2011 Ekim Anneleri

aslında pek uygun gelmedi bize ama eşim çıktıktan sonraki yüz ifademi görünce tamam dedi artık buraya geliyoruz zorlıyacak bizi keza testleri 3 taksit yaptırdık kredi kartına ama çok şükür ikimizde çalışıyoruz en azından şimdilik para kazanılır ya çok sıkışırsak kredi çekeriz napalım yeterki sağlıkla gelsin yavrumuz

bu paralar ne arkadaşlar ben daha lira vermedim prof doktorum özel hastane 35 tl sizin oralar mı pahallı.

medicana çamlıcaya gidiyorum ssklıyım bide ona rağmen fiyatlar bu :26:
değiştirdiğim hastanede özeldi 20 muayne 160 testler tuttu ama ben sevmedim orayıda doktoruda napim
sen nereye gidiyosun ist.damısın

aynı şeyleri düşünüyorum ve yaşıyorum seninle. Ben hamileyim hasta değilim diyorum ama kendimi hasta gibi hissediyorum .Ama olsun bebişlerimiz büyüsünde biz çekeriz napalım. Anne olmak daha ilk aylardan başlıyormuş bunu anladım. Analarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

olsun cnm para mevzu değil artık her şekilde halloluyor kartlar saolsun
ben bebek odası istiyorum birde yatak odama sepet türü beşik odalar 2 binden başlıyo :18: ki daha kıyafet vsvsvsvs ohoo çookk şey var battık biz
şaka bi yana benim kaynanam merkez bankası gibidir eşim gerekince iyi yontar

değiştirdiğim hastanede özeldi 20 muayne 160 testler tuttu ama ben sevmedim orayıda doktoruda napim

ben ist memorielle semra hanıma gelmiştim baya rakamlar yüksekti ama konyada yaşıyorum buranın çok ünlü bir doktoru var ali acar prof ona gidiyorum benim pıhtılaşmam var

oh ne güzel biz evlenirken de sonrasında da 1 kuruş almadık ailelerimizden şimdi de almayız
alamayız çünkü onlarda anca kendi yağlarında kavruluyorlar zora sokmak istemeyiz .
ama tabi sizinkilerin durumu varsa seve sevede veriyorlarsa helal hoş olsun al tabi
alışveriş için bende çok sabırsızım

aslında sigortaya gitmek lazım biraz kötü muamele ama her türlü test vs mevcut
mesela ben bakırköy kadın doğuma gitsem giderdim
ama tedavi için iyi yere gidiyordum ordada kaldım işte.

kayınvalidem tek kadın eşi rahmetli 2 tane maaşı var kendi evi 2 oğlu var sıkışana destek veriyor öyle çok iyi değil ama çocuklarına her zaman tam destek verir saolsun.
mesela beşiği o alıcak tahminen :)) eltime almış çünkü..
ya benim elim daha patiğe bile gitmiyor korkuyorum almaktan uğursuzluk almayın diyolar çevremdekiler son 1.2 ay kala alırız heralde..
ama kendime esprili hamile tişörtlerinden aldım

kızlar merhaba nasılsınız. aramızda ikili test yaptıran oldumu hiç ben haftaya salı yaptırmaya gidecem insallah hayırlısı ile

ya evet ya o resimlerini görmüştüm bende onlardan almaya utanıyorum :78: Ama çokta özeniyorum eşimde çok ısrar ediyo ama yok daha cesaret edemedim
Bebeğim içinse ilk hediyesi eşimin amca kızından geldi bile 4 zıbın 4 çorap ama nasıl küçük nasıl güzel Allah korusun yavrularımızı yiyecek lokmaları varsa gelirler sağlıkla canım korkma bence

öyle deme canım çok şeker almalısın bence :) 3 tane aldım ben dışarıda giyip duruyorum :)
maşallah bereketli 4 zıbın 4 çorap allah giymeyide nasip etsin kuzuna öy ısırırım o bacakları ben
banada bir örgü patik geldi 20 şubat test yaptığım gün yengem örmüş hemen getirdi verdi bi o var saklıyorum allahım giydirmeyide nasip etsin hepimize inşallah

Çikolatanın ne gibi bi avantajı var canım
Aynennnn sürekli turşu istiyo canım buna göre kız ama karnıma baksan erkek
SSKlıysan testlerini devlette yaptır dr.kobul etmiyomu
Bende özele gidiyorum doktoruma testleri devlette yaptırıp getirsem olurmu dedim sonuçları bana gösterde nerde yaptırırsan yaptır farketmez dedi sağolsun Oraya vericeğim test parasıyla bebişime bişeyler almayı tercih ederim

deniss cim kuzum şuna bir bak bakalım katologda daha neler var sanada çok yakın..Livaa Hamile Giyim - Maternity Wear - Sizin için en güzeli ben çok beğendim burayı 4. aya doğru mutlaka uğramalıyım

aaa bunlar çokk güzeel. burnumun dibindeymiş görememişim canım yaa. karnım çok az çıktı daha, ama ben de 4. aya doğru giderim. beraber gidelim olmazsa. hem oraya kadar gelmişken çayımı kahvemi iç, misafirim ol diycem ama süt, ayran, meyve suyumu iç :) çay kahve yok artık.

Bende baktım şimdi gerçekten çok hoş şeyler Hem hamileyim hem çok şıkım dedirticek cinstenler ama neden istanbulda yok
Kızlar giderseniz eğer söyleyin hemen istanbulada bi şube açsınlar bana en yakın şube izmit-adapazarı yolu üzerinde

Son düzenleme:
kızlar merhaba nasılsınız. aramızda ikili test yaptıran oldumu hiç ben haftaya salı yaptırmaya gidecem insallah hayırlısı ile

Bunda değil ama Daha önceki hamileliğimde yaptırmıştım, ikili testlere çok güvenmeyin onlar sadece ihtimal üzerinde duruyor ve kesin sonuç vermiyor. Kesin sonuç ense kalınlığı ölçümünde ve amniosentezde belli olur. Bu testi temiz çıkıp ilerde sorunla karşılaşan insanlar var biride benim. O yüzden ikili testlere güvenmiyorum.

livanın ilk açıldığındaki pembe gömleğin mavisi şuan üzerimde 75 tl verdim rengi iki yıkamada soldu hamilelik satan yerler çok pahallı bence sadece sadece pantolon alınmalı onlardan bence kotonda falan inanılmaz ucuz ürünler var

hayırlı olsun, iyi günlerinde güle güle giysin inşallah. bizim ilk hediyemizi de babaannesi yaptı. iki günde bir tane hırka ördü, ikinciye başlıyor. cinsiyeti de belirlemiş, hırka pembe :)

Haklısın canım annelerimizin hakkını ödeyemeyiz. İyi olsunlar sağlıkla doğsunlarda ne kadar şikayetlensekte katlanırız hepimiz eminim. Bu günlerin geçici olmasından teselli buluyorum. Hep diyorlar ki onu kucağınıza verdikleri anda her şeyi unutuyorsunuz inşallah kucağımıza almak nasip olurda herşeyi unutur onalrı büyütürkende güzel paylaşımlarda bulunuruz hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…