ben de tarifleri kaçırmışım ama nasıl olsa paylaşırsınız o zaman alırım
zefey senin bloğu işyerinde açamıyorum evde de pek fırsatım olmuyor
face e atarsan dosya olarak belki oradan bakabilirim
sevozy kıss hindistan cevizine herbiyerini buluyciktinnnnnn hiç konuşma fırsatımız olmadı senlede çarşamba :))) yolda giderken şunuda sorcaktım bunuda sölicektim dediğim çok şey oldu :)) çocktan fırsatım olmadı aklıma gelşdikçee şeetttiririmmmmmmm artıkk
zefey,
doğru söylüyorsun canım,
şu sınavdan dolayı ara vermiş oldum,
ama yeniliklere her zaman açığım
bndee onu tarif ediciyydimm bak oda şimdik geldi aklımaa benim bıcır durmadıkiibnm adam hindistan cevizi pek sevmııı.. o yuzden tek taraf yaptım:)))) valla bbende sepet olayını konuscaktm da unutuum gitttiii...
zefey,
doğru söylüyorsun canım,
şu sınavdan dolayı ara vermiş oldum,
ama yeniliklere her zaman açığım
bndee onu tarif ediciyydimm bak oda şimdik geldi aklımaa benim bıcır durmadıkiiPPP
wyuuuuuuuuuuuu çok serttttttt ya şu meloşun keki aklımda onu yapıcak ilk fırsatta allah nasip ederseeeee
kız faceye paylaşş bırayaa deell
Sodalı Mayalı Puf Poğaça | Kekevi Blog cuma gunu bunuda yapmıştım.hakket puff olduuu ..tavsiye ederimmm
Wov.. Videosunu seyrettim.. Süper bişi... Of yarebbim bu kilolar nasıl gidicek. Yaz geldi, giydik incecik badileri, göbek möbek pörtledi. Zaten iş yerinde o kadar emziriyon hiç zayıfladığın yok dediler bugün canım sıkıldı4 kilocuk yahu 4 kilocuk gitse bekarlık kiloma dönücem. Bu göbek yine de kalacak mı acaba..
Kızlarr çarşamba günü kızıma aşılarını yaptırdım. Cuma günü eve gittim, kızım yürüyemiyor. Bacağının birisi normal, diğerini bükemiyor, böyle dümdüz tutuyor yavrum, ağlıyor, oturamıyor, kalkamıyor. Annem dedi ki sabahtan beri böyle yapıyor, biryere vurdu sandım ama geçmedi dedi. Baktım aşı yeri şişmiş. Aklım başımdan gitti. Aldık hemen yavrumu hastaneye gittik, ultrason çekildi, kan testi yapıldı. Bacağında 3 cm iltihaplı kitle oluşmuş. Sonra doktor bizi hemen eğitim araştırmaya sevk etti, acilen yatış yapılıp damardan antibiyotik verilmesi lazım dedi. Yıkıldık, babası ağlar, ben ağlar. Eve gidip nasıl toparlandık, o sıkışık trafikte nasıl eğitim araştırmaya gittik bilmiyorum bile. Eğitim araştırmada bir kalabalık vardı anlatamam. Orda da nöbetçi doktor muayene etti. Yatırmaya gerek yok dedi. İlaç yazdı, yarın kontrolü var. Ama kızım o bacağını halen düzgün kullanamıyor, kesinlikle dokunturtmuyor, dizini bükmüyor, onu öyle gördükçe içim parçalanıyor. Aşının böyle yan etkileri olabiliyormuş. Yani anlayacağınız çok kötü bir haftasonuydu. İnşallah düzelir yavrum. Dua edin de düzesinEvladının başına gelen bişeyde annenin çaresizliği çok zormuş. Allahım yaşatmasın.
gunaydınn
cok kötüyüz bugun.Elif im dün akşam itibariyle sabaha kadar, bu yaşına kadar ağlamadığı kadar ağladııı durduu.sarılıo yatmıoo.neren ağrıo dıorum ağzını açıoo..diş mi acaba bilemedimmm..bide az aarada sol kulağını kaşıodu..azda öksürük vardııı.çok kötüydü eşim sabaha kadar nöbet tuttuuu.yavrum nasıl iç çeke çeke ağladı.ya hiç böle olmadı bugune kdr..neyi var acaba.Allahım nolur yardım et yaa..
Sodalı Mayalı Puf Poğaça | Kekevi Blog cuma gunu bunuda yapmıştım.hakket puff olduuu ..tavsiye ederimmm
geçmiş olsun sevozy, yavrum nekadar zorlanmış demekki,ağrı kesici falan vermedinmi ,kulağınıda tutuyorsa büyük ihtimal dişten ağrı geliyordur. üfffffff çıksada dişleri bitse bu acılaraı artık,çok üzülüyorum ben.yatırmadan akşamları ağrı kesici ver öyle uyut o biraz idare ediyor sevozy.
geçmiş olsun sevozy, yavrum nekadar zorlanmış demekki,ağrı kesici falan vermedinmi ,kulağınıda tutuyorsa büyük ihtimal dişten ağrı geliyordur. üfffffff çıksada dişleri bitse bu acılaraı artık,çok üzülüyorum ben.yatırmadan akşamları ağrı kesici ver öyle uyut o biraz idare ediyor sevozy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?