meraba kızlar nasılsınız ettinizmi sütlü ballı fındıklı fıstıklı kahvaltınızı :)
meraba kızlar nasılsınız ettinizmi sütlü ballı fındıklı fıstıklı kahvaltınızı :)
burda konuşmamız gereken şeyler bunlar !!!!!!!!!!!!!!!!
yaptim oldumu acaba
evet işten ayrıldım tak hamile kaldım iyide oldu böyle :)oo ev hanımları belli oluyor. öğlen olmuş kahvaltı yeni yapılmış :) öğle yemeğimi yedim ben az önce. kahvaltıyı geçiştirdim maalesef, ekmek yoktu sabah evde. işe gelirken poğaça aldım ama içim hiç rahat etmedi. portakal suyu içtim, meyve yedim, yoğurt yedim, öğle yemeği de yedim biraz telafi ettim.
tamam canım kızma :) ben de aksini söylemiyorum zaten.
evet işten ayrıldım tak hamile kaldım iyide oldu böyle :)
tamam güzel yemekler yemişsin aslında çok önemli bunlar dikkat etmeliyiz hepimiz ben bol ceviz yiyorum aç karnına özellikle ..
aa süper olmuş valla iyi denk gelmiş. benim hamileliğim planlı oldu, şubat ya da mart ayı diye konuşuyorduk eşimle, tam zamanında oldu
cevizi ve sütü hamilelik öncesi çok yer, içerdim ama şimdi düşüncesi bile midemi bulandırıyor. maalesef ağzıma koyamıyorum. doktorum da canının istemediği hiçbir şeyi yeme, bir ömür yemezsin yoksa demişti, başka şeylerle telafi ediyorum ben de.
ya artık tatsızlıklar olmasın soğudu herkez topikten etmeyin konuştuğunuz lafı dikkat edipte söyleyin daha başındayız ve bu kaçıncı olay
ay ay ayy maşallah annesiiii. hep böyle sağlıklı haberler alırsın inşallah.
maşşallah bebısıne
maşallah senin yavruna
maşşallah bebısıne
Ben kahvaltımı öğlen yaptım sayılır, sabah bir şey yiyemedim. Bu arada o kadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum. Miğdem tuhaf, işime adapte olamıyorum tam olarak. Çok keyifsiz başladım güne eve gidip yatmak istiyorum. Birde çalışan arkadaşlar sizinde sürekli oturunca bacaklarınızda, poponuzda, yanlarınızda, kasıklarınızda ağrı oluyormu? ben çok rahatsız oluyorum.
çok şeker maşallah canım benimde böyle 2 resmim var tam fasulye gibi bu boyutta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?