2011 Ekim Anneleri

ee bu adam ümraniye eğt arastırma dıyor, ok meydanı değil ki,acaba özel klniği mi okmeydanındaa

yok okmeydanı araştırmaya geçti öncedendi öle ümraniyede bu arada fizik tedavide yapıyomuş bak yeni gördmm

bu amca beyin cerrahii.bakmaz bizee ya

sevozy babanın bel fıtığı ise sorunu beyin cerrahları bakıyor bu işe ama kalçada ise ortopedist olması lazım.siz en iyisi devlette iyi bir doktor ulmaya çalışın yakın uzak düşünmeyin. birazda doktora paa verirseniz istediğiniz gibi olur ,bak melofer söylemiş çin malı malzeme kullanıyorlarmış.doktorla konuşun halleder herhalde ,Allah yardımcınız olsun canım

kalça olduğu için ortapedi bakıoo..şimdi babam aradı.Dr zor bi ameliyat demiş, emin smzn bu amaeliyatı olmaya falan demiş.Simdi heyet toplanıp karrar vrcekmiş.Zor demiş ne kastetti acaba,sormamış babamda ,kasılıp kalıo Dr un yanında,kimseyi de beraber götürmez..oyy içim daraldı yaa

pufff siz konuştunuzmu hiç doktorlaaaaa

Kızlar tayinimiz Şırnak a çıktı. Uzun bir müddet görüşemeyebiliriz. Geçmişi okuyamadım. Umarım hasta filan yoktur. Ben de orda göreve başlayacağım artık. Şu an da taşınma telaşına girdik. Herkese mutlu günler..

Hiç de bilee neden basit kaçsın, çok güzel görünüyor ellerine sağlık. Afiyet olsun şimdiden. Benim bıcırla kocacık dolmayı çok seviyorlar, her hafta yapıyorum nerdeyse. İçinde, biber, et, domates, soğan falan da var ya bi sürü sebze de yemiş oluyo kızım böyle.

Cemree nasıl olduu cnmmmm arıycaktımm fırsat oomadıı hep aklımdaydı dündeee

Cemre daha iyi canım, basmaya başladı ayağının üstüne, dizini de bükebiliyor ama daha diğeri kadar iyi kullanmıyor. doktor zamanla düzelecek dedi. İnşallah düzelir. her gün gözüm üstünde. aklım da kızımda.

Kızlar geçmişi okuyamadım. Cemreyi merak etmişsiniz teşekkür ederim. Aşının yan etkisi olduğunu söylüyor doktoru. İnşallah düzelecek yavrum.
Sevozy canım geçmiş olsun baban için. İnşallah biran önce şifa bulur.
Benim kız baya baya konuşmaya başladı sankim:) Anne, baba, dede, düştü, gitti, pepesi bitince bitti:) Mavvv kedi demek falan baya baya konuşuyoruz ana kız. Ama çok da hırçın istemediği bişey olunca dişlerini gıcırdatıyo, yüzüme saldırıyo, saçlarımı çekiyo, ısırıyo. bi de eline ne geçerse fırlatıp atıyor. çok deli kızım ya:)

kısss arap dolması diye kendimi yırttım bigün yapıp çaarmadım hemde her haftaa yapıyomuşş ühühühühüühühühü küstmmm

yok ttek gitmiş,annemi götürmemiş.Sormadn mı amaletayın neticesini dıorum,, yooo daha şimdiden ne sorayım dıe..çıldırttı benı..

aaa çok uzak bi yer yaaaaaaa allah yardımcın olsun cnm çocukla bide heleki çok zorrr yardım edennin varmı yakınında şırnakta tanıdıklarınız vardır inşallah ne diyimm hayırlısı canmmmm

allah yardımnız olsun canım,inşallah kolay alışırsınız,eşin askermiydi senin?

yok ttek gitmiş,annemi götürmemiş.Sormadn mı amaletayın neticesini dıorum,, yooo daha şimdiden ne sorayım dıe..çıldırttı benı..

üf işi iyice zora koşuyo aynı babam gibiiii ne diyim cnm puf yani ameliyata tarif vermişmi doktorrrson gelişmee neeyy

kızlar murnumuda koydum pfofile şişlerim dahada iniyio gün geçtikçeee

Birayla mı yediniz keki, patates salatasını kızzz?

ahahaha kıss onamı yakıldım bizim eve içki fışkı girmezz burda efes firması gelmişti o hediye etmişti bendee seviyorum o bardakları diee şeettiydim hatta benm küçük görümcem masaya koydurtmuyo onları içki bardağıymış ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…