2011 Ekim Anneleri

valla meloş aklıma gelmdı degl bnmde.sormayam dedim:)))

Zehir hafiye gibiyim haa... Afiyet olsun canım benim. Biz de evde karı koca suyu Arjantin bardağından içiyoruz.. Su bardaklarıyla iki-üç defa içmektense onunla bir kere içiyoss

selam arkadaslar.. aklımda bıt soru var ıkılı test ıyı cıkıpta uclu testı kotu cıkan olur mu ben cok korkuyorum yaaa yaptırmadan sitres oldum yaaa

...............................................................................

Son düzenleme:
selam arkadaslar.. aklımda bıt soru var ıkılı test ıyı cıkıpta uclu testı kotu cıkan olur mu ben cok korkuyorum yaaa yaptırmadan sitres oldum yaaa

yeni annelik heyecanı var tabi ama içini ferah tut,iyi düşün iyi olsun. benim doktorum yaştan dolayı 2 li ve 3 lü testler riskli çıkar moralin bozulur direk amniyosentez yapacağız dedi. zor bir süreçti benim için hem olmak ,hemde beklemek. ama hiç kuruntu yapmadım,hep iyi ve güzel düşündüm ve hep dua ettim. Allah şükür sonuçta iyi çıktı

sende bol bol dua et sağlıklı bir evladım olsun diye ve gerisini akışa bırak. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin evladını.

günaydın arkidişlerrrrrrrrrr
efeyi onikibuçukta uyuttu babası beşte ağlayarak uyandı babası aldı omzunaben yedide evden çıktım hala evin içinde dolanıyodu hiç uyumadı yatağa bırakınca basıyo çığlığı benm kucağımıda istemiyo hep babasında kalıcak neden böle yaptı acaba ilk defaa böle beni istemiyooo hayretttt

ben banyoda yemekten sonra el yüz yıkarken oda dışarıda yatak odasında bulduğu pudra kutusunu sallaya sallaya bütün evi halletmiş. ve tabi kendide kardan adama dönmüştü saç baş kirpik bembeyaz ama şaşkınlıkla o halinin fotosunu çekmeden biraz yüzünü falan silmiştim sonra aklıma geldi foto çekmek. spor yapacaktım sözde tabi kaldı,onun yerine halı ve yer sildim bu arada ev temizliğide çıkmış oldu aradan.

nesi var acaba zeynep rüya falanmı gördü,dün sabah burakta çok ağlayarak uyanmış yarımsaat bakıcının kucağından inmemiş aşağıya. nasılmış acaba şimdi efe,yahyayı arayıp sordunmu o evden çıkarken nasıldı acaba

ahahah buraakkkk itinalı bi çalışmaa olmuş annesiii hep eşitt serpmişşşşşşş onu serperken yüzündeki mutluluğu tahmin edebiliyorum minnaınnnn
insan kızamazzkiiiiiii yaaaaaaa

kızamadım zaten ve kendime hayret ettim nasıl bu kadar sakinim diye hele burağı görseydin resmini çekmek sonra aklıma geldi saçlarının dipleri bile bembeyaz olmuştuçok şirindi valla ,muzip muzip gülüyordu bide.

gunaydınkızlarrr
Civciv Burak zati beyazdı,pudra sekeri gibi olmuşşş :))) olsun ya iyi olsunlarda olcak böle şeyler,,ama bn bıraz kızabilirdim o durumda ama benı takan kim,Elif e kızınca suratıma bakıp gülüoo,şirinlik yapıp altdan bana bakıooo

Zefey acaba disden mi,Elif gecen gece kötü olmuştu ya,ilk defa babaannesinin ,babasının kucağına bile gitmek istemedii..Bugecede yatmadan önce Elife vicks sürdüm topuğuna 5 e kdr hiç öksürmedi,sonra bi tuttu cucuğumu öksürük,pekmez falan vermedm gıcık yapar dediydi kartopu,bidaha vicks sürdüm.biraz öksürdü ama sonra kes,ildiii..İnş bu vicks zararı yokdur,,koru AlLahımm

sevozy ayak tabanına sürüldüğü için zararı olacağını zannetmiyorum ben

ay aradım babasınıı diyo sen kapıdan çıkar çıkmaz uyudu ve annanensine teslim ederken bile uyanmadı

bu çocuğn beni sevmemeyemi başladı neeee

ay burdaa batu diye bi çocuk varr sabah annesine küsmüş kreş servisini bekliyolar ağlıyo ama yalandan olduğu belli sağı solu tekmikliyoooodu batu nie ağlıyon la ddidim diyoki annemi sevömiyorumdaa ondan neden dedim naptı diyoki aptal çünkü biraz ağlıyo sonra benim annem çok apptal hişç i dediğimi yapmıyoyda ondan didi ayyy allahım kınamak gibi olmasında çok tuhaf oldum beskle büyütt herkesin içinde salak aptalll olcak iş deeelll

oyy küçk elifcikkkkkkkkk yerm senii allahım inşallah banada öle tatlı minnakkkk akıllı uslu bi elifcik nasip ederrrrrr yarabbiimmmmmmm

vışşş.batu erkenden ERGEN modunaa girmiş bilem :))) ya bnde buyuk konuşmıım ama öle konuşan cocukların çok şımartıldığı düşünüorum ve tuhaf geliyor,enufak kız kardeşimde öle çünkü:)))

Eğer Elif tek çocuk olursa oda öle olursaaa var ya,kınadığımı löplöpp yutucamm heralde:))

ama bu ara cok pis hamile kalasım var ya,niye bilmıom

ay allahımmmm başladılar bunlar çok tatlılarr evlat bir başkaaaa kızlarrrr yaaaaaaaa
bu arada dün efe emziklerini bide kumandaları ses sisteminin en büyük kolonunun içine sokmuş ara taraa yok yatana yakın efe meme nerdee naptınnn meme yok napcazz falan diye ararken söyleniyodum kolonun içine elini soktu ıh ıh ıh ıh ıhh demeye başladı anamm bşi baktıkkii ne bulduysa sokmuş legolarının parçalarını ahhaha minnaım akıl küpmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…