ya kızlar benim canım kumpir çekiyor..siz ketçap mayonez yiyor musunuz?
ben yedim valla kumpir
sölemesi ayıp sucukla kokoreç de yedim
abartmazsan bişi olmaz bence
günde 3 tane sigara veren dr lar bunun zararını tartıştırmasınlar :)
Sucuk pişmiş yeseydin
Kızlar bugünkü kontrolde tansiyonum 11-6 çıktı küçük düşükmü sizce başımda birz ağrıyor bişey söylemediler ama....
Kızlar bugünkü kontrolde tansiyonum 11-6 çıktı küçük düşükmü sizce başımda birz ağrıyor bişey söylemediler ama....
ayyy kumpir dediler yaaaa 1 aydır kumpir çekiyo cnm mayonez var diye kendimi dizginliyorum bak yine kötü oldumm
cevap için teşekkür ederim herkese, mayonez zaten sevmem de ketçapsız da birşeye benzemez... Sosis salam koydurmuycam.. Havuç kırmızı lahana turşu fln koydurcam
eh herkes götürmüş kumpirleri ben de yiyebilirim öyleyse
cevap için teşekkür ederim herkese, mayonez zaten sevmem de ketçapsız da birşeye benzemez... sosis salam koydurmuycam.. havuç kırmızı lahana turşu fln koydurcam
benim tansiyonumda hep 10-4.5 kendine dusuk tansiyonlu demeeee
yeee
bişi olmazzzzzzzz
mide bulantısı nedeni ile patates ve makarna en yakın dostlarım zaten :)
cevap için teşekkür ederim herkese, mayonez zaten sevmem de ketçapsız da birşeye benzemez... sosis salam koydurmuycam.. havuç kırmızı lahana turşu fln koydurcam
ayyy canımı çektirdiniiiizzz kumpiirr bayılırım mayonez ketçap bayılırımmmmm ..
uff eşim gelsinde gidelim yiyelim biyerim şişicek yoksa
benim hep 9-6, 8-5 çıkıyor hep düşük hep düşük. günde 3 bardak tuzlu ayran içiyorum, ona rağmen. yüksek olmasından iyi dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?