2011 Ekim Anneleri

hayırlı olsun, iyi günlerinde güle güle giysin inşallah. bizim ilk hediyemizi de babaannesi yaptı. iki günde bir tane hırka ördü, ikinciye başlıyor. cinsiyeti de belirlemiş, hırka pembe :)

MAŞALLAH SİZİN PEMBE HIRKANIZDA HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA GÜLÜCÜKLER SAÇA SAÇA GİYSİN

aa çok ilginç. asıl istanbulda olması lazım. şaşırdım. sen bak, beğendiğin bişe olursa alıp kargo yapalım. bedeni falan söylersin.

beraber gidelim inşallah ama bir bardak çayını içerim ayranla sütle kandıramazsın beni hatta görüte beğendiğimiz şeyleride burada paylaşalım hem gördüğüm kadarıyla kıyafet zevklerimizde birbirine çok benziyor yuppiiii bu işi çok sevdim ben :)))

duyu inan bende çok şaşırdım bir çok yerde şubesi var koskoca istanbulda yok ama denissin dediği gibi ankaradan beğendiğiniz istediğiniz bişeyler olursa yardımcı oluruz seve seve....

MAŞALLAH SİZİN PEMBE HIRKANIZDA HAYIRLI OLSUN SAĞLIKLA GÜLÜCÜKLER SAÇA SAÇA GİYSİN

İlahi erkek olma ihtimalide yüksek, bari sarı lila filan örsün :))

teşekkür ederiz yslzytn teyzesi
hanzadecim ben de görür görmez öyle dedim ama napim niyetlenmiş bir kere. evde ip vardı, yapiyim dedim dedi. aradan uzun yıllar geçmiş, bebe yününün evde ne işi var demedim tabi :) erkek de olsa giydiricez artık napalım renk takıntım yok Allahtan. kıza pembe, erkeğe mavi giydirme tutkum olmadı hiç. hepsi her rengi giysin. ayy çok güzeller zateen, ne giyseler yakışır yaaa.

deniscim nasılsın tatlım tesadüf gördüm seni maşallah 8 haftalık olmuş nasıl iyisin deilmi? bende bu ay bekliyorum bakalım 29 mart regli günüm burada idrar yolu enf. çıktı antibiyotik içiyorum gebelikte kullanılan verdi dr. geöen ayki kasık agrılarım ondanmış şuanda bir belirtim yok bu ay takmadım hiç reglim bittikten sonra hep günaşırı yaptık bakalım hayırlısı olsun. geçen ay 4 gün geçmişti demekki gç döllenme olmuş o haftada ilişkiye girmemiştik kasık agrım çok diye bakalım ne olacak hayrılısı ...

kıyafet birazda şans işi gider 100 liraya bi kazak alırsın iki yıkamada şekli kayar ama 25- 30 a aldığın bi kazak taş gibi durur tabi tam terside olabilir birazda kullanmayla alakalı yıkadığın sıcaklık derecesi kullandığın deterjan ben söylediğin durumu çok kez yaşadım da seni çok iyi anlıyorum

ehh peki madem çay istiyosun, yapıcaz artık napalım :)
chima ve journey i beğeniyorum ben, kalıpları çok güzel. hamile giyimi varsa süper olur. tamam gördükçe lint atarım ben sana, sen de bana yolla, tin tin gidip bakalım valla. ama dediğim gibi,daha erken. şöyle bir ay sonra filan, hem havalar da düzelir, keyifle gezilir.

kıyafet işine girmişsiniz :)
ben azcık şişko anne olduğumdan 1 tane alabildim ama
GEBE nin pantolonları çok güzel çok modern
indirime girmiş kotlar 54 mü neydi aldım ben
110 a kadar pantolonlar var ve A pile etekler var çok şirinlerrr

chimanın sadece kızılay şubesine gidiyorum son gittiğimdede hiç iç açıcı bişey bulamadım hamile giyim olduğunu sanmıyorum journeyde de çok güzeldir ama zaten artık hamilelik aranmıyor ki bol tunikler var tülden falan çok güzeller ben en son ekolden aldım moda ilgidende geçen sene almıştım onları rahatlıkla giyerim... daha neler buluruz hayatım zamanımız var yaz gelsede şöyle tiril tiril giyinsek

hoşgeldin kelebekcim seni gördüğüme çok sevindim. ben iyiyim canım, şükür. büyütüyoruz bebeği bakalım, sağlıcakla geleceği günü bekliyoruz. geçmiş olsun dikkat et kendine, çok tehlikeli idrar yolu enfeksiyonu. onun tedavisini çok iyi olmalısın ki gebelik olursa düşüğe sebep oluyor. ehh az kalmış 29 marta :) heyecan doruktadır sende, inşallah güzel haberlerini alırım. çok düşünüp, stres yapmamakla en iyisini yapıyorsun, gör bak çok daha kolaylaştıracak bu senin sürecini. en güzeli bu. hakkında hayırlısı olsun. cimeka ya yazdım geçen gün özelden, cevap gelmedi henüz. haberin var mı? nedir durumu bilgin var mı? herkes iyidir inşallah, güzel haberlirinizi bekliyorum canım çok öpüyorum seni.

evet cnmcm antibiyotik içiyorum işte dr. korkma gebelikte verileni yazdım dedi jinekologumu da aradım bişey olmaz dedi tedavi olman daha önemli dedi. şu anda yanmam falan geçti 3 gün sonra tahlile gitcem tekrar. cnm bu ay inan hiç heyecanlı deilim . heyecanlanmamak içinde hiç topiklere girmiyorum oyüzden cimekadan ve diger kızlardan haberim yok cnmcm hayırlısı inş. herşey yolundadır. senide forum takipten tesadüfen gördümde. ii olmana sevindim cnm allaha emanet olun...

aa çok ilginç. asıl istanbulda olması lazım. şaşırdım. sen bak, beğendiğin bişe olursa alıp kargo yapalım. bedeni falan söylersin.

duyu inan bende çok şaşırdım bir çok yerde şubesi var koskoca istanbulda yok ama denissin dediği gibi ankaradan beğendiğiniz istediğiniz bişeyler olursa yardımcı oluruz seve seve....

Çok sağolun kızlar Olmazsa ankaraya taşınırım

hmm tamam aklımda olsun. hamile diye bir mağaza var livaa ya yakın bizim eve de yakın. gebe ankara da var mı bilmiyorum bi bakim. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…