Evet kız ben de hayret ettim. Benim evde onu açacak kadar oklava bile yokKüçücük bi oklavam var masanın üstünde açıyom.. Bunu açmak için sofra mı ne diyorlar ondan olması lazım...
kızlarrr ya bu yesil fıstık cok pahalıı ,nerdn bulup da serpiştirionuz gızzzz yazıkkkk,,,
Kız çok hoşsunuz, o oklava ile açılmıyo. Küçücük bişey açıyosun oklavayla, sonra o açtığın mini minnak yufayı yere bi temiz örtünün üstüne alıyosun, üstüne sıvı yağ sürüyosun, uçlarından çeke çeke uzatıyosun. biz annemle çok yapardık. aklın alamayacağı kadar büyüyo böyle, bi de felaket lezzetli oluyo:)
günaydınn kızlar uykusuzz gecenin ardındannnn efe hep ateşlenjdi saate baktım 4 saatte bir 39 a çıktıı calpol verdik gece yatarken paranox fitil gece kalktığında yine ağrı kesici şurup verdim iştee öle öle geceyi geçirdik ağla ağlaa bi hal olduuu
anam başında olmasaydı hiç içim rahat etmezdiiiic iyiki varr
Kız çok hoşsunuz, o oklava ile açılmıyo. Küçücük bişey açıyosun oklavayla, sonra o açtığın mini minnak yufayı yere bi temiz örtünün üstüne alıyosun, üstüne sıvı yağ sürüyosun, uçlarından çeke çeke uzatıyosun. biz annemle çok yapardık. aklın alamayacağı kadar büyüyo böyle, bi de felaket lezzetli oluyo:)
yaa anlamadımkim mesela hiç öksürmüyoo doktor hırıltı var dediydi ama hiçc öksürmüyodaa
ya bu carsaf böreği cekin uclarından demişsiniz ya.kopmuyo mu ya..keşke videoya cekeydiniz.çarsafı mı cekıonuz,hamuru mu anlamadım(
mıkrop mu kaptı acaba kusma felan var mı?? ya bnce dişdendir, gecen haftada elif öleydi ya,tüm gece ağladııı..sen bgn bak kesin patlatmışdır bi diş..
kıss çek dediysek çek ayırr demedikkiiiiiYavaş yavaşşşşşşşşşşbi yerden başlayım uzata uzata çekicen sofra bezi yerde duruyo hamuruu çekecinnn
burnuda akmıyor dün hiç öksürmemiş de neyse bugünkü hallinden belli olur zati anam der yaa bu anam efeyi hergün yıkıyo yaa hastalık varr kadında hergün yıkıyo yaz kışşş kışın da sokuyo hergün suya sevinemmi üzülemmi bilemedim acaba ondanmı oldu ama öksürmüyodaaaaaa dişse eğer bbugün daha ateşi çıkmazzzzzzzz ağzı avuç içleri gıdıı yanıyodu gecee
izledm şimcik youtube dann.çok kolay görünüoo ama
çok kolay kıss puf noktası falandas yok yani beklet açmaya başlaaaaaaaaa aslında hiç yufka almayacanda işte acil durumlarda pratik oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?