youtube teyze, yumurta akı ile kuru maya koydu, sende yok, o zmn senın kını bekletmeye gerek var mı
angaranın bağlarıdaa büklüm büklüm yollaaarıııııııııı nazaman sarhoş olsamda galldıramıoomm gollarııııııııııyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ay beynimin içinde yankılanıyo buu şofer sabah sabahhh patlattıııııııı bu şarkıyoooooo ne pis illetmiş gitmioo dilimn ucundan
herkese hayırlı kandillerrr canlarım,dünya telaşesi sabah sabah,unutuum..
Unuttuklarını anımsa,
Kaybettiysen ara,
Özlediysen git bul,
Kırdıysan af dile,
Kırıldıysan affet,
Seviyorsan söyle,
çünkü bugün kandil
nice kandillere...
‘Tenini besleyip gelistirmeye bakma,cünkü o sonunda topraga verilecek bir kurbandir.
Sen gönlünü beslemeye bak! Yücelere gidecek,sereflenecek odur.’
MEVLANA
Zefey geçmiş olsun... Bademcik iltihabı falan mı var acaba? Bu ara hep aynı şeyi duyuyorum... Mert de akşamdan beri öksürüyor. Havalar tam ısınmışken birden soğudu, ne giydirceğimi şaşırdım..
günaydınn kızlar uykusuzz gecenin ardındannnn efe hep ateşlenjdi saate baktım 4 saatte bir 39 a çıktıı calpol verdik gece yatarken paranox fitil gece kalktığında yine ağrı kesici şurup verdim iştee öle öle geceyi geçirdik ağla ağlaa bi hal olduuu
anam başında olmasaydı hiç içim rahat etmezdiiiic iyiki varr
çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin
merhaba kızlar,
hepinize hayırlı kandiler diliyorum .
Zefey canım gecmis olsun.bade de geceleri cok sık uyanıyor aglayarak hicbi seyide yok ne ates ne oksuruk ama istahsiz .gece beni gorunce kendini yatakta ordan oraya atiyo , susturamiyorum kucagima gelmiyo. Babasi gelince susup kucagina gidiyo . Esim uyutuyo gunlerdir.gunduz hicbisey yok cok normal.cozemedim.ben de dis diye dusunuyorum ama 16 tane disi var 4 kaldi geriye bu .en arkalar bu aylarda normal mi ki
benim moralim bozuldu bbu çocuaaa şimdi yaaaaa hiç bişi yememiş bu vakit olmuşşşşşşşşş
Kız sen hastayken bişey yiyesin geliyor mu.. Üstüne gitmeyin yazık. İyileşince yer. Sevdiği bişey varsa ondan ver, puding falan. Bol sıvı tüketsin. Süt içmeyi seviyorsa bol bol süt içsin. Tavuk suyu çorba hastalıklara antibiyotik etkisi yapar.. 1 kaşı içse kardır. Kuru ekmek sever çocuklar, kuru kuru ver eline. Ama yemiyor diye de dertlenme bu kadar. kolay değil, diş çıkartıyorlar, mevsim geçisi, ne kadarcık bünyeleri var ki dayansınlar. Daha kreş olayımız başlamadı. Oraya başlayınca hergün yeni bi mikropla tanışacaklar...
o öle hastayken bende çalışınca kendimi suçlu hissediom
aslında bende üstüne gitmemekten yanayım ama antibiyotik içiyoyaaaa ondan tutsun diye istiyomki midesine bikaçbişi gitsinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?