2011 Ekim Anneleri

ayyyyyyyy şuann varyaaaa bittiklerinin rersmidirr bi akraba vardı kendini çok acındırırlar karı kocaa geçen sene oğlunu everdiler kredi çektik arabamızı sattık falan diyolardı şimdi piyangomu vurdu ne iki ev almış beyan vermek için gelmiş beni karlşısında görünce elleri ayakları birbirine dolandı ama artık kaçış yokkkkk körün kaşı körün gözüne denk geldi ahahhahahah şişliden ev almak ne demek yaww

Canım Mert iki türlü de seviyor
* 1 kase yoğurt
* 1 tatlı kaşığı un
* 1 yumurta sarısıyla terbiye
diğeri de
* 1 limonun suyu
* 1 tatlı kaşığı un
* 1 yumurta sarısıyla terbiye

Çorbayı pirinçli yapıyorum.

akraba, akrepdir.. bosa dememişler...

kötü olmuş kadıncağıza...
Annem elimizde yok diyene çok kızardı.. yok diye diye yok olup gitcen derdi.. Demekki annemin lafının bir geçerliliği yokmuş. Akraban yok dediği halde mal mülk sahibi olmuş.

aaa ben şehriye katıyodum bu akşam şu yumurta limun suyu un karışımından yapim canım sağolasın içer inşallahhh

akraba, akrepdir.. bosa dememişler...

ama halini bi görsenn çok komikti

yok diye diyee kendini acındıra acındıraaaaa tuırnayı gözündne vurduuu da nasıl bana denk geldii allah iştee bu arada eşimimn kuzeni olur kendisiii artık ev oturmalarında bayramölarda seyranlarda nerde denk gelirse gelsin acındıramaz heraldeeeee annenin lafıda iyimiş kızz buna uymadıı

Günaydın kızlar... Nasılsınız? Zefey gözükmüyorsun, Efe nasıl?

ay kızlar çok zor bi gece geçirdim hatta gün annem beni telaşlandırmamak için sölememiş yahyaya sölemiş beni idare etmişler eve gittimki bi ton misafir var efe baygın gibi annem onunla ilgileniyo bide mutfakta aspiratörün dibinde sigara içiyolar ama eve dağılmış içene kokmazmışya o misall yavrum kucaklardan inmiyoo ateşi 39.5 olmuşşşşşalev alev yanıyoooooooooo eşimtepesinden avuç içleri gıdısııııııı nasıl anlatsamm iki saatte bir ateşi tavan yapmış ateş düşürücüde kar etmemiş yani
neyse yedi buçukta eşim geldi o zamana kadar kapıya çıkardım eve girmeden annem çanta yapmıştı bana onuda aldık medipole gittilkneyse sıra yoktu Allahtan gitmemizle muayene olmamız bir olduudoktor hemen serum bağladı damar yolu açmışkende ikiş ayrı kan tahlili yaptı ama efeyi tutmak ne mümkünki elindekini sökmek istiyoo hemşire gelince çığlığı basıyo acil bölümndeki perdeleri çektik oturduk en az 40 dakika ağladı yatmışyo ama kollar yüz bacaklar ppancar gibi kıpkırmızıı neysee serum tutmuyo diye hemşireyi çağırdık çıkarsınlar iğne yapsınlar diye allah tarafından efe kucağıma gelince sustu bende kucağıma aldımda uyuya kaldı bitkin düşmüş yavrumneyse tahlil sobnuçlarınınç ıkması serumun bitmesi doktorum bakması gece biri bulduhırıltı falan yok dişte bu kadar düşmeyecek derecede ateş yapmaz dedi enfeksiyon kapmış dedi bogazındada hafif kızarıklık varmış çok değil başka bi antibiyotik verdi o kadarr bu gün tekrar iğne olmaya gidicezz ayy allah kimseyi hastahanele düşürmesin çok zorr hemşire damar yolunu açarken bu kendini yırttı yaa anneee anneee diye gözümn içine bakıp nasıl ağlıyo bende onla birklikte ağladım :
allah yavruma şifa versin toparlanır inşallah noldu anlamadık yaaaaaa

Dün 3 çeşidini yaptım planladığım tariflerin... Sarmam hazır sadece pişirilecek, buğday salatasının malzemeleri hazır sadece karıştırılacak.. Bi de havuçlu kek yapabilirsem hepsi tamam olacak... Tuzlu biraz az gibi oldu ama salata ve sarma yeter diye düşündüm..

kız şu angaranın bağları büklüm büklüm yolları gibi bişi var o neyyy tek çekim yapaydın bloğa koyardık güzel bişimişkitatklımı tuzlumuuuuuhuuuuu pişmeden öncesi sonrası çekim yaptınmı meloşşş

ayy eline sağlık demeyi unutmuşum kızz uykusuzluğuma verr

bu arada sevozyy havuçlu kekin resmi kk da varsa buraya yükleyebilicinmi faceden resim çekemiyorum şuannnnnnnnnn yeni pcler hepten kilitlemişler

Oy canım benim.. Çok çok geçmiş olsun neler olmuş Efe'ye.. Hemencecik iyileşsin çocuğum benim.. İzin alabiliyosan gitsen eve hem sen hem çocuk için iyi olurdu.. Zeynep Mert'ten biliyorum, bademcik iltihabından ateşlenmişti bi kere, doktorumuz 3 gün yüksek ateş devam edecek demişti, dediği gibi tam 3 gün sürdü ateşi, ateşi çıktıkça şişme havuzuna soktuk. Dudakları patlamıştı ateşinden.. Bi de üç günün sonunda ateşlenmesi bittikten sonra kırmızı döküntüler olacak vücudunda demişti, dediği gibi o da oldu.

ayy neler anlatıon yaa çok gecmıs olsun canmm.biliomm o hallleri ,elif 3 aylıkken tosuncuk gibiydi,damar yolunu bulamılardı, nasıl ağlıoduuu...
Nerden mikrop alıo anlamadım kii,inş gecer ee ilaç verdimi..

ay şu çocuğu bi büyütsem bi dahakini yaza denk getircem allahın izniyleeeeee

plan yaptım kızlar 2015 in ağustosunda hamiş olursam nisanda doğuyo2016 da2015 i ağustosuda kız oluyoçin takvimine göre

su sekerlemelere ,logo yapıştırma guzell,, b,de su hedidyelik yapmışlar ya.baloncuk cıkarıoo.yani bebelerin bol olduğu d.gunleri için guzelll fikir...

Eklentiler

• $1364811383835.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 29
  • $1364811464595.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 23
  • $1364811807494_(1).webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $1364811824832.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $1364811834984.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 42

Yaptım canım yaptım.. Hepsinin var ama fotoğraf makinesinde. Hafta sonu onu aktarırsam buraya eklerim. Yahu asıl niyetim, hamurunu yoğururken, hazırlarken falan çekmekti ama ben pasta börek yaparken benim beye bi haller oluyor, mutfakta vakit geçiriyorum diye surat yapıyor benim de moralim bozuluyor.. Dün söyledim ama senin arabanla uğraşmana ben bişey diyor muyum, bu da benim zevkim dedim, sustu

ay şu çocuğu bi büyütsem bi dahakini yaza denk getircem allahın izniyleeeeee

plan yaptım kızlar 2015 in ağustosunda hamiş olursam nisanda doğuyo2016 da2015 i ağustosuda kız oluyoçin takvimine göre

aynen kısmetse bnde nisan yada mayısda doğsun isterm,ama yılı ALlah bilir

bugünde iğnesini olursak biter inşallah bu çilee bu aralar gizli gizli ortadan kaybolup elini klozeete sokmaya çalışıyo ben bizim evdekini iple bağladım ama anamgildede yaptımı acaba belki ondan olmuştur çünkü ne hırıltısı ne öksürüğü ne burun akıntısı hiç bişisi yokkkk

ayy neler anlatıon yaa çok gecmıs olsun canmm.biliomm o hallleri ,elif 3 aylıkken tosuncuk gibiydi,damar yolunu bulamılardı, nasıl ağlıoduuu...
Nerden mikrop alıo anlamadım kii,inş gecer ee ilaç verdimi..

saolasn cnmmmmm evet kolundan zor buldular damar yolunu sıka sıka çıkardılar kanıda efe uyudu uayandı elinde hale serum takılı anne üff anne üfffffff diye elini gösteriyoo bilmş yavrummmm nazaramı geliolar anlamadımki burağında dişi kırıldıı
lütfen reca ediyorum okuyanlarr bi maşallah desin yavrularımızaaaaaa ayetel kursi okusunlarrrr......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…