yine kek kalıbında mı yapam.cam bi papatya seklinde borcamım var..yarım ölçü kek için almıştım,onda olur mu acep,gerci kabarmıomış cam da ama..
Arcemek kızz dolmanın resminıi buldumda şu zebra kekin resmini bulamıyorum vaktin olunca tarişflerini yazabilirmisin canım biliyom cepten zor oluyo burdan yyazarsıyn bide zebra kekin resmiiiiiiiii
çok ta bişiyi yoktu sadece doktoru met ettiler diye götürmüştüm arada efede yani günde bir yada iki kez öksürüyodu ama üçü geçmezdi 2 gün öncede büyük çişi cıvıktıişte çokta iyidi keyfi falan iştahsızdı ama işte doktor hırıltısı var dışarı çıkarma didi bi tane mukotil diye bişi verdi bronşit için bide antibiyotık dolven verdi bide damlaa işte gece verdişm hepsini annemde sabah vermiş böle durgun biraz diyo hiç biyeri karıştırmıyo sanırım hali yokkkkkkk
emzirmeyi bırakırsan seni bu kdr cok sevmeye bilirrr:))) bnm fınfık kızımd abzn hiç aklına gelmıo,anam bid egelince meme de meme,,yakamı bırakmıo,kendi kendine kucağıma oturuo,kafayı kollarıma yaslayıp,meme pozisyonu alıooo.ölüomm gülmekdenn.sonrada bi tanede patlatıoo suratıma...
Ben bir iki defa yaptım borcamda.. Yine de kenarları kadar kabarıyor.. Aslında şu 20 cmden başlayıp 28 cme kadar giden setlerden alcan, elinin altında olcak..
Zefey o puf pastaya ben de çok üzüldüm. Nasıl da keyifle yaptım bi bilsen.. Bi daha da zor yaparım ben onu. Misafir için yapayım desem kırk tane çeşit yapmaya kalkıyorum, bu biraz el oyalıyor buna zaman ayıramam yani.. Halamın bi daha kermesi olursa yine yaparım. Ha bu arada benim beğenmediğim lokum kek de satılmış tamamı. Sadece irmikli bir tatlı varmış o satılmadan kalmış akşama, onu da ordakiler kendileri yemiş...
aynı cemre iştee, kucağıma alıyorum seviyim diye, hanımefendi kaykılıyo yatıyo, meme pozisyonu alıyo, aç aç diyo, emme diyo, ben de emme bitti diyorum, emme gitti diyorum, şaka yapıyorum ama sinirleniyo bağırıyo emmmmmmmmeeeeeeeeeeeee açççççççççççççç diye. açıyorum o zaman korkudan:) ama emerken gözlerimin içine bi bakıyo, ayyy dünyada bundan daha güzel bi an yok galiba:)
ben bir iki defa yaptım borcamda.. Yine de kenarları kadar kabarıyor.. Aslında şu 20 cmden başlayıp 28 cme kadar giden setlerden alcan, elinin altında olcak..
Zefey o puf pastaya ben de çok üzüldüm. Nasıl da keyifle yaptım bi bilsen.. Bi daha da zor yaparım ben onu. Misafir için yapayım desem kırk tane çeşit yapmaya kalkıyorum, bu biraz el oyalıyor buna zaman ayıramam yani.. Halamın bi daha kermesi olursa yine yaparım. Ha bu arada benim beğenmediğim lokum kek de satılmış tamamı. Sadece irmikli bir tatlı varmış o satılmadan kalmış akşama, onu da ordakiler kendileri yemiş...
hasta oldukları yaramazlık yapmammalarından bellii, yavrukuşlarrım yaaa
Ya ben heran kazaya kurban gitsem de hamile kalsam die beklemıo değilim yaniii :))))) buaralar cok yapasım var,ama imkanlar işdeee
senn beğenmee bak hepiciği gitmişşşşşşşşş
kıss sakınaaa haa ben yasaklıyom bu çocuk yaparsa daha buluşmayada gelmez zaten bin naz niyazzzzz hıh
şaka bi yanada elif akıllı olabilir bizim ki gibi kuduruk değil ama işini düşünnn kendini düşün evde yapamazsın seynnnnn
onun yolunu buldum zefey,k.valideme yanına yarım günlük bi bakıcı bulcam şöle yani; 9 da gelse 3 e kdr felann.yani maksat ana öğünlerde felan kadın olsun,kvalidede dinlensin.hm böle bakıcı parası da az tutar..valla zor olur ama evde oturamam yaaa
ya kızım bndeğil naz yapan,bnm herüff yaaaa,anlamadın gittiii
zefey kız sen o çarsaf böreğini nasl öle zarr gibi actınn kısss,maşşalll yoks aanecine mi açdırdın kızzzz... incecik yaaa.nasl becerdn helal....
zefey kız sen o çarsaf böreğini nasl öle zarr gibi actınn kısss,maşşalll yoks aanecine mi açdırdın kızzzz... Incecik yaaa.nasl becerdn helal....
Eki Görüntüle 712575
Puf pasta bu canım.. Benim büyük fırın tepsisiyle kek yaptım, 29 adet puf pasta çıktı...
kızlarrr ya bu yesil fıstık cok pahalıı ,nerdn bulup da serpiştirionuz gızzzz yazıkkkk,,,
anamla ikimiz çeke çeke uzattık yaniii öle oluyo bölee çıtır çıtırrrr milföy gibi ince dmökülüyo resmennnnnnnn bnm favori böreğimm yufka masrafındanda yırtıyon dolab bişi işteee
tv de görmstm,yesil elma da.usta mutfak merminde ar gbı actıı yaaa..yetenek isdee
dün malatya pazarından alam dedim kilosu 100 tlydi
ama oruç varya oruç market dudullu lcwnin sağına kalıyo yanında defacto depo var orda 52 tl iki avuç kadar aldım 4 lira tuttu cnm haberibn olaaaaaa ıspanaklı kek için almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?