ayyyy benimde bebişim ekim doğumlu olacak insallah.dr doğuma 8 ekim dedi ama babası 9 ekim doğumlu.aynı güne denk getirsem ne süper olur iki kuş misali
Canım şekerin düşüyorsa eğer ana öğünlerin arasında birşeyler atıştırman lazım. Benim tokluk şekerim düşük, ara ara sürekli meyve fln yiyorum. Çok güzel olmasına rağmen bize tatlılar hiç yaramıyor..
HERKESE SELAM KIZLARR
kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık HAFTAYA PAZARTESI İŞ BAŞI YAPCAM YARIN YINE DR GIDICEM KONTROLE
HERKESE SELAM KIZLARR
kızlarr 17 martta pembe sulu akıntı geldı benden çok kötü oldum bebeğimi kaybedeceğimi sandım ölmek istedimm neredeyse taksıye atladım hemen hastaneye gıttım eşimde geldi allah aşükür bır problem yoktu ve ilk kez bebeğimızın kalp atışlarını duyduk şükür kalbı atıyordu kendı dr operasyonda oldugu için başka bır dr baktı progestan fitil verdı gunde 3 kez ve aspirin kullanma su arakullanma dedi
şükür o gunden berı kanama yok 10 gün izinlıyım evde yatırıyorm süreklı esımde kıl dönmesınden amelıyat oldu bırlıkte yatıyoruz 3-4 gundur annemdeydım bugun eve gectık HAFTAYA PAZARTESI İŞ BAŞI YAPCAM YARIN YINE DR GIDICEM KONTROLE
canım lütfen kendini bırakma..ağlamak çözüm değil biliyorsun ama ağlamadan edemezsin bu zamanda biliyorum.bende 11.haftamdayım seninle aynı durumdayım yani.ama inan zamanla geçiyor 2 hafta daha sabret bulantıların azalacak inşallah.su bile içmeye başlayacaksın..ben de bugün içtim suyumu ilkkezçalışıyor olmak çok zor bilirim.ben biraz şanslıyım kurumum bu konuda anlayışlı.insallah senin içinde nerşey güzel olacak.
HERKESE SELAM KIZLARR
hepiniz çok şekersiniz... geçmişi okudum akşam olmuş... ama benim gibi olanlar varmış inanın içim rahatladı... kaç haftatır hamile değilde hasta gibiyim işin tuhafı kendmi hastalıkö hastası yaptım... bende sinüzit var kızlar mahfoldum... bide hamilelik belirtileri yani inanın tadını çıkaramıyorum dün ağladım akşama kadar.... yok ayağa kalkamıyorum, yemek yiyemiyorum. su içemiyorum artı baş ağrısı mide bulantısı. geçiçek dimi bunlar inanın 2 haftatır aynada kendime bakamıyorum o kadar kötüyüm yani... bide bebek aşağa inmiş yine düşük riski var dedi dr. istirahat dedi ama çalışıyorum daha geçen hafta 3 gün rapor aldım izin alamadım ama masaya başımı koyup bi güzel uyudun bugün ne yapayım geldimi uyku dayanamıyorum.... neyse çıkıyorum ben yarın görüşürüz inşallah... çizelgem yok bugün tam 8 haftalık canım içi........
iyi akşamlar güzel anneler ben gideyim artık :80:
Güzel anneler hepinize merhabauzun zamandır yazamadım, ölüyorum sandım. baş ağrısı mide bulantısı (24 saat), halsizlik ne ararsanız vardı. ıkı kez ıkışer şişe serum yedim. çok çirkin oldum. bu arada göbegım buyudu. ikizler kendini göstermeye basladı. suan göbek tadında görünüyor:) allahtan bebişler sağlıklı. şimdilerde bıraz daha ıyıyım. sabah bulantılarım devam edıyor ama halsizlik kalmadı, ufaktan yemeyede basladım. yani kızlar mide bulantısı cekenler varsa hala gecşiyor yavas yavas. hepinizi cok ozledim:)
Güzel anneler hepinize merhabauzun zamandır yazamadım, ölüyorum sandım. baş ağrısı mide bulantısı (24 saat), halsizlik ne ararsanız vardı. ıkı kez ıkışer şişe serum yedim. çok çirkin oldum. bu arada göbegım buyudu. ikizler kendini göstermeye basladı. suan göbek tadında görünüyor:) allahtan bebişler sağlıklı. şimdilerde bıraz daha ıyıyım. sabah bulantılarım devam edıyor ama halsizlik kalmadı, ufaktan yemeyede basladım. yani kızlar mide bulantısı cekenler varsa hala gecşiyor yavas yavas. hepinizi cok ozledim:)
Hoş geldinnnnnnn
Çok çok geçmiş olsun.İş ne oldu rapor mu aldın? Keşke bu dönemde de resmi izinli olsak
oo çok şey atlatmışsın yaa. biz bi taneyle ayılıp bayılıyoruz senin iki tane maşallah :)belirtiler de ikiye katlanıyordur belki neyse ki geçmiş, tekrarlanmaz umarım. tekrar hoşgeldin, sağlıcakla geldin, darısı bulantı çekenlere, hepimize inşallah.
ya bi iletilerin altındaki doğumu gösterir çizelgeleri nasıl ekliyorsunuz arkadaşlar.ben beceremedim bu işi
teşekkür ederim canım. 1 hafta yıllık iznimden kullandım. bir haftada doktorum rapor yazdı. 1 haftada işyerim idare etti ( spor uzmanıyım maçlar basladı. maçlarda görevli gösterdı birim amirim:)) 3 hafta sadece yattım. annemde ankaradan geldi bana bakmaya. inan buzdolabının kapagını acamıyorum. pis kokuyo sanki... bu arada torba yasası cıkmıs 28 şubatta duydunmu? artık d.öncesi 3 ay, d.sonrası 3 ay olmak uzere toplam 6 aymış yasal iznimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?