teşekkür ederim canım. 1 hafta yıllık iznimden kullandım. bir haftada doktorum rapor yazdı. 1 haftada işyerim idare etti ( spor uzmanıyım maçlar basladı. maçlarda görevli gösterdı birim amirim:)) 3 hafta sadece yattım. annemde ankaradan geldi bana bakmaya. inan buzdolabının kapagını acamıyorum. pis kokuyo sanki... bu arada torba yasası cıkmıs 28 şubatta duydunmu? artık d.öncesi 3 ay, d.sonrası 3 ay olmak uzere toplam 6 aymış yasal iznimiz:)
teşekkür ederim canım. 1 hafta yıllık iznimden kullandım. bir haftada doktorum rapor yazdı. 1 haftada işyerim idare etti ( spor uzmanıyım maçlar basladı. maçlarda görevli gösterdı birim amirim:)) 3 hafta sadece yattım. annemde ankaradan geldi bana bakmaya. inan buzdolabının kapagını acamıyorum. pis kokuyo sanki... bu arada torba yasası cıkmıs 28 şubatta duydunmu? artık d.öncesi 3 ay, d.sonrası 3 ay olmak uzere toplam 6 aymış yasal iznimiz:)
heeyyoooookiiim hemen.
son adet tarıhını msj at anım hazırlım senın ıcın
pero gecmıs olsunn
selam kızlar
yaa bukuyruk sokumu ağrısı beni öldürecek
varmı hafifletmek için önerisi olan
selam cnm hg
o bendede arada oluyor itiyor sanki neden acaba sen yazınca üstüne oldum :26:
doktor senin rahmin öne doğru genişliyor demekki kuyruk sokumun ağrıdığına göre dedi
kimilerinde yana doğru genişlermiş.
3 aydan sonra hafifleyecek dedi ama bilmiyorum valla
merhaba bende ekim annesiyim nasip olursa benide eklermisiniz çok sevinirim bu arada pıt pıtları duydum benide eklermisiniz ne gerikiyo hemen diyeyim bira yeniyimde bu konuda
Duygu7785, pıt pıtları duymamızı eklemişsin, teşekkür ederim...
aaa hım olabilir aslında benim göbek sivrildi önden yandan değil önden şiştim hım
arkadaşlar facebook hakkında yazı görmek istemiyoruz burda lütfen orda yaşadığınız gerginlikleri orda bırakın ve buraya taşıyıpda bizide germeyin lütfennnnnnn rica ediyorummmmm bişey yazmak istiyosanızda özelden yazın yazamıyosanızda allaha havale edin gitsin
hayırlı olsun hoşgeldin aramıza
yaş sat kilo yaşadığın şehri yazman yeterli
Beni dee ekleyiin beniii dee :))
Sat: 04.01.2011
Kilo: 58 (Şişkoyum sanki)
Beni dee ekleyiin beniii dee :))
Sat: 04.01.2011
Kilo: 58 (Şişkoyum sanki)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?