Daha sepeti napcak kızz zbelkide kırkı çıkmıştırrrrrrrrrrrrr
40.çıkmadıda.kız cocugu ya herzmn işine yarar onun..
bgh gratese gttm öğlen arası, ya kare kutudan peçeteye benzer bişeyşe kaplayıp satıolar yaa,, yuvarlak bir zemine 4 tane civi çakıp, dısı parlak sicim ipiyle sarmışlar satıolarrr, yuvarlak bi kutunun altını kesmişler tülle kaplayıp ucuna da ip bağlamılar içine de parfumm ,kremm satıolarr yaa
millet herseyı parayı cevııro..ama tam kermes işi yani
BELKİ Bİ TENE DAHA DOĞURURppppppp AAA BENM GÖRÜMCEME YAPTIĞIM SEPETİ İLK BAŞTA ODASINA KOYMUŞTU BEZ KOYUYODU İÇİNE BEZLERİ İÇİNE İSTİF ETMİŞ PRATİK ÇEKİP ÇEKİP ALIYODU ISLAK MENDİLLEEE EN SON GİTTİĞİMDEDE İŞTE KREMİNİ PİŞİK KREMİNİ SAÇ BANDINI TOKASINI FALAN KOYMUŞTUU ODASINDA ÇOK ŞIK DURUYOO
yok cnm bu ikinci zati.çift rahimli,bu bebeler bile mucize,erken doğum riski hep vardı.kız çok erken doğdu 2.300kg idi..yeni yeni (bu ay doğum zamanı idi) kendine gelıomuş.şırıngayla besledıler, ememedi vs..
Kızlar son bombayı duydunuzmu doğan bebeklere 0/3 yaşa kadar 300 tl sadece mama bez işte çocuk şelerinde kullanılmak üzere 300 tl ticket verilecekmiş 3. çocuğu doğuranada beş bin tllll yürürlüğe girerse acaba bizi kapsarmı şu ticket işi
o kadrolu memurlaradır, cnm hele bızz özel sektör analarına hiçç 1sey düşmezzz..
kızlar ben birazdan çıkarım, ara servisi kullanacağım,
kısmetse artık yazmaya başlarım,
şimdiden herkese güzel bir hafta sonu diliyorum,
zeynep efe'ye de çok geçmiş olsun, dilerim en kısa
zamanda toparlar kendini
yok looo herkese geçerliiiiii
inşş ama hiç sanmam.süt izni bile memurla aynı değil bzmm.nerdeki para versnler..
iyi akşamlarr beynde çıkıyorum iyi akşamlarrr haydin kendinize iyi bakınnnn ...
en sevmediğim havaa yaa şuanda varya kızlarr basık boğucu yavruceylanımda hastayaaaaa iyicene bınalım takıldım bugün gittim bloğa kalp teması yaptım arka planada domatess :)))))))
o detayı yazmamışmıyım blogaa bakk kontrol ediimm şimdi bişeyin üzerinde ben poşeyt kullanıyorum genellikle onun üzerinde dikdörtgen olcak şekilde açıcaksın uzunnnn yani baştan anlatimm yoğurduğun hamuru ikiye böl dikdört gen bi şekilde aç ortaya doldur malzemeyi sonr poşet yardımıyla sağlı sollu bi sağ kanat bi sol kanat üst üste getir rulo oluyo zaten ters çevir olduda bitti aynısını diğerinede yap sonra fırına ver sadeve pembeleşsin bu yumuşak olmadı ben biraz daha pişirim deme op sonrada sertleşcek soğuyuncada ince bıi bışakla dilimle pudra şelkeri koy tatllllllmmmmmmmmmmmmmmmm umarım anlatabildimmmmmmmmm
günaydın kızlarrrrrr
güzel bir istanbul sabahı ve güzel bir hafta geçmesini diliyorum,
yoğun bir hafta sonu ve yoğun bir masa
ama içimde yaşama umudu olduğu müddetçe
hepsi bana vız gelir,
ve diyorum ki seni seviyorum hayattttt
gününüz aydın, gününüz sağlıklı,
gününüz mutlu, gününüz huzurlu olsun arkadaşlar
puuff selam kızlar nerden anlatsam bilemedim bende anlatmamayaa karar verdimmmm efe iyi sanki bu akşanmdan sonra belli olacak ateş mateş çok olursa bugün derin araştırmaya girecekkk umarım olmaz iyileşir kuşum her serum takıldığında ağlayacaktım eşim heleki onu hiç ağlarken görmemiştim bir ben doğururken ağlamış diyolar ben görmedim birde şimdiiii
puuff selam kızlar nerden anlatsam bilemedim bende anlatmamayaa karar verdimmmm efe iyi sanki bu akşanmdan sonra belli olacak ateş mateş çok olursa bugün derin araştırmaya girecekkk umarım olmaz iyileşir kuşum her serum takıldığında ağlayacaktım eşim heleki onu hiç ağlarken görmemiştim bir ben doğururken ağlamış diyolar ben görmedim birde şimdiiii
zefey
çok geçmiş olsun canım,
dilerim kötü bir şey çıkmaz,
allah sabırlar versin,
gönlünü hoş tut güzel haberler
güzel sonuçlar alabilesin,
gececek cnm inşallahh,sıkma kendini,üzülmeyin, Rabbim şifasını vercekk, gerekde kalmıcak bşka seylere Allahın izniyle,iyi düşün iyi olsun,bozma moralini..
tekrar geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda şifasını versin inşallah
çok saolun kızlarrr
üff bide dün akşam noldu biliyomusunuzzbiraz efe gözlerini açınca efeye oyun yapıodu eşim ben sofrayı topluyodumbu eşim tuttu kollarımdan gel anneye ıhh yap diye bak bırak dedim burnuma vuruyoo sonra bişi olcak diye hep burnuma vuruyo yada saçımı çekiyo bak bırak demeye kalmadı çocuk suratıma doğru gelince yüzümöü yere çevirdim ensemin kökündeki tüm saçlarımı yoldu bende bi çığlık attımki çocuk bıraktı korktuu sonra efenin yüzüne baktımki aşırı korkmuş şaşkın şaşkın bakıyoo yani eşimin yüzünden çocuk korktuuu ama en az 2 dakika böle şaşkın şaşkın baktı etrafa çok korktuğu belli olduuuuuuuu o kadar hırslıyımki eşimee bide çığlık attığm için kendimi suçlu hissediyorum eve gidince kapıya çıkarcam annem ateşi hi ç çıkmadı dediiiiiii puffffffffffffffffffffff bu kocamı kessemmi biçsemmiiiiiiiiiii ne diyosuznnnnnnzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?