ya doğuramassın demıolar, riskli diyorlar,, hangi dr böle bi riski göze alır ki,sen bile alamazsınnn.yurtdısında felan olduğunu duymuştum.ama enaz4-5 yıl aradan sonra diye.o kesilen yerler iyice onarıldıkdan sonra kıloya bağlı olarak bebek irileştikçe yırtılma vs olmasın diyee
SSVD grubuna bende üyeyim canım. Antalyada var bunu destekleyen dr. Bende 2. Yi normal düşünüyorum.
kartopum,,, arcemeğimm ve maralımmmm nirdesizzzz yawssss...hava soğuk gelinde sevgi kelebeği olup,ısıtalımm birbirimiziii ,,,, diğer herkeşş gelmişşş :))
Ben de geldimmmm. Nasılsınız kızlar??????
oyyy arapdolma guzelliiii gelmiş:)) cemre nasılll arcemekkk...makyaja devam mı:))
Cemrem napsın dolmalarını yiye yiye büyüyoBacağı düzeldi çok şükür, artık büküyo, çok mutlu oluyorum öyle olunca. Makjaya da bi meraklı ki:) hemen öğreniyo, rujları dudağına götürüyo, fırçayı yüzüne sürüyo. Fıstık kızım benim. Bi toka falan bulunca da kafama takmaya çalışıyo.
zefeycim şimdi açtım sayfa kadınlar klubune -şeker hamurundan kurabiyeler-adı bi bak eksik varmı bi önerin varmı ona gore düzenleriz hepsini ekleyemedim oğlanın pepesi bitti durmuyor onunla ilgileneyim tekrar eklicem fotograf....
ben de geldimmmm. Nasılsınız kızlar??????
oyyy arapdolma guzelliiii gelmiş:)) cemre nasılll arcemekkk...makyaja devam mı:))
cemrem napsın dolmalarını yiye yiye büyüyo:d bacağı düzeldi çok şükür, artık büküyo, çok mutlu oluyorum öyle olunca. Makjaya da bi meraklı ki:) hemen öğreniyo, rujları dudağına götürüyo, fırçayı yüzüne sürüyo. Fıstık kızım benim. Bi toka falan bulunca da kafama takmaya çalışıyo.
maşşallahh ona ,Rabbm şifasını versn hepmize...Nasıl artık çalışmaya alıştın değil mi?? seni ilk gördüğünde cemre napıo akşmlarııı,artık bilinçliler,,
Canımm alıştım çok şükür. Cemre eve gidince bana fena sardırıyor:) Imbaaaaaaaa, diye. Imbaa emmek demek. Bırakmıyo hiç peşimi. Çok seviyo kızım beni:) Şu emzirmeyi bi bırakabilseydim.
benide üye yapınn gızzz bu grubaaa
sevozycan arat facebookta, hemen çıkıyor zaten. Nilay güler grubun yöneticisi. Sen başvur, hemen kabul ediyor.
Evet yırtılma riski var ama binde 3. Her doğurmak isteyen yırtılmıyor yani. Zaten ssvd doğumları kesinlikle hastane ortamında öneriyorlar. Bu yırtık riski zaten herkesi korkuttuğu için, riske atmaya gerek yok deyip pes ediliyor. Ben de istiyorum ama eşim, değer mi öyle bir riski almaya diyor. Bakalım o gün gelsin de. Belki de birden bire normal doğumla doğuverir.
ayyy o kadann güzel bi kadın geldiki boy posssss bacakkkk saçlar bele kadar burun hokka gösler denizz mavisiiiiiiiiimemikler daşş daşşş yanaştı
vezne nerde acaba diye sorduuu meğersemki erkekmişte kadın olmuşşşşşşşş sesinden anladımmm(( erkek olsam aşık olcaktım yaww bu ne bakımlılık maşallahhh
kıss sevdaa o facedeki kek resminden başka havuçlu kekinnnnresmi varmıııııı
tüü cmt yapmıştım cokda guzel kabardı ama cekmedm resmini yaaawss
töbee kızımm ya blki kadındır,tek kusuru kalın sesli olmakdırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?