2011 Ekim Anneleri

elif ishalde olmuşsa kesin dişden yapıyor bu huzursızluğu gece yatmadan muhakkak calpol ver canım

VERCEM İNŞŞ

eşmde burağa öğretmiş anne demeyi,akşam kapıyı bana "anne" diyerek açtılar öyle hoşuma gittiki içime sokasım geldi o an

ay bend ebeklıorum heyecanla bana anne dıyeceği günü.eşime dıom çok şanslısınnn sana baba dıoo:))

nasıl yani kızım farkedilmeyecek gibi değilki,tabi sen fiziki güzelliğe önem vermediğinden benin ruh güzelliğime baktığından farketmemişsindir canımcım

senin tatlı dilin memelerin yanında halt etmiş canımmmm

ay hatta ogün neyse yazmiiiyimm ziyaretçilerin nazarı değmesin şimdik facemize yazarım hıh

zefey,kızzz parkda bı kadın vardı ya,ekim anasıydııı.hatırladın mı bakışmıştık birbirimizee

kızlar iyi geceler siz yazarken okudum ama ancak yazabilyırum.
ARCEMEKK geçmş olsun rabbim şifa versin tez zamanda..
bizimde aşımız vardı pazartesi ama gribimiz tam geçmedi.
bu pazartesi gideriz dedik artık.
yoğun geçiyor günler muhabbetlere katılamıyorum pek.
ama yinede arada yazıp benı unutmayın diyorum.
annelere hediye telaşındayız,sizlerde varmı değişik fikirler??
kayınvalidemin telefonu bozuk ona telefon alıcaz ama anneme karar veremiyoruz..:44::44:
ii geceleeerrrr....

siz kek,börek yapıyorsunuz bende dün akşam yaptığım etli biber dolmasını paylaşayım dedim. zefey blogda yemek kısmı varsa ve istersen ölçülerini ve tarifini verebilirim. yaptıktan sonra ne kadar malzeme kullandığımı yazdım.ölçüler tam,tadıda güzel olmuştu,en azından eşim beğendi,bakıcıda beğenirse bugün yenilebilir cinsten olmuş demektir.

arcemeğin sarmasının yanında basit kaçacak ama elimden gelen budur

Eki Görüntüle 705590

Eki Görüntüle 705591

Eki Görüntüle 705592

Eki Görüntüle 705593

Eki Görüntüle 705594

yaaa arkadaş nedir bu ekişm annelerinin bolluğuu bende açıkçası işgillendim ama dedimki burayada giremez artıkkk

özletmee kendini cnmm tabisi 2 çocukla zorr oluyodurr hep aklımdasınnnnnnnn sen bu topiğin bursa ayağısın yavruuuu

AAA EVERTT KIZLARR ANNELERE NE HEDİYE ALIYORUZ YADA BİZE NE ALACAKLARRR SİZCE BU İKİSİNİ İSTİYORUM BİZ KARDEŞİMLE BİRLEŞİP Bİ YÜZÜK ALCAZ ANNEMEEE

zefey kaptım fırfırlı donu gördünmü?????

duan çıkacak galiba kızım

HELAL SANA KARTOPUUUUU VALLA EVE GİTTİM BAKTIMM 1003 OLMUŞŞ LARETSİNN DİDİMMMMMMM AMAA SENN KAPTIINA SEVİNDİM CNMMM
TOTEM TUTUYOR RÜYA ÇIKICİİİKK GALİBAAAAAAAA FIRFIRLIDAN BAŞLIYORUZZZZZ

TEBRİKLER BACIMMM

anaammm bu dolmalarınn tepelerii açıkmıı kalacaakk üşürrler bınlarrr pişrknn

paylaştınmı facede göremedim dün ??????

Gunaydın canlarımmm.ne donu kızzzz kartopuuu hayırdırrr??

dolmayıda bı özledm var ya cok oldu yapmayalııı.ama pazı sarmasını tek gecıomm yaa.etli çok guzell oluoo

zefey görmedm bnd eeklememişinn bişy

nursenaca,sen yazınca direk incir tatlın gelio aklıma ama hiç yapamadım

bnm fındığım dün gece cok öksürdü.ilk ıuykunun arasında calpol verdm o kdr sancısı olmadı ama çokk inledi uyandı ama gecen geceye göre şükür..gece yarısı 2 kere pekmez vs verdm öksürüğüne.sabah da 6 da cin gibiydi gülücükler atıo zeytin istiıo vss.. yatmadı bn cıkarkende uyanıktıı.pekmezler cocuğa doping yapdı sanırım:)) fesane pekmezi:))

etli dolmaya kapak yapmıyorum ben zefey,sadece zeytinyağlıya koyarım kapak. Etli dolmada pirinç çok olmayınca ağzından taşma yapmıyor.

ellerinee sağlık canımmm koyarım öğlenden sonra blogumaa sende müsait olunca yazarsın tariciğiniiiiiiiiii
aşamalarını güzel çekmişsinnnn

diğer topikte(estetik) 1000. sayfayı ben yaptım,1000 i yapana topigin sahibi (nldglp) arkadaş don hediye ediyordu onu yazdım,zefeyinde benimle ilgili donlu bir rüyası vardıya ben zayıflamışım barbi gibi olmuşum fırfırlı don giyiyormuşum,

çok çabaladı buna kartopu ciivapp versiinn hakketti kazandıı fırfırlıyı :
Elifin iyi olduğuna sevişndimmmmm zeytin canavarııı

nursen aca kızzz şu incir tatlısınaa ben göremedim bitek hatırlayamadımdaaa yaa bi araa paylaşabilirmisin ben meraktan burda yarılmadannnnnnn

sevindim elifimin daha iyi olmasına,ama gece pek tatlı şeyler verme hem dişleri açısından hemde zaten öksürüyor boğazı gıcık yapıp öksürüğü artabilir nacizene tavsiyem

Cemree nasıl olduu cnmmmm arıycaktımm fırsat oomadıı hep aklımdaydı dündeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…