aynen kısmetse bnde nisan yada mayısda doğsun isterm,ama yılı ALlah bilir
su sekerlemelere ,logo yapıştırma guzell,, b,de su hedidyelik yapmışlar ya.baloncuk cıkarıoo.yani bebelerin bol olduğu d.gunleri için guzelll fikir...
Yaptım canım yaptım.. Hepsinin var ama fotoğraf makinesinde. Hafta sonu onu aktarırsam buraya eklerim. Yahu asıl niyetim, hamurunu yoğururken, hazırlarken falan çekmekti ama ben pasta börek yaparken benim beye bi haller oluyor, mutfakta vakit geçiriyorum diye surat yapıyor benim de moralim bozuluyor.. Dün söyledim ama senin arabanla uğraşmana ben bişey diyor muyum, bu da benim zevkim dedim, sustu
evet o şekerlemeler güzel görünüyor yapılabilitesi varr kıss niye niyetin yok daha güzell pembiş pembişşşşşşşşşşm daha heycanlıı
ben diyomki bi tane üstü simli pullu altu tütü etekli bişi all sırtınada kelebekk şimdi güzel güzel daha bilinçli yürüyolarya resimde güzel olurrrrsüper olar hattaaa beş ay var dahada iştee anca kafasında şekilleniyor insanın
dün bi arkadaş evlencek 3 ayı var diğer arkadaşa kına kesesi yaptıydımyaa buda geldi ne yapabiliriz bana yardım ett dedii dünde ona bi şiler baktık netten sip verdikkkkkk püff çok heycanlı işler yaa
bn gecen sene aldıydım ya o tütü etek ve kelebek tacdan,balonnevndenn..duruyo.gecen sene takmadım anlamıoyodu hiçbişyi:)
saolasın edaa anlamadımki nasıl bi anda böle hasta olabiliyolar yavrularımmm asist demekki balgamıda var senn bize sadece antibiyotik verdi inşallah iiyi gelirr eski neşe dolu hallerini özledimm yvrmnnZeynep çok geçmiş olsun efeyerüzgar da hasta antibiyotik ve asist kullanıyoruz Allah bütün hastalara acil şifalar versin ...
evet o şekerlemeler güzel görünüyor yapılabilitesi varr kıss niye niyetin yok daha güzell pembiş pembişşşşşşşşşşm daha heycanlıı
ben diyomki bi tane üstü simli pullu altu tütü etekli bişi all sırtınada kelebekk şimdi güzel güzel daha bilinçli yürüyolarya resimde güzel olurrrrsüper olar hattaaa beş ay var dahada iştee anca kafasında şekilleniyor insanın
dün bi arkadaş evlencek 3 ayı var diğer arkadaşa kına kesesi yaptıydımyaa buda geldi ne yapabiliriz bana yardım ett dedii dünde ona bi şiler baktık netten sip verdikkkkkk püff çok heycanlı işler yaa
bn gecen sene aldıydım ya o tütü etek ve kelebek tacdan,balonnevndenn..duruyo.gecen sene takmadım anlamıoyodu hiçbişyi:)
hıı evet hatırladım aldığın zamanıda :) bu sene seve seve takar artıkkkk
kızlar merhabalar ben geldim,
taşındık ama bizde hal kalmadı,
hem taşınma hem düğün hazırlıkları
cemre'nin gittikçe bağımsız olma halleri
bayağı yoruldum ve daha da yorulacağım,
geçmişi okumadım ama hasta olan bebeklerimiz var galiba
hepsine çok geçmiş olsun,
bence de nazar değdirmeyim bebeklerimize bir kere maşallah deyin
allah kem gözlerden, kem sözlerden sakındırsın hem bizi hem bebeklerimizi
hem de aile ve iş yaşantımızı, tabii bir de diyologlarımızı
hoş geldin yaaa nerelerdesin marllllll maral ve kartopusuzzzzz bi kk yaaa hayırrrrrrrrrrrrrr
kız şu angaranın bağları büklüm büklüm yolları gibi bişi var o neyyy tek çekim yapaydın bloğa koyardık güzel bişimişkitatklımı tuzlumuuuuuhuuuuu pişmeden öncesi sonrası çekim yaptınmı meloşşş
Zefey... Rulo gibi olan şey haşhaşlı çörek tatlım.. Mayalı hamur yapıyorsun, içine haşhaş tahin şeker karışımı sürüyorsun, rulo yapıp dilimleyip dikine tepsiye koyuyorsun, böyle şık bi görüntü oluyor.. Tadı da enfes oluyor, şekerli şeyleri sevenler için çok güzel..
ay kızlar çok zor bi gece geçirdim hatta gün annem beni telaşlandırmamak için sölememiş yahyaya sölemiş beni idare etmişler eve gittimki bi ton misafir var efe baygın gibi annem onunla ilgileniyo bide mutfakta aspiratörün dibinde sigara içiyolar ama eve dağılmış içene kokmazmışya o misall yavrum kucaklardan inmiyoo ateşi 39.5 olmuşşşşşalev alev yanıyoooooooooo eşimtepesinden avuç içleri gıdısııııııı nasıl anlatsamm iki saatte bir ateşi tavan yapmış ateş düşürücüde kar etmemiş yani
neyse yedi buçukta eşim geldi o zamana kadar kapıya çıkardım eve girmeden annem çanta yapmıştı bana onuda aldık medipole gittilkneyse sıra yoktu Allahtan gitmemizle muayene olmamız bir olduudoktor hemen serum bağladı damar yolu açmışkende ikiş ayrı kan tahlili yaptı ama efeyi tutmak ne mümkünki elindekini sökmek istiyoo hemşire gelince çığlığı basıyo acil bölümndeki perdeleri çektik oturduk en az 40 dakika ağladı yatmışyo ama kollar yüz bacaklar ppancar gibi kıpkırmızıı neysee serum tutmuyo diye hemşireyi çağırdık çıkarsınlar iğne yapsınlar diye allah tarafından efe kucağıma gelince sustu bende kucağıma aldımda uyuya kaldı bitkin düşmüş yavrumneyse tahlil sobnuçlarınınç ıkması serumun bitmesi doktorum bakması gece biri bulduhırıltı falan yok dişte bu kadar düşmeyecek derecede ateş yapmaz dedi enfeksiyon kapmış dedi bogazındada hafif kızarıklık varmış çok değil başka bi antibiyotik verdi o kadarr bu gün tekrar iğne olmaya gidicezz ayy allah kimseyi hastahanele düşürmesin çok zorr hemşire damar yolunu açarken bu kendini yırttı yaa anneee anneee diye gözümn içine bakıp nasıl ağlıyo bende onla birklikte ağladım :
allah yavruma şifa versin toparlanır inşallah noldu anlamadık yaaaaaa
Canım benim ya kıyamam. Aynı sorunu 3 hafta önce yaşadık işte, mikrop kapmış dediler, enfeksiyon var dediler, iğneler falan derken en son bacağını mahvetti iğne kızımın. Çok kötüydü. O kan almalar, serumlar, allah sabır versin. hele de iğne yapılırken kan alınırken insanın gözünün içine bakıp anne diye bağırıyorlar ya, o anı anlatmam mümkün değil. Dayanmak çok zor. allahım daha beterlerinden korusun biran önce iyileşsin yavrumuz efemiz.
didlimledikten sonramı fırınlıyorsun hımm güzlmiş sanki yedim ben böle bişi ama onun üzeri dümdüz duruyodu klaıptan çıkmış gibi nasıl yaptıki acep keserken biişimi kullandıı
dilimledikten sonra tepsiye dizip sonra pişiriyorsun... Görsellerden arat bi, bir sürü pişirme şekli var.. Benim acelem olduğu için bu kolay geldi.
aynen yaa gözümn içine bakarak sanki beni kurtar diyomuş gibi anneee annee resmen bende ağladım ne zormuş çocuklu hastane işi kıyamıyorum hiçç saolasın gzll yrekli arkadaşmmmmmm
gece serumu yediğinde turp gibiydi anam diyoki sabah kustuuuuuuu yine ateşi var halsiz bitkinnnnnnn demekki meloşun dediği gibi 3 gün sürecekk
Sevozycan kız o ihtiyacı olan dediğin bi arkadaşın vardıyaa o doğurdumuu burda yastık dağıtılıyoduda bi tanede onun için aldım bidaa buluşursak unutturma
doğurdu cnm ama daha gidemedim.sepetde yapamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?