2011 Ekim Anneleri

geldiğine geleceğine pişman olmuşsundur mylife :) kusura bakma sen de.
benim bulantı ile başım dertte zaman zaman, çoğunlukla sabah ve akşamları oluyor. gün içinde, hele ki işteyken iyiyim. ama evde daha sıkıntılı oluyorum. haftasonları yaramıyor bana. bunun için de çalışabildiğim kadar çalışıcam.
maşallah bebeğine de sana da ikili testet de her şey yolunda gider umarım.

Allah kolaylık versın canım zor calısırken hamılelık.. bızımde ıkılı test nısanın 9 unda ama bır hafta gec yaptırıcam cunkku ailemın yanına gezmeye gdıcem...:) kucuk bebegım var bıraz ılgılendsnlerde bende dınleneyım ıstıyorum:)

Benim de bulantılarım yeniden şiddetlendi hatta bugün işe bile gidemedim. Hiçbir şey yiyemediğim için aşırı başım ağrıyor ve başım ağrıdığı için de midem bulanıyor böyle bir kısır döngü içerisindeyim. Baş ağrısı için ilaç da alamıyorum bebeğe zarar verir diye. Sanırım serum takacaklar yine böyle giderse

Kraker falan bana hiç fayda vermiyor malesef, ancak ekşi elma midemi tutuyor birazcık.

bu cizelge nasil yapiliyo peki..bende yapmak istiyorummmmm

sne tanıyormuydun bizleri samiyetsiz dediğinde.hayır tanımıyordun.ayrıca ben msj yazdıgımda ay sende ne alınganmıssın tatlım çok üzüldümmm.bu nasıl cümlelerdi.neyse arkadşaım ben yazdım lafımı yemiş oldum ama seninle tartışmıcam.ayrıca özel msj hakkım olsa yazardımda bende forum kirlensin istemem.hem forumu bu kadar düşünüyorsanız.bir daha insanlarla ilgili şeyler yazmayın

deniz sana uzatıyorsun demedim. sen seviyesiz yazdın iki kere.ve hiç bişey demedik.bende buna gerek olmadıgını yazdım.begenmiyorsan begenmiyorsundur be gerek varki gelip burda facedekiler çok seviyesiz yazmaya.ayrıca labali kelimesine niye bu kadar takıldın ki.hayır ölçümlerin kelimelerlermi senin.evet ben labali yazmayı bilmiyorm.hatta okumay yazmayı yeni ögrendim sayılır... bunla mı senin kıstasların.aa labali bile yazamıyor.komik olmayalım..şu konuda haklısın ben cümleleri yazarken her zaman kelimelerim birbirine girer.

neyse bende forumdkai arkadaşlardan özür dilerim.gerek yok böyle şeylere.. ama insanlar bir kere hakareti sindirirse devamı olcagına eminim.bir daha böyle şeyler yaşanmaz.en azından kimse kimsenin arkasından seviyesiz demez...

bu cizelge nasil yapiliyo peki..bende yapmak istiyorummmmm

Ben biliyorum tatlım ama linki eklerken neresini alınacağını bulamadım bir türlü. Benimkinden istersen yaparım bu daha kolay. Diğerlerinden istersen bilen ark. biri yardım etsin canım :)

Sanıyorum aynı ilerliyoruz, benim de bebek kıpır kıpırdı doğunca da böyle olursa yandık valla. İkili testte cinsiyeti belli oluyormuş doktor öyle dedi. Acaba kesin midir? Bir de kan değerlerinden mi anlıyorlar merak ettim?

bende 2 nisanda gidicem cnm tam 3 ayım bittiğinde gitmiş olucam dörde girdiğimde yani inş öğrenirizzzzzz

demek hareketlendı bebegın masallah darısı basımıza ınsallah bende onumuzdekı pazartesı gıdıcem tekrar bakalım hareketlenıcekmı bebegım bu arada senın sat neydı

görürsün tatlım hareketleri. çikolata yiyip gir doktora :) ben yememiştim ilk anda hareket etmiyordu, doktorum karnıma vurdu biraz ultrason cihazıyla bizimki kıpırdanmaya başladı, bidaha da durmadı. ama bundan sonra öğrendim çikolata yiyip giricem :)

canım ıkkılı teste bana soyledı cınsıyetını ama kemık yapasına gore soyldı...

ay çok güzel sen anlatırken ben heyecanlandım bizde görürüz inşallah hareketlerini çikolata benimde aklımda olsun

canım ıkkılı teste bana soyledı cınsıyetını ama kemık yapasına gore soyldı...

Ben çok merak ediyorum, yavaş yavaş bişiler almak istiyorum mağazaların önünden geçtikçe bişiler almamak için kendimi zor tutuyorum. Benim ikili test 6 veya 8 nisan da olacak çok heyecanlıyım inşallah test sonuçları pozitif çıkmaz.

sakın canım sakın kendını 2li teste sartlama cunku ılkılı teste bı ıhtımal olcme testı.. oda bı ıhtımal yanı kesınlık payı yok..
ben gecen sene kızımın cınsıyetını ogrenmeden coooook heveslenıp yesıl bı zıbın takımı almıstımonuda ılk dogdugunda gıydırttımD: cok heveslenıyo ınsan ıste..

Ben de ilk öğrendiğimde hemen gittim beyaz bir zıbın aldım şimdi öyle askıda duruyor bakıp bakıp seviyorum. Şimdikinin cinsiyeti ne ablaya kız kardeş mi erkek kardeş mi geliyor

Bu arada şu karnın sivriyse erkek, ye ekşiyi doğur Ayşe yi inanışları ne saçma ya. Ekşi yediğimi gören kız bu kesin diyor, karnıma bakan erkek diyor, ne olacak bizim ufaklık acaba her iki durumda da teorilerden biri çökecek ama bakalım

Tartışan arkadaşlar, hamileliğinizin vermiş olduğu hassasiyetten dolayı, kendinizi kontrol edemediğinizi düşünüyorum . Ben şahsım adına okuduklarımdan rahatsızlık duruyorum. Burda bebeklerimiz ve hamileliğimizle ilgili paylaşımlar yapmak için bulunuyoruz. Hepiniz hamileliğin vermiş olduğu etkiden dolayı daha hassassınız anlıyorum ama dışarıdan okurken çok çirkin görünüyor. En azından biriniz büyüklüp yapıp susmayı deneyin inanın küçük düşmessiniz. Bu bir erdemdir.

meraba kızlar nasılsınız ettinizmi sütlü ballı fındıklı fıstıklı kahvaltınızı :)

haklısın hanzade.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…