2011 Ekim Anneleri

PFOF DİYOKİ İŞTE YIRTILMA FALAN OLMAZ DİYY KORKMAYIN DİYYYYY
NEYSEEE BU ARADAA DİĞER GRUPTA ÇOK SEVDİĞİM Bİ ARKADAŞIM DOĞUMDAN İKİ AY SONRA HAMİLE KALDI AMA YİNE SEZERYAN OLMAK ZORUNDAYDI ÇOK TAZE ÇÜNKÜ DİKİŞLEİR ALLAHA ŞÜKÜR ÇOK DA İYİ

zefeycim şimdi açtım sayfa kadınlar klubune -şeker hamurundan kurabiyeler-adı bi bak eksik varmı bi önerin varmı ona gore düzenleriz hepsini ekleyemedim oğlanın pepesi bitti durmuyor onunla ilgileneyim tekrar eklicem fotograf....

oyyy arapdolma guzelliiii gelmiş:)) cemre nasılll arcemekkk...makyaja devam mı:))

Cemrem napsın dolmalarını yiye yiye büyüyo Bacağı düzeldi çok şükür, artık büküyo, çok mutlu oluyorum öyle olunca. Makjaya da bi meraklı ki:) hemen öğreniyo, rujları dudağına götürüyo, fırçayı yüzüne sürüyo. Fıstık kızım benim. Bi toka falan bulunca da kafama takmaya çalışıyo.

maşşallahh ona ,Rabbm şifasını versn hepmize...Nasıl artık çalışmaya alıştın değil mi?? seni ilk gördüğünde cemre napıo akşmlarııı,artık bilinçliler,,

bakıorum cnmmm linkişnide mayıs annelerine nisan annelerine grupta yayınlaa
vayy oğluşş demekki pepee hastası :)))

ben de geldimmmm. Nasılsınız kızlar??????

hoşgeldiiiiiiinnn kızz burda bi stajer var sana o kadar çok benziokii konuşması kibarlığı böleeeeeee

hoşgeldinnnnnnnn

oyyy arapdolma guzelliiii gelmiş:)) cemre nasılll arcemekkk...makyaja devam mı:))

kızz senin kızda küpeden anlıyoyaaa şaşırdım :))))) bizimkiede gol gelşiyo gol alcazzz top geldii kızlarda demekki bunlara sarıyo heee aayyy çok değişikkkkkkk

maşşallahh ona ,Rabbm şifasını versn hepmize...Nasıl artık çalışmaya alıştın değil mi?? seni ilk gördüğünde cemre napıo akşmlarııı,artık bilinçliler,,

Canımm alıştım çok şükür. Cemre eve gidince bana fena sardırıyor:) Imbaaaaaaaa, diye. Imbaa emmek demek. Bırakmıyo hiç peşimi. Çok seviyo kızım beni:) Şu emzirmeyi bi bırakabilseydim.

Arcemek kızz dolmanın resminıi buldumda şu zebra kekin resmini bulamıyorum vaktin olunca tarişflerini yazabilirmisin canım biliyom cepten zor oluyo burdan yyazarsıyn bide zebra kekin resmiiiiiiiii

Canımm alıştım çok şükür. Cemre eve gidince bana fena sardırıyor:) Imbaaaaaaaa, diye. Imbaa emmek demek. Bırakmıyo hiç peşimi. Çok seviyo kızım beni:) Şu emzirmeyi bi bırakabilseydim.

emzirmeyi bırakırsan seni bu kdr cok sevmeye bilirrr:))) bnm fınfık kızımd abzn hiç aklına gelmıo,anam bid egelince meme de meme,,yakamı bırakmıo,kendi kendine kucağıma oturuo,kafayı kollarıma yaslayıp,meme pozisyonu alıooo.ölüomm gülmekdenn.sonrada bi tanede patlatıoo suratıma...

benide üye yapınn gızzz bu grubaaa

Sevozycan arat facebookta, hemen çıkıyor zaten. Nilay Güler grubun yöneticisi. Sen başvur, hemen kabul ediyor.

Evet yırtılma riski var ama binde 3. Her doğurmak isteyen yırtılmıyor yani. Zaten ssvd doğumları kesinlikle hastane ortamında öneriyorlar. Bu yırtık riski zaten herkesi korkuttuğu için, riske atmaya gerek yok deyip pes ediliyor. Ben de istiyorum ama eşim, değer mi öyle bir riski almaya diyor. Bakalım o gün gelsin de. Belki de birden bire normal doğumla doğuverir.

benim doktor 40 yaşındakiş kadını normal doğurtmuştu kapıda konuşurken sohbet arasında sölediii hemde işlkiş sezeryanmış bi beni doğurtamadı

ayyy o kadann güzel bi kadın geldiki boy posssss bacakkkk saçlar bele kadar burun hokka gösler denizz mavisiiiiiiiiimemikler daşş daşşş yanaştı
vezne nerde acaba diye sorduuu meğersemki erkekmişte kadın olmuşşşşşşşş sesinden anladımmm (( erkek olsam aşık olcaktım yaww bu ne bakımlılık maşallahhh

kıss sevdaa o facedeki kek resminden başka havuçlu kekinnnnresmi varmıııııı

töbee kızımm ya blki kadındır,tek kusuru kalın sesli olmakdırrr

tüü cmt yapmıştım cokda guzel kabardı ama cekmedm resmini yaaawss

kıss biriki dilik varsa dilimlenmiş halinide çekebilirmisinn ilk tarifini ekliyciymm senn :)))))) kız ben jhiç yapmadım havıçlı cevizli bilionmuuu bigün yap gız bize ama nasıl süt yoğurt yok hayret ettim

Bu sefer yaptığım her şeyin resmini çekicem tek tek.. Blogda da paylaşırsın Zefey.. Çok heves ettim.. İnşallah istediğim her şeyi yapabilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…