2011 Ekim Anneleri

su sekerlemelere ,logo yapıştırma guzell,, b,de su hedidyelik yapmışlar ya.baloncuk cıkarıoo.yani bebelerin bol olduğu d.gunleri için guzelll fikir...

evet o şekerlemeler güzel görünüyor yapılabilitesi varr kıss niye niyetin yok daha güzell pembiş pembişşşşşşşşşşm daha heycanlıı
ben diyomki bi tane üstü simli pullu altu tütü etekli bişi all sırtınada kelebekk şimdi güzel güzel daha bilinçli yürüyolarya resimde güzel olurrrrsüper olar hattaaa beş ay var dahada iştee anca kafasında şekilleniyor insanın
dün bi arkadaş evlencek 3 ayı var diğer arkadaşa kına kesesi yaptıydımyaa buda geldi ne yapabiliriz bana yardım ett dedii dünde ona bi şiler baktık netten sip verdikkkkkk püff çok heycanlı işler yaa

ohh ohh misssssssssss bakıp yaparız ekleriz cnm nasıl bu tarz şeler ertesi gün daha bi güzel oluyo lezzetleriii
bu erkeklerr hepmi aynı benm kocişimde sıkılıyoo yeter artık diyo ama yapılıncada hüpp hüppppppp

Zeynep çok geçmiş olsun efeye rüzgar da hasta antibiyotik ve asist kullanıyoruz Allah bütün hastalara acil şifalar versin ...

kızlar merhabalar ben geldim,
taşındık ama bizde hal kalmadı,
hem taşınma hem düğün hazırlıkları
cemre'nin gittikçe bağımsız olma halleri
bayağı yoruldum ve daha da yorulacağım,
geçmişi okumadım ama hasta olan bebeklerimiz var galiba
hepsine çok geçmiş olsun,
bence de nazar değdirmeyim bebeklerimize bir kere maşallah deyin
allah kem gözlerden, kem sözlerden sakındırsın hem bizi hem bebeklerimizi
hem de aile ve iş yaşantımızı, tabii bir de diyologlarımızı

Zeynep çok geçmiş olsun efeye rüzgar da hasta antibiyotik ve asist kullanıyoruz Allah bütün hastalara acil şifalar versin ...
saolasın edaa anlamadımki nasıl bi anda böle hasta olabiliyolar yavrularımmm asist demekki balgamıda var senn bize sadece antibiyotik verdi inşallah iiyi gelirr eski neşe dolu hallerini özledimm yvrmnn

Zefey... Rulo gibi olan şey haşhaşlı çörek tatlım.. Mayalı hamur yapıyorsun, içine haşhaş tahin şeker karışımı sürüyorsun, rulo yapıp dilimleyip dikine tepsiye koyuyorsun, böyle şık bi görüntü oluyor.. Tadı da enfes oluyor, şekerli şeyleri sevenler için çok güzel..

didlimledikten sonramı fırınlıyorsun hımm güzlmiş sanki yedim ben böle bişi ama onun üzeri dümdüz duruyodu klaıptan çıkmış gibi nasıl yaptıki acep keserken biişimi kullandıı

Canım benim ya kıyamam. Aynı sorunu 3 hafta önce yaşadık işte, mikrop kapmış dediler, enfeksiyon var dediler, iğneler falan derken en son bacağını mahvetti iğne kızımın. Çok kötüydü. O kan almalar, serumlar, allah sabır versin. hele de iğne yapılırken kan alınırken insanın gözünün içine bakıp anne diye bağırıyorlar ya, o anı anlatmam mümkün değil. Dayanmak çok zor. allahım daha beterlerinden korusun biran önce iyileşsin yavrumuz efemiz.

aynen yaa gözümn içine bakarak sanki beni kurtar diyomuş gibi anneee annee resmen bende ağladım ne zormuş çocuklu hastane işi kıyamıyorum hiçç saolasın gzll yrekli arkadaşmmmmmm

gece serumu yediğinde turp gibiydi anam diyoki sabah kustuuuuuuu yine ateşi var halsiz bitkinnnnnnn demekki meloşun dediği gibi 3 gün sürecekk

didlimledikten sonramı fırınlıyorsun hımm güzlmiş sanki yedim ben böle bişi ama onun üzeri dümdüz duruyodu klaıptan çıkmış gibi nasıl yaptıki acep keserken biişimi kullandıı

Dilimledikten sonra tepsiye dizip sonra pişiriyorsun... Görsellerden arat bi, bir sürü pişirme şekli var.. Benim acelem olduğu için bu kolay geldi.

aynen yaa gözümn içine bakarak sanki beni kurtar diyomuş gibi anneee annee resmen bende ağladım ne zormuş çocuklu hastane işi kıyamıyorum hiçç saolasın gzll yrekli arkadaşmmmmmm

Sen sağol canım benimm. geçecek inşallah. allah yardımcımız olsun. ne güzel demiş nasrettin hoca damdan düşenin halini damdan düşen anlar diye. yavrum da ellerini açıp bağırıyodu kan alırken, doktor muayene ederken, "anneee" diye. resmen beni buraya neden bıraktın diyor, kurtar diyor ama çaresizlikten ağladım. doktor bana isterseniz dışarıda bekleyin, nasılsa ağlayacak, yapacak bişey yok dedi. ama çok zor ya, bırakıp çıkamadım. sonra babasına diyorum, (tabi iyileştikten sonra) bak kızım zor anında annesini istiyor yanında, sen tuttuğun halde anne diye bağırdı, beni çok seviyor diyorum kızdırıyorum birazcıkk

gece serumu yediğinde turp gibiydi anam diyoki sabah kustuuuuuuu yine ateşi var halsiz bitkinnnnnnn demekki meloşun dediği gibi 3 gün sürecekk

Canım mevsimsel galiba. benim kıza da dedi doktor üç gün sonra ancak ateş düşer diye. üç gün sürdü. ateşi en son 40'ta gördüm ya aklım başımdan gitmişti. Ne zormuş analık. Toparlayacak da işte seni biraz yıpratacak bu dönem. iştahsızlık da üstüne biniyor. yediremezsin içiremezsin. Allah yardım etsin. diyorum ki hep, o hasta olacağına ben olayım. iyi kötü bakarım kendime de ona da. ama yavrum hasta olunca dünya dönmüyor sanki.

Sevozycan kız o ihtiyacı olan dediğin bi arkadaşın vardıyaa o doğurdumuu burda yastık dağıtılıyoduda bi tanede onun için aldım bidaa buluşursak unutturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…