2011 Ekim Anneleri

Evet kız ben de hayret ettim. Benim evde onu açacak kadar oklava bile yok Küçücük bi oklavam var masanın üstünde açıyom.. Bunu açmak için sofra mı ne diyorlar ondan olması lazım...

Kız çok hoşsunuz, o oklava ile açılmıyo. Küçücük bişey açıyosun oklavayla, sonra o açtığın mini minnak yufayı yere bi temiz örtünün üstüne alıyosun, üstüne sıvı yağ sürüyosun, uçlarından çeke çeke uzatıyosun. biz annemle çok yapardık. aklın alamayacağı kadar büyüyo böyle, bi de felaket lezzetli oluyo:)

Ben yavaştan çıkıyorum iyi akşamlar kızlar yarın görüşmek üzeree minnaklarınıza iyi baklınn dışarı çıkarmaıyn salgınaa karşıııı

Zefey, kartopunun diş buğdayında yaptığı galeta unlu poğaçası vardı. sen ben de yaptım demiştin galiba.. Onun tarifi nasıldı?

kızlarrr ya bu yesil fıstık cok pahalıı ,nerdn bulup da serpiştirionuz gızzzz yazıkkkk,,,

Kız o resmi ben netten buldum, onun yerine hind. cevizi koydum ben. Ama dediğin doğru çok pahalı fıstık tozu. Ispanaklı kekten de tırtıklanıp ufalanabilir üstüne. Bezelyeyi öğütmek de mantıklı...

Felaket lezzetli oluyor falan de beni bitir burda.. Karnım aç zaten öğlen yemeğini sevmedim aç kaldım.. Hamuruna ne konuyor Arcemek bunun?

Meloşş bloga iyi incele bak oklava merdane yokk sadece bezeleri açarken kullanabilirsin cnmmm

günaydınn kızlar uykusuzz gecenin ardındannnn efe hep ateşlenjdi saate baktım 4 saatte bir 39 a çıktıı calpol verdik gece yatarken paranox fitil gece kalktığında yine ağrı kesici şurup verdim iştee öle öle geceyi geçirdik ağla ağlaa bi hal olduuu
anam başında olmasaydı hiç içim rahat etmezdiiiic iyiki varr

iyiki şu arzumun ateşölçerini almışımm çok işime yaradııı hemde sesli söylüyoyaaa

gecmiş olsn cnm yaa.neyi var acep,diş mi? mahvetti bebeleri bu kopek dişleri..

yaa anlamadımkim mesela hiç öksürmüyoo doktor hırıltı var dediydi ama hiçc öksürmüyodaa

ya bu carsaf böreği cekin uclarından demişsiniz ya.kopmuyo mu ya..keşke videoya cekeydiniz.çarsafı mı cekıonuz,hamuru mu anlamadım (

ya bu carsaf böreği cekin uclarından demişsiniz ya.kopmuyo mu ya..keşke videoya cekeydiniz.çarsafı mı cekıonuz,hamuru mu anlamadım (

kıss çek dediysek çek ayırr demedikkiiiii Yavaş yavaşşşşşşşşşşbi yerden başlayım uzata uzata çekicen sofra bezi yerde duruyo hamuruu çekecinnn

mıkrop mu kaptı acaba kusma felan var mı?? ya bnce dişdendir, gecen haftada elif öleydi ya,tüm gece ağladııı..sen bgn bak kesin patlatmışdır bi diş..

burnuda akmıyor dün hiç öksürmemiş de neyse bugünkü hallinden belli olur zati anam der yaa bu anam efeyi hergün yıkıyo yaa hastalık varr kadında hergün yıkıyo yaz kışşş kışın da sokuyo hergün suya sevinemmi üzülemmi bilemedim acaba ondanmı oldu ama öksürmüyodaaaaaa dişse eğer bbugün daha ateşi çıkmazzzzzzzz ağzı avuç içleri gıdıı yanıyodu gecee

valla bnm kışın bi hafta yıkamadığım oldu,banyom soğukk.. bn kısın özlellikle hergun yıkanmasına karsıyım.gerci bi haftada yıkanmamasına da karsıyım da:) takan yok...bronjiti olan bebelerin gunduz yıkanması gerekmiş.gece yıkayıp yatnca bide üstünü açıosa cok cabuk üşütüolarmış.k.valideye diom ama kışın bekletıo Elifimi bi haftaaa..

ayy ayıptır sölemesi yen,i pc taktılarr ne güzel bişimiş kızlar yaa her eve lazım kasasız sadece ekran var bide klavyesiiiii bende kurt var kasayı tekmikliyodum hep ayağım çarpıp kapanıyodu iyi oldu buu neler icat ediyolar yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…