ee bu adam ümraniye eğt arastırma dıyor, ok meydanı değil ki,acaba özel klniği mi okmeydanındaa
bu amca beyin cerrahii.bakmaz bizee ya
sevozy babanın bel fıtığı ise sorunu beyin cerrahları bakıyor bu işe ama kalçada ise ortopedist olması lazım.siz en iyisi devlette iyi bir doktor ulmaya çalışın yakın uzak düşünmeyin. birazda doktora paa verirseniz istediğiniz gibi olur ,bak melofer söylemiş çin malı malzeme kullanıyorlarmış.doktorla konuşun halleder herhalde ,Allah yardımcınız olsun canım
kalça olduğu için ortapedi bakıoo..şimdi babam aradı.Dr zor bi ameliyat demiş, emin smzn bu amaeliyatı olmaya falan demiş.Simdi heyet toplanıp karrar vrcekmiş.Zor demiş ne kastetti acaba,sormamış babamda ,kasılıp kalıo Dr un yanında,kimseyi de beraber götürmez..oyy içim daraldı yaa
pufff siz konuştunuzmu hiç doktorlaaaaa
siz kek,börek yapıyorsunuz bende dün akşam yaptığım etli biber dolmasını paylaşayım dedim. zefey blogda yemek kısmı varsa ve istersen ölçülerini ve tarifini verebilirim. yaptıktan sonra ne kadar malzeme kullandığımı yazdım.ölçüler tam,tadıda güzel olmuştu,en azından eşim beğendi,bakıcıda beğenirse bugün yenilebilir cinsten olmuş demektir.
arcemeğin sarmasının yanında basit kaçacak ama elimden gelen budur
Eki Görüntüle 705590
Eki Görüntüle 705591
Eki Görüntüle 705592
Eki Görüntüle 705593
Eki Görüntüle 705594
Cemree nasıl olduu cnmmmm arıycaktımm fırsat oomadıı hep aklımdaydı dündeee
Hiç de bilee neden basit kaçsın, çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Afiyet olsun şimdiden. Benim bıcırla kocacık dolmayı çok seviyorlar, her hafta yapıyorum nerdeyse. İçinde, biber, et, domates, soğan falan da var ya bi sürü sebze de yemiş oluyo kızım böyle.
yok ttek gitmiş,annemi götürmemiş.Sormadn mı amaletayın neticesini dıorum,, yooo daha şimdiden ne sorayım dıe..çıldırttı benı..
Kızlar tayinimiz Şırnak a çıktı. Uzun bir müddet görüşemeyebiliriz. Geçmişi okuyamadım. Umarım hasta filan yoktur. Ben de orda göreve başlayacağım artık. Şu an da taşınma telaşına girdik. Herkese mutlu günler..
Kızlar tayinimiz Şırnak a çıktı. Uzun bir müddet görüşemeyebiliriz. Geçmişi okuyamadım. Umarım hasta filan yoktur. Ben de orda göreve başlayacağım artık. Şu an da taşınma telaşına girdik. Herkese mutlu günler..
yok ttek gitmiş,annemi götürmemiş.Sormadn mı amaletayın neticesini dıorum,, yooo daha şimdiden ne sorayım dıe..çıldırttı benı..
Birayla mı yediniz keki, patates salatasını kızzz?
Birayla mı yediniz keki, patates salatasını kızzz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?