2011 Ekim Anneleri

anladım cnm zaten sizlerinkini görünce sorumu geri alıyorum hiç sormadım düşükmü diye

evet evet çok şikayet etme, iyisin iyisin
her yemekten sonra tuzlu ayran içiyorum, saat başı sayılabilecek zamanlarda da küçük bir parça çikolata atıyorum ağzıma, çok küçük ama. fazlası bağımlılık yapmasın, şekeri dengeliyor. yoksa şekerim de çok düşük benim.

bi yerinin şişeceği kesin de canın kumpir istediği için değil iklimcim karnın şişecek

ayy tosstoparlak yuusss yuvarlak olucaazzz
gittiğimiz hastanenin bekleme salonunda duvarlarda hamile kadın fotoğrafları var, karınları açık. eşim bunları gösterip aaaa senn de mi böyle olacakksıınn diye korku dolu gözlerle bakıyor. ben de büyük bir keyifle evveettt diyorum :)

kızlar
maslak acıbadem de Kemale Musayeva die bi dr önerdiler bu hafta gideceğim
bilen eden vs var mı

Ayyyyy bide ne güzel yazmış neler koydurucağını
Hoooppppp burdaki herkes hamile lütfennnn Yapmayalım böyle şeyler
DİKKAT HAMİLE VAR!!!

Özür dilerim şekerrriiiiim çok fena kaptırdım bir an kendimi... İstanbul anadolu yakasındaysan yemek sepetinden sana da istediğin gibi yaptırıp göndereyim..

o çoktan şişti

hahah korku dolu gözlerle bakıyor he benimkide gelsin gelsin karnımı sevsin istiyorum ay adam neyi sevsin yok ki bişey öyle diyincede bozuluyorum
iklimmmm bu daha iyi günlerimiz tostoparlar olucaz

ayyy çok güzelll tostoparlak olmak istiyorum yemekhanede garsonlar siz oturun yemeğinizi biz getirelim desinler istiyorum asansör beklerken herkes bana yer versin istiyorum hatta wc sırasında bile hakkımı burdaki kadınlardan önce kullanmak istiyorum çok şeymi istiyorum

Canım şekerin düşüyorsa eğer ana öğünlerin arasında birşeyler atıştırman lazım. Benim tokluk şekerim düşük, ara ara sürekli meyve fln yiyorum. Çok güzel olmasına rağmen bize tatlılar hiç yaramıyor..

Özür dilerim şekerrriiiiim çok fena kaptırdım bir an kendimi... İstanbul anadolu yakasındaysan yemek sepetinden sana da istediğin gibi yaptırıp göndereyim..

çok teşekkür ederim canım valla bi benimle bitse iş vericem adresi hemen
karnımda acıktı zaten evdeki yemekleri yemek istemiyorum dışardan söylemeyi düşünüyorum

Benim de son adet tarihim 27 Aralık ve bebeğin 3 Ekim'de doğmasını umuyoruz. İnşallah ilk bebişimin sayesinde EKİM ANNESİ olacağımmmmm... :)))

bu neyin heyecanı böyle :) iki üç ay sonra oturduğun yerden kalkamazsan görürüm seni.
aa ayrıca çok şey istiyosun, pozitif ayrımcılık var kadına ama bu kadarı fazla canım yaa sen bayaa bayaa şımartılmak istiyosun

Benim de son adet tarihim 27 Aralık ve bebeğin 3 Ekim'de doğmasını umuyoruz. İnşallah ilk bebişimin sayesinde EKİM ANNESİ olacağımmmmm... :)))

hoşgeldin aramıza unfear umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsin sende.. paylaşımlarda görüşmek üzere...

aaa neden fazla olsun kii evet bayanım ayrıcalıklıyım hamileyim ayrıcalıklıyım anne olucam ayrıcalıklı olucam ve biraz önceki yazılarımda yazdıklarımda 2 aya kalmaz yerine gelir şımar şımarabildiğin kadar haydi kızlaaaaaarrrrr

hepiniz çok şekersiniz... geçmişi okudum akşam olmuş... ama benim gibi olanlar varmış inanın içim rahatladı... kaç haftatır hamile değilde hasta gibiyim işin tuhafı kendmi hastalıkö hastası yaptım... bende sinüzit var kızlar mahfoldum... bide hamilelik belirtileri yani inanın tadını çıkaramıyorum dün ağladım akşama kadar.... yok ayağa kalkamıyorum, yemek yiyemiyorum. su içemiyorum artı baş ağrısı mide bulantısı. geçiçek dimi bunlar inanın 2 haftatır aynada kendime bakamıyorum o kadar kötüyüm yani... bide bebek aşağa inmiş yine düşük riski var dedi dr. istirahat dedi ama çalışıyorum daha geçen hafta 3 gün rapor aldım izin alamadım ama masaya başımı koyup bi güzel uyudun bugün ne yapayım geldimi uyku dayanamıyorum.... neyse çıkıyorum ben yarın görüşürüz inşallah... çizelgem yok bugün tam 8 haftalık canım içi........

ayyyy benimde bebişim ekim doğumlu olacak insallah.dr doğuma 8 ekim dedi ama babası 9 ekim doğumlu.aynı güne denk getirsem ne süper olur iki kuş misali

geçecek allahın izniyle az sabır yarın geldiğinde yazışırız artık...

ayyyy benimde bebişim ekim doğumlu olacak insallah.dr doğuma 8 ekim dedi ama babası 9 ekim doğumlu.aynı güne denk getirsem ne süper olur iki kuş misali

sende hoşgeldin ne güzel bir tesadüftür babaya büyük jest hayırlısı olsun iyi bir hamilelik geçiririsin umarım...

Son düzenleme:

canım lütfen kendini bırakma..ağlamak çözüm değil biliyorsun ama ağlamadan edemezsin bu zamanda biliyorum.bende 11.haftamdayım seninle aynı durumdayım yani.ama inan zamanla geçiyor 2 hafta daha sabret bulantıların azalacak inşallah.su bile içmeye başlayacaksın..ben de bugün içtim suyumu ilkkez çalışıyor olmak çok zor bilirim.ben biraz şanslıyım kurumum bu konuda anlayışlı.insallah senin içinde nerşey güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…