cok fena ishal olmuş sabah.iştahsız..ama ağlama krizi yokmuş.sanki telde bana nnee dedi.bu anne demek oluoo:))
elif ishalde olmuşsa kesin dişden yapıyor bu huzursızluğu gece yatmadan muhakkak calpol ver canım
eşmde burağa öğretmiş anne demeyi,akşam kapıyı bana "anne" diyerek açtılar öyle hoşuma gittiki içime sokasım geldi o an
nasıl yani kızım farkedilmeyecek gibi değilki,tabi sen fiziki güzelliğe önem vermediğinden benin ruh güzelliğime baktığından farketmemişsindir canımcım
ay hatta ogün neyse yazmiiiyimm ziyaretçilerin nazarı değmesin şimdik facemize yazarım hıh
ay hatta ogün neyse yazmiiiyimm ziyaretçilerin nazarı değmesin şimdik facemize yazarım hıh
VERCEM İNŞŞ
ay bend ebeklıorum heyecanla bana anne dıyeceği günü.eşime dıom çok şanslısınnn sana baba dıoo:))
senin tatlı dilin memelerin yanında halt etmiş canımmmm
zefey,kızzz parkda bı kadın vardı ya,ekim anasıydııı.hatırladın mı bakışmıştık birbirimizee
kızlar iyi geceler siz yazarken okudum ama ancak yazabilyırum.
ARCEMEKK geçmş olsun rabbim şifa versin tez zamanda..
bizimde aşımız vardı pazartesi ama gribimiz tam geçmedi.
bu pazartesi gideriz dedik artık.
yoğun geçiyor günler muhabbetlere katılamıyorum pek.
ama yinede arada yazıp benı unutmayın diyorum.
annelere hediye telaşındayız,sizlerde varmı değişik fikirler??
kayınvalidemin telefonu bozuk ona telefon alıcaz ama anneme karar veremiyoruz..:44::44:
ii geceleeerrrr....
zefey kaptım fırfırlı donu gördünmü?????
duan çıkacak galiba kızım
siz kek,börek yapıyorsunuz bende dün akşam yaptığım etli biber dolmasını paylaşayım dedim. Zefey blogda yemek kısmı varsa ve istersen ölçülerini ve tarifini verebilirim. Yaptıktan sonra ne kadar malzeme kullandığımı yazdım.ölçüler tam,tadıda güzel olmuştu,en azından eşim beğendi,bakıcıda beğenirse bugün yenilebilir cinsten olmuş demektir.
Arcemeğin sarmasının yanında basit kaçacak ama elimden gelen budur
Eki Görüntüle 705590
Eki Görüntüle 705591
Eki Görüntüle 705592
Eki Görüntüle 705593
Eki Görüntüle 705594
paylaştınmı facede göremedim dün ??????
anaammm bu dolmalarınn tepelerii açıkmıı kalacaakk üşürrler bınlarrr pişrknn
etli dolmaya kapak yapmıyorum ben zefey,sadece zeytinyağlıya koyarım kapak. Etli dolmada pirinç çok olmayınca ağzından taşma yapmıyor.
Gunaydın canlarımmm.ne donu kızzzz kartopuuu hayırdırrr??
dolmayıda bı özledm var ya cok oldu yapmayalııı.ama pazı sarmasını tek gecıomm yaa.etli çok guzell oluoo
zefey görmedm bnd eeklememişinn bişy
nursenaca,sen yazınca direk incir tatlın gelio aklımaama hiç yapamadım
bnm fındığım dün gece cok öksürdü.ilk ıuykunun arasında calpol verdm o kdr sancısı olmadı ama çokk inledi uyandı ama gecen geceye göre şükür..gece yarısı 2 kere pekmez vs verdm öksürüğüne.sabah da 6 da cin gibiydi gülücükler atıo zeytin istiıo vss.. yatmadı bn cıkarkende uyanıktıı.pekmezler cocuğa doping yapdı sanırım:)) fesane pekmezi:))
gunaydın canlarımmm.ne donu kızzzz kartopuuu hayırdırrr??
Dolmayıda bı özledm var ya cok oldu yapmayalııı.ama pazı sarmasını tek gecıomm yaa.etli çok guzell oluoo
nursenaca,sen yazınca direk incir tatlın gelio aklımaAma hiç yapamadım
bnm fındığım dün gece cok öksürdü.ilk ıuykunun arasında calpol verdm o kdr sancısı olmadı ama çokk inledi uyandı ama gecen geceye göre şükür..gece yarısı 2 kere pekmez vs verdm öksürüğüne.sabah da 6 da cin gibiydi gülücükler atıo zeytin istiıo vss.. Yatmadı bn cıkarkende uyanıktıı.pekmezler cocuğa doping yapdı sanırım:)) fesane pekmezi:))
Gunaydın canlarımmm.ne donu kızzzz kartopuuu hayırdırrr??
dolmayıda bı özledm var ya cok oldu yapmayalııı.ama pazı sarmasını tek gecıomm yaa.etli çok guzell oluoo
nursenaca,sen yazınca direk incir tatlın gelio aklımaama hiç yapamadım
bnm fındığım dün gece cok öksürdü.ilk ıuykunun arasında calpol verdm o kdr sancısı olmadı ama çokk inledi uyandı ama gecen geceye göre şükür..gece yarısı 2 kere pekmez vs verdm öksürüğüne.sabah da 6 da cin gibiydi gülücükler atıo zeytin istiıo vss.. yatmadı bn cıkarkende uyanıktıı.pekmezler cocuğa doping yapdı sanırım:)) fesane pekmezi:))
aydınlık, hafif esintili, güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?