2011 Ekim Anneleri

meraba kızlar nasılsınız ettinizmi sütlü ballı fındıklı fıstıklı kahvaltınızı :)

oo ev hanımları belli oluyor. öğlen olmuş kahvaltı yeni yapılmış :) öğle yemeğimi yedim ben az önce. kahvaltıyı geçiştirdim maalesef, ekmek yoktu sabah evde. işe gelirken poğaça aldım ama içim hiç rahat etmedi. portakal suyu içtim, meyve yedim, yoğurt yedim, öğle yemeği de yedim biraz telafi ettim.

cogunlukla 12 haftada cınsıyet bellı olur 2lı teste ozaman yapılıyor zaten erkek olursa daha kolay ogrenılıyor bazende saklıyolar gecen konturolumde bı bayan vardı 6 aylık hamıs cınsıyet ogrenıcez dedı cok gec deyılmı dedım gostermedı dedı anlıyacagınız bebıslere baglı sıze tavsıyem mutlaka gıderken konturole ve gıttıgınızde orda cıkolata yıyın sıkısık gıdın vede yuruyerek bekleyın sıranızı 12 haftada tabı cıkolata bebgı daha cok hareketlendırır yurumekte sıkısık gıtmekde daha net gosterır :) ben cınsıyetını ogrendıgımde doktorumuz fotografını cekmıstı oglumun ellerıyle ıkı gozunu kapatıp dıl cıkarıyordu sıpa ılk bebek daha heycanlı oluyo tadını cıkarın :)
yokmu bana cızelge yapıcak bırı :)) satım 21 ocak benımkı onden gıdıyo

yaptim oldumu acaba

maalesef olmamış, gözükmüyor.
çizelgeyi hazırlayıp, kontrol paneline, ordan profil düzenle kısmında çizelge kısmına hazırladığın linki copy paste yapman gerekiyor, yapıştırdıktan sonra sayfa sonundaki kaydet i tıklayıp save etmen lazım.

evet işten ayrıldım tak hamile kaldım iyide oldu böyle :)
tamam güzel yemekler yemişsin aslında çok önemli bunlar dikkat etmeliyiz hepimiz ben bol ceviz yiyorum aç karnına özellikle ..
tamam canım kızma :) ben de aksini söylemiyorum zaten.

ya artık tatsızlıklar olmasın soğudu herkez topikten etmeyin konuştuğunuz lafı dikkat edipte söyleyin daha başındayız ve bu kaçıncı olay

evet, kesinlikle. haklısınız hepiniz.

meraba kızlar nasılsınız ettinizmi sütlü ballı fındıklı fıstıklı kahvaltınızı :)

Ben kahvaltımı öğlen yaptım sayılır, sabah bir şey yiyemedim. Bu arada o kadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum. Miğdem tuhaf, işime adapte olamıyorum tam olarak. Çok keyifsiz başladım güne eve gidip yatmak istiyorum. Birde çalışan arkadaşlar sizinde sürekli oturunca bacaklarınızda, poponuzda, yanlarınızda, kasıklarınızda ağrı oluyormu? ben çok rahatsız oluyorum.

kabızlıkta asıl sorunun hareketsizlik olduğunu düşünüyorum ben hanzade. oturarak çalışıyoruz, eve gidep gelirken hareket halindeyim sadece. onun haricinde çok sakin bir yaşantım var, daha tempolu olsam bu sorun kalmayacak sanki. onun için havaların düzelmesini bekliyorum, yürüyüşe başlıycam.
bacaklarımda, basende, popoda, hele ki kasıklarımda ağrı oluyor. bazen de karıncalanıyor. hareketsizlikten dolaşım sorunu oluyor bence. ara ara kalkıp yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…