2011 Ekim Anneleri

dün akşam kıyafetlere giremeyince sinir oldum,hatta dedimki eşime bu sene tatile falan gitmeyelim,şimdi yazın ercan bey boş olabilir,hemen ameliyat olayım tatilimi evde dinlenerek geçireyim,çok bunaldım artık dedikçe.oda biraz daha bekle deyip duruyor,ne bekliyorsak artık (2 bebeği kastediyor) ama onada gücüm yok

sen bu halinle bile süpersin canım, 3 ay sonrasını düşünemiyorum,tek sorun eşin peşinden ayrılmayacak seni yanlız hiçbiryere göndermeyecek ona göre

eşin doğru söylüyor canım senin yavrun daha küçük sana yapışık bekle biraz daha Ercan bey kaçmıyor orada nasılsa aslında ölü sezon fiyat indirimi yapar iyi olurmuş ama aboooooow 2.bebek mi yok o memelerle zor olur bebek işi

sen bu halinle bile süpersin canım, 3 ay sonrasını düşünemiyorum,tek sorun eşin peşinden ayrılmayacak seni yanlız hiçbiryere göndermeyecek ona göre

canımsın güzel yüreklim saol Eşim bende gideceğim Ercan beye göbeğimi aldıracağım diyor şaka tabi eşimde hoş yakışıyoruz yan yana Allah huy güzelliği versin yeni görüntüden memnun bi bakıp bi daha bakıyor

iyi çok şükürr az evel annem aradı iki haftadır ilk defa yumurta yemiş diye kadın sevvinmişti :) sen nasılsın esmerr yavrun nasılll

eski halini merak ettim ama şimdi iyisin maşallahhhhh
ben söylüyorum kartopuyaa yok o kadar 44 bedene zor olacak kadarrr ayy heycanlandım hemen ameliyat ol kıss zati bişr ay rapor alırsın bakıcıda çocuğa bakar yatarsın sendeeeeeee korkkmaaaaaaaaa

kartopu kıss o kadar hafiflersinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kartopu ne ameliyatı olacaksın ki,
eğer psikolojik olarak seni çok rahatsız etmiyorsa
ameliyat olma, ameliyat dışında yapılabilecek bir şey
varsa onları denesen?

kartopu ne ameliyatı olacaksın ki,
eğer psikolojik olarak seni çok rahatsız etmiyorsa
ameliyat olma, ameliyat dışında yapılabilecek bir şey
varsa onları denesen?

valla bildiğim kadarı ile bu kadar büyük bir memeye amaliyat dışında bir şey olmaz herhalde. bu sene değilse bile seneye olmak istiyorum,burak biraz daha büyüsün,biraz da kilo vereyim niyetim olma yönünde bakalım kısmet artık

bildiğin bir yöntem varsa deneyebilirim bu arada maralcığım

Son düzenleme:
kızlar bir arkadaşın eşi dün akşam vefat etti
bugün apar topar yanına müdüriyet olarak gittik,
rize'ye defnedecekler,
öğleden önce biraz moral olarak iyi değildim,
ölümle birlikte aklında çok şey geçiyor ama
aması var işte,

allah anamızı babamızı başımızdan eksik etmesin
ve onlara gecinden hayırlı temiz ölümler nasip etsin,
eşlerimize de birlikte uzun ömürler geçireceğimiz
sağlıklı, mutlu, huzurlu ömürler versin
tabii ki yavrularımıza sağlıklı uzun ömürler versin
ve bizlere evlat acısı göstermesin,
amin

aminn canım başşınız saolsun gençmiydii

Amin canım,

arkadaşının eşinede Allah rahmet eylesin, ailesinede sabırlar versin

cok fena ishal olmuş sabah.iştahsız..ama ağlama krizi yokmuş.sanki telde bana nnee dedi.bu anne demek oluoo:))

işte ishal ateş hep dişin belirtileriiii atlatıcak inşallah en zor zamanları

aaaaa kartopuu kısss o kadar büyük mü yaaa..hiç farketmedim.bi daha kine gözlerimi ayırmıcımmmm :)))

kızlar bidahakine kocamsızz aslaa ben zapdedemiyorum bizim küçükk beyefendiyi

ay hatta ogün neyse yazmiiiyimm ziyaretçilerin nazarı değmesin şimdik facemize yazarım hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…