Allah sıfa versnnn inşş.ya elif çok ac kaldı ya. bişeycık olmaz zeynoo.sen yanında olsanda yemicek kii..
eşim diyoki medipoldeki doktoruna götürekkk bende diyimki bi gün daha bekleyekk nebilimm uyansın bakalım napcakkkkk anamda efeyemi baksın annanememii kadıncaaıızzz dün akşam kek yaptımm efe kemirir diye belkim yüzüne bakmamış bari dediğin gibi ilaç niyetine tavuk suyuna çorba yapim sen yapınca un katıyomusun sos falannnn
ayyyyyyyy şuann varyaaaa bittiklerinin rersmidirr bi akraba vardı kendini çok acındırırlar karı kocaa geçen sene oğlunu everdiler kredi çektik arabamızı sattık falan diyolardı şimdi piyangomu vurdu ne iki ev almış beyan vermek için gelmiş beni karlşısında görünce elleri ayakları birbirine dolandı ama artık kaçış yokkkkk körün kaşı körün gözüne denk geldi ahahhahahah şişliden ev almak ne demek yaww
ayyyyyyyy şuann varyaaaa bittiklerinin rersmidirr bi akraba vardı kendini çok acındırırlar karı kocaa geçen sene oğlunu everdiler kredi çektik arabamızı sattık falan diyolardı şimdi piyangomu vurdu ne iki ev almış beyan vermek için gelmiş beni karlşısında görünce elleri ayakları birbirine dolandı ama artık kaçış yokkkkk körün kaşı körün gözüne denk geldi ahahhahahah şişliden ev almak ne demek yaww
Canım Mert iki türlü de seviyor
* 1 kase yoğurt
* 1 tatlı kaşığı un
* 1 yumurta sarısıyla terbiye
diğeri de
* 1 limonun suyu
* 1 tatlı kaşığı un
* 1 yumurta sarısıyla terbiye
Çorbayı pirinçli yapıyorum.
akraba, akrepdir.. bosa dememişler...
kötü olmuş kadıncağıza...
Annem elimizde yok diyene çok kızardı.. yok diye diye yok olup gitcen derdi.. Demekki annemin lafının bir geçerliliği yokmuş. Akraban yok dediği halde mal mülk sahibi olmuş.
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Zefey gözükmüyorsun, Efe nasıl?
Günaydın kızlar... Nasılsınız? Zefey gözükmüyorsun, Efe nasıl?
Eki Görüntüle 713961
Dün 3 çeşidini yaptım planladığım tariflerin... Sarmam hazır sadece pişirilecek, buğday salatasının malzemeleri hazır sadece karıştırılacak.. Bi de havuçlu kek yapabilirsem hepsi tamam olacak... Tuzlu biraz az gibi oldu ama salata ve sarma yeter diye düşündüm..
ay kızlar çok zor bi gece geçirdim hatta gün annem beni telaşlandırmamak için sölememiş yahyaya sölemiş beni idare etmişler eve gittimki bi ton misafir var efe baygın gibi annem onunla ilgileniyo bide mutfakta aspiratörün dibinde sigara içiyolar ama eve dağılmış içene kokmazmışya o misall yavrum kucaklardan inmiyoo ateşi 39.5 olmuşşşşşalev alev yanıyoooooooooo eşimtepesinden avuç içleri gıdısııııııı nasıl anlatsamm iki saatte bir ateşi tavan yapmış ateş düşürücüde kar etmemiş yani
neyse yedi buçukta eşim geldi o zamana kadar kapıya çıkardım eve girmeden annem çanta yapmıştı bana onuda aldık medipole gittilkneyse sıra yoktu Allahtan gitmemizle muayene olmamız bir olduudoktor hemen serum bağladı damar yolu açmışkende ikiş ayrı kan tahlili yaptı ama efeyi tutmak ne mümkünki elindekini sökmek istiyoo hemşire gelince çığlığı basıyo acil bölümndeki perdeleri çektik oturduk en az 40 dakika ağladı yatmışyo ama kollar yüz bacaklar ppancar gibi kıpkırmızıı neysee serum tutmuyo diye hemşireyi çağırdık çıkarsınlar iğne yapsınlar diye allah tarafından efe kucağıma gelince sustu bende kucağıma aldımda uyuya kaldı bitkin düşmüş yavrumneyse tahlil sobnuçlarınınç ıkması serumun bitmesi doktorum bakması gece biri bulduhırıltı falan yok dişte bu kadar düşmeyecek derecede ateş yapmaz dedi enfeksiyon kapmış dedi bogazındada hafif kızarıklık varmış çok değil başka bi antibiyotik verdi o kadarr bu gün tekrar iğne olmaya gidicezz ayy allah kimseyi hastahanele düşürmesin çok zorr hemşire damar yolunu açarken bu kendini yırttı yaa anneee anneee diye gözümn içine bakıp nasıl ağlıyo bende onla birklikte ağladım :
allah yavruma şifa versin toparlanır inşallah noldu anlamadık yaaaaaa
ay kızlar çok zor bi gece geçirdim hatta gün annem beni telaşlandırmamak için sölememiş yahyaya sölemiş beni idare etmişler eve gittimki bi ton misafir var efe baygın gibi annem onunla ilgileniyo bide mutfakta aspiratörün dibinde sigara içiyolar ama eve dağılmış içene kokmazmışya o misall yavrum kucaklardan inmiyoo ateşi 39.5 olmuşşşşşalev alev yanıyoooooooooo eşimtepesinden avuç içleri gıdısııııııı nasıl anlatsamm iki saatte bir ateşi tavan yapmış ateş düşürücüde kar etmemiş yani
neyse yedi buçukta eşim geldi o zamana kadar kapıya çıkardım eve girmeden annem çanta yapmıştı bana onuda aldık medipole gittilkneyse sıra yoktu Allahtan gitmemizle muayene olmamız bir olduudoktor hemen serum bağladı damar yolu açmışkende ikiş ayrı kan tahlili yaptı ama efeyi tutmak ne mümkünki elindekini sökmek istiyoo hemşire gelince çığlığı basıyo acil bölümndeki perdeleri çektik oturduk en az 40 dakika ağladı yatmışyo ama kollar yüz bacaklar ppancar gibi kıpkırmızıı neysee serum tutmuyo diye hemşireyi çağırdık çıkarsınlar iğne yapsınlar diye allah tarafından efe kucağıma gelince sustu bende kucağıma aldımda uyuya kaldı bitkin düşmüş yavrumneyse tahlil sobnuçlarınınç ıkması serumun bitmesi doktorum bakması gece biri bulduhırıltı falan yok dişte bu kadar düşmeyecek derecede ateş yapmaz dedi enfeksiyon kapmış dedi bogazındada hafif kızarıklık varmış çok değil başka bi antibiyotik verdi o kadarr bu gün tekrar iğne olmaya gidicezz ayy allah kimseyi hastahanele düşürmesin çok zorr hemşire damar yolunu açarken bu kendini yırttı yaa anneee anneee diye gözümn içine bakıp nasıl ağlıyo bende onla birklikte ağladım :
allah yavruma şifa versin toparlanır inşallah noldu anlamadık yaaaaaa
kız şu angaranın bağları büklüm büklüm yolları gibi bişi var o neyyy tek çekim yapaydın bloğa koyardık güzel bişimişkitatklımı tuzlumuuuuuhuuuuu pişmeden öncesi sonrası çekim yaptınmı meloşşş
ay şu çocuğu bi büyütsem bi dahakini yaza denk getircem allahın izniyleeeeee
plan yaptım kızlar 2015 in ağustosunda hamiş olursam nisanda doğuyo2016 da2015 i ağustosuda kız oluyoçin takvimine göre
Oy canım benim.. Çok çok geçmiş olsun neler olmuş Efe'ye.. Hemencecik iyileşsin çocuğum benim.. İzin alabiliyosan gitsen eve hem sen hem çocuk için iyi olurdu.. Zeynep Mert'ten biliyorum, bademcik iltihabından ateşlenmişti bi kere, doktorumuz 3 gün yüksek ateş devam edecek demişti, dediği gibi tam 3 gün sürdü ateşi, ateşi çıktıkça şişme havuzuna soktuk. Dudakları patlamıştı ateşinden.. Bi de üç günün sonunda ateşlenmesi bittikten sonra kırmızı döküntüler olacak vücudunda demişti, dediği gibi o da oldu.
ayy neler anlatıon yaa çok gecmıs olsun canmm.biliomm o hallleri ,elif 3 aylıkken tosuncuk gibiydi,damar yolunu bulamılardı, nasıl ağlıoduuu...
Nerden mikrop alıo anlamadım kii,inş gecer ee ilaç verdimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?