anladım cnm zaten sizlerinkini görünce sorumu geri alıyorum hiç sormadım düşükmü diye
bi yerinin şişeceği kesin de canın kumpir istediği için değil iklimcim karnın şişecek
bi yerinin şişeceği kesin de canın kumpir istediği için değil iklimcim karnın şişecek
Ayyyyy bide ne güzel yazmış neler koydurucağını
Hoooppppp burdaki herkes hamilelütfennnn Yapmayalım böyle şeyler
DİKKAT HAMİLE VAR!!!
ayy tosstoparlak yuusss yuvarlak olucaazzz
gittiğimiz hastanenin bekleme salonunda duvarlarda hamile kadın fotoğrafları var, karınları açık. eşim bunları gösterip aaaa senn de mi böyle olacakksıınn diye korku dolu gözlerle bakıyor. ben de büyük bir keyifle evveettt diyorum :)
o çoktan şişti
evet evet çok şikayet etme, iyisin iyisin
her yemekten sonra tuzlu ayran içiyorum, saat başı sayılabilecek zamanlarda da küçük bir parça çikolata atıyorum ağzıma, çok küçük ama.fazlası bağımlılık yapmasın, şekeri dengeliyor. yoksa şekerim de çok düşük benim.
ayyy kumpir dediler yaaaa 1 aydır kumpir çekiyo cnm mayonez var diye kendimi dizginliyorum bak yine kötü oldumm
Özür dilerim şekerrriiiiim çok fena kaptırdım bir an kendimi... İstanbul anadolu yakasındaysan yemek sepetinden sana da istediğin gibi yaptırıp göndereyim..
hahah korku dolu gözlerle bakıyor he benimkide gelsin gelsin karnımı sevsin istiyorum ay adam neyi sevsin yok ki bişeyöyle diyincede bozuluyorum
iklimmmm bu daha iyi günlerimiz tostoparlar olucaz
ayyy çok güzelll tostoparlak olmak istiyorum yemekhanede garsonlar siz oturun yemeğinizi biz getirelim desinler istiyorum asansör beklerken herkes bana yer versin istiyorum hatta wc sırasında bile hakkımı burdaki kadınlardan önce kullanmak istiyorum çok şeymi istiyorum
Benim de son adet tarihim 27 Aralık ve bebeğin 3 Ekim'de doğmasını umuyoruz. İnşallah ilk bebişimin sayesinde EKİM ANNESİ olacağımmmmm... :)))
Benim de son adet tarihim 27 Aralık ve bebeğin 3 Ekim'de doğmasını umuyoruz. İnşallah ilk bebişimin sayesinde EKİM ANNESİ olacağımmmmm... :)))
aaa neden fazla olsun kii evet bayanım ayrıcalıklıyım hamileyim ayrıcalıklıyım anne olucam ayrıcalıklı olucam ve biraz önceki yazılarımda yazdıklarımda 2 aya kalmaz yerine gelir şımar şımarabildiğin kadar haydi kızlaaaaaarrrrrbu neyin heyecanı böyle :) iki üç ay sonra oturduğun yerden kalkamazsan görürüm seni.
aa ayrıca çok şey istiyosun, pozitif ayrımcılık var kadına ama bu kadarı fazla canım yaasen bayaa bayaa şımartılmak istiyosun
hepiniz çok şekersiniz... geçmişi okudum akşam olmuş... ama benim gibi olanlar varmış inanın içim rahatladı... kaç haftatır hamile değilde hasta gibiyim işin tuhafı kendmi hastalıkö hastası yaptım... bende sinüzit var kızlar mahfoldum... bide hamilelik belirtileri yani inanın tadını çıkaramıyorum dün ağladım akşama kadar.... yok ayağa kalkamıyorum, yemek yiyemiyorum. su içemiyorum artı baş ağrısı mide bulantısı. geçiçek dimi bunlar inanın 2 haftatır aynada kendime bakamıyorum o kadar kötüyüm yani... bide bebek aşağa inmiş yine düşük riski var dedi dr. istirahat dedi ama çalışıyorum daha geçen hafta 3 gün rapor aldım izin alamadım ama masaya başımı koyup bi güzel uyudun bugün ne yapayım geldimi uyku dayanamıyorum.... neyse çıkıyorum ben yarın görüşürüz inşallah... çizelgem yok bugün tam 8 haftalık canım içi........
ayyyy benimde bebişim ekim doğumlu olacak insallah.dr doğuma 8 ekim dedi ama babası 9 ekim doğumlu.aynı güne denk getirsem ne süper olur iki kuş misali
hepiniz çok şekersiniz... geçmişi okudum akşam olmuş... ama benim gibi olanlar varmış inanın içim rahatladı... kaç haftatır hamile değilde hasta gibiyim işin tuhafı kendmi hastalıkö hastası yaptım... bende sinüzit var kızlar mahfoldum... bide hamilelik belirtileri yani inanın tadını çıkaramıyorum dün ağladım akşama kadar.... yok ayağa kalkamıyorum, yemek yiyemiyorum. su içemiyorum artı baş ağrısı mide bulantısı. geçiçek dimi bunlar inanın 2 haftatır aynada kendime bakamıyorum o kadar kötüyüm yani... bide bebek aşağa inmiş yine düşük riski var dedi dr. istirahat dedi ama çalışıyorum daha geçen hafta 3 gün rapor aldım izin alamadım ama masaya başımı koyup bi güzel uyudun bugün ne yapayım geldimi uyku dayanamıyorum.... neyse çıkıyorum ben yarın görüşürüz inşallah... çizelgem yok bugün tam 8 haftalık canım içi........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?