ahahaha kıss onamı yakıldım bizim eve içki fışkı girmezz burda efes firması gelmişti o hediye etmişti bendee seviyorum o bardakları diee şeettiydim hatta benm küçük görümcem masaya koydurtmuyo onları içki bardağıymış ahahha
valla meloş aklıma gelmdı degl bnmde.sormayam dedim:)))
ahahaha kıss onamı yakıldım bizim eve içki fışkı girmezz burda efes firması gelmişti o hediye etmişti bendee seviyorum o bardakları diee şeettiydim hatta benm küçük görümcem masaya koydurtmuyo onları içki bardağıymış ahahha
kısss arap dolması diye kendimi yırttım bigün yapıp çaarmadım hemde her haftaa yapıyomuşş ühühühühüühühühü küstmmm
selam arkadaslar.. aklımda bıt soru var ıkılı test ıyı cıkıpta uclu testı kotu cıkan olur mu ben cok korkuyorum yaaa yaptırmadan sitres oldum yaaa
günaydın arkidişlerrrrrrrrrr
efeyi onikibuçukta uyuttu babası beşte ağlayarak uyandı babası aldı omzunaben yedide evden çıktım hala evin içinde dolanıyodu hiç uyumadı yatağa bırakınca basıyo çığlığı benm kucağımıda istemiyo hep babasında kalıcak neden böle yaptı acaba ilk defaa böle beni istemiyooo hayretttt
ahahah buraakkkk itinalı bi çalışmaa olmuş annesiii hep eşitt serpmişşşşşşş onu serperken yüzündeki mutluluğu tahmin edebiliyorum minnaınnnn
insan kızamazzkiiiiiii yaaaaaaa
kızamadım zaten ve kendime hayret ettim nasıl bu kadar sakinim diyehele burağı görseydin resmini çekmek sonra aklıma geldi saçlarının dipleri bile bembeyaz olmuştuçok şirindi valla ,muzip muzip gülüyordu bide.
gunaydınkızlarrr
civciv burak zati beyazdı,pudra sekeri gibi olmuşşş :))) olsun ya iyi olsunlarda olcak böle şeyler,,ama bn bıraz kızabilirdim o durumda ama benı takan kim,elif e kızınca suratıma bakıp gülüoo,şirinlik yapıp altdan bana bakıooo
Zefey acaba disden mi,elif gecen gece kötü olmuştu ya,ilk defa babaannesinin ,babasının kucağına bile gitmek istemedii..bugecede yatmadan önce elife vicks sürdüm topuğuna 5 e kdr hiç öksürmedi,sonra bi tuttu cucuğumu öksürük,pekmez falan vermedm gıcık yapar dediydi kartopu,bidaha vicks sürdüm.biraz öksürdü ama sonra kes,ildiii..inş bu vicks zararı yokdur,,koru allahımm
gunaydınkızlarrr
Civciv Burak zati beyazdı,pudra sekeri gibi olmuşşş :))) olsun ya iyi olsunlarda olcak böle şeyler,,ama bn bıraz kızabilirdim o durumda ama benı takan kim,Elif e kızınca suratıma bakıp gülüoo,şirinlik yapıp altdan bana bakıooo
Zefey acaba disden mi,Elif gecen gece kötü olmuştu ya,ilk defa babaannesinin ,babasının kucağına bile gitmek istemedii..Bugecede yatmadan önce Elife vicks sürdüm topuğuna 5 e kdr hiç öksürmedi,sonra bi tuttu cucuğumu öksürük,pekmez falan vermedm gıcık yapar dediydi kartopu,bidaha vicks sürdüm.biraz öksürdü ama sonra kes,ildiii..İnş bu vicks zararı yokdur,,koru AlLahımm
kızamadım zaten ve kendime hayret ettim nasıl bu kadar sakinim diyehele burağı görseydin resmini çekmek sonra aklıma geldi saçlarının dipleri bile bembeyaz olmuştuçok şirindi valla ,muzip muzip gülüyordu bide.
ay aradım babasınıı diyo sen kapıdan çıkar çıkmaz uyudu ve annanensine teslim ederken bile uyanmadı
bu çocuğn beni sevmemeyemi başladı neeee
ay burdaa batu diye bi çocuk varr sabah annesine küsmüş kreş servisini bekliyolar ağlıyo ama yalandan olduğu belli sağı solu tekmikliyoooodu batu nie ağlıyon la ddidim diyoki annemi sevömiyorumdaa ondan neden dedim naptı diyoki aptal çünkü biraz ağlıyo sonra benim annem çok apptal hişç i dediğimi yapmıyoyda ondan didi ayyy allahım kınamak gibi olmasında çok tuhaf oldum beskle büyütt herkesin içinde salak aptalll olcak iş deeelll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?