özelden yaz adını ekliyim seni :))
dr gittiğimde yarım saat yol ordada az bekliyorz sıramızı idrar torbam dolu oluyor zaten .ama çikolatayı bende yiyim bari :))))
senin uygunmuş ne güzel benden test vs istemedi tedaviye başlarken hepsini görmüştü ondan heralde ama 2li test zamanı ister sanırsam.
normal doğum 1300 he :44: ben daha uygun biyer ararım heralde tek eşim çalışıyo zorlanmayalım
bu paralar ne arkadaşlar ben daha lira vermedim prof doktorum özel hastane 35 tl sizin oralar mı pahallı.
Umarım 12. haftadan sonra normal yaşantımıza döneriz. Yoksa bu piskolojiyle doğumdan sonra uzun bir terapi almamız gerekebilir diye korkuyorum. Kadınların neden lohusalık sendromuna girdiğini daha iyi anlıyorum şimdi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Vücudum bir an evvel alışsa çok iyi edicek şu hormonlara. Hamileliğimi yaşayamıyorum, hasta gibiyim.
Çok şikayetlenmekte istemiyorum, bu duyguyu yaşamak isteyen milyonlarca kadın var ama elimde değil. Bu yorumu okuyup keşke benimde bebeğim olsa herşeye katlanırım diyen anne olmak isteyenler, inşallah sizlerinde olur sizlerde yaşarsınz bu duyguları.
aslında pek uygun gelmedi bize ama eşim çıktıktan sonraki yüz ifademi görünce tamam dedi artık buraya geliyoruzzorlıyacak bizi keza testleri 3 taksit yaptırdık kredi kartına ama çok şükür ikimizde çalışıyoruz en azından şimdilik para kazanılır ya çok sıkışırsak kredi çekeriz napalım yeterki sağlıkla gelsin yavrumuz
medicana çamlıcaya gidiyorum ssklıyım bide ona rağmen fiyatlar bu :26:
değiştirdiğim hastanede özeldi 20 muayne 160 testler tuttu ama ben sevmedim orayıda doktoruda napim
sen nereye gidiyosun ist.damısın
olsun cnm para mevzu değil artık her şekilde halloluyor kartlar saolsun
ben bebek odası istiyorum birde yatak odama sepet türü beşik odalar 2 binden başlıyo :18: ki daha kıyafet vsvsvsvs ohoo çookk şey var battık biz
şaka bi yana benim kaynanam merkez bankası gibidir eşim gerekince iyi yontar
oh ne güzel biz evlenirken de sonrasında da 1 kuruş almadık ailelerimizden şimdi de almayız
alamayız çünkü onlarda anca kendi yağlarında kavruluyorlar zora sokmak istemeyiz .
ama tabi sizinkilerin durumu varsa seve sevede veriyorlarsa helal hoş olsun al tabi
alışveriş için bende çok sabırsızım
kayınvalidem tek kadın eşi rahmetli 2 tane maaşı var kendi evi 2 oğlu var sıkışana destek veriyor öyle çok iyi değil ama çocuklarına her zaman tam destek verir saolsun.
Mesela beşiği o alıcak tahminen :)) eltime almış çünkü..
Ya benim elim daha patiğe bile gitmiyor korkuyorum almaktan uğursuzluk almayın diyolar çevremdekiler son 1.2 ay kala alırız heralde..
Ama kendime esprili hamile tişörtlerinden aldım
kızlar merhaba nasılsınız. aramızda ikili test yaptıran oldumu hiç ben haftaya salı yaptırmaya gidecem insallah hayırlısı ile
ya evet ya o resimlerini görmüştüm bende onlardan almaya utanıyorum :78: Ama çokta özeniyorum eşimde çok ısrar ediyo ama yok daha cesaret edemedim
Bebeğim içinse ilk hediyesi eşimin amca kızından geldi bile 4 zıbın 4 çorap ama nasıl küçük nasıl güzelAllah korusun yavrularımızı yiyecek lokmaları varsa gelirler sağlıkla canım korkma bence
Çikolatanın ne gibi bi avantajı var canımgörürsün tatlım hareketleri. çikolata yiyip gir doktora :) ben yememiştim ilk anda hareket etmiyordu, doktorum karnıma vurdu biraz ultrason cihazıyla bizimki kıpırdanmaya başladı, bidaha da durmadı. ama bundan sonra öğrendim çikolata yiyip giricem :)
Aynennnn sürekli turşu istiyo canım buna göre kız ama karnıma baksan erkekBen de ilk öğrendiğimde hemen gittim beyaz bir zıbın aldım şimdi öyle askıda duruyor bakıp bakıp seviyorum. Şimdikinin cinsiyeti ne ablaya kız kardeş mi erkek kardeş mi geliyor
Bu arada şu karnın sivriyse erkek, ye ekşiyi doğur Ayşe yi inanışları ne saçma ya. Ekşi yediğimi gören kız bu kesin diyor, karnıma bakan erkek diyor, ne olacak bizim ufaklık acaba her iki durumda da teorilerden biri çökecek ama bakalım
SSKlıysan testlerini devlette yaptır dr.kobul etmiyomumedicana çamlıcaya gidiyorum ssklıyım bide ona rağmen fiyatlar bu :26:
değiştirdiğim hastanede özeldi 20 muayne 160 testler tuttu ama ben sevmedim orayıda doktoruda napim
sen nereye gidiyosun ist.damısın
deniss cim kuzum şuna bir bak bakalım katologda daha neler var sanada çok yakın..Livaa Hamile Giyim - Maternity Wear - Sizin için en güzeli ben çok beğendim burayı 4. aya doğru mutlaka uğramalıyım
Bende baktım şimdi gerçekten çok hoş şeyler Hem hamileyim hem çok şıkım dedirticek cinstenler ama neden istanbulda yokaaa bunlar çokk güzeel. burnumun dibindeymiş görememişim canım yaa. karnım çok az çıktı daha, ama ben de 4. aya doğru giderim. beraber gidelim olmazsa. hem oraya kadar gelmişken çayımı kahvemi iç, misafirim ol diycem ama süt, ayran, meyve suyumu iç :) çay kahve yok artık.
kızlar merhaba nasılsınız. aramızda ikili test yaptıran oldumu hiç ben haftaya salı yaptırmaya gidecem insallah hayırlısı ile
aaa bunlar çokk güzeel. burnumun dibindeymiş görememişim canım yaa. karnım çok az çıktı daha, ama ben de 4. aya doğru giderim. beraber gidelim olmazsa. hem oraya kadar gelmişken çayımı kahvemi iç, misafirim ol diycem ama süt, ayran, meyve suyumu iç :) çay kahve yok artık.
ya evet ya o resimlerini görmüştüm bende onlardan almaya utanıyorum :78: Ama çokta özeniyorum eşimde çok ısrar ediyo ama yok daha cesaret edemedim
Bebeğim içinse ilk hediyesi eşimin amca kızından geldi bile 4 zıbın 4 çorap ama nasıl küçük nasıl güzelAllah korusun yavrularımızı yiyecek lokmaları varsa gelirler sağlıkla canım korkma bence
aynı şeyleri düşünüyorum ve yaşıyorum seninle. Ben hamileyim hasta değilim diyorum ama kendimi hasta gibi hissediyorum .Ama olsun bebişlerimiz büyüsünde biz çekeriz napalım. Anne olmak daha ilk aylardan başlıyormuş bunu anladım. Analarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?