hayırlı olsun, iyi günlerinde güle güle giysin inşallah. bizim ilk hediyemizi de babaannesi yaptı. iki günde bir tane hırka ördü, ikinciye başlıyor. cinsiyeti de belirlemiş, hırka pembe :)
hayırlı olsun, iyi günlerinde güle güle giysin inşallah. bizim ilk hediyemizi de babaannesi yaptı. iki günde bir tane hırka ördü, ikinciye başlıyor. cinsiyeti de belirlemiş, hırka pembe :)
Bende baktım şimdi gerçekten çok hoş şeyler Hem hamileyim hem çok şıkım dedirticek cinstenler ama neden istanbulda yok
Kızlar giderseniz eğer söyleyin hemen istanbulada bi şube açsınlar bana en yakın şube izmit-adapazarı yolu üzerinde
aaa bunlar çokk güzeel. burnumun dibindeymiş görememişim canım yaa. karnım çok az çıktı daha, ama ben de 4. aya doğru giderim. beraber gidelim olmazsa. hem oraya kadar gelmişken çayımı kahvemi iç, misafirim ol diycem ama süt, ayran, meyve suyumu iç :) çay kahve yok artık.
ben c.tesi yaptirdim..cok sukur gayet saglikli bebisim var.kan sonuclarimda guzel cikti..iyi gidiyoruz simdilik.
Bende baktım şimdi gerçekten çok hoş şeyler Hem hamileyim hem çok şıkım dedirticek cinstenler ama neden istanbulda yok
Kızlar giderseniz eğer söyleyin hemen istanbulada bi şube açsınlar bana en yakın şube izmit-adapazarı yolu üzerinde
MAŞALLAHSİZİN PEMBE HIRKANIZDA HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA GÜLÜCÜKLER SAÇA SAÇA GİYSİN
İlahi erkek olma ihtimalide yüksek, bari sarı lila filan örsün :))
teşekkür ederiz yslzytn teyzesi
hanzadecim ben de görür görmez öyle dedim ama napim niyetlenmiş bir kere. evde ip vardı, yapiyim dedim dedi. aradan uzun yıllar geçmiş, bebe yününün evde ne işi var demedim tabi :) erkek de olsa giydiricez artık napalımrenk takıntım yok Allahtan. kıza pembe, erkeğe mavi giydirme tutkum olmadı hiç. hepsi her rengi giysin. ayy çok güzeller zateen, ne giyseler yakışır yaaa.
livanın ilk açıldığındaki pembe gömleğin mavisi şuan üzerimde 75 tl verdim rengi iki yıkamada soldu hamilelik satan yerler çok pahallı bence sadece sadece pantolon alınmalı onlardan bence kotonda falan inanılmaz ucuz ürünler var
beraber gidelim inşallah ama bir bardak çayını içerim ayranla sütle kandıramazsın benihatta görüte beğendiğimiz şeyleride burada paylaşalım hem gördüğüm kadarıyla kıyafet zevklerimizde birbirine çok benziyor yuppiiii bu işi çok sevdim ben :)))
ehh peki madem çay istiyosun, yapıcaz artık napalım :)
chima ve journey i beğeniyorum ben, kalıpları çok güzel. hamile giyimi varsa süper olur. tamam gördükçe lint atarım ben sana, sen de bana yolla, tin tin gidip bakalım valla. ama dediğim gibi,daha erken. şöyle bir ay sonra filan, hem havalar da düzelir, keyifle gezilir.
deniscim nasılsın tatlım tesadüf gördüm seni maşallah 8 haftalık olmuş nasıl iyisin deilmi? bende bu ay bekliyorum bakalım 29 mart regli günüm burada idrar yolu enf. çıktı antibiyotik içiyorum gebelikte kullanılan verdi dr. geöen ayki kasık agrılarım ondanmış şuanda bir belirtim yok bu ay takmadım hiç reglim bittikten sonra hep günaşırı yaptık bakalım hayırlısı olsun. geçen ay 4 gün geçmişti demekki gç döllenme olmuş o haftada ilişkiye girmemiştik kasık agrım çok diye bakalım ne olacak hayrılısı ...
hoşgeldin kelebekcim seni gördüğüme çok sevindim. ben iyiyim canım, şükür. büyütüyoruz bebeği bakalım, sağlıcakla geleceği günü bekliyoruz. geçmiş olsun dikkat et kendine, çok tehlikeli idrar yolu enfeksiyonu. onun tedavisini çok iyi olmalısın ki gebelik olursa düşüğe sebep oluyor. ehh az kalmış 29 marta :) heyecan doruktadır sende, inşallah güzel haberlerini alırım. çok düşünüp, stres yapmamakla en iyisini yapıyorsun, gör bak çok daha kolaylaştıracak bu senin sürecini. en güzeli bu. hakkında hayırlısı olsun. cimeka ya yazdım geçen gün özelden, cevap gelmedi henüz. haberin var mı? nedir durumu bilgin var mı? herkes iyidir inşallah, güzel haberlirinizi bekliyorum canım çok öpüyorum seni.
Allah sonuna kadar böyle devam etmeyi nasip etsin canım çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah :)
aa çok ilginç. asıl istanbulda olması lazım. şaşırdım. sen bak, beğendiğin bişe olursa alıp kargo yapalım. bedeni falan söylersin.
duyu inan bende çok şaşırdım bir çok yerde şubesi var koskoca istanbulda yok ama denissin dediği gibi ankaradan beğendiğiniz istediğiniz bişeyler olursa yardımcı oluruz seve seve....
kıyafet işine girmişsiniz :)
ben azcık şişko anne olduğumdan 1 tane alabildim ama
GEBE nin pantolonları çok güzel çok modern
indirime girmiş kotlar 54 mü neydi aldım ben
110 a kadar pantolonlar var ve A pile etekler var çok şirinlerrr
ya kızlar benim canım kumpir çekiyor..siz ketçap mayonez yiyor musunuz?
mayonez yemiyoruz ama ketçapı bilemem netten araştır biraz yemeden önceya kızlar benim canım kumpir çekiyor..siz ketçap mayonez yiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?