2011 Ekim Anneleri

Selam kızlar,
Bu mide bulantıları ne zaman bitecek. İçimde bişey kalmıyor.Çocuk nasıl beslenecek Çok kötüyüm çokkkkkkkk......

yaptırmışın işte içine kurt düşürme

Bendende hcg testinden sonra ilk muayeneye gittiğimde istemişti dr. , istemedi birdaha. Sanmıyorum bir tuhaflık olduğunu gerek görürlerse ilerleyen zamanlarda isterler diye düşünüyorum.

günaydın
bu gün ikili test için hastaneye gidicem bizim dua edin ne olur teyzeleri bu testten çok korkuyorum

yaptırmışın işte içine kurt düşürme

evet evet kurt yok kurt yok yasakk.:90:
bunları önceden yaptırdım, 3. ayda da yapılabiliyor demişti dr. önlem olsun diye yaptık önceden. ama tiroid testlerimi her ay yaptırıyorum. guatr sıkıntısı var bende.

Benim bu gün bulantım yok gibi, sabaha karşı 5 te yataktan sancıyla fırladım. Yatmadan önce kayısı, elma yemiş tıka basa su içmiştim, kabızlık problemim için. Aman yarabbim düşük yapıyorum sandım o sancı ile yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, hemen wc ye koştum, tam yarım saat kaldım ama kapıları tırmaladım desem yeri var. Ikınamıyorumda birde hemoroid oldu sanırım hafif bir kanama oldu makatımda hala sızlıyor Berbat bir şey... Şimdi korkudan ağzıma ekmek bil almaya çekiniyorum. Sabahtan beri su içip kayısı atıştırıyorum. Miğdem biraz toparlansın, bu kontrolümde İnşallah güzel haberler alırsam biraz hareketlenmeye başlamayı düşünüyorum... Geçecek bunlar, hepsi geçecek sayılı zaman... Şimdi kontrolümü bekliyorum panikli bir şekilde, progestan kullanan arkaşlar anksiyete bozuklukları yapıyormuş bilginize... Yani psikolojinizi alt üst ediyormuş. Dr. azaltabilirmiyim dedim hayır dedi riskli zamanlarım geçmemiş daha, dua edinde çarçabuk geçsin kafayı yiyeceğim artık...Bu arada kayısı elma ve suyun bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim :)

Selam kızlar,
Bu mide bulantıları ne zaman bitecek. İçimde bişey kalmıyor.Çocuk nasıl beslenecek Çok kötüyüm çokkkkkkkk......

selam lokum, en iyi ihtimalle iki haftan kalmış gibi gözüküyor. zaten ondan sonra senden beslenme başlıyor, dayan çok az kalmış. benim de sabah bulantılarım oluyor, hatta bugün sabah içtiğim ilacı çıkardım. normalde sabah 5 te içip tekrar uyuyordum çıkarmamak için, bugün uyanamadım. içtikten 45 dk saat sonra çıktı, tekrar içmedim.içim rahat etmiyor şuan.

her sabah bende alıyorum o lanet olası progesteronu
ii diilim o nedenle seni çok ii anlıorum
jel hemde benimki hissinin kötülüğü de ayrı dert

ben daha hiç test yaptırmadım kan testi bile artık yaptırsam iyi olacak sanırım tiroitimede baktırmam lazım risk grubuyum annemde var inşallah bende yoktur birde aklıma birşey takılıyor ben işyerimde bazen fotokopi çekmek zorunda kalıyorum makinanın verdiği o ışık bebeğe zararlımıdır sizce ? perşembe günü randevum var doktorla mutlaka sorucam ama sizinde fikrinizi almak istedim...

geçmiş olsun hanzade. benim de bazen kabızlık sorunum oluyor ama senin kadar kötü olmadım yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

her sabah bende alıyorum o lanet olası progesteronu
ii diilim o nedenle seni çok ii anlıorum
jel hemde benimki hissinin kötülüğü de ayrı dert

Eşim ruh halimden dolayı prospektüsü okudu, baş dönmesi yaptığını biliyordum ama sinri sistemim berbat bir türlü dkendime engel olamıyorum, otokontrolümü kaybediyorum ve bu durumdan son derece rahatsızım. Sonra dr.aradık dozunu azaltabilirmiyiz diye hayır dedi. 12 . haftaya kadar devam dedi, ya onada razıyım artık iyi olsunda yeterki çekicez napalım.

tiroid hormonlarına daha fazla vakit kaybetmeden baktır leyna. çok önemli.
ben de fotokopi çekiyorum arada, çok sık olmadığı için zararı yoktur diye düşünüyorum ama her yanımda makina var, fotokopi makinası, scanner, yazıcı, sürekli çalışıyorlar. Allah bizi korusun.

Herkese Merhaba

Naber ekim anneleri, ben çok şükür bu sabah iyiyim. Bulantmda yok kusmamda :))). Ama bebişi besleyebilecek şeyler yiyemiyorum. Süt yumurta ağzıma koyamıyorum. Biraz canım sıkılyor buna. Hep kuru şeyler istiyo canım içimi bastırsın diye

bana da başlamayı düşündü doktorum ama hamilelik belirtilerini ikiye katlar, kötü etkiler deyip vaz geçti. hipotiroidi olduğum için bir ara aklından geçti, sonra vaz geçti. durum şimdilik onu gerektirmiyor dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…