2011 Ekim Anneleri

ya kızlar benim canım kumpir çekiyor..siz ketçap mayonez yiyor musunuz?

ye bişey olmaz abartmadığın sürece nefsini öldür hiç değilse aklında kalacağına midende kalsın ama içine sosis falan koydurma ben yiyorum herşeyden az az napıyım yemesem içim içimi yer

Kızlar bugünkü kontrolde tansiyonum 11-6 çıktı küçük düşükmü sizce başımda birz ağrıyor bişey söylemediler ama....

Kızlar bugünkü kontrolde tansiyonum 11-6 çıktı küçük düşükmü sizce başımda birz ağrıyor bişey söylemediler ama....

benim tansiyonumda genelde 5 ile 6 arasında yorma kandini fazla baş ağrısına gelince değişen hormonlardan kaynaklanıyormuş yeterli uyku besinle geçirebilirmişsin ancak bende dün çok fenaydım baş ağrısından bu gün sabah netten baktım hamilelikte beklenen durumlarmış bunlar inşallah uzun sürmez

ayyy kumpir dediler yaaaa 1 aydır kumpir çekiyo cnm mayonez var diye kendimi dizginliyorum bak yine kötü oldumm

cevap için teşekkür ederim herkese, mayonez zaten sevmem de ketçapsız da birşeye benzemez... sosis salam koydurmuycam.. havuç kırmızı lahana turşu fln koydurcam

eh herkes götürmüş kumpirleri ben de yiyebilirim öyleyse

Hakikaten herkes nasıl döküldü

sosiste koydurabilirsin..sadece pismemis etleri yemeyin diyorlar...sosisi pisiriyo onlar zaten..afiyetle yeee.korkma..benim yerimede bi kasik yeee..

Ayyyyy bide ne güzel yazmış neler koydurucağını
Hoooppppp burdaki herkes hamile lütfennnn Yapmayalım böyle şeyler
DİKKAT HAMİLE VAR!!!

benim hep 9-6, 8-5 çıkıyor hep düşük hep düşük. günde 3 bardak tuzlu ayran içiyorum, ona rağmen. yüksek olmasından iyi dedi doktorum.

ayyy canımı çektirdiniiiizzz kumpiirr bayılırım mayonez ketçap bayılırımmmmm ..
uff eşim gelsinde gidelim yiyelim biyerim şişicek yoksa

var yaa ağzıma koymam benim bile canımı isstettiiiinnn :) :) ye ye afiyet olsun ama et çeşitleri koydurma, azar azar yemekten bişe olmaz. ben de acılı, ekşili, pis sayılabilecek bişe yedim haftasonu ama az yedim. içinde de et yoktu.

ayyy canımı çektirdiniiiizzz kumpiirr bayılırım mayonez ketçap bayılırımmmmm ..
uff eşim gelsinde gidelim yiyelim biyerim şişicek yoksa

bi yerinin şişeceği kesin de canın kumpir istediği için değil iklimcim karnın şişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…