Merhaba bayanlar, çok uzun süredir topiği ziyaret edemiyordum. malum bulantılar aşırı halsizlik ve çalışmak zorunda olmak... ama son günlerde biraz daha iyiym çok şükür... cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı... allahım nazarlardan korusun onu. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 2 hafta sonra 2 li tarama testi için gidicem. umarım orda da bi sorun çıkmaz... sizlerde durum nedir, nasılsınız...
Merhaba bayanlar, çok uzun süredir topiği ziyaret edemiyordum. malum bulantılar aşırı halsizlik ve çalışmak zorunda olmak... ama son günlerde biraz daha iyiym çok şükür... cumartesi bebişimi gördüm kıpır kıpırdı... allahım nazarlardan korusun onu. çok şükür herşey yolunda dedi doktor. 2 hafta sonra 2 li tarama testi için gidicem. umarım orda da bi sorun çıkmaz... sizlerde durum nedir, nasılsınız...
günaydın güzel hamişler
keyifler nasıl bakalım gobısler ne alemde
ben bulantılarımla debelesıyorum malum dusuk rıskımde cıktı pek dınlenemesemde ıdare edıyoruz ıste
ıyısınızdır umarım sızde
bu arada bosverın tartısmayın bende bırsefer derdımı anlatamamıstım tartısmıstım hıc gerek yok hepımız arkadasız unuttun gıtsın kapandı bıttı konu canınınızı sıktıgınıza deymez bebekler ıyı olsun baska hersey bos
bu arada benım dandık cızelge neden hala onden gıdıyo yenısınıde yaptım yıne aynı satım 21 0cak b bı hafta onden gıdıo duzeltebılcek olan var mı acaba
sne tanıyormuydun bizleri samiyetsiz dediğinde.hayır tanımıyordun.ayrıca ben msj yazdıgımda ay sende ne alınganmıssın tatlım çok üzüldümmm.bu nasıl cümlelerdi.neyse arkadşaım ben yazdım lafımı yemiş oldum ama seninle tartışmıcam.ayrıca özel msj hakkım olsa yazardımda bende forum kirlensin istemem.hem forumu bu kadar düşünüyorsanız.bir daha insanlarla ilgili şeyler yazmayın1- ben senin arkadaşın değilim
2- laflarına dikkat et seviyesizliğini abartma işi başka boyutlara taşıtma
3- ben o facede kurduğunuz gruba arkadaşlarınızın sürekli mesaj atıp üye yapalım sizi demesi sonucu üye oldum girip orada vakit harcamadım ki atılmış olayım zaten gereksizdi (n)
4- sen kimsin ki bana hakaret edebiliyorsun labali falan mahalle ağızlarıyla
5- bak seninde karnında çocuk var kimsenin ahını alma tanımıyosun etmiyosun kimseyi terbiyesizlik yapma
6- madem beni tanımıyordun yazdıklarıma verdiğin cevaba üzüldün bundan sonrada bana ilişme git kime sarıyosan sar uğraştırma beni.
Tartışmıyorum ama Deniz uzatıyor demeye çalışıyorsun ama sen saldırıyorsun. (bu arada maalesef senin yazdıklarınla iç içe giriyor yazdığım metin, düzenleyemedim bir türlü. gerçi üsluptan ayrımı yapar arkadaşlar)
Ayrıca labali kelimesi o şekilde yazılmaz.
bu cizelge nasil yapiliyo peki..bende yapmak istiyorummmmm
HERKESE GÜNAYDIN
Kızlar ben 1 haftadır çok kötüyüm, özellikle son 3 gündür. Mide bulantısı mahvetti beni yesem bulanoyr yemesem bulanıyor, ne yapacağımı şaşırdım. Bulantı oluncada halsiz oluyorum çok ayakta duramıyorum. Cuma günü öğleden sonra gittim izin aldım çıktım. Bugün fena sayılmam ama yarın nasıl olacağımı bilmiyorum. Yine kötü olursam gidip rapor alıcam yapacak birşey yok. Çok şükürki bebeği sağlıklı sat a göre öndende gidiyor. Bugün tam 10 haftalık ultrason göre
Size birşey dicem bir arkadaşım 12+2 haftalıkken cinsiyetini öğrendi bebeklerinin. Bizdede varmı öğrenen. Ben 2 Nisanda gidicem doktora belki öğrenebilirm
bu cizelge nasil yapiliyo peki..bende yapmak istiyorummmmm
demek hareketlendı bebegın masallah darısı basımıza ınsallah bende onumuzdekı pazartesı gıdıcem tekrar bakalım hareketlenıcekmı bebegım bu arada senın sat neydı
Sanıyorum aynı ilerliyoruz, benim de bebek kıpır kıpırdı doğunca da böyle olursa yandık valla. İkili testte cinsiyeti belli oluyormuş doktor öyle dedi. Acaba kesin midir? Bir de kan değerlerinden mi anlıyorlar merak ettim?
görürsün tatlım hareketleri. çikolata yiyip gir doktora :) ben yememiştim ilk anda hareket etmiyordu, doktorum karnıma vurdu biraz ultrason cihazıyla bizimki kıpırdanmaya başladı, bidaha da durmadı. ama bundan sonra öğrendim çikolata yiyip giricem :)
canım ıkkılı teste bana soyledı cınsıyetını ama kemık yapasına gore soyldı...
Ben çok merak ediyorum, yavaş yavaş bişiler almak istiyorum mağazaların önünden geçtikçe bişiler almamak için kendimi zor tutuyorum. Benim ikili test 6 veya 8 nisan da olacak çok heyecanlıyım inşallah test sonuçları pozitif çıkmaz.
sakın canım sakın kendını 2li teste sartlama cunku ılkılı teste bı ıhtımal olcme testı.. oda bı ıhtımal yanı kesınlık payı yok..
ben gecen sene kızımın cınsıyetını ogrenmeden coooook heveslenıp yesıl bı zıbın takımı almıstımonuda ılk dogdugunda gıydırttımD: cok heveslenıyo ınsan ıste..
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
burdan yapabilirsin
Tartışan arkadaşlar, hamileliğinizin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı, kendinizi kontrol edemediğinizi düşünüyorum . Ben şahsım adına okuduklarımdan rahatsızlık duruyorum. Burda bebeklerimiz ve hamileliğimizle ilgili paylaşımlar yapmak için bulunuyoruz. Hepiniz hamileliğin vermiş olduğu etkiden dolayı daha hassassınız anlıyorum ama dışarıdan okurken çok çirkin görünüyor. En azından biriniz büyüklüp yapıp susmayı deneyin inanın küçük düşmessiniz. Bu bir erdemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?