sonuçların güzel çıkar umarım. hamilelik planladığımız dönemde yaptırmıştım ben çoğunu. gebelik sonrasında o yüzden istemedi sanırım. şuana kadar hiç test yaptırmadım bi tuhaflık yoktur umarım.
sonuçların güzel çıkar umarım. hamilelik planladığımız dönemde yaptırmıştım ben çoğunu. gebelik sonrasında o yüzden istemedi sanırım. şuana kadar hiç test yaptırmadım bi tuhaflık yoktur umarım.
günaydın
bu gün ikili test için hastaneye gidicem bizim dua edin ne olur teyzeleri bu testten çok korkuyorum
günaydın
bu gün ikili test için hastaneye gidicem bizim dua edin ne olur teyzeleri bu testten çok korkuyorum
ne kadar alınıyor peki? sabit mi yoksa alınan ücretin brütüne, netine göre değişiyor mu?
ya cinsiyetide belli olcak o zaman rabbim gönlüne göre versin
yaptırmışın işte içine kurt düşürme
14.haftadan önce cinsiyeti belli olmazmış
Selam kızlar,
Bu mide bulantıları ne zaman bitecek. İçimde bişey kalmıyor.Çocuk nasıl beslenecekÇok kötüyüm çokkkkkkkk......
Benim bu gün bulantım yok gibi, sabaha karşı 5 te yataktan sancıyla fırladım. Yatmadan önce kayısı, elma yemiş tıka basa su içmiştim, kabızlık problemim için. Aman yarabbim düşük yapıyorum sandım o sancı ile yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, hemen wc ye koştum, tam yarım saat kaldım ama kapıları tırmaladım desem yeri var. Ikınamıyorumda birde hemoroid oldu sanırım hafif bir kanama oldu makatımda hala sızlıyorBerbat bir şey... Şimdi korkudan ağzıma ekmek bil almaya çekiniyorum. Sabahtan beri su içip kayısı atıştırıyorum. Miğdem biraz toparlansın, bu kontrolümde İnşallah güzel haberler alırsam biraz hareketlenmeye başlamayı düşünüyorum... Geçecek bunlar, hepsi geçecek sayılı zaman... Şimdi kontrolümü bekliyorum panikli bir şekilde, progestan kullanan arkaşlar anksiyete bozuklukları yapıyormuş bilginize... Yani psikolojinizi alt üst ediyormuş. Dr. azaltabilirmiyim dedim hayır dedi riskli zamanlarım geçmemiş daha, dua edinde çarçabuk geçsin kafayı yiyeceğim artık...Bu arada kayısı elma ve suyun bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim :)
günaydın
Benim bu gün bulantım yok gibi, sabaha karşı 5 te yataktan sancıyla fırladım. Yatmadan önce kayısı, elma yemiş tıka basa su içmiştim, kabızlık problemim için. Aman yarabbim düşük yapıyorum sandım o sancı ile yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, hemen wc ye koştum, tam yarım saat kaldım ama kapıları tırmaladım desem yeri var. Ikınamıyorumda birde hemoroid oldu sanırım hafif bir kanama oldu makatımda hala sızlıyorBerbat bir şey... Şimdi korkudan ağzıma ekmek bil almaya çekiniyorum. Sabahtan beri su içip kayısı atıştırıyorum. Miğdem biraz toparlansın, bu kontrolümde İnşallah güzel haberler alırsam biraz hareketlenmeye başlamayı düşünüyorum... Geçecek bunlar, hepsi geçecek sayılı zaman... Şimdi kontrolümü bekliyorum panikli bir şekilde, progestan kullanan arkaşlar anksiyete bozuklukları yapıyormuş bilginize... Yani psikolojinizi alt üst ediyormuş. Dr. azaltabilirmiyim dedim hayır dedi riskli zamanlarım geçmemiş daha, dua edinde çarçabuk geçsin kafayı yiyeceğim artık...Bu arada kayısı elma ve suyun bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim :)
her sabah bende alıyorum o lanet olası progesteronu
ii diilim o nedenle seni çok ii anlıorum
jel hemde benimki hissinin kötülüğü de ayrı dert
ben daha hiç test yaptırmadım kan testi bile artık yaptırsam iyi olacak sanırım tiroitimede baktırmam lazım risk grubuyum annemde var inşallah bende yoktur birde aklıma birşey takılıyor ben işyerimde bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum makinanın verdiği o ışık bebeğe zararlımıdır sizce ? perşembe günü randevum var doktorla mutlaka sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim...
Eşim ruh halimden dolayı prospektüsü okudu, baş dönmesi yaptığını biliyordum ama sinri sistemim berbat bir türlü dkendime engel olamıyorum, otokontrolümü kaybediyorum ve bu durumdan son derece rahatsızım. Sonra dr.aradık dozunu azaltabilirmiyiz diye hayır dedi.12 . haftaya kadar devam dedi, ya onada razıyım artık iyi olsunda yeterki çekicez napalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?