2011 Ekim Anneleri

selam kızlar nasılsınız,

bir tatili daha bitirip geri döndüm,gerçi fazla keyifli bir tatil değildi,ben grip oldum çok fena,halada tam düzelemedim. ama en kötüsü burak düştü ve üst ön sol dişinin ucunu kırdı. çok ağldı düşünce ,kimbilir nasıl canı yandı yavrumun.

zefey sizede geçmiş olsun tekrardan ailecek,annanen nasıl oldu? efe herhalde biraz daha iyi değilmi?

sende onun sacını yol ödeşip, halleşinn,öpüşü barışınn :13:

şimdi aradıı efeylen bana hediye alacakmışşş yani hediyede ne istersek oluyooo bu akşam buyakaya gidekte bari yavrumda açılsınnnnnn hemen gözü açılır açılmazda alışveriş merkezine götürmek doğrumu bilemedim ama olsun napakk yavrum çok bınaldıı zapzayıf olduuuu

alışveriş merkezine götürme zeynep,oralarda daha çok mikrop yayılıyor klimalardan,gidecekseniz açık hava bir yerlere gidin,deniz kenarı falan,temiz hava alsın yavrucak

kızım kapalı yerlere götürme, temiz hava aldır ne işi var orda..

kızlar bu efenin bakteriyel durumu bize pahalıya patladı bigün erdem hastahanesine götürmüştük kusuyodu sürekli idrarla kan tahlili yapmışlardı ücret ödememiştik
neyse medipol hastahanesinde birgün bi gitmiştik tahliller serum idrar iğne falan ertesi günde sabaha kadar yatış serum iğne neyse pazar güğnüde sadece gösterdik doktor yine tahlil istedi yaptırmadık delik deişik olmasın diye artık çünkü başka bi doktor vardı bişide anlamadı tipinden öle sezdim çocuğu aldım çıktımm ama erdem hastahanesi kadar insaflı değil bu hastahanee çok pahalıya patladııııııııı gerçi yavrum iyi olsunda herşey ona feda olsunnnnnnnn daa yani acilde ücret alıyolar muayene hariciii hemde bayaa bi yüklüü

çok güldürdün beni kızım. senin şu çarşaf böreği muhabbetin çok güzeldi,çarşafımı çekiştiriyoruz yufkayımı demişsin ya koptum valla

Son düzenleme:
götürmiim dimi doğru sölüyosunuzzzzz çok bunaldıı yaaaaa bi görsenizz zayıfladıı umarım geri alır kilolarınıııı

zefey aklıma geldi bılıo mmusun, sen medıpol deynce, özel sağlık sigortanız var mı dicektim, özel sağlık sg.. da, coğunda yani, yatıs var ise ücretsiz oluo,yani özel sigortadan alınıo..sgk dan işlem yaptrnca tahmn edıom baya ödemişşinizdir..ama o an sorulmuo tabi böle şeylerr

çok güldürdün beni kızım. senin şu çarşaf böreği muhabbetin çok güzeldi,çarşafımı çekiştiriyoruz yufkayımı demişsin ya koptum valla

kız nebılemmm ,anlatıo zefey ama kafam basmadı bi türlü,bi yufka nsl carsafla uzarr,,sonra youtube bacımda izledimde gözüm açıldıı

manyak yaa buu
buda olmöasaaaaaaa uğramıycam buralaraa sırf sevozye sataşmak için burdayımmmm yani topik amacından çıkıcak en sonundaa
sevozynin geyip muhabbeti olcak

medipol o yönden kötü,esasında acilden almamaları gerekiyor. doktor ücretide sadece 12 tl almaları gerekiyormuş ama 35 alıyorlardı. hasta haklarını aradım hastanenin tamam araştırıp döneceğiz dediler,ama geri dönüş olmadı bir kaç kere daha aradım yoğunuz falan dediler. bende fazla gitmediğim için üstünde durmadım. ama şimdi sgk nın yeni bir sitesi varmış hastaneler ve ücretleri ile ilgili dün akşam tv de kamu spotu vardı,oradagerekli bilgiler varmış,bir incelemek lazım siteyi

ivett iki günün tahlil üvretleri serum falan 400 tuttu yatışla birlikte olan muayene üctreti işte hasuılı velkelamm heppsii 850 tuttu neyse doğru teşhhiss doğruu tedavi olsundaa kızlar yaa feda olsun çünkü antibiyotik içiyo yaa zaten zar zor içiyooooooo antişbiyotik vermektende nefret ediyorum yaa bebelereeeeee pufffffffff

yaaaa halşkla ilişkilerdeki bayanı aradım dedim böle böle saçma bişi varmı çocuk 40 derece ateşler geliyoo siz daha ateşi düşürmeye çalışırkennn 125 tl talep ediyosunuzz çocuk ateşlii baygın sayıklıyor kağıtlara imza attırmaya çalışıyosunuzz nasıl bişi bu dedim dünyanın hangi hastahanesinde var böle bişi işe diyoki hep tayyip beyin yüzünden oldudaa acilde tahlilden ücret alınmayacak diye bi yasa çıkardı ama sarı alanı kimse okumuyo işte hayatı bi durumu olmadığı sürece alınacak diyede bi dipnot var kimse okumuyo orayı ve bize bu tarz geri dönüşler çok oluyo diyor bende didimki çocuk kusuyo diye biz gittik erdem hastahanesine idrar ve kan tahlili yaptılar hiç bi ücrette almadılar sadece muayene ücreti 50 tl aldılarrrrr kusmaktaki hayati tehl,ike ne olabilirki işte kemküm falan yaptı neyse sonra dedimki kredi kartından veznenizde çok güzel çekiliyo paralar ama fatura falanda vermiyorsunuz nasıl olcak diyoki istenilirse veriyoruz onda bi sıkıntı yok ehhh dedim sıkıntı nerde bendemii didimm kapattım yüzüneeeeeeee
onda sıkıntı yok bunda yokkk deli etti benii
insna o ann bişi gözü görmüyor ama sonradan dannkk ediyoo

Zefey çok geçmiş olsun canım... Umarım bugün atlatırsınız tamamen... Malesef biz de hastayız, sabahtan beri kusuyor Mert, ishal de olmuş, hemen kendi doktoruna götürdük. Bi tane virüs varmış adını unuttum şimdi, hafif bir virüsmüş kusma bulantı 1 gün sürüp geçiyormuş, bir kaç gün sonra da nezle olabilir dedi. Sadece metpamit verdi kusması için. Tahlil falan yapmadı. Diğer ölçümlerini de yaptı hazır gitmişken. Kilosu ortalamanın altındaymış.. Ne etsem de kilo aldırsam ben bu kuşa?

Kartopu hoşgeldin, çok geçmiş olsun.. Oy çok üzüldüm Burak'ın dişine, nasıl acımıştır yavrunun canı...

yatış bile yaptınız daha ne kadar acil olabilirdiki deseydin. sen iste bakalım detaylı fatura ne diyecekler. ama hasta haklarındaki kadını ara ona söyle detaylı fatura istediğini

ayy ne bilim kıss bizdeki virustenmi acaba ama efe durduk yere kusmuyodu hep bişiler yedirmeye çalışınca kusuyoduuuuusizinki nasıl durduk yeremi birde efe hiç ishal olmadı hafif cıvıklık vardı kakasındaa ama dedişği gibii daha sonra grip gibi oldu ama gripte değğildi ne hırıltı ne burun akıntısı ne hapşırmaa boğazında kızarıklık vardı ama sadece oda o bakteriyel bi durum dediiiiiiiydii

sağol canım,
eminim çok acıdı,çünkü çok ağladı,sicim gibi gözyaşı akıttı yavrum,ay yine gözümün önüne geldi o hali üfffffff çok kötüydü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…