2011 Ekim Anneleri

yaww kendine güveniosan hiç durmaa nede olsa elif akıllıı sessiz ama diğer yandanda iş var bahsettiiğin mevzuu onuda kaçırırsan ilerde üzülürsünnnnnn

güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,

melofer, hayırlı uğurlu olsun, allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin,

burak'a aferin ama cemre yapsaydı kızardım herhalde
cemre'de öp öp deyip beni öper ve cici yapıp yanağımı okşardı
tabi bu arada kaç kaç demezse

sevozy baban için geçmiş olsun, ne yaptınız?

sevozy cannn kızz yazmıştımyaa ayağa sürülünce hiç bi zararı yokkkkkkk fakat uzmanlar sakın burnunun önüne ucun içine falan sürme şimdi çok hassas duyuları solunumda tahribat yapar diediydii

kızlarrr yani arcemekkkk19 mayısta buluşakmııı arap dolmasılıkk

yaww kendine güveniosan hiç durmaa nede olsa elif akıllıı sessiz ama diğer yandanda iş var bahsettiiğin mevzuu onuda kaçırırsan ilerde üzülürsünnnnnn

ya zefey,kimle konuşsam diyo ki;ara verirnce zzor oluo,hep tek cocuk çevremde çalışan kadınlar...

maralım sanada gunaydın,dün halam babamla konusmuş,riskli maliyet olmıcam demiş.çok uğrastırcak bizi belli napcaz bilmiyorum,çok duaedin

yani 19 mayısta bizim keşkek günümüz var gyeri yazayım gelen olursa gelin kızlarr yeri faceye yazıyorummmm

ya arcemek anadolu yakasına tasınsanaaa kızzzz.her hafta dolma yerikk vallaa:))))

siz kim kızzz??

biz derken belediyte değill bizim köyün geleneklsel keşkek günü yani keşkeğin yanında et yemeğide çıkıyo yani tamamenn bendensiniz ahaoaoahaıaiahaha
halımızı kilimimizi attırım salıncağımızı kurup semaverimi yakıyoruz davıl zurna eşliinndee keşkekler gelioo iştee o tarz bi ortam oluyoooo

puuff bu dolmayı göxümde çok büyüttümm ben böleee padişah dolmasıı gibi bişi hayal ediyorum yine canım çektii bi yerim düşcek şimdikkkk

sevozy ben de sendenim,

dışarıda hamile bayanları gördüğümde
veya çok küçük bebekleri görünce
hamile olmayı istediğimi farkediyorum
bir de şu dişlerden dolayı 2. çocuk olayı
biraz sarkacak ya belki ondan dolayı bu kadar çok istiyorum
deli miyim neyim?

ben gelmek isterdim değişiklik olurdu,keşkekde yemedim hiç ama haftaya kuzulukta olacağım. bu hafta sonu gidiyorum 1 hafta izinliyim,size iyi eğlenceler. ama sen yinede yaz yakın bir yerse kuzuluk dönüşü uğrarız

Wuu bizde hersene gidiyoruz ama kardeslerim hemn sikiliveriyor pyele degilde ihlas evlerine birde hediyelik carsisini cok beeniyormmm pranin bizde gideriz bor iki aya oraya bu arada biM gitcemiz yere cok ter yavrmm yaa karsoda bu yerrr nesee baska zmna senlee

ya bu ihlas evleri kuzuluk felan linkini atsanız ya bende giderm belkim..çocukla uygnmu

ayy kızlar astorıada goose diye bi mağaza var o mağazayaa her girdiğimde çocuk yapmak istiyorum ama işte zor 2 yıl sonra anca vücusum zati daha yeni toparlıiiyo kendiniiii kansızım bi yandannn ama bi güzel kız kıyafetleri varrr ki sormayın
sonra sevozy gibi hamile kalasım geliyoo eşime diyorumki sanki şimdi hamile kalsam kızımızz olacak hemide ikizzzzzzzzz
kızlar bide progestanmı ne bi arkadaş dedi onu kullanan ikiz doğuruyoo şakamı yaptı aceppppp

ya bu ihlas evleri kuzuluk felan linkini atsanız ya bende giderm belkim..çocukla uygnmu

yaa fiyat bilmiyomki ödemiyoz bişi bizz içinde restaurantta var ama lüks bişi değil yemekhane gibi yemeğide orda yiyozz ama mutfaında a dan z ye herşeyi var ben her oraya gittiğimde kemiklerim bile canlanıyo kız yüzümün derisi soyuluyoo gözeneklerim açılıyo oranın suyu şifalıya
termal havuzada girip işi sonrlandıriiyymm

ay bunu cepten yazmıştım dışardaydım o sıra da ne ayıp bişi yazmışım arkadaş

niye bişey ödemıonuz ?? günü birlik mi gidionuzz

kızlarr doğum günüsü sofralarıyla ilgili uyada yaptığınız ilginç şelerle ilgili resm belkliyorummm aaaaaaaaaaaaa

kıss kartopuu dahaa gelemedinnn avmlerdennn şu dolmanın tarifini verelee ekliyciyymmmmmmm
kıss bnmde hişç dolma tarifim diye bişi yok bi avuç ondan biraz bundan öle benm yemek triflerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…