm.ya ben akşam yemek ypmayınca kacıorrıoomm aburcuburr..şu akşamı bı kıssammm...

gunaydınn
cok kötüyüz bugun.Elif im dün akşam itibariyle sabaha kadar, bu yaşına kadar ağlamadığı kadar ağladııı durduu.sarılıo yatmıoo.neren ağrıo dıorum ağzını açıoo..diş mi acaba bilemedimmm..bide az aarada sol kulağını kaşıodu..azda öksürük vardııı.çok kötüydü eşim sabaha kadar nöbet tuttuuu.yavrum nasıl iç çeke çeke ağladı.ya hiç böle olmadı bugune kdr..neyi var acaba.Allahım nolur yardım et yaa..

geçmiş olsun arcemek valla çok üzüldüm canım ağır geldi herhalde cemreye aşılar,inşallah kontrole kadar birşeyciği kalmaz. ama lütfen senden rica ediyorum bundan sonra aşılarını sağlık ocağına vurdur sana bir abla tavsiyesi.

geçmiş olsun sevozy, yavrum nekadar zorlanmış demekki,ağrı kesici falan vermedinmi ,kulağınıda tutuyorsa büyük ihtimal dişten ağrı geliyordur. üfffffff çıksada dişleri bitse bu acılaraı artık,çok üzülüyorum ben.yatırmadan akşamları ağrı kesici ver öyle uyut o biraz idare ediyor sevozy.

ya atesi falan yokdu vermedim açıkcası.hiç kullanmadım bu zamana kdr ağrı kesici flaann.çünkü bu kdr hiç ağlayıp huzursuz olmamıştı,dr bile görümeyi düşündüm o aradaa..diş eti kremi vardı onu bıle sürmeye karar verdm de acmadı ağzını istemedi..neren ağrıo diyıorumm ağzını açıp durduuu.kulağını elleyince korktumm inşş iltihap falan değildir.akşam bi kasık senin bal-zencefil yptum verdm.sabah k.valideme ver dedim ama o veremez cok ağlar dıee(( aklım kaldı yaa

SUSAMLI ÇUBUK

1 paket margarin
1 su bardağından biraz eksik sıvı yağ
2 yumurta (birisinin beyazını üzeri için ayırın)
1 tatlı kaşığı sirke
1 tatlı kaşığı tuz
5 tatlı kaşığı pudra şekeri
1 paket kabartma tozu
alaildiğince un
üzeri için susam

tüm malzemeyi karıştırın istediğiniz şekli verin üzerine yumurta beyazı sürüp susama bulayın

zefey bizim bakıcımız bunu serçe parmağı uzunluğunda çubuklar yapıp (galeta gibi) susama bulamıştı tadı çok güzel olmuştu. herke tarifini istedi benden.

istersen bunu dene,istediğin kurabiye kalıbı ile şekil verebilirsin sen.üzerine susam ve çörekotunu karıştırıp da serpebilirsin. görüntü öylede güzel oluyor.

ağrı kesici dediğin aferin mi calpol mu,onlar vardı evdee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…