benim akşamları şişkinlik oluyor midem şişiyor bulantım yok ama sakızla geçiyo gaz var gibi şişiriyo kabızlıkta bununla alakalı hamileyiz olucak o kadar ama zorlanıyoruz tabi kayısı yemeni tavsiye ederim 5 tane ye ılık su iç çok iyi geliyor.Ben kahvaltımı öğlen yaptım sayılır, sabah bir şey yiyemedim. Bu arada o kadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum. Miğdem tuhaf, işime adapte olamıyorum tam olarak. Çok keyifsiz başladım güne eve gidip yatmak istiyorum. Birde çalışan arkadaşlar sizinde sürekli oturunca bacaklarınızda, poponuzda, yanlarınızda, kasıklarınızda ağrı oluyormu? ben çok rahatsız oluyorum.
canım minnak yavruna :)
maşallah canım senin fasulyenede
biz cumartesi 2 hastaneye gittik 4 resmimiz var aslında ama burda daha belli diye koydum
anladım cnm 2 dr arasında fark oldumu peki ben tekten yanayım oda en iyisine gidiyorum kendimce :)
2 tane olunca kafan karışmıyor inşallah.
kabızlıkta asıl sorunun hareketsizlik olduğunu düşünüyorum ben hanzade. oturarak çalışıyoruz, eve gidep gelirken hareket halindeyim sadece. onun haricinde çok sakin bir yaşantım var, daha tempolu olsam bu sorun kalmayacak sanki. onun için havaların düzelmesini bekliyorum, yürüyüşe başlıycam.
bacaklarımda, basende, popoda, hele ki kasıklarımda ağrı oluyor. bazen de karıncalanıyor. hareketsizlikten dolaşım sorunu oluyor bence. ara ara kalkıp yürüyorum.
benim akşamları şişkinlik oluyor midem şişiyor bulantım yok ama sakızla geçiyo gaz var gibi şişiriyo kabızlıkta bununla alakalı hamileyiz olucak o kadar ama zorlanıyoruz tabi kayısı yemeni tavsiye ederim 5 tane ye ılık su iç çok iyi geliyor.
aslında benimde tek taki c.tesiye kadar zaten 2.ci gidişimdi ama pek hoşlanmamıştım c.tesi iyice gerdi beni ağlıyarak çıktım ordan
hemen medicana ya gittik artık ordan devam edicem ordan çok şükür ağzım kulaklarımda çıktım daha da değiştirmem istersen medicanadakinide yükliyeyim ama o karmaşık geldi bana
Haklısın eskiye göre ölü bir yaşantım var benimde, aynen söylediğin gibi işten eve evden işe giderken hareket ediyorum o kadar. Onun dışında her fırsatta istirahat ediyorum. Yemeklede alakalı olduğunu düşünüyorum bu ara çok dikkat edemedim. Düzenim bozuldu. Elma yemeye başlamam lazım yine, portakal suyu çok iyi geliyordu. Bir arkadaş ilaçla etkileşimi olduğunu yazmıştı, portakal veya greyfurt suyu içtikten 4 saat sonra ilaç alınmalı diye, şimdi onlarıda içemiyorum.
Ben kahvaltımı öğlen yaptım sayılır, sabah bir şey yiyemedim. Bu arada o kadar dikkat etmeme rağmen kabız oldum. Miğdem tuhaf, işime adapte olamıyorum tam olarak. Çok keyifsiz başladım güne eve gidip yatmak istiyorum. Birde çalışan arkadaşlar sizinde sürekli oturunca bacaklarınızda, poponuzda, yanlarınızda, kasıklarınızda ağrı oluyormu? ben çok rahatsız oluyorum.
Hemen aldırayım. Kayısıyı biliyorum aslında ama sürekli su içmeme rağmen hemde ballı sıcak su fark etmedi. Bende denemedim, en iyisi aldırıp deniyim. Sakız benim miğdemi daha çok şişiriyor, tükürük bezlerini daha çok çalıştırır ve asit salgılaması daha çok artar eminmisin iyi geldiğine?
canım başka fotoya gerek yok burda çok belli miniğin :)
medicanaya devam et cnm iyi oluyor onlar benim bakırköyde özel muayenehane ferhat uysala gidiyorum zaten onda tedavi oldum ve bebek geldi şükür istediğim yerede bi telefonla doğumada gelebilen bi dr çok seviyoruz eşimle drmuzu:)
sende sevdiğine git mutlu edene git
bende çok sevdim doktorumu çok şükür hüseyin arık zaten erkek kadın doğumcular hep daha iyi gibi geliyo bana hataydı ilk doktorum
canım sen ayşe değilmisin biz seninle facede de konuşmuştuk sanırım ama şimdi baktım yoksun silmişsin sanırımneyse canım Allah gönlümüze göre vermiş doktor konusu çok sıkıntılı Allah merhametli doktora denk getirsin herkesi
benim de çok sakin, hatta monoton geçiyor günlerim. sıkılmaya başladım bu durumdan. çok uyuyorum, sürekli uykum var. son 1 ay kaldı diye düşünüyorum. ondan sonra gezicem tozucam valla. 12. haftadan sonra hamilelik belirtilerini yoğun şekilde yaşamazsın dedi dr. bekliyorum merakla...
elma her gün yiyorum ben, faydası oluyor. kuruyemişe alışamadım ama, sevemedim bir türlü kayısı filan yiyor arkadaşlar. çok faydası olduğunu duydum ama midemi kötü yapıyor.
portakal ve greyfurt suyunun antibiyotik ve ağrı kesici ile etkileşimi kötü diye okumuştum ben.
evet oyum ben .:)sen guruptan çıkmışsın sanırım bulamadım seni belki istemessin diye sildim seni cnm yalnış anlama sakın.
evet bende hep erkek demişimdir :) daha anlayışlı oluyorlar kadınlar cadı gibi geliyor korkuyorum ben
amin canım iyi doktorlara düşelim inş :)
ben 2 hafta sonra yine dr gidicem çağırdı yine kontrol için heralde druma bi kutu çikolata götürmek istiyorum
Sanıyorum aynı ilerliyoruz, benim de bebek kıpır kıpırdı doğunca da böyle olursa yandık valla. İkili testte cinsiyeti belli oluyormuş doktor öyle dedi. Acaba kesin midir? Bir de kan değerlerinden mi anlıyorlar merak ettim?
Umarım 12. haftadan sonra normal yaşantımıza döneriz. Yoksa bu piskolojiyle doğumdan sonra uzun bir terapi almamız gerekebilir diye korkuyorum. Kadınların neden lohusalık sendromuna girdiğini daha iyi anlıyorum şimdi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Vücudum bir an evvel alışsa çok iyi edicek şu hormonlara. Hamileliğimi yaşayamıyorum, hasta gibiyim.
Çok şikayetlenmekte istemiyorum, bu duyguyu yaşamak isteyen milyonlarca kadın var ama elimde değil. Bu yorumu okuyup keşke benimde bebeğim olsa herşeye katlanırım diyen anne olmak isteyenler, inşallah sizlerinde olur sizlerde yaşarsınz bu duyguları.
yslzytn bu arada muayene ücretin ne kadar cnm.
benim 15 günde bir 120 tl .
özelden yaz adını ekliyim seni :))evet 2 gruptanda çıktım çok oldu rahatsız değildim ama olsun canın saolsun tabiki yanlış anlamam aynı gittiğimizz için hafta olarakta birşey soracaktım saana baktım yoksun
benimde 2 hafta sonra 2 nisan cumartesi saat 13,30 da banada bir arkadaşım tavsiye etti bende kesinlikle tok bol su içerek ve çikolata takviyesi ile gidiceminşallah görürüz kıpır kıpır hallerini
senin satla aynımı benim 2 gün önden gidiyor maşallah
50 tl canım testlerimde 355 tl tuttu normal doğum 1300 sezeryan 2200 dediler
50 tl canım testlerimde 355 tl tuttu normal doğum 1300 sezeryan 2200 dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?