2011 Ekim Anneleri

ben ikinci kürtajta şoka girmiştim sonra anksiyete kırizleri başladı kayınvalidemlerde üstüne tuz serpti sağolsun zaten piskopat olmuştum bu ilaçta tuzu biberi oldu dün eczanede elemenladan çıkarttım öfkemi

geçmiş olsun hanzade. benim de bazen kabızlık sorunum oluyor ama senin kadar kötü olmadım yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

Tşk ederim. Denis dr. sordum hareketlede çok ilgisi varmış, ve yemek düzeninin bozulmasıyla da yani az ve sık ye, ama kesinlikle aç kalma miğden bulansada çıkarsanda mutlaka ye dedi. Ben riskli durumumdan dolayı şu an inzivada sayılırım ama sağlıklı haberler alırsam, ki bu benim değil dr fikri daha öncekilerden dolayı oda temkinli yaklaşıyor. Ne çok fazla ümit veriyor nede tamamen karamsar. Zaman bakalım neler gösterecek..

arkadaşlar hepinize günaydııınnn sizleri çook özledim uzun zamandır bilgisayarda sorun vardı bi türlü giremedim ama şimdi hallettim şükür
eee ne haberler var kızlar, yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hepside hoş gelmiş.
ben de cumartesi dr gittim, kan tahlileri yaptırdım, çok şükür hepsi temiz çıktı, 2 nisanda ikili test için çağırdı, inşallah sorun çıkmaz, bu arada bebişim çok tatlı, annesine selam verdi ultrasonda bi baktık zıplıyo, dr dedim ne oldu, bişey yok hıçkırıyo dedi, yutma kabiliyeti yeni yeni geliştiği için ve onuda tam yapamadıkları için hıçkırık tutarmış, yavruuummm... sonra elini başına götürdü, bana baş baş yaptı annesinin kuzusu. Çok şükür Allahıma herşey güzel gidiyo inşallah tamamı güzel olur, hepimizin

canım ben de son günlerde kabızlık problemi yaşıyorum , geçenlerde sabah aç karnına ceviz yemiştim 3-4 tane üstüne su sonra acıkınca kahvaltı yapmıştım , ishal olmuşum , şimdi tekrarlamaya başladım inşllah düzelir ,bir de hemoroid için bir tavada zeytin yağını hafif ısıtıyoruz pamuğa batırıyor ve o bölgeye koyuyoruz düzelene kadar yapıyoruz ben böyle rahatladım internetten buldum bu bilgiyide ahmet marankiye aitmiş sanırım , ALLAHA yardımcın olsun ..

Geçmiş olsun cnm sanada, ilerlerse mutlaka deneyeceğim çünkü çok pis ağrısı oluyor sonraki dönemlerde, daha önceki gebeliklerimden biliyorum.. Teşekkür ederim.

ne güzel bizlerde görürüz inşallah hareketlerini , gözün aydın canım

zaman güzel şeyler gösterecek. içini ferah tut, ferah tutalım hepimiz. onların söylediklerini yapmak dışında yapabileceğimiz pek bir şey yok. hareket etmeye gayret edip, söylediği şekilde beslen ve zamanın iyi şeyler getirmesi için dua etmeye devam et canım.

bu arada kızlar benim bulantılarım var ama artık sanki daha hafifledi gibi inşallah, dr 10 gün sonra folic asiti kes , elevit ve gyne ferro diye bi ilaç verdi, onlara başla dedi, biri sabah aç karnına, biri de tok karnına alınıyo, bu arada bende balık yiyemiyorum , tahammül edemiyorum kokusuna fln, o yüzden dr söyledim oda bana balık yağı verdi, onun içinde mutluyum

Maşallah minik kuzuna annesine el kol hareketleride yapmaya başlamış şimdiden, darısı başımıza inşallah :)

balık yağının markası ne canım ?

günaydın merve tekrar hoşgeldin. ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim maşallah :)

Süt ezelinden beri miğdemi bozar sanki zehirleme yapıyor içemiyorum, yumurtayı severim ama onuda az pişmiş severim oda iyi değilmiş mecburen bazen çok pişmiş yapıyorum. Günde bir bardak ayran içiyorum oda bazen içmediğim oluyor, peyniride hiç sevmem ama kalsiyum alamadığım için sanırım diş etlerim sızlamaya başladı korkudan Peynir kabının yarısını yedim ama nasıl yedim bana sor

günaydın merve tekrar hoşgeldin. ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim maşallah :)

ayy denis canımm, uzun zaman oldu görüşemedik ama dönüşüm güzel oldu dimi çok şükür güzel haberler aldım sizlerede bu güzel haberleri verim dedim, geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok atlamış, çok muhabbet oldu demekki bensiz sende ne haberler var canım ?

evet mervecim çok oldu. bir geldin pir geldin :) hoş geldin diye buna denir valla süpersin
ben iyiyim, bir hafta on gündür mide bulantım var, halsizlik, bitkinlik, uyku hali, tansiyon düşüklüğü, çarpıntıyı saymazsak ben de süperim. 12 martta kalp atışlarını duyduk bebeğimin, 4 hafta sonra gidicem bi daha. her şey yolunda gidiyor şimdilik bir sıkıntımız yok
bir yandan kuzuyu büyütüyorum, bir yandan işe gidip geliyorum her şey iyi canım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…