Eşim ruh halimden dolayı prospektüsü okudu, baş dönmesi yaptığını biliyordum ama sinri sistemim berbat bir türlü dkendime engel olamıyorum, otokontrolümü kaybediyorum ve bu durumdan son derece rahatsızım. Sonra dr.aradık dozunu azaltabilirmiyiz diye hayır dedi.12 . haftaya kadar devam dedi, ya onada razıyım artık iyi olsunda yeterki çekicez napalım.
geçmiş olsun hanzade. benim de bazen kabızlık sorunum oluyor ama senin kadar kötü olmadım yaa çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Benim bu gün bulantım yok gibi, sabaha karşı 5 te yataktan sancıyla fırladım. Yatmadan önce kayısı, elma yemiş tıka basa su içmiştim, kabızlık problemim için. Aman yarabbim düşük yapıyorum sandım o sancı ile yataktan nasıl fırladım bilmiyorum, hemen wc ye koştum, tam yarım saat kaldım ama kapıları tırmaladım desem yeri var. Ikınamıyorumda birde hemoroid oldu sanırım hafif bir kanama oldu makatımda hala sızlıyorBerbat bir şey... Şimdi korkudan ağzıma ekmek bil almaya çekiniyorum. Sabahtan beri su içip kayısı atıştırıyorum. Miğdem biraz toparlansın, bu kontrolümde İnşallah güzel haberler alırsam biraz hareketlenmeye başlamayı düşünüyorum... Geçecek bunlar, hepsi geçecek sayılı zaman... Şimdi kontrolümü bekliyorum panikli bir şekilde, progestan kullanan arkaşlar anksiyete bozuklukları yapıyormuş bilginize... Yani psikolojinizi alt üst ediyormuş. Dr. azaltabilirmiyim dedim hayır dedi riskli zamanlarım geçmemiş daha, dua edinde çarçabuk geçsin kafayı yiyeceğim artık...Bu arada kayısı elma ve suyun bu kadar etkili olacağını tahmin etmemiştim :)
bana da başlamayı düşündü doktorum ama hamilelik belirtilerini ikiye katlar, kötü etkiler deyip vaz geçti. hipotiroidi olduğum için bir ara aklından geçti, sonra vaz geçti. durum şimdilik onu gerektirmiyor dedi.
canım ben de son günlerde kabızlık problemi yaşıyorum , geçenlerde sabah aç karnına ceviz yemiştim 3-4 tane üstüne su sonra acıkınca kahvaltı yapmıştım , ishal olmuşum , şimdi tekrarlamaya başladım inşllah düzelir ,bir de hemoroid için bir tavada zeytin yağını hafif ısıtıyoruz pamuğa batırıyor ve o bölgeye koyuyoruz düzelene kadar yapıyoruz ben böyle rahatladım internetten buldum bu bilgiyide ahmet marankiye aitmiş sanırım , ALLAHA yardımcın olsun ..
arkadaşlar hepinize günaydııınnnsizleri çook özledim uzun zamandır bilgisayarda sorun vardı bi türlü giremedim ama şimdi hallettim şükür
eee ne haberler var kızlar, yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hepside hoş gelmiş.
ben de cumartesi dr gittim, kan tahlileri yaptırdım, çok şükür hepsi temiz çıktı, 2 nisanda ikili test için çağırdı, inşallah sorun çıkmaz, bu arada bebişim çok tatlı, annesine selam verdiultrasonda bi baktık zıplıyo, dr dedim ne oldu, bişey yok hıçkırıyo dedi, yutma kabiliyeti yeni yeni geliştiği için ve onuda tam yapamadıkları için hıçkırık tutarmış, yavruuummm... sonra elini başına götürdü, bana baş baş yaptı annesinin kuzusu. Çok şükür Allahıma herşey güzel gidiyo inşallah tamamı güzel olur, hepimizin
Tşk ederim. Denis dr. sordum hareketlede çok ilgisi varmış, ve yemek düzeninin bozulmasıyla da yani az ve sık ye, ama kesinlikle aç kalma miğden bulansada çıkarsanda mutlaka ye dedi. Ben riskli durumumdan dolayı şu an inzivada sayılırım ama sağlıklı haberler alırsam, ki bu benim değil dr fikri daha öncekilerden dolayı oda temkinli yaklaşıyor. Ne çok fazla ümit veriyor nede tamamen karamsar. Zaman bakalım neler gösterecek..
arkadaşlar hepinize günaydııınnnsizleri çook özledim uzun zamandır bilgisayarda sorun vardı bi türlü giremedim ama şimdi hallettim şükür
eee ne haberler var kızlar, yeni arkadaşlar katılmış aramıza, hepside hoş gelmiş.
ben de cumartesi dr gittim, kan tahlileri yaptırdım, çok şükür hepsi temiz çıktı, 2 nisanda ikili test için çağırdı, inşallah sorun çıkmaz, bu arada bebişim çok tatlı, annesine selam verdiultrasonda bi baktık zıplıyo, dr dedim ne oldu, bişey yok hıçkırıyo dedi, yutma kabiliyeti yeni yeni geliştiği için ve onuda tam yapamadıkları için hıçkırık tutarmış, yavruuummm... sonra elini başına götürdü, bana baş baş yaptı annesinin kuzusu. Çok şükür Allahıma herşey güzel gidiyo inşallah tamamı güzel olur, hepimizin
Geçmiş olsun cnm sanada, ilerlerse mutlaka deneyeceğim çünkü çok pis ağrısı oluyor sonraki dönemlerde, daha önceki gebeliklerimden biliyorum.. Teşekkür ederim.
ne güzel bizlerde görürüz inşallah hareketlerini , gözün aydın canım
bu arada kızlar benim bulantılarım var ama artık sanki daha hafifledi gibi inşallah, dr 10 gün sonra folic asiti kes , elevit ve gyne ferro diye bi ilaç verdi, onlara başla dedi, biri sabah aç karnına, biri de tok karnına alınıyo, bu arada bende balık yiyemiyorum , tahammül edemiyorum kokusuna fln, o yüzden dr söyledim oda bana balık yağı verdi, onun içinde mutluyum
Maşallah minik kuzuna annesine el kol hareketleride yapmaya başlamış şimdiden, darısı başımıza inşallah :)
Herkese Merhaba
Naber ekim anneleri, ben çok şükür bu sabah iyiyim. Bulantmda yok kusmamda :))). Ama bebişi besleyebilecek şeyler yiyemiyorum. Süt yumurta ağzıma koyamıyorum. Biraz canım sıkılyor buna. Hep kuru şeyler istiyo canım içimi bastırsın diye
günaydın merve tekrar hoşgeldin. ne güzel haberlerle gelmişsin, çok sevindim maşallah :)
balık yağının markası ne canım ?
canım balık yağı evde ama ismini yanlış hatırlamıyosam oceans gibi yazıyodu sanırım :26:
ayy denis canımm, uzun zaman oldu görüşemedik ama dönüşüm güzel oldu dimiçok şükür güzel haberler aldım sizlerede bu güzel haberleri verim dedim, geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok atlamış, çok muhabbet oldu demekki bensiz sende ne haberler var canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?