vışşş.batu erkenden ERGEN modunaa girmiş bilem :))) ya bnde buyuk konuşmıım ama öle konuşan cocukların çok şımartıldığı düşünüorum ve tuhaf geliyor,enufak kız kardeşimde öle çünkü:)))
Eğer Elif tek çocuk olursa oda öle olursaaa var ya,kınadığımı löplöpp yutucamm heralde:))
ama bu ara cok pis hamile kalasım var ya,niye bilmıom
yaww kendine güveniosan hiç durmaa nede olsa elif akıllıı sessiz ama diğer yandanda iş var bahsettiiğin mevzuu onuda kaçırırsan ilerde üzülürsünnnnnn
güzel bir istanbul sabahından hepinize günaydınlar,
melofer, hayırlı uğurlu olsun, allah ağız tadıyla oturmanızı nasip etsin,
burak'a aferin ama cemre yapsaydı kızardım herhalde
cemre'de öp öp deyip beni öper ve cici yapıp yanağımı okşardı
tabi bu arada kaç kaç demezse
sevozy baban için geçmiş olsun, ne yaptınız?
kızlarrr yani arcemekkkk19 mayısta buluşakmııı arap dolmasılıkk
yani 19 mayısta bizim keşkek günümüz var gyeri yazayım gelen olursa gelin kızlarr yeri faceye yazıyorummmm
ya arcemek anadolu yakasına tasınsanaaa kızzzz.her hafta dolma yerikk vallaa:))))
siz kim kızzz??
biz derken belediyte değill bizim köyün geleneklsel keşkek günü yani keşkeğin yanında et yemeğide çıkıyo yani tamamenn bendensiniz ahaoaoahaıaiahaha
halımızı kilimimizi attırım salıncağımızı kurup semaverimi yakıyoruz davıl zurna eşliinndee keşkekler gelioo iştee o tarz bi ortam oluyoooo
puuff bu dolmayı göxümde çok büyüttümm ben böleee padişah dolmasıı gibi bişi hayal ediyorum yine canım çektii bi yerim düşcek şimdikkkk
ben gelmek isterdim değişiklik olurdu,keşkekde yemedim hiç ama haftaya kuzulukta olacağım. bu hafta sonu gidiyorum 1 hafta izinliyim,size iyi eğlenceler. ama sen yinede yaz yakın bir yerse kuzuluk dönüşü uğrarız
Wuu bizde hersene gidiyoruz ama kardeslerim hemn sikiliveriyor pyele degilde ihlas evlerine birde hediyelik carsisini cok beeniyormmm pranin bizde gideriz bor iki aya oraya bu arada biM gitcemiz yere cok ter yavrmm yaa karsoda bu yerrr nesee baska zmna senlee
ya bu ihlas evleri kuzuluk felan linkini atsanız ya bende giderm belkim..çocukla uygnmu
Wuu bizde hersene gidiyoruz ama kardeslerim hemn sikiliveriyor pyele degilde ihlas evlerine birde hediyelik carsisini cok beeniyormmm pranin bizde gideriz bor iki aya oraya bu arada biM gitcemiz yere cok ter yavrmm yaa karsoda bu yerrr nesee baska zmna senlee
yaa fiyat bilmiyomki ödemiyoz bişi bizz içinde restaurantta var ama lüks bişi değil yemekhane gibi yemeğide orda yiyozz ama mutfaında a dan z ye herşeyi var ben her oraya gittiğimde kemiklerim bile canlanıyo kız yüzümün derisi soyuluyoo gözeneklerim açılıyo oranın suyu şifalıya
termal havuzada girip işi sonrlandıriiyymm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?