2011 Ekim Anneleri

kızlar taşınmamız belli oldu,
haftaya çarşamba kısmetse vatandayızzzz

haydi hayırlısı cnmmmmmmm cemre kız ne yapıyoo sözünü dinliyomu bizimki fırlatma huyu başladı şimdi açık pencere balkonn ne bulsa fırlatıyo evden dişarı attii attiiiiiiii diyeeeee

ne versem, peki.gunuduz yok ama gece fena öksürüoo..artarsa dıye korkuommm

zaten çocukların hastalığı genelde gece çıkıyor. sen gündüz öksürmese bile bu aralar zencefil+bal+limon karışımını ver ,pekmez tahininide gündüz ver. gece yatarkende zefeyin dediği gibi ayaklarının altına vicks sürüp çorabını giydir canım. ben çok öksürürse birde doktorumuz prospan şurup verdi,bitkisel ondan veriyorum

Elbezilerim yoktuuu allah allah dedimm yanlışlıkla çöpemi attımm bu elbezileri nerdeee neyse yenilerini çıkarttım sabahta işe gelirkennn baktımkiii bahçede benimm yavru ceylanımmmmmm
bide çoraplarını çıkarımm püff ayakların çok kokuyoo dedikçee nasılll kıkırdıyoo nasıll ne anlıyosa çok hoşuna gidiyoo çorabını çıkarım burnuma yanaştırıyo akıl küpümmmmmmm çok özledim yine minnak prensimi çokkkkkk

Kızlar babam kalçadam ameliyat olacak.protez takılacak snaırım.Şuan PTT hasatnesi var bostancı köprüsüün oralarda oraya gidiyor.Tanıdığı,bildiği olan var mı? yada bu konuda iyi dr yada hastane tavsiyesi olannn...

geçmiş olsun canım,anidenmi çıktı? benim pek bir bilgim yok bu konuda malesef

ay vicks olayını unutuum gecen sefer tek seferde geçmişde.yapam bu akşammm.. ya böle şeyleri acil durum diye notdefteri mi tutsam..PANIK OLUNCA unutuyorum

geçmiş olsun canım,anidenmi çıktı? benim pek bir bilgim yok bu konuda malesef

yok cnm ya cokdandır var.daha öncede bahsetmiştim.Allah kimsye vermesin.Her dr farklı, özel hastaneler para peşinde..Daha önce 2 bel fıtığı ameliyatı oldu,iyi geçmedi o yüzden çok korkuo ameliyatdan falan.yürümez falan dıoduk,Dr lar anlam verememişti.şimdidi kalçadaki her iki kemiğin tutan dokular ölmüş,gece uyumuo adamcağız..Şuan ptt de..Ama bılmıyorum ya.Özelde gitsek bi ton para vede inanmıyorum maalesef samimiyetlerine.napcam sasırdım

yaa okmeydanında erol çelik var oda çok iyi doktor bide onamı göstereydiniz acaba kaynanamı halamaı anamaı hep o ameliyat ettiiii ameliyatlarını özelde yapıyo isteğe bağlı hangi bölüm bakıyo şimdi babana ortopedimi
bu arada çok geçmişl olsun

ortapedi bakıo..sen sölemiştin o dr u ama uzak bize bayaa.

Merhaba arkadaşlar... Dün evimi taşıdım, çok şükür baya kolayladım.. Bugün işe gelmem gerekiyordu, yarın izin kullanıp bitircem bütün işi.. Oğlum yerini yadırgadı bi türlü uyuyamadı, boyna kapıya gidiyor hadi gidelim der gibi. Zar zor uyuttum onda da sabaha kadar defalarca kalktı.

Bir günde bi sürü şey kouşmuşsunuz, Sevozy geçmiş olsun canım, herkes de söylemiş zaten, diş çıkartması biraz ağır geçecek herhalde Elif'in. Babana da geçmiş olsun... İnşallah doğru doktoru bulursunuz, bi de doktoru kafalarsanız Çin malı ürün kullanma diye rica edin. Kayınvalidemin dizine protez takıldı geçen yaz, çok memnun.
KArtopum sen ikinciyi de yap bence.. Ondan sonra rahat rahat istediğini yaparsın. Benim ilkokul arkadaşımın büyük göğüsleri vardı, artık sırtı ağrımaya başlamıştı, dayanamıycam artık deyip yakın zaman önce küçülttürdü, üstüne bi de zayıfladı, çok güzel oldu....

aynen meloşş.zaten bu ameliyatda önemli olan protezin kalietesiymiş,iyileşme sürecini bile tetıklıo.ama işde devlet hastanesi standartları ne bilmıyorum.ama bn konuşscam maliyetinede gerekirse katlancam ,eğer orda yapılırsa ameliyatı üstümüze düşeni yapcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…