2011 Ekim Anneleri

heeyyoooo okiiim hemen.

Spor uzmanıyım demişsin, sende bilirsin mutlaka ama hoplayıp zıplama bu zamanlarda ileriki zamanlardada tabiki hemde ikiz daha dikkatli olmalısın :)

merhaba kızlar. ben de 2010 ekim annesiyim. yazdıklarınızı okuyunca geçen yıl bu aya gittim. ben de ne çok çekmiştim sabah bulantılarından, kusmalarından. allah hepinizin yardımcısı olsun. hepsi gelip geçiyor. bunu sakın unutmayın. bi de kendinizi üzmeyin bebişleriniz üzülür yoksa. allah bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

merhaba bende ekim annesiyim nasip olursa benide eklermisiniz çok sevinirim bu arada pıt pıtları duydum benide eklermisiniz ne gerikiyo hemen diyeyim bira yeniyimde bu konuda

selam cnm hg
o bendede arada oluyor itiyor sanki neden acaba sen yazınca üstüne oldum :26:

doktor senin rahmin öne doğru genişliyor demekki kuyruk sokumun ağrıdığına göre dedi
kimilerinde yana doğru genişlermiş.
3 aydan sonra hafifleyecek dedi ama bilmiyorum valla

doktor senin rahmin öne doğru genişliyor demekki kuyruk sokumun ağrıdığına göre dedi
kimilerinde yana doğru genişlermiş.
3 aydan sonra hafifleyecek dedi ama bilmiyorum valla

aaa hım olabilir aslında benim göbek sivrildi önden yandan değil önden şiştim hım

Lütfen başta söyleyeyim tartışmak istemiyorum.ister istemez cevap hakkı doğuyor.

Ilk olarak şunu söyleyeyim biz kimseyi grubumuza zorla eklemedik.zaten adresinizi gerçek adınızı bilmeden ekleyemezdik.bu bilgileri siz verdiniz.biz teklif ettik siz de kabul ettiniz.diğer konulara gelince.ister terbiyesiz deriz ister başka birşey bu kimseYİ ilgilendirmez.kimse kimseyi beğenmek veya onaylamak zorunda deildir.bizim kırıldığımız konu eğer o grup hakkında bir sıkıntınız varsa keşke orda dile getirseydiniz.hani o yazıları okuyup burda şöyle böyle demek doğru deil.ben şunu söyleyeyim ki kimsenin kimseden aşağı kalır tarafı yok.herkesin cevaplarını okudum.kimse kimsenin damarına basmasın...kavga etmek kimseye yakışmıyor.herkes tercihlerinde özgürdür.ama grubumuzda mutlu olmadıysanız siz çıkabilirdiniz.çünkü biz sizi neredeyse hergün aktif gördük.herneyse gruptan çıkarılmanıza sizin üzülmediğiniz gibi çıkarırken bizde hiç üzülmedik.aksine herkes mutlu sanırım sonuçtan.hepimize hayırlı hamilelikler diliyorum....umarım bundan sonra bu tarz tartışmalar olmaz.

Mesajımın başında belirttiğim gibi lütfen tartışma uzamasın.sadece cevap hakkı doğduğu için açıklama yapmak istedim.herkes kendine yakışanı yapsın ve konu kapansın...herkes mutlu olduğu yerde sohbetlerine devam etsin.zatende öyle oluyor....iyi akşamlar diliyorum...

Son düzenleme:
arkadaşlar facebook hakkında yazı görmek istemiyoruz burda lütfen orda yaşadığınız gerginlikleri orda bırakın ve buraya taşıyıpda bizide germeyin lütfennnnnnn rica ediyorummmmm bişey yazmak istiyosanızda özelden yazın yazamıyosanızda allaha havale edin gitsin​

Son düzenleme:

Hiç birisine yakıştıramıyorum, çok ayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…